Astroloji

Haftalık burç yorumları: 5 -11 Nisan 2021

5-11 Nisan haftasındaki astroloji verilerini Karma Astrolog Aysun Köşker Koç yorumladı.

Haftalık burç yorumları: 5 -11 Nisan 2021

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Her konuda oldukça aceleci ve atak olacağınız bir hafta. Enerjinizi güçlü bir şekilde kullanabileceksiniz. Kardeşiniz veya yakın çevrenizle gireceğiniz mücadele aslında iki taraf için de iyi olacak. Bazı konularda kandırılma ihtimalinizin yüksek olduğunu unutmayın.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Daha içe dönük olacak, manevi veya spiritüel konularla ilgileneceksiniz. Hayatınızdaki konumunuz veya kariyerinizle ilgili olarak aşırı hırs yapabilirsiniz. Fevri davranırsanız da hata yaparsınız. Büyüklerinizle maddi konularda anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başı evden çıkmakta zorlansanız da, aktif bir hafta sizi bekliyor. Her zamankine göre enerjinizi daha güçlü yansıtabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yurt dışı, eğitim, hukuk veya uzak akrabalarla ilgili konularda bazı şeyleri fazlaca takıntı haline getirebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kariyerinize ve statünüze odaklanacaksınız. Bekarlar, arkadaş çevrelerinde tanışacakları biriyle, aniden evliliğe dönük adımlar atabilirler. Çalışanlar ortak çalıştıkları kişilerle güç mücadelesine girebilirler. Akılcı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kısa vadeli hedefinize ulaşacağınız güzel bir hafta. Eğitim, hukuk, yurt dışı, turizm ve uzak akrabalarla ilgili olaylar haftanın ana teması. Ortaklıklarda ve evliliklerde ise; sorunlar çıkabilir. Akılcı ve sorumlulukla hareket ederek problemi çözebilirsiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Ödemeler, kredi veya miras işleriyle ilgileneceğiniz bir hafta. Eşinizle veya ortağınızla olan ilişkilerinizin güçleneceği, sorunların çözüleceği bir dönemdesiniz. Kariyeriniz için, iletişim yeteneğinizi güçlü bir şekilde kullanabileceksiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Evliliğinizle, ailenizle ilgileneceksiniz. Çalışan ortaklı projelerine de yoğunlaşabilirler. Giyiminize, imajınıza yönelik eleştiri alabilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınızın artacağı bu hafta fevri değil, akılcı hareket etmek en iyisi. Şehir dışı bir seyahat size iyi gelecektir.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşk, çocuk veya hobilerinizle daha çok ilgileneceksiniz. Kazançlarınızla ilgili bir azalma varsa, bu dönem başkalarından destek almaktan çekinmeyin. Yakın çevrenizde rekabetçi insanlar hırs yapabilirler. Onlara karşı dikkatli olmanızda yarar var.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Ailenize, evinize veya emlak işlerine daha çok yoğunlaşacağınız bir hafta. Gayrimenkul işi yapanlar güzel kazanç elde edebilirler. Duygularınızla mantığınızın çelişeceği bu dönem, aklınızla ve sorumlulukla hareket ederseniz başarılı olursunuz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kardeş, kuzen ve yakın çevre ilişkilerinin ön planda olacağı bir hafta. Bazılarınız aşk ilişkilerinde, bazılarınız ise; çocuğunuzla ilgili konularda aşırı hırs yapabilirsiniz. Her şeyin fazlası zararlıdır ve insanı yanlışa sürükler. Akılcı ve kontrollü hareket etmek en iyisi.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kazançlarınıza yoğunlaşacaksınız. Yeni iş anlaşmalarıyla, bereketli bir şekilde gelirinizi artırabilirsiniz. Duygusal davranırsanız fazla harcama yapabilirsiniz. Birlikteliği olanlar, geçmişten gelen bir hırs nedeniyle, tekrar sorun yaşayabilirler.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında kendinizle ilgilenseniz de, devamında gelirlerinize odaklanacaksınız. Sosyal çevrenizdeki bir kadınla, rekabet nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz. Bekarlar kariyeri ve imkanları iyi olan bir eş adayıyla tanışabilirler.

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç - yenikadin.com

Yorumlar