Astroloji

Haftalık Burçlar Yorumları: 30 Eylül - 6 Ekim 2019

Uzman Astrolog Aygül Aydın'ın haftalık burç yorumları

Haftalık Burçlar Yorumları: 30 Eylül - 6 Ekim 2019

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Koçlar, haftaya önemli değişimlerle başlıyorsunuz. Belki bu yer değişimi belki iş değişimi belki de ilişkinizde bir değişim olarak tanımlanabilir. Hafta ortasından sonra parasal konularınıza dikkat etmelisiniz. Ödemelerinizi düzenlemeli ve borçlarınızı planlamalısınız. Gereksiz harcamalardan uzak kalmalısınız. Eski bir ilişkinizin artık tamamen sona ermesi ya da burayla ilgili mühim bir haber almanız söz konusu olabilir. Bu noktada önünüze bakmalı asla geçmiş yüzünden kendinizi sorgulamamalısınız. Sizin için önemli olan biri ile ilgili sürpriz bir görüşme yapmanız gerekebilir.İsteklerinizde net olmalısınız.Bu hafta yaşadığınız olayları oldukça önemsemelisiniz.Aklınızdaki birçok sorunu çözebileceksiniz.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Boğalar, haftaya aile hayatınızdaki ilişkiler ile iş hayatınızdaki ilişkileriniz içinde bir denge yakalamaya çalışırken başlayabilirsiniz. Artık bazı konularda daha profesyonel olmanız gerektiğini görebilirsiniz. Gelişiminize zarar verdiğini düşündüğünüz veya sizleri engelleyen psikolojik konularla artık bir yük gibi yaşamamalısınız. Yapacağınız anlaşmalar ya da sözleşmelerde ufacık bir endişe ve kaygı taşıyorsanız bu hafta bunları tekrar gözden geçirmelisiniz. Aileniz için vereceğiniz parasal destekler söz konusu olabilir. Bu hafta meslektaşlarınızdan, hocalarınızdan ya da güvendiğiniz insanlardan alacağınız fikir ve önerileri mutlaka değerlendirin. Uzun zamandır aklınızı karıştıran bir konun olumlu çözümü sizi bu hafta rahatlatacaktır. Bu hafta içinizde büyüyen sevgi açlığını doğru kontrol etmelisiniz. En çok kendinize değer vermeniz ve kendinizi sevmeniz gerektiğinizi hatırlatmak isteriz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili İkizler, haftaya hareketli ve planlarınızın değişime uğraması ile başlıyor olabilirsiniz. Hedeflediğiniz bazı projeler ya da yeni iş girişimleri size yeni başarılar getirecektir ama sizlerin bu noktada biraz sabırlı ve istikrarlı olmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bir konunun öncüsü olma ya da yeni bir dernek, kulüp kurmak gibi durumlar hayatınıza dahil olabilir. Yeni başlatacağınız projenizde bazı şeyler sizi engelliyor olsa da bu hemen sizleri vazgeçirmemelidir. Bu hafta parasal konularda yaşayacağınız güzel gelişmeler sizleri daha motive edecektir. Mutlaka planlarınızı hayata geçirmek için harekete geçin.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Yengeçler, bu hafta iş ve sözleşmeleriniz için oldukça önemli olabilir. Ani gelişen seyahatler ya da eğitim programlarına ayak uydurmak isteyebilirsiniz. Bu hafta parasal konularda ya da finansal konularda krizleri doğru yönetmelisiniz. Bunların uzun süreli olmayacağını kendinize hatırlatmalısınız. Sizi manipüle etmeye çalışan insanlardan bu hafta uzak durun. Kendinize bir yön belirleyin. Sevgi veya aşk konularında gerçek olan duyguları bu hafta yakalayabilirsiniz. İhtiyacınız olan şeye doğru ilerlemekten korkmamalısınız. İnsanların size dürüst olup olmadığından kaygı duyabilir ve bunun yüzünden yanlış kararlar içinde bulunabilirsiniz. Bu yüzden kendi bildiğiniz doğrulardan bu hafta şaşmamalısınız.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Aslanlar, bu hafta iş ve sorumluluklarınızda önemli artışlar söz konusu olabilir. Yöneticilerinizle yapacağınız görüşmeler veya mülakatlarda daha sakin bir tavır belirlemelisiniz. Hızlı kararlar bu hafta size hata yaptırabilir. Hukuksal konularda kendi önünüzü görmek isteyeceksiniz ama bazı şeylerin hemen olmadığını benimsemelisiniz. Bu tavrınız durduğunuz yerde ilişkilerinize de zarar vermemelidir. Kendi içinizde hayatı kabul etmek, hayattan memnun olmak ve hayata güvenmek aşamalarını da içeriyor. Hiç kabul edemediğiniz bir durumun içindeyken veya gelecek endişesi taşırken an’da kalmak oldukça zordur. O yüzden önce olanı olduğu gibi kabul etmek ve hayata güvenmek konusunda pratik yapmak, şimdide olmayı çok kolaylaştırır. Bu hafta olanları kabul etme haftası diyebiliriz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Başaklar, bu hafta adeta eski konularınız ile yeni konularınız birbirine girmiş olabilir. Eskiyi tamamen atmak isterken yeni olana nasıl yaklaşacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Eskilerden bir kadın figürüyle görüşme yapmak ya da eski konuları tekrar konuşmak durumunda kalabilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili bir konuda bir karar vermeniz gerekebilir. Uzakta olan bir partneriniz varsa bu hafta bir araya gelmek isteyebilirsiniz. İçinizde beslediğiniz korku bu hafta ortaya çıktığında bununla yüzleşirseniz her şeyi başarabilirsiniz. Bu yüzden korkularınıza teslim olmadan hareket etmelisiniz. Bu sizin elinizde olabilir. Bazı şeyleri sizler değiştirebildiğinizi bu hafta görebilirsiniz. Finansal problemleri iyileştirebilme fırsatları önünüze gelebilir. Bu durumları iyi değerlendirin.

 Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Sevgili Teraziler, bu hafta ilişkileriniz ve hem de parasal konularınızda birçok şeyi rayına sokabiliyorsunuz. Aileniz ya da dostlarınızın desteklerine güven duyabileceksiniz. Bu hafta sizler için seçim haftası diyebiliriz. Seçim yapabilme gücü ise insanın sahip olduğu en muhteşem yaşam kaynağıdır. Eğer yaşadığınız hayattan, karşınıza çıkan olaylardan ve sonuçlarından memnun değilseniz artık düşünce ve davranışlarını değiştirip hayatınızı istediğiniz biçime sokabileceğinizi bilmelisiniz. Kendinize güven duymayı öğrenin. Her olayda onaylanmayı beklemeyin.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Akrepler, bu hafta profesyonel hayatınız içinde verdiğiniz sözleri gerçekleştirmek ve eyleme geçmek için harika bir hafta olduğunu söyleyebiliriz. Hafta ortasından sonra görünürlülüğünüzün arttığı, aynı zamanda yeni iş teklifleri de alabilmeye açık olduğunuzu söyleyebiliriz. Beklenmeyen bir misafiri ağırlamak veya uzaktan gelen bir dostu karşılamak gibi birden gelişen plansız işlerle meşgul olmanız gerekebilir ama unutmayın ki hayatınıza bu hafta dahil olan kişiler asla sebepsiz olmayacaklar. Aklınıza gelen olumsuz ve şüpheci düşüncelerin size hatalı eylemler içine sokmasına izin vermemelisiniz.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Yaylar, haftaya oldukça ciddi başlamayı seçmelisiniz. İş ve çalışma şekillerinizde her zamanki esprili ve eğlenceli yönünüzün suiistimal edilmeye açık olabilir. Bu yüzden planlarınızı yaparak ve ciddi yaklaşımlar içinde bulunarak hareket etmelisiniz. Bu hafta içinde seyahat planlarınıza tam olarak hazırlıklı olmalısınız. Asla yarım yamalak işler içinde olmamalısınız. Önemli bir işe doğru ilerliyorsunuz ve bunun heyecanını taşıyorsunuz. Şimdi bu heyecanı daha profesyonel yönetmelisiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Oğlaklar; bu hafta geçmişte kaçırdığınız fırsatların pişmanlığını duyarak başlayabilirsiniz. Hemen bu fikirden çıkıyor olmalısınız. Geçmiş bize dersler verir. Bunu en iyi sizler bilirsiniz. Bu hafta geçmişin içinde kaybolmak yerine hemen daha iyi ne yapabilirsiniz buna bakmalısınız. Geçmişte kaybettiğiniz biri yine önünüze geldiyse ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız belki bu sefer onun için bir savaş vermeniz gerektiğini göreceksiniz.Bu belki de geçmişteki bir iş projesi de olabilir. Bunun dışında bağırsaklarınıza ve sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz. Stres yaratacak konulardan uzak kalmalısınız. Hafta ortasından sonra kullanmak istemediğiniz bir ürünün satışını yapabilir ya da bir değişime götürebilirsiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Kovalar, bu hafta ailenizle ya da sevdiklerinizle ilgili sürpriz bir haber sizi şaşırtabilir. Yeni açacağınız firmanız ya da işiniz için mutlaka belgelerinizi iyi kontrol etmelisiniz.Sözleşmeler ve anlaşmalar adına oldukça hareketli bir hafta içindesiniz.Hafta ortasında temel kaygılarınızla yüzleşebilirsiniz. Sanki bu sizi ileriye doğru götürmek isterken bir adım geriye çekebilir. Hemen hızlı hareket etmeyin. Bazen daha ileri gitmek için geriye çekilmek daha doğru olabilir. Özel ilişkilerinizde güven arayışınız artıyor olabilir. Eğer bir özel ilişkiniz yoksa bu noktada hayatınıza biri girebilir ve siz bunu sorgulayabilirsiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Balıklar, bu hafta biraz evinizle ilgilenmek ya da yenileme yapmak size kendinizi iyi hissettirebilir. Kendi içinizde çözüm aradığınız ama bir türlü bulamadığınızı düşündüğünüz konular artık aydınlanma kazanıyor. Eşiniz ya da partnerinizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Ani seyahatler ya da beklenmedik plan değişiklikleri söz konusu olabilir. Bu hafta biraz daha akış içinde kalmalısınız ve problemleri siz izin verdiğiniz sürece problem olduğunu kendinize söylemelisiniz. Parasal konularda partnerin sizi manipüle etmesine izin vermemelisiniz.

Aygül Aydın - Hürriyet

Yorumlar