Astroloji

Haftalık burç yorumları: 7-13 Kasım

Ünlü astrolog Filiz Özkol, : 7-13 Kasım 2022 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek muhtemel gelişmeleri yorumladı:

Haftalık burç yorumları: 7-13 Kasım

HAFTANIN ASTROLOJİK GÖRÜNÜMÜ

Ay tutulması sekiz kasımda Boğa burcunda gerçekleşiyor. Hareketli ve enerjik olacak ve sosyal yaşantımıza ağırlık vereceğiz. Birçok sanatçı yeni iş anlaşmaları yaparak, yeni projelerle ortaya çıkacak. Duygusal konularda kendimizi yaratıcı ve aktif hissedeceğiz. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Özellikle mantık ve duygu karmaşası yaşadığımız bu hafta ortasında, isteklerimizde eski hesaplaşmaları bırakmalı ve teslimiyetçi bir ruhla hareket etmeliyiz. Mistik olaylara karşı ilgimiz artıyor.

HAFTANIN RENGİ:  Krem, koyu yeşil, altın sarısı,
HAFTANIN ÇİÇEĞİ:  Beyaz ve kırmızı gül
HAFTANIN KOKUSU: Zencefil, kaşmir, Gardenya

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yargılamaktan çekinmeyin: Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz. Çevresel ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Her konuya farklı bir yorum getiriyor onları sıkı bir şekilde, birbirine bağlayabiliyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde geleneksel olayların karşınıza çıkması, yapacağınız bir çok konunun gelişmesini önleyebilir dikkatli olun.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Çevrenize aldırmayın:  Değerli zamanınızı boş yere harcamak istemediğiniz için, çevrenize duyarsız davranacaksınız. Egoistlikle suçlanabilirsiniz. Bildiğiniz yolda ilerlemeye devam etmelisiniz. Çevrenizin hakkınızda söylemlerine aldırmamalısınız. Günlük temponuzu arttırıcı çalışmalar içinde olmanız, bazılarının kıskançlık duygularını atağa kaldıracaktır. Sonuç, başarı getirecektir. Tempolu çalışmaya devam etmeli ve disiplinli yapınızı bozmamalısınız. Bu hafta, olumlu bir iş yaşamı sizi bekliyor.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bütçenizi dengeleyin:  Enerjinizin yüksek olduğu bugün, her konuda dikkatli olmak zorundasınız. Atılımlarınızı arka arkaya gerçekleştireceğiniz özel günlerden birindesiniz. Evinizle ilgili harcamaların gündem kazanmasıyla, bütçenizi yeniden dengelemelisiniz. Sosyal yaşantınızda oldukça ilgi çekeceğiniz bu dönemde Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için, zor hedefler peşindesiniz. İdeallerinizi gerçekleştirecek yollardan beklediğiniz haberlerin istekleriniz doğrultusunda gerçekleştiğini göreceksiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Duygularınızı denetleyin:  Nedensiz sorularınızla kendinizi yorgun düşürüyor ve yaşamı kendinize zehir ediyorsunuz. Özellikle bağışıklık sisteminizi zayıf düşürmek için, gereğinden fazla yaşamı sorguladığınız için, zamanınızın bir bölümünü dinlenmeye ayırmalısınız. Duygusal olayların tekrarlarından hoşlanmayacağınız için, partnerinizle aranıza görünmeyen bir engel koymak istiyor ve bunu başarmak için, tüm gücünüzle savaş veriyorsunuz. Aşkın bir duygusal çatışma olmayacağını bir türlü öğrenmek istemiyorsanız.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Eski hataları unutun:  Bu hafta felsefe yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz ve bir çok işi, zincirleme başarmak gibi, bir zorunluluğunuz yok. Temponuzu dengelemeli, ve olayları derinlemesine düşünmemelisiniz. Alınganlık yapmamanız gereken bir dönem olmasına rağmen detaycılık, sizi istemediğiniz bir takım olayların içinde kalmanıza neden oluyor. Eski hatalarınızı tekrarlamamalısınız.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Mantığınız sizi yoruyor:  Sevdiğiniz kişi bazı konularda sizi üzebilir. Kendince de haklı sayılabilir. Durumunuzu gözden geçirmelisiniz. Sadece beklemeniz gereken konularda acele etmemelisiniz. Çevreniz yine çok kalabalık ve siz bu yoğunluğu seviyorsunuz. Üretmeyi sevdiğiniz için, sürekli koşturma halindesiniz. Durum böyle olunca her şeyi unutuyorsunuz. Aşk ve sosyal yaşamınızı iç içe kurguladığınız zaman, bazı hatalar da, kendiliğinden gelişecektir. Mantıkla hareket ettiğiniz için başaramayacağınız iş yok.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Duygularınızı abartmayın:  Çevrenizde gelişen olumsuz olaylara tepki gösteriyorsunuz. Toplumsal egonuzun yüksek olduğu bir hafta olmasına rağmen, duygusal değişime açık olmanızdan dolayı, kişiselliğinizi yeterince ortaya çıkaramayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı daha belirgin bir şekilde sergileme fırsatı önünüze çıkacak, değerlendirmelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de, gerekli tepkinizi göstereceksiniz. Duygularınızı büyütüyorsunuz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Güven duygunuz önemli:  Olumsuz olaylardan sıkıldığınız için, bazen duygularını kendinize saklamayı yeğliyorsunuz ve güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir hafta içindesiniz. Organizasyonlar yapmak yapınıza oldukça uygun ve güçlü kişilerle yapacağınız işbirlikleri önem kazanıyor. Güven duygunuzun gelişmesini sağlamalısınız. Çevresel faktörleri kendi lehinize kullanacaksınız. Farklı fikirlerden yola çıkarak, kendi düşüncelerinizin sağlamasını yapacaksınız

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yaratıcılığınız mükemmel:  Zihinsel faaliyetlerinin dağınık seyretmemesi için, güvendiğiniz dostlarınızla çalışmanızda yarar var. Onlarla aranızda olabilecek pürüzle gününüzün motivasyonsuz geçmesine neden oluyor. Bilinçaltınız oldukça karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Ertelediğiniz konuları yeniden ele alabilir ve düzenleyebilirsiniz. Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Yaratıcılığınızda harikalar yaratıyorsunuz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Takıntılarınızdan kurtulun:  Mars çalışma ve ruhsal evinizde geri gidiyor. . Duygusal sorunlardan kaynaklanan takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi. Düşüncelerinizi yeniden formatlamalısınız. Çevrenizdeki kişilere iyi örnek olmak zorunda olduğunuz sizde biliyorsunuz. Özellikle bu dönem, karşılaştığınız kişilerin, değişik fikirleri kafanızın karışmasına neden olacaktır. İnatçı yönlerinizi ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Çok gezerek bir konuyu araştırarak öğreniyorsunuz.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Enerjinize odaklanın:  Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Yeni fikirler ve yeni çalışmalar için uygun bir dönem. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak.. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Hislerinize güvenin:  Retro Neptün’den aldığınız etkileşim sayesinde hayalleriniz değişiyor.. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle bir çok kombinasyon çalışma içinde olacaksınız. Geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Duygularınız karışık olduğu için,. Hata yapmaktan korkuyorsunuz. Eski olayların üstüne bir sünger çekmeli ve yeni yaşantınızdaki farklı olaylara yelken açmalısınız. Hisleriniz oldukça kuvvetli seyrediyor.

*************************************************************************

BU HAFTA DOĞANLARIN GENEL KARATER ÖZELLİKLERİ: Duygularını çok iyi ifade edebilen ilginç kişilerdir. Yaşam kalitelerini yüksek tutmaktan hoşlanırlar. Maddi konularda duygusal güvenleri çok önemlidir. Sevimli ve çekici mizaçları sayesinde yaşamlarında bir çok değerli dostlara sahip olurlar. Hayatı keyifli yaşamaktan hoşlanırlar. Sosyal yaşamlarında güçlü bir mevki arayışına girebilirler. Aşk yaşantılarında sağlamcı davranırlar. Sosyal yapıları güçlüdür. Maddi konularda zevklerine düşkündürler. Şanslı oldukları için cesur ve atak yapıları ön plandadır. Uzun soluklu ilişkilerden hoşlanır ve çok iyi bir aile reisi olurlar. Yatırım konusunda oldukça becerikli davranarak bir çok fırsatları kendi lehlerine çevirmeyi başarırlar. Özgürlükleri konusunda hiç kimseye taviz vermezler. Sanatçı kişiliklerini tatmin etmezlerse, huysuz ve kaprisli olurlar.

BU HAFTA DOĞAN KADINLAR:
Onlara yaklaşmak çok zordur. Yaşamlarına herkesi almak istemezler. Seçici ve özenlidirler. Ortak çalışmalara uygun bir yapı sergiler, engeller karşısında pes etmekten hoşlanmazlar. Yapıcı ve vizyonları güçlü insanlardır. Deneyimlerine güvendikleri için, kulaktan dolma bilgilerle hareket etmekten hoşlanmazlar.
BU HAFTA DOĞAN ERKEKLER:
Hayatı kendi biçimlerinde yaşarlar. Yolculuklarda karşılaşacağı fırsatların yaşamlarındaki değerleri çok büyüktür. Araştırmacı ve yaratıcı yönleri sayesinde bir çok konunun özünü anında yakalarlar. Sadakat konusunda, duygusal sapmaları olabilir.
BU HAFTA DOĞAN ÇOCUKLAR:
Ailelerine bağlı çocuklardır. Daha küçük yaşlarda sanata eğilimleri ile göze çarpar.Renkli giysilerden hoşlanırlar. Bebeklikleri oldukça yaramaz geçer. Kendilerine özgün bir yapıları vardır. Liderlik özellikleri taşırlar. El becerileri güçlüdür.

Astrolog Filiz Özkol - Medyabey.com

Yorumlar