Astroloji

Haziran ayı Burç Yorumları ve şifalı taşları

Yazarımız Karma & Spritüel Astrolog ve Şifalı Taşlar Uzmanı Havvanur İncekara, 2019 Haziran ayında tüm burçları astrolojik açıdan nelerin beklediğini yorumladı.

Haziran ayı Burç Yorumları ve şifalı taşları

KOÇ BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU: Sadece sizin meseleleriniz ve problemlerinizin olmadığının akrabalarınızın da sorunları olabileceğini bilmelisiniz. Evinizde sağlayacağınız uyum ve huzur kariyerinizi geliştirebilir ve planlayabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda işbirliği ve uzlaşma çok önemli bir yer tutacaktır. Tek başına hareket etmeniz, başkaları ile iletişiminize zarar verecektir.  Bu sizin için zor olabilir çünkü Koç burcunda doğan insanlar başkaları ile eşit olmak zorunda kalmaktan hoşlanmayabilirsiniz. Yatırımlarınızda dikkatli olmanız faydalı olabilir. Romantizme yatkın olacağınız bir ay sizi bekliyor.  Hayatınızla ilgili yapacağınız değişiklikleri bu ayın ilk yarısında yapmanız iyi olacaktır.

Bu süreçte Peridot taşı kullanabilirsiniz.

BOĞA BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU: Yaşam planını planlama ve değiştirme zamanı. Ancak, gelecekteki kariyerinizi düşünemezsiniz, çünkü duygularınızı anlamak için kesin düşüncelere sahip olmalısınız.  Verdiğiniz kararlarda, eylemlerinizde esnek ve sabırlı olmalısınız. Aile meseleleri gündeminizde olacaktır.  Bir aile yakınınız hastalığı sizi üzebilir. Meslektaşlarınızın desteği ile fazla çaba harcamadan hedeflerinize ulaşabilirsiniz.  Bu süreçte işle ilgili fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmanız faydalı olacaktır. Finansal olarak rahatlayacağınız bir ay olabilir. Bu ay sonunda sosyal hayatınızda aktifleşebilirsiniz.  Tutkulu bir aşka yelken açabilirsiniz.

Bu süreçte ametist kullanabilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU: Bu ay içerisinde sizin için önemli insanlara taviz vermeniz gerekebilir. İş tekliflerine açık ve istekli olmanız gereken bir dönemdesiniz.  Hayatınıza entelektüeller, sanatçılar, sanat uzmanları gibi farklı ve ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Yaratıcı fikirleriniz olabilir. İmajinızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Görünüşünüze nasıl yaklaştığınızı ve ona çok fazla önem verip vermediğinizi düşünmelisiniz.  Akrabalarınız ve iş arkadaşlarınızdan yardım talep edebilirsiniz. Bakış açınızı değiştirin. Kendinizi dışarıdan gözlemeye çalışın.  Kariyerinizi planlamak ve hedeflerinizi ve önceliklerini belirlemek için iyi bir zaman olabilir. Harcamalarınızda dikkatli olmalısınız.  Sağlığınız için detoks yapabilirsiniz.

Bu süreçte Kaplangözü kullanabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU : Uzun zamandır duygusal olarak kendinizi ihmal ediyorsunuz, sevdiklerinizle ilişkilerinizdeki hatalarınız telafi etmek isteyebilirsiniz. Kaybedilen zamanı telefi edilemez, özür dilemenin güce büyüktür ve yeniden başlamanıza yardımcı olacaktır. Hatalarınızı kabul etmek için cesarete ihtiyacınız var. Finansal konularda dengeli ve dikkatli davranması iyi olacaktır. Zenginlik insani değerlerin bir işaret değildir, maddiyatla övünmek sadece düşmanlarınızın artmasına neden olur. Bekarlar aralarından seçim yapacakları bir çok adayları olabilir. Seçimlerini mantıklı yapmaları faydalı olacaktır. Bu süreçte Sugulit taşı kullanabilirsiniz.

ASLAN BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU : Aile, kariyer hedeflerinize ulaşmada sevdiklerinizin desteğini alacaksınız. Yeteneklerinize uygun kurslar ve eğitimler mesleki gelişiminize hız kazandırabilir. İş gezileri veya yabancılar ile iletişiminiz olabilir. Bu ay bazı zorluklar ile karşılaşabilirsiniz. Bu enerjinizin azalmasına neden olabilir. Mücadele dolu bir ay olsa bile sonunda mutlu hissedeceksiniz.  Hızlı ve mantıklı kararlarınız sayesinde başarı elde edeceksiniz. İşlerinizde size yardımcı olacak üst düzey ortaklar arayışında olabilirsiniz. Bekarlar evlilikle ilgili düşüncelerini tekrar gözden geçirebilirler. Uyumlu ve huzurlu olmak için müzik dinleyebilir veya meditasyon yapabilirsiniz.

Bu süreçte Sitrin taşı kullanabilirsiniz.

BAŞAK BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU: Ailenizle uzun süreli ve samimi ilişkiler kurmanız çok önemlidir çünkü sıkıntılı dönemlerini sizin desteğinizle aşabilirler. İşbirliği içerisinde olmanız ailenizi güçlendirecektir. Aşırı hırs ile yatırım yapmanız zarar etmenize sebep olabilir.  Harcamalarınızı planlarken dikkatlilik işe yarar. Gerçekçi olmalısınız, gerçeklerin farkında olarak seçim yapmalısınız.  Düzenli ilişkisi olanlar ayın ikinci yarısında tartışmalar yaşayabilirler, uzlaşmacı olmalısınız. Duygusal durumunuzun dengeli olması sağlığınızı önemli etkileyecektir. Vücudunuzun güçlenmesi için kafein içeren uyarıcılardan uzak durmalısınız.

Bu süreçte Pembe Kuvars kullanabilirsiniz.

TERAZİ BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU : Kendi gelişiminize yatırım yapmak iyi sonuçlar verecektir. Terfi ve sosyal statülerinin yükseleceği dönemlerdesiniz. Aile meseleleri arka plana itilecektir. Hedeflerin peşinde gruplarla işbirliği yapabilirsiniz. Ne yazık ki, başarı kıskançlığı yol açar, bu nedenle meslektaşlarının kıskançlıklarına komplolarına dikkat etmek zorunda kalabilirsiniz. Para harcamak sizi mutlu edebilir fakat dikkatli olun. İlişkiniz uyumlu ve mutlu zamanlar geçireceksiniz.

Bu süreçte Sodalit taşı kullanabilirsiniz.

AKREP BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU :  Zamanınızın çoğunu işte geçirerek ev işlerinden uzakta kalabilirsiniz. Ay ortasına kadar hayatınızı etkileyecek önemli kararlar vermekten kaçınmalısınız. Masraflarınızı düşürmek zorunda kalabilirsiniz. İlişkileriniz zorluklarla karşılaşabilir, küçük konular keyfinizi kaçırabilir. İnsiyatif alabilir ve tartışmak için sebepler arayabilirsiniz. Evliler eşlerini bunaltabilir, iyi niyetli davranışları dahi yanlış anlayabilirsiniz. Bekarlar için ise kalıcılıktan uzak geçici ilişkiler söz konusu olacaktır. Zor bir ay sağlığınızı olumsuz etkileyebilir, tam tahıllı ve protein ağırlıklı beslenebilirsiniz.

Bu süreçte Kyanit taşı kullanabilirsiniz.

YAY  BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU: Bu ay başkalarının kararlarına uymak zorunda kalmanız sizi zorlayabilir, isyan edebilirsiniz. Bu nedenle pes edebilir, dinlenmek isteyebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.  Finansal konularda gelişmeler gözlenebilir. Kar elde edilecek işlerinizi düşünün. Yeni ortamlara girebilir. Güçlü duygular aynı zamanda vücudu etkiler, bu yüzden Yay burçları zihinsel ve fiziksel dengeyi korumalıdırlar. İyi bir diyetle birlikte yapılan egzersizler iyi olabilir.

Bu süreçte İyolit taşı kullanabilirsiniz.

OĞLAK BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU: Bu ay kendinize ve kendinizi geliştirmeye odaklanacaksınız. Yeni kariyer hedefleri belirleyeceksiniz. Ek derslere başlamak, başka çalışmalara kaydolmak, yabancı dil öğrenmeye başlamak veya kendi işiniz kurmanız olasıdır. Yaşamın anlamını düşünmek için çok fazla zaman harcamamalısınız. Gündelik meselelere, meslek hayatına ve aile hayatına odaklanmalarını öneriyorum.  Maddi olarak zorlansanız da ailenizin ihtiyaçlarını karşılayabileceksiniz. İlişkinizdeki partneriniz veya eşinizle eşinize şefkatli olacaksınız.

Bu süreçte Mavi Topaz kullanabilirsiniz.

KOVA BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU : Mesleki yaşamınızda neyi başarmak istediğinizi veya daha fazlasını başarmak için bir eylemin yönünü değiştirim değiştirmemenin doğru olup olmadığını düşünmenin zamanıdır. Bir grup ile hareket etmeniz başarı oranınızı artıracaktır. Çabalarınız iyi bir finansal durum sağlayacaktır. Ödemeniz gereken yükümlülükleri unutmayın. Bekar Kovalar için yeni aşklar ortaya çıkabilir. Mutluluk duygusu yükselerek sizi harekete geçirebilir. Sürekli ilişkilerde de uyum söz konusu olacaktır. Sosyal etkinlikler ve toplantılar, size neşe verecektir. Sağlığınız için egzersiz yapmanız iyi olur. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

Bu süreçte Akuamarin kullanabilirsiniz.

BALIK BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU : Bu ay kendinizi mutlu ve enerjik hissedebilirsiniz. İş yerinizdeki başarılarınız aile içindeki çatışmaların azalması size güç verecektir. İşle ilgili düzenlemeler yaptıktan sonra özel meselelerinizde uyum sağlanacaktır. Kıyafet tarzınızı, saç şeklinizi veya görünümünüzdeki diğer detayları değiştirmeniz mümkündür. Finansta artış eğilimi olacaktır. Çok fazla endişelenmenize gerek yok, çünkü sevilen birinden güçlü bir desteğe güvenebilirsiniz. İlişkilerinizde geçmişi düzenlemek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkileriniz olumlu olacaktır.

Bu süreçte Apatit taşı kullanabilirsiniz.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar