Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 6 - 12 Aralık

6 - 12 Aralık 2021 haftasında burçları etkileyecek arkeoloji verilerini astrolog Seyran Ataklı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 6 - 12 Aralık

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  İlişkilerde çözülmemiş sorunların öne gelmesi çözümlenmesi mümkün olabilir. Kariyerde yeni başlangıçlar, başvuruların sonuçları ya da yeni iş başvuruları gündeme gelebilir. İmzalık işlerde temkinli olun. Kimilerine zam, terfi haberi öne çıkarken, hukuksal konularda gerginlikler yaşanabilir.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Sorumluluklar artarken, dava mahkeme gibi hukuksal konular öne çıkabilir. Mesleki alanda harekete geçebilir, yeni projeler gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler, sağlık alanında beklediğiniz güzel haberler alabilirsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Yönetici gezegeninizin Neptün karesi odaklanma sorunları, dalgınlık ve kafa karışıklıklarını meydana getirebilir. Duygusal ilişkilerde, hizmet aldığınız ve hizmet verdiğiniz kişilerle ilgili yanılsamalar meydana gelebilir, güven sorunları yaşanabilir. Yeni ilişki başlangıçları adına temkinli olun.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Tüm ikili ilişkiler, kredi, ödemeler, para, ortaklık, evlilik konuları ön planda olurken, sorunları çözme yoluna gidebilirsiniz. Banka, nafaka, kredi, vergi konularında gelişmeler; bunun yanı sıra sürpriz harcamalar önünüze gelebilir. Kanma, kandırılma, güven konularına karşı temkinli olun. Evcil hayvanlarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Sağlık alanınız, kariyer konuları tetikleniyor. Çalışma koşullarınızın, ortamınızın değişmesi söz konusu olabilir. Çok çalışabilir, sorumluluklarınız artabilir. Beklentilerinizin karşılığını alabilir, yeni görev değişimleri yaşanabilir. Çalışmıyorsanız rutinleriniz ve ailenizle ilgili konular öne çıkabilir. Eş aile ilişkilerinde gerginlikten kaçının.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar yeni flörtler meydana gelebilir. Var olan ilişkinizde ise ciddi kararlar alabilirsiniz. Sosyalleşebilir, çocuklarınızla ilgili eğitim ve düzenlerine dair konularla karşılaşabilirsiniz. Ebeveyn olma kararı verebilirsiniz. Merkür- Neptün karesi dalgınlıkları, bazı şüpheci tutum ve davranışları gündeme getirebilir, sakin ve dikkatli olun. Gayrimenkul alım satımlarına karşı acele kararlar vermeyin.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Sağlam ve kararlı olmak isteyecek, bir konuda nihai bir karar verebilirsiniz. Yuvanız, eviniz, gayrimenkul alım satımı, taşınmak yer değişimi gibi konular tetikleniyor. Çocuklarınızla ilgili konular onların hayatında yenilikler ya da sorumlulukların artması gündeme gelebilir. Anlaşma ve imzalı yeni işleriniz varsa bu hafta erteleyin.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Ev, aile, yuva konularında bazı gerginlikler, tartışmalar, yanlış anlaşılmalar öne çıkabilir. İşlerinizde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Kardeş, akraba, arkadaş konuları öne çıkarken, birlikte alınacak ortak kararlar gündeme gelebilir. Kısa seyahat kararı.. Akıl karışıklıklarına, dalgınlıklara karşı temkinli olun gerçekçi yaklaşın.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: İletişim alanınız tetikleniyor. Yakın çevre, arkadaş ve kardeşlerle ilgili gündemler, bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Maddi konularda yeni kaynaklar, zam, beklediğiniz bir paranın elinize geçmesi, ödemeler öne çıkabilir. Harcamalarınız artabilir.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Para ve yatırımlar, çocuklarla ilgili konular öne çıkabilir. Hayatınızda bazı konuları dönüştürmek isteyeceksiniz. Maddi alanda işlerinizin yürümediğini hissedebilirsiniz, sorumluklar artabilir. Dolandırılmalara hayal kırıklıklarına karşı temkinli olun. Yatırım ve harcamalarınıza dikkat edin. Yeni iş başlangıçları, pozisyon değişimi, iş değişikliği yaşanabilir.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Ev değişimi, ailevi konular, taşınmak gayrimenkul konularında yenilikler meydana gelebilir. Sağlığınıza özellikle diş eklem diz sorunlarına karşı temkinli olun. Sorumluklarınız artabilir. Kendinizi kanıtlama telaşına kapılabilir, hırslı kararlar alabilirsiniz, temkinli olun. Kanma ve kandırılma temalarına dikkat edin.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Merkür- Neptün karesi sizi etkisi altına alabilir. Neptün burcunuzda sizi dalgınlıklara, kanma ve kandırılma temasına dikkat çekiyor. Çevrenizle güven sorunları yaşanabilir. İkili ilişkilerde hayal kırıklığına açık olacaksınız. Kariyer hayatınızda acele kararlar almayın. Pozisyon ve görev değişimleriyle karşılaşabilirsiniz.

Astrolog Seyran Ataklı - Sözcü
Seyranatakli@sozcu.com.tr

Yorumlar