Astroloji

Haftalık burç yorumları: 9 - 15 Kasım

Astrolog Nigar Bostan'dan tüm burçların haftalık burç yorumu:

Haftalık burç yorumları: 9 - 15 Kasım

 9 - 15 Kasım 2020 haftasına astrolojik bakış

Sezgilerimizin sesini dinleyeceğimiz bir günle yeni bir haftaya adım atacağız. Dolayısıyla özellikle işle ilgili kararlarımızda kafamız karışabilir. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt etmekte zorlanabiliriz. Sanki bazı konularda kendimizi aldanmış ya da aldatılmış hissedebiliriz. Bu nedenle karar vermeden önce olayların gerçek yönlerine odaklanmaya çalışmak yararlı olacaktır. Salı günü Başak burcuna geçen Ay sayesinde kafamızı karıştıran sis bulutları biraz olsun dağılmaya başlar. Diğer yandan aynı gün, bir yıldır dönüşümün habercisi Oğlak’taki Plüton ile birlikte seyahat eden bolluk, bereket ve şans gezegeni Jüpiter, son defa bir araya gelerek 2020 yılında yaşadıklarımızın sanki nihai sonucunu ortaya çıkaracak.

Geleneksel değerler ve yeni dünya düzeninin getireceği sonuçları daha net bir şekilde gözlemlemeye başlayacağız. Finans piyasalarındaki güçlü değişimler, maddi yatırımlarımıza nasıl yön vermemiz gerektiği konusunda yol gösterici olacak. Salı günü Akrep burcundaki seyahatine yeniden başlayacak olan iletişim dehası Merkür ise, 27 Eylül’deki gündemimize bizi geri döndürmeyi başaracak. Hafta sonu Akrep burcundaki Yeni Ay’ın da etkisiyle bu haftayı, hayatımıza yansıyacak maddi, manevi yenlikler adına randımanlı kullanmalı, iç sesimizi objektif bakış açısıyla uyumlu hale getirmeliyiz.

Haftanın ikinci yarısında ilişkiler ustası Terazi’de seyahat eden Ay’ın yönetici gezegeni Venüs’ün güç, dönüşüm, manipülasyon ve küllerinden doğan anka kuşunu temsil eden Plüton ile kuracağı zorlu kontak, ilişkilerde takıntılı bir tavır takınmamıza neden olabilir. Kıskançlık ve sahiplenme duyguları pazar günkü Yeni Ay ile birlikte daha vurgulu hale gelecektir. Tutkuya odaklı güçlü, bir o kadar da gizemli ilişkiler ön plana çıkar. Ayrıca borç, krediler, miras paylaşımları, spekülatif yatırımlar, sigorta, vergi ödemeleri ile ilgili de hızlı ve akıcı kararlar alınacak bir dönemde olduğumuzu unutmamak gerekir. Yeni Ay’ın yöneticisi Koç burcundaki Mars da aynı tarihlerde 10 Eylül’de başlattığı geri hareketini sonlandırarak, ilişkilerde daha akıcı bir dönemin sinyalini verecek.  

Yükselen Koç ve Koç Burcu haftalık burç yorumu: Keskin değişimlerin aktif olacağı bir hafta sizi bekliyor. Her şeyden önce yaklaşık 2 aydır geri hareketiyle elinizi kolunuzu bağlayan, sizi gereğinden fazla, öfkeli, sinirli ve atak hale getiren yönetici gezegeniniz Mars, hafta sonu meydana gelecek olan Akrep’teki Yeni Ay ile birlikte düz hareket etmeye hazırlanacak. Bu etki sayesinde ilişkilerinizde daha akıcı ve uyumlu bir döneme adım atacaksınız. Uzun zamandır aksayan tahsilatlarınızda olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Özellikle salı gününden itibaren ortaklık, kredi, vergi, sigorta ödemeleri ile ilgili gündemler daha akıcı hale gelir. Perşembe günü kurumsal yaşamınızda önemli bir terfi alabilir ya da farklı bir iş gündemine odaklanabilirsiniz. Kısacası, keskin değişimlerin etkisi altındaki bu haftanın size taşıyacaklarını sakin bir kafayla yönetmeniz, doğru olacaktır.

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu haftalık burç yorumu:  Akrep burcunun etkisini yoğun bir şekilde hissedeceğimiz bu Yeni Ay haftasında özellikle özel hayatınızda köklü değişimler yapmaya hazır olun. Zira hafta başında tutkulu bir hale dönüşen gönül işlerini yönetmekte zorlanabilirsiniz. Kalbinizi çalan kişi zaman içinde size olan sevgisini takıntılı ve manipülatif bir hale sokabilir. Bu durum ileride aşırı kıskançlık ve özgürlüğünüzün kısıtlanması nedeniyle üzerinizde olumsuz bir baskı haline dönüşebilir. Diğer yandan haftanın ilk yarısında çocuğunuzun isteklerine eğilmek ve onunla daha fazla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Böylece aranızda bir süredir devam eden soğukluğu da ortadan kaldırmış olursunuz. Akrep’teki Yeni Ay ile birlikte uzun zamandan beri geri giden Mars’ın ilerlemeye başlayacak olması, geri planda kalan sizi yoran ilişkilerin artık hayatınızdan çıkıp gitmesine neden olacaktır. Böylece kafanızı kurcalayan, size negatif enerji yükleyen olayların etkisini üzerinizden atmayı başarırsınız. Perşembe gününden sonra hukuki konular ve bürokratik işlemlerinizde kalıcı çözümler elde edebilirsiniz.

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu haftalık burç yorumu: Yorucu bir haftaya adım atarken en azından çabalarınızın karşılıksız kalmayacağını bilmek, size huzur verecektir. Günlük hayatın rutin akışında uzun zamandan beri karşılaştığınız aksiliklerle artık vedalaşmaya hazırsınız. Özellikle sağlık konularında Eylül sonundan beri kafanızı kurcalayan sorulara sağlıklı yanıtlar alabilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla yaşadığınız iletişimsel zorluklar da bir çözüme kavuşacaktır. Cinsel organlar ve boşaltım sisteminizdeki hassasiyet için sağlığınıza özen göstermeli, gerekirse bir doktor muayenesinden geçmelisiniz. Haftanın ilk yarısında, Başak burcunda seyahat Ay’ın sayesinde evde sizi bekleyen tüm işleri halledecek ve istediğiniz yeni düzene artık kolaylıkla geçebileceksiniz. Bu dönemde yaşadığınız ortamı değiştirme, taşınma ya da tadilatla uğraşma gibi konular gündeme gelebilir. Sonbaharın sakin yüzünü bu tarz aktif faaliyetlerle faydalı ve verimli bir sürece dönüştürebilirsiniz. Hafta sonunda aşk hayatınızda kıskanma ve aşırı sahiplenme konusu, özgürlüğüne düşkün sizin gibi biri için pek kolay olmayacaktır. Hafta sonunda bol oksijenli ortamlarda sevdiklerinizle beraber vakit geçirmeye özen göstermelisiniz.   

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu haftalık burç yorumu: Sevgi, şefkat, tutku, aşk, romantizm konularıyla haşır neşir olacağınız bir Yeni Ay haftasına adım atıyorsunuz. Umduğunuzdan daha çok ilgi göreceğiniz bir ilişkinin ortasında kendinizi bulabilirsiniz. Bu köklü hislerin keyfine varmalı ve hayat deneyiminize bu sayede daha derin bakış açıları katmaktan hiç çekinmemelisiniz. Belki de geçmiş dönemlerde yaptığınız fedakarlıkların ödülünü alıyorsunuz. Çocuklarınıza aşırı sahiplenme duygusuyla yaklaşmadan onların hayatını kolaylaştırmak adına elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmanız yeterli olacaktır. Zira bu şekilde onlar da kendi ayakları üzerinde durmayı daha kolay öğrenebilirler. Çocuk sahibi olmak için de bu Yeni Ay’ı bir karar zamanı olarak kullanabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında gerek iş gerekse özel hayatınızdaki ikili ilişkilerde bir yıldır aksayan konular artık kesin bir sonuca ulaşarak, hayata daha kuvvetli bir enerjiyle tutunmanızı sağlar. Hafta sonu Venüs ile manipülasyon ve aşırı güç gezegeni Plüton arasındaki zorlu etkileşim ev içindeki ilişkilerde bir gerginliğe neden olsa da siz üstesinden gelmeyi başarırsınız.  

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu haftalık burç yorumu: Sabit fikirlerinizi yeni yaşam dinamikleri için kıracağınız tutku, sahiplenme, kuşku, ihtiras dolu Akrep’teki Yeni Ay haftasına “Hoş geldiniz!” Artık bu dönemde ev hayatınıza farklı bir çehre katabilir, uzun zamandır planladığınız dekorasyon değişimi ya da taşınma işlemini yürürlüğe koyabilirsiniz. Zira salı günü 27 Eylül’deki Akrep yolculuğunu yeniden deneyimleyecek iletişim ve hareket gezegeni Merkür sayesinde, planlı, programlı ve stratejik kararlar alabilir, kalıcı yatırımlara adım atabilirsiniz. Aileden kalan mal varlığı ile ilgili paylaşımlar da gündeminizi doldurabilir. Hafta sonunda Yeni Ay eşliğinde manipülatif ilişkilere çekilirken, Eylül ortasından beri Koç burcunda geri giden Mars’ın ilerlemeye hazırlanmasıyla uluslararası bağlantılarınızda da hızlı gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ani bir seyahat ya da yurt dışı projesi gündeme gelebilir.  

Yükselen Başak ve Başak Burcu haftalık burç yorumu: Uzun zamandan beri aksayan iletişim trafiğinizde artık akıcı bir döneme adım atıyorsunuz. Özellikle Akrep burcunda pazar günü meydana gelecek olan Yeni Ay sayesinde, fikirlerinizi karşınızdakilere daha kolay aktarabilecek, karşılıklı anlayışın geliştiği iş planlamaları yapabileceksiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla ilişkilerinizdeki pürüzleri derinden düzeltme ve şifalandırma zamanındasınız. Duygusal krizlere yer vermeden, hayata pragmatik açıdan bakmalı, rasyonel yönünüzle olayları çözümlemelisiniz. Bu dönemde kişisel dönüşüm eğitimleri alabilir, yoga gibi ruhu dinlendiren öğretilerden faydalanabilirsiniz. Kısa yolculuklar sonunda alacağınız kararlar ileriki dönemler için size fayda sağlar. Pazarlama, tanıtım, medyaya yönelik faaliyetlerde hızlanmalısınız. Hafta sonunda aşk ve romantizme odaklanacak, aşkı ve tutkuyu artık daha derinden deneyimlemeye kendinizi hazır hissedeceksiniz. 

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu haftalık burç yorumu: İlişkilerde tutkulu bir dönem bu hafta sizi bekliyor olacak. Özellikle hafta sonuna doğru partnerinizle aranızdaki bağın daha güçlendiğini hissederken, daha önce hiç deneyimlemediğiniz kalpten bağlanma duygusu ilk başta başınızı döndürecektir. Pazar günü Akrep burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay’ın etkisiyle bu güçlü itilimi yönetme stratejisi geliştirmeli, kişisel kontrolünüzü kaybetmeden tutkulu birlikteliğin keyfini sürmelisiniz. Diğer yandan salı günü Merkür’ün tekrar Akrep burcunda ilerlemesiyle beraber Eylül sonundan beri sürüncemede kalan tahsilatlarınızı hızlandırabilir, üretim için yeni siparişler alabilirsiniz. Ayrıca spekülatif yatırımlarınızda da yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günü Ay’ı evinizde misafir ederken, estetik konularıyla ilgili işlemler yaptırmak isteyebilirsiniz. Kadınlarla olan iş bağlantılarınızda da olumlu gelişmeler yaşansa da manipülatif senaryolara karşı tedbiri elden bırakmamalısınız.

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta çanlar sizin için çalıyor olacak. Zira hem salı günü iletişim cambazı Merkür’ü tekrar misafir etmeye başlayacak, hem de pazar günü burcunuzun yükseldiği bir Yeni Ay’a ev sahipliği yapacaksınız. Bu yılın taşıdığı köklü dönüşümlerle artık hayatınızda yepyeni bir sayfa açmaya hazırlanıyorsunuz. Gizemli ve tutkulu yapınızla istediğiniz herkesin dikkatini çekebilir, hem aşk hem iş hayatında önemli ve zorlu başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yeni Ay ile birlikte düz hareket etmeye hazırlanan yönetici gezegeniniz Mars da uzun zamandır aksayan maddi konularınıza ve ilişkilerinize hızlı bir hareket kazandıracak. Bu dönemde güçlü stratejik yeteneklerinizden faydalanmalı, hatta karar almadan önce 6. hissinizin de sesini dinlemelisiniz. Ortaklık tekliflerine, kredili yatırımlara açık bir dönem.

Yükselen Yay ve Yay Burcu haftalık burç yorumu: Hafta başında kariyer hayatınızla ilgili belirsizlikler evde pasif bir ruh haline bürünmenize neden olabilir. Yaşam sevincinizi asla elden bırakmamalı, depresyona meyilli düşüncelerden kendinizi uzak tutmalısınız. Zira sobada her zaman ateş yanmaz. Önce odunların alınması ve sobada ne kadar süreyle yanabileceğinin planlamasını yapmak gerekir. Kendinizi başarısızlıklarınız için eleştireceğinize, başarılarınızın sonuçlarına fokuslanmalısınız. Böylece yardımına ihtiyaç duyduğunuz kişilerle hiç vakit kaybetmeden iletişime geçmeli, yüzünüze gülüp, arkanızdan konuşanlarla kısa sürede yollarınızı ayırmalısınız. Zira elinizde olmayan koşulları yönetmek durumunda kaldığınız Akrep burcundaki Yeni Ay’ın etkisiyle, gizli, saklı kalmış konular ortaya çıkıp, hayatınızda kökten bir temizlik ve arınma sağlamak için size yol gösterir. İnançlarınızın sesine kulak verip, kendiniz için neyin doğru neyin yanlış olduğuna dair bir sonuca ulaşmayı hedefleyin.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu haftalık burç yorumu: Gelecek yaşam hedefleriniz için yeniliklere merhaba diyeceğiniz bir haftaya adım atıyorsunuz. Haftanın ilk yarısında Ay Başak burcunda seyahat ederken, akademik konular, yabancılarla iletişim, medya ile ilgili çalışmalar, hukuki gelişmeler, resmi işlemlerle ilgili takipler sizin için daha aktif bir hale gelebilir. Salı günü Merkür’ün Eylül sonundaki gibi yine Akrep burcunda seyahat etmesi ve hafta sonu aynı burçta meydana gelecek olan Yeni Ay etkisiyle, geleceğe dair planlarınızda kalıcı başlangıçlar yapabilir, eskiden beri sizi yoran arkadaşlık ilişkilerinden uzaklaşma kararı alabilirsiniz. Hafta sonunda ikili ilişkilerinizde baskıcı bir tavır sergilemek isteseniz de ılımlı ve yumuşak yaklaşımın daima daha olumlu sonuç vereceğini unutmayın. Kariyerinizde önemli ortaklıkların altına imza atmak için bu hafta, yoğun bir gündemle karşı karşıya kalabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında iş alanında önemli bir sunum yapabilir ya da annenizin resmi işlerine destek olabilirsiniz. Ayrıca evlilik ya da boşanma kararları gündeme gelebilir. Yeni yaşam düzenine geleneksel değerlerinizi koruyarak geçmelisiniz.

Yükselen Kova ve Kova Burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta artık yeni başlangıçlar için elinize kağıt kalem alarak bir liste hazırlayabilirsiniz. Zira kariyer hayatınızdaki Yeni Ay ile birlikte hedeflediğiniz tüm atılımlara kendinizi hazır hissedeceksiniz. Yeni bir işe adım atabilir, farklı bir ilişki deneyimine açık olabilir, dünyaya karşı bakış açınızı geniş bir perspektifle oluşturabilirsiniz. Hafta ortasında Terazi burcunda seyahat eden Ay’ın etkisiyle uzaklardan uzun süreden beri beklediğiniz bir haber size ulaşabilir. Yurt dışı ile ilgili işlerinizde olaylar hızla akmaya başlayacaktır. Hafta ortasında gücün sembolü Plüton ile bereket habercisi Jüpiter kavuşumu hiç beklemediğiniz bir yerden maddi manevi destek alacağınızı işaret edecek. Bu desteği kabul etmeli önünüzdeki yeni 3 yıl için bu hafta planlarınızı detaylı bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Ayrıca eklem ve kemik sağlığınızı kontrol ettirmeli, stres yaptığınız konuları içinize atmadan bol bol egzersiz yaparak beden enerjinizden uzaklaştırmalısınız.

Yükselen Balık ve Balık Burcu haftalık burç yorumu: Tutkulu hislerin ön planda olduğu bu hafta sezgilerinizin gücüyle herkesi şaşkına çevirebilirsiniz. Özellikle haftanın ilk yarısında rüyalarınızın sesine kulak vermenizi öneririz. Ayrıca sanatsal ve psişik yeteneklerinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz bir sanat kolunu daha yakından incelemek ve öğrenmek için bu dönemde aktif bir eğitim programına kayıt yaptırabilirsiniz. Zira hafta sonu Akrep burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay’ın etkisiyle, hayata bakışınızı kökten dönüştürmeye hazır yaşam felsefeleri rahatlıkla karşınıza çıkabilir. Haftanın ilk yarısında çalışkan Başak burcunda gezinen Ay’ın etkisiyle ikili ilişkilerinizde beklentilerinizi ortaya koymak istersiniz. Partnerinizin size karşı takındığı eleştirel yaklaşım hiç canınızı sıkmasın, zira eleştirinin nedeni sizin doğru kararlar almanızı sağlamaktır. Perşembe günü sosyal ilişkilerinizde kapalı gruplarla bir araya gelebilir, derin konular hakkında fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Bir arkadaşınızla ortak yatırım planlarına sıcak bakabilirsiniz.

Astrolog Nigar Bostan / ntv.com.tr

nigarbostan@hotmail.com

Yorumlar