Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 8 – 14 Ağustos

8 – 14 Ağustos 2022 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkilemesi muhtemel halleri astrolog Mihrap Sarıçiçek yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 8 – 14 Ağustos

Yoğun bir hafta bizleri beklemekte. Sabit burçların gündeme damgasını vurduğu bir süreç içinde olacağız. Bu dönem her ne olacaksa kalıcı olacak. Güneş’ in Aslan Burcu’ ndaki seyri ile de yaşanacak olayların daha fazla göz önünde olacağını belirtmekte. Tüm burçlar için sağlık kontrollerinizi yaptırmanız sizler açısından iyi olacaktır.

Herkesin sağduyulu olduğu bir hafta dilerim. Haftanın zorlu enerjilerini kolaylıkla geçirmek adına tütsüler yakabilir, yürüyüş yapabilir, yüzebilir, bol bol su içebilirsiniz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Haftanın ilk gününde öğle saatlerine kadar yurtdışı, akademik alan, ithalat konularında hızlı gelişen olaylar deneyimleyebilirsiniz. Sonrasında Ay Boşlukta olacak. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak adına ideal. Bilmediğiniz bir eksiklik hissi sizleri yorabilir. Hafta sonu bu hissi neden yaşadığınızın cevabı belki bir film sahnesinde, dinlediğiniz müzikte, iletişimde bulunduğunuz kişilerden gelebilir. Mesajlara açık olmaya niyetlenin. Merkür’ün Başak Burcu’ na geçişi ile iş ve çalışma koşullarında detaylara önem vereceğiniz bir süreç başlıyor olacak. Sağlıkla alakalı bir gündeminiz varsa eğer ayrıntılara takılabilir, daha fazlasını öğrenmek adına araştırma içine girebilirsiniz. Yeni bir can sahiplendiyseniz bu dönemi eğitim vermek adına kullanabilirsiniz. Hafta ortasına doğru otorite figürleri ile bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Aile içerisinde geri plana atıldığınızı düşünebilirsiniz. Karşıt burcunuz olan Terazi diplomasisini hayatınıza katmanızı tavsiye ederim. Eskimiş ev eşyalarınızı geri dönüşüme vermek, yenilemek adına faydalı bir hafta. Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçecek ve sizlere aşk, çocuk, hobi, neşe konusunda destekleyici etkiler verecek. Cuma günü gerçekleşecek olan Kova Dolunayı, sosyal gruplar ve arkadaşlıklarınız konusunda yeniden gözden geçirmenizi sağlayacak. Bitirmekte zorlandığınız ne varsa sizleri bu konuda destekleyecek. Aceleci olmadığınız, sabırla ilerlediğiniz, neşeyi hayatınızdan eksik etmediğiniz bir hafta diliyorum.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR HAFTALIK BURÇ YORUMU: Pazartesi günü sigorta ve banka ile ilgili işlemleriniz varsa öğle saatlerine kadar bitirmeniz sizler açısından iyi olacaktır. Borç ve alacak konusunda gündeminiz varsa değişen koşullarla karşılaşabilirsiniz. Nereye ait olduğunuzla alakalı belirsizlik hissi sizleri sarabilir. Köklerinizle alakalı araştırma yapmak iyi gelecektir. Merkür’ün Başak Burcu’ na geçişiyle, yeni bir hobi edinebilir, eğitime başlayabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimi ile alakalı detaylı araştırmalar yapabilirsiniz. Bebeğiniz varsa bu dönem tuvalet eğitimi için uygun. Aşk hayatınızda İletişimin artacağı bazen eleştirel olabileceğiniz bir dönem. Hafta ortasında seyahat planlarınız varsa bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Fazladan ödemeniz gereken para ile karşılaşabilirsiniz. Akademik konularda köklü değişimler olabilir. Otorite figürleri ile tartışmamaya özen göstermenizde fayda var. Perşembe günü Venüs’ün Aslan Burcu geçişiyle kökler, ev, aile yuva ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Aile içinde varlığınızı tam anlamıyla göstermek isteyebilirsiniz. Lüks tüketim konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Cuma günü Kova burcunda bir Dolunay yaşanacak. Toplumsal kimliğinizle alakalı sizlere tetikleyici etki yaratacak. Parasal açıdan dikkatli olmanız gerekebilir. Konfor alanınızdan çıkmanızı sağlayacak bir süreç sizleri beklemekte. Stresle başa çıkan ve değişime evet diyenler kazanacak. En büyük yetiniz “Sabrı” bu dönem kullanmanız iyi olacaktır. Hiçbir değişim kolay değildir; fakat bir kere adım attığınızda hayatın sürprizlerle dolu olduğunu göreceksiniz. 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Pazartesi öğle saatlerine kadar ortaklı işler yaptığınız kişiler ve evliliğinizle alakalı konulara yoğunlaşabilirsiniz.Yüksek öğrenim konusunda kaygılarınız artabilir. Eğer eğitim koşullarınız otorite figürleri tarafından engellendiyse ya da engelleniyorsa içsel öfke ortaya çıkabilir. Dini konularda kimseyle tartışmamaya özen göstermenizde fayda var. Yakın arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz içerisinde yabancılık hissi ile karşılaşabilirsiniz ya da umutlarınızın tükenmesi ile alakalı bir süreç yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru bu his azalacaktır. Aslında en çok kendinize yabancı hissettiğinizi görebilirsiniz. Her gün yeni bir güne uyanıyorsak umut hep var demektir. Belki de bakış açınızın değişmesi gerekli ne dersiniz? Merkür’ün Başak Burcu’ nda ilerlemesi, aile içi iletişimin artacağını göstermekte. Ata topraklarınıza gidebilir, soy ağacınızı araştırmak isteyebilirsiniz. Perşembe günü Venüs’ün Aslan geçişi ile yakın çevrenizde ışıltınızı yayacağınız, destekler göreceğiniz bir dönem sizleri beklemekte. Cuma günü Kova Burcu’ nda bir Dolunay gerçekleşecek. Hukuksal konular, yurtdışı, uzak seyahatler ile ilgili beklediğiniz bir gündem varsa tamamlanma yaşanacak. Hayatınızla alakalı yapılandırma sürecinde olabilirsiniz. Bilinçaltınızı yapılandırmanız ve bu dönemi sağlıklı geçirmek adına olumlama cümlelerini kullanmanız sizlere fayda sağlayacaktır. Hapsedilmişlik hissi yoğun olabilir bunun sadece zihninizde olduğunu unutmamalısınız. Alışık olduğunuz, değişen koşulların, köklü ve sağlam yapılara dönüştüğünü deneyimleyebilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Pazartesi öğle saatlerine kadar günlük rutinlerinizle alakalı süreci iyi yönetebilirsiniz. Sağlıkla alakalı gündeminiz varsa öğleden sonraya bırakmamanız iyi olacaktır. Bu dönem hiçbir şeyi ertelememeniz ilerleyişiniz açısından önemli. Evliliğiniz ve ortaklı işler yaptığınız kişilerle alakalı güç savaşları yaşayabilirsiniz. Toplumsal kimliğim maddi değerlerime bağlı hissi hafta sonuna kadar sizleri sarabilir. İnsan olarak var oluşunuzun bir değer olduğunu kendinize hatırlatmanızı öneririm. Sosyal ortamlar ve sorumluluklarınız arasında kalabilirsiniz. Sosyal medyadan biri ile mücadele içerisine girebilirsiniz. Merkür’ün Başak Burcu’ na geçişi ile yakınlarınızla iletişiminiz hızlanabilir. Bilginin peşine düşebilir ve bu konuda uzmanlaşmak isteyebilirsiniz. Kısa seyahatleriniz artabilir. Venüs’ün Aslan Burcu’ na geçişi ile maddi kaynaklarınızda artış olacağı gibi harcamalar da artabilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Cuma günü Kova Burcu’ nda bir Dolunay gerçekleşecek. Borçlar alacaklar, ortaklaşa paralar, banka ve sigorta ile alakalı bir gündeminiz var ise yapılandırmanız açısından size tetikleyici etki sağlayacak. Sevginin ne kadar bağlayıcı bir unsur olduğunu iyi bilenlerdensiniz. Sevgiye inanmaktan asla vazgeçmeyin. Değişim köklerden başlar bunu unutmamalısınız

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Pazartesi öğle saatlerine kadar önemli işleriniz varsa yapabilirsiniz, sonrasında Ay Boşlukta olacak. Öğleden sonra girişimde bulunduğunuz işler sonuçsuz kalabilir. Sizler için önemli bir haftaya giriş yapmaktayız. İnanarak bir şeyler yapmakla alakalı yetersizlik hissi oluşabilir. Her şeyin başının kendinize inanmak olduğunu unutmamalısınız. Sağlık koşullarınızla alakalı bir durumunuz var ise rutinlerinizi aksatmamanız iyi olacaktır. Gizli saklı olan her şey gün yüzüne çıkabilir. Ortaklı İşler yaptığımız kişilerle statü mücadelesine girebilirsiniz. Evliliğinizde kimin patron olduğuna dair güç yarışına girebilirsiniz. Kimin patron olduğu değil, hayatı nasıl paylaştığınız değerli, bunu hatırlamanızda fayda var. Hafta ortasına doğru bu etki azalacak sonradan pişman olacağınız durumlarda bulunmamanız iyi olacaktır. Merkür Başak seyri maddi ve manevi kaynaklarınız, kişisel değerlerinizle ilgili size fırsatlar sunacak. Maddi kazançlarınız konusunda en ince ayrıntısına kadar düşünüp öyle hareket edeceğiniz bir süreç. Gelir-gider dengesini iyi hesaplayacağınız bir süreç içinde olabilirsiniz. Perşembe günü Venüs sizin burcunuza geçiş yapacak kendinizi göstermeniz adına birçok fırsat elde edeceksiniz. Kişisel görünümünüzle daha çok ilgilenebilirsiniz. Cuma günü karşıt burcunuz Kova’ da bir Dolunay gerçekleşecek. Kangren olmuş hangi ilişki türü içindeyseniz kesip atabilirsiniz. Bitişlerin ama başlangıçların da olacağı zaman dilimi içerisindesiniz. Sizler kalbinizle hareket eden bir burçsunuz. Kırılmış olsa da fevri olmadan, kalbinize sorarak hareket etmeyi unutmayın. En doğru kararı yine kalbiniz size söyleyecektir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Pazartesi sabah saatlerinde ev, aile ve yuva konularıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sonrasında Ay Boşluk’ ta olacak. Daha önce evinizle alakalı yarım kalmış işleriniz var ise tamamlamak adına ideal bir süreç. Bu dönem bilinçaltı rüyalarınız artmış olabilir. Bunları yazmanız ve gördüğünüz simgelerin üstüne gitmeniz, tıkandığınız durumları çözümlemeniz adına iyi olacaktır. İş ve çalışma ortamında otorite figürleri ile alakalı durumlar ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile iş yapan bir şirkette çalışıyorsanız bu konuda aksilikler yaşayabilirsiniz. Zamanın doğru kullanımı ile alakalı bir eğitim almak yaşayacağınız süreci hafifletebilir. Sosyal ortamda tanıştığınız biri ile eğer aşk ilişkisi yaşamaya başladıysanız, güç savaşına girebilir, tutkularınıza yenik düşebilirsiniz. Borsa ile ilgileniyorsanız istenmeyen para kayıpları yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var. Merkür sizin burcunuzda, iletişim şeklinizle kendinize hayran bırakabilirsiniz. Etrafınızda olan biten ne varsa pratik çözümler bulabilirsiniz. Satış pazarlama sektöründe çalışıyorsanız ikna kabiliyetinizin ve motivasyonunuzun arttığı bir dönem. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim. Perşembe günü Venüs Aslan Burcu geçişi ile gizli saklı ilişkiler içine çekilebilir, sevginizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Güven duygusu sizin için bu dönem daha fazla önem kazanacak. Cuma günü gerçekleşecek olan Kova Burcu’ ndaki dolunay, eğer işçi olarak çalışıyorsanız uzun zamandır beklediğiniz maaş zammı gerçekleşmediyse bu dönemden sonra çalıştığınız yere karşı bağlılığınızı sorgulatacak. Sağlığınızla alakalı rutinlerinizi kontrol ettirmeniz gereken bir dönem. Evcil hayvanlarınızın sağlığı konusunda da dikkatli olmanızda fayda var. Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için kaygılanmayı bırakıp, Yaradan’a güvenmeyi ve akışta kalmayı deneyimleyebilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER HAFTALIK BURÇ YORUMU: Pazartesi sabahı iletişim alanlarınızda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Birçok yere aynı anda yetişmek zorunda kalabilir, sürekli kendinizi seyahat ederken bulabilirsiniz. Bu süreç öğleden sonra hafifleyecektir. Birine ya da bir şeye ait olma hissini yoğun yaşayabilirsiniz. Bunun için bir dernekte gönüllü olarak çalışmak iyi gelecektir. Asıl ihtiyacınızın kendinizi keşfetmek olduğunu hafta ortasında anlayabilirsiniz. Aşk hayatınızın biteceğine dair korku ile mücadele içine girebilirsiniz. Borsa ile ilgileniyorsanız riskli yatırımlardan uzak durmanızda fayda var. Çocuğunuz var ise kaygılarınız artabilir. Geçici bir süreç olduğunu bilmelisiniz. Ata köklerinizden kalma sevgi kodu ile ilgili bilgiler açığa çıkabilir. Aile içi ve toplumsal statünüz arasında gelgitler yaşayabilirsiniz. Merkür Başak seyriyle iletişim şekliniz gözleme dayalı ve yavaş olabilir. Unutkanlıklar artabilir. Bu dönemi not alarak geçirmenizde fayda var. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Gizemli konulara çekilebilir, bu konularda uzmanlaşmak isteyebilirsiniz. Perşembe günü Venüs Aslan Burcu’ na geçiş yapacak. Daha sosyal olacağınız, girdiğiniz ortamlarda fark edileceğiniz süreç sizleri beklemekte. Sosyal medyadan tanışacağınız biri ile aşk hayatına adım atabilirsiniz. Cuma günü Kova Burcu’ nda Dolunay yaşanacak. Hobi, aşk ve çocuklarla alakalı gündeminiz artabilir. Kötü giden ilişki içindeyseniz bitebilir. Şans oyunlarıyla alakalı dikkatli olmanız gereken bir zaman dilimi. Eğer eğlence sektöründe çalışıyorsanız bu konuda kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. İçinizdeki sanatçı ruhu çıkararak değerlendirmek sizlere iyi gelecektir. Uzlaşmacı yönünüzü kullanmak süreci geçirmek adına iyi olacaktır.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER HAFTALIK BURÇ YORUMU: Pazartesi sabah saatlerinde maddi kaynaklarınızla alakalı değişen koşullar içinde olabilirsiniz. Neşenizi kaybettiğinize dair bir inanç geliştirdiyseniz bu dönem bunu şifalandıracağınız bir süreç içinde olabilirsiniz. Evliyseniz otorite figürü ile bir mücadele içine girebilirsiniz. Kariyerinizle alakalı tetikleyici etkiler yaşayabilirsiniz. Gelir-gider dengenizi iyi planlamalısınız. Maddi ve manevi değerleriniz konusunda somut adımlar atmak isteyebilirsiniz. Merkür Başak Burcu süreci, sosyal gruplar içerisinde iletişiminizin kuvvetli olacağını göstermekte. Entelektüel ve bilgi birikimi olan kimselerle arkadaşlık etmek isteyebilirsiniz. Perşembe günü Venüs Aslan Burcu’ na geçiş yapacak. Kariyeriniz konusunda fırsatlar yakalayabilir, daha göz önünde olabilirsiniz. Cuma günü Kova Burcu’ nda yaşanacak Dolunay, ev aile, yuva ile ilgili gündemlerinizi açığa çıkabilir. Anne ve baba köklerinizle alakalı uzun süredir bir süreç yaşıyorsanız çözüme ulaşabilir. Bu süreçte hayatınızda birçok alanda köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Sizler tekrar tekrar doğmayı iyi bilenlerdensiniz. Hayat sizi yeni bir yöne doğru hazırlamakta, değişimi sevgiyle kabul edin.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sabah saatlerinde önemli işlerinizi yapmanız açısından uygun zaman içerisinde olabilirsiniz. Cesaretinizin kaybolduğu hissi içerisindeyseniz bu dönemde içsel olarak bu konuda güçlendiğinizi hissedebilirsiniz. Kişisel değerleriniz konusunda kaynaklarınızı nasıl yöneteceğinizle alakalı harekete geçirici etki almanız muhtemel. Sağlık ile ilgili bir durumunuz varsa bu dönem kontrollerinizi yaptırmanız açısından önemli olacaktır. Yakınlarınızın sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla alakalı bir gündem oluşabilir. Merkür Başak Burcu seyri kariyerinizde mantığınızı ve bilginizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğinizi göstermekte. Eğer eğitim sektöründe çalışıyorsanız bu dönem size fırsatlar sunacak. Perşembe günü Venüs’ ün Aslan Burcu’ na geçişi ile hukuksal konular, yurtdışı seyahatleri, turizm, akademik konularda kendinizi gösterebilmenize hizmet edebilir. Yabancı kültürlerle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Kültürünüzün tam aksi biri ile aşk yaşayabilirsiniz. Cuma günü Kova Burcu’ nda bir Dolunay yaşanacak. Kardeşlerinizle alakalı stresli zamanlardan geçebilir, uzak ve yakın seyahatlerle alakalı bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Dost olarak gördüğünüz kişilerle kopma noktasına gelebilirsiniz. İyimser hayat görüşünüzü kaybetmeden yola devam edeceğiniz bir dönem geçirmenizi dilerim.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sabah saatlerinde inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Sonrasında Ay sizin burcunuza geçecek İhtiyaçlarınız konusunda harekete geçebilirsiniz. Eğer köksüzlük hissi yaşıyorsanız derinlerde bunu şifalandıracağınız bir süreç içinde olabilirsiniz. Maddi kaynaklar açısından tetikleyici etki yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda mücadele içinde girebilirsiniz. Merkür Başak Burcu geçişi inanç sistemleri ve felsefe akımlarına karşı ilgili olacağınızı belirtmekte. Akademik konularda kendinizi gösterebilirsiniz. Yabancı kültürlerle iletişiminiz artabilir. Perşembe Venüs Aslan geçişi ile başkalarından gelen gelirlerinizde de artış olabilir. Gündeminizde miras konusu varsa bu konu gündeme tekrar gelebilir. Harcamalarınızda artış gözükebilir. Geri planda yaşayacağınız ilişkilere çekilebilirsiniz. Cuma günü Kova Burcu’ nda Dolunay yaşanacak. Maddi kaynaklarınız konusunda düzenleme yapmanız gereken bir dönemi işaret etmekte. Gelir gider dengesini düzenlemeniz gerekebilir. Yaşadığınız süreç içinde olaylara bakış açınızı değiştirecek gökyüzü. Neşeyi hayatınıza katmanız dileğiyle.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Sabah saatlerinde sosyal ortamlarda aktif olacağınız bir süreç içinde olabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizle uğraşmak ve bitirmek adına ideal zaman. İletişimde eksik hissettiğiniz alanları yapılandırmanız adına sizi destekleyen bir gökyüzü hakim. Sağlıkla ilgili bir gündeminiz varsa geciktirmeden kontrollerinizi yaptırmanız iyi olacaktır. Aile içerisinde mücadele içine girebilirsiniz. Gündeminizde yer değişimi varsa gerçekleşebilir. Dönemin kolay olmayan enerjisini hafifletmek adına ev içerisinde eşyalarınızın yerini değiştirmek iyi gelecektir. Merkür Başak süreciyle, giderlerinizin hesabını iyi yapabilirsiniz. Ölüm ve ölüm ötesi konularına çekilebilir bu konuda bilgi edinmek isteyebilirsiniz. İletişimde geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Zihinsel gerginlikleriniz artabilir. Kaygılı olabilirsiniz. Perşembe günü Venüs Aslan Burcu geçişi ile ortaklı işlerde gelirleriniz artabilir. Partnerinizin öne çıkması adına destek olabilirsiniz. Evlilik kararı almakta zorlanıyorsanız evlilik kararı alabilirsiniz. Cuma günü sizin Burcunuzda bir Dolunay gerçekleşecek. Kendinizi geri plana attığınız hangi konu varsa bu konularda cesaretle öne çıkmak isteyebilirsiniz. Artık yürümeyen bir ilişkiyi daha fazla sürdürmek istemeyebilirsiniz. Hayatınızın tüm alanında sistem kurmanız adına size fırsatlar sunabilir. Sorumluluklarınızın artacağı bir süreç içerisinde olabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Pazartesi öğleden sonra Ay Boşlukta olacak bu nedenle önemli işlerinizi sabah saatlerinde yapmanız iyi olacaktır. Maddi kaynakları oluşturmada yetersizlik hissi duyuyorsanız bu dönem cevabını bulabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle alakalı tartışmalara açık bir süreç. İletişimde kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. Bol bol seyahat etmek sizleri rahatlatacaktır. Merkür Başak seyriyle ikili ilişkilerde iletişimde daha aktif olabilirsiniz. Kişileri kırmamak adına dolaylı yoldan anlatmak yerine sade bir dille net şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ayrıntılara fazla takılabilir ve hayatınızdaki kişileri bu açıdan yorabilirsiniz. Perşembe günü Venüs Aslan geçişi, İş ve çalışma ortamında kendinizi geri planda tutmayacağınızı belirtmekte. Evcil hayvanlarınızın bakımı ile ilgili daha çok vakit ayırabilirsiniz. Sağlık sektöründe birileriyle tanışabilir ve ilişki yaşayabilirsiniz. Cuma günü Kova Burcu’ nda Dolunay gerçekleşecek. Sizden gizlenen her ne varsa gün yüzüne çıkabilir.

 Hepimize Şifa Olsun...

 Mihrap Sarıçiçek - Kenanyasin.com

Haftalık Burç Yorumları: 8 – 14 Ağustos haberi ile ilgili olarak aşağıdaki İzmir Arkeoloji Müzesi, Nike kültü adaklarını sergiliyor galerisine göz atabilirsiniz.

Yorumlar