Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 27 Mayıs - 2 Haziran

Astroloji haritasına göre bu hafta burçları bekleyen olası halleri astrolog Burcu yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 27 Mayıs - 2 Haziran

27 MAYIS – 2 HAZİRAN 2019 KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

AŞK: İlişkiye bakış açınızı değiştirebilmeniz daha renkli bir özel yaşama kavuşmanızı sağlayacak ve bu dönem içerisinde yapacağınız bazı değişiklikler ilişkinizi renklendirecek. Yapmaya üşendiğiniz farklılıklara biraz açılmanın tam zamanı. Bu değişiklikler birbirinizi yeniden tanımanıza ve ilişkinizi renklendirmeye yarayacak.

PARA: Maddi anlamda çalkantılı bir dönem yaklaşıyor.Para dengeniz bu dönemde olumsuz yönde şaşabilir harcamalarınızı biraz daha kontrol altına almanızı öneririz. Bugün biraz tasarruf yapmanızı hatta bir küçük yatırım yapmanızı tavsiye ediyoruz, mesela altın yada döviz alabilirsiniz. Gelirlerinizi hiç bitmeyecekmiş gibi düşünmeyin.

AİLE: Karşınıza gelen konular hakkında kısa cümleler kullanmaya çalışın. Konu ile ilgili uzun cümleler içerisinde söylediğiniz bazı cümleler aileniz tarafından yanlış yorumlanabilir. Bugün kısa cümleler kurun.

SAĞLIK: Sağlık ile oyun oynanmaz. Bu dönemde yaptıklarınız vücudunuzda ilerideki dönemlerde olumsuz şekillerde kendini gösterebilir. Kendinize daha iyi davranmaya çalışın. Sizin sağlığınız için gerekenleri sizden daha iyi kimse bilemez.

GENEL : Hayatın içerisinde bazı şeylerin değerini görmekte zorlanıyor olabiliriz. Bu süreçte bu olguların değerini size yeniden hatırlatacak bazı şeyler yaşayacaksınız. İyice dikkatinizi verin yoksa hayatınızın en önemli kırılımlarından birini yaşayacaksınız. Eğer doğru olanı yapmıyor olursanız bu durum içerisinden çıkmanız biraz zaman alacak. Lütfen insani gerçeklerde kalmaya gayret edin ve öfkenizin mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin

BU HAFTAKİ RENGİNİZ: AÇIK MAVİ.:Kış bitiyor ve güzel ilk bahar günleri geliyor. Tayt yada pantalonunuz veya gömleğiniz açık mavi olabilir. Ya da belki bir bileklik veya üzerinde açık mavi olan kolye... muhakkak üzerinizde açık mavi bir renk kullanmaya gayret edin.

27 MAYIS – 2 HAZİRAN 2019 BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

AŞK: Bu hafta özellikle sizin için duygusal yönden kritik bir dönem. İlişkide olduğunuz veya olmak istediğiniz kişi ile aranızda kişilikleriniz arasındaki farkların öne çıkacağı bir dönem sizi bekliyor. Her insanın farklı düşünce ve duygu yapılarına sahip olduğunu unutmayın ve bu durumun aslında çok daha değerli olabileceğini farkına varın.

PARA: Parasal olarak etrafınızdaki insanların sizlerden daha iyi durumda olmasına aldırmayın. Önümüzdeki günlerde bu durum değişecek. Tabi beklentilerinizi yükselterek hesapsız alışverişe yönelmemeniz kaydı ile. Paranın boyutuna değil biraz daha nereden daha bereketli geldiğine odaklanın.

AİLE: Aile içerisinde önemli zamanlar sizi bekliyor. İçerisinden geçtiğiniz dönemin ne konuda önemli olduğunun ilk sinyalini bugünlerde alacaksınız biraz dikkatli olun . Küçük ayrıntılar ortak hedeflerinize ulaşmanız konusunda yardımcı olacak. Anlık hezeyanlara kapılıp hem aileniz hem de aileniz için hatalı kararlar verebilirisiniz. Durumu en doğru şekilde değerlendirebilmek için kendinize “eğer normal bir zaman olsaydı ne yapılması gerekirdi” sorusunu sorun size yol gösterecek olan cevap burada gizli

SAĞLIK: Bu dönem sizin için biraz riskli bir süreç olabilir. Kendinizi çok iyi korumaya gayret etmelisiniz yoksa sağlıksal konuda büyük problemler yaşayabilirsiniz. Bu sağlıksal problemler öyle sandığınız gibi küçük sorunlar olmayabilir ve ileride canınızı sıkan, hoş olmayan durumlar yaratabilir.

GENEL : Bazı olumsuzluklar sürekli tekrar edebilir ve bir türlü bu çemberi kıramayacakmışsınız gibi hissettirebilir. Bu durumda bir an durun ve neden bunu yaşıyor olabileceğinizi düşünün. Konu sizin aşamadığınız bir şey olabilir. Ve tekrar tekrar aynı durumları yaşıyor olmanızın sebebi öğrenmeniz gerekeni öğrenememeniz olabilir. Bir sorun aynı şekilde sürekli 1 kişi bulamaz. Unutmayın bu aynı kişiye her hafta piyango vurması gibi bir şeydir. Bu ne kadar mümkünse bir insanın aynı tür sorunu sürekli tekrar eder biçimde yaşaması o kadar mümkündür. Artık kaçtığınızı görme zamanı gelmiş olabilir.

BU HAFTAKİ RENGİNİZ: TURKUVAZ: İddialı bir renk ama hem bu güzel rengi hangi giyimde kullanırsanız sizi farklılaştıracak bir renk turkuvaz.

27 MAYIS – 2 HAZİRAN 2019 İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

AŞK: Açık sözlü olmak, yaşadığı her şeyden emin olmak ve duygu ve düşüncelerine güvenmek çok güzel bir şey. Fakat fazla açıklığınızın, sizi olumsuz şekilde etkileme ihtimali çok yüksek olan bir dönem içerisine giriyorsunuz. İkili ilişkiniz konusunda sorgulamalarla dolu bir döneme giriyorsunuz. Gereğinden fazla ve ayrıntılı sorular sorarak birebir ilişkinizi yormamanız gereken bir dönemdesiniz. Etkiniz çok büyük ve karşınızdaki insanı bunaltma potansiyeliniz çok yüksek. Bu karşınızdakinin sizden uzaklaşmasına neden olabilir.

PARA: Beklentilerinizi karşılayabilmek için belki de yatırımlarınızın yönünü değiştirmeniz gerekiyor. Yeni fırsatları değerlendirmenin tam zamanı olabilir. Şu an sahip olduğunuzu düşündüğünüz yüksek yatırım araçları kısa zamanda farklılık gösterebilir.

AİLE: Sizin için önemli olmayan konular aslında çok büyük önem taşıyor. Unutmayın bazen ayrıntılarda büyük sorulara cevaplar gizlenir. En yakınınızdaki insanlar yanlış cümleler içerisinde doğru kelimeler söylüyor bunları farkındasınız. Biraz ona göre yaşamaya gayret edin. Bu dönemde sadece doğru olduğunuzu ispat etme çabası sizi istemediğiniz bir yöne itebilir.

SAĞLIK: Sağlık ile oyun oynanmaz. Bu dönemde yaptıklarınız vücudunuzda ilerideki dönemlerde olumsuz şekillerde kendini gösterebilir. Kendinize daha iyi davranmaya çalışın. Sizin sağlığınız için gerekenleri sizden daha iyi kimse bilemez.

GENEL : Hayat hatalar ve doğru yaptıklarımız ile doludur. Bu dönemde olumlu gördükleriniz olumsuz doğru bildiklerinizin yanlış olacağı dönemdesiniz. Endişe etmeyin hata yapmak her insana mahsus. Bunu kabul etmeniz size iyi gelecek çok fazla yeni şey öğreneceksiniz. Unutmayın aslında mutlak doğru yada mutlak yanlış yoktur hayattaki hatalar deneyimlerimizdir aslında.

BU HAFTAKİ RENGİNİZ: ALTIN SARISI: İlla altın olmasına gerek yok altın rengi bir yüzük kemerinizde sallanan bir küçük altın rengi zincir bile sizi özel gösterecek. Abartıdan kaçınmak kaydıyla.

27 MAYIS – 2 HAZİRAN 2019 YENGEÇ  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

AŞK: Seni bu kadar uzun süre istediğin gönül ilişkisine kavuşturacak yada içerisinde bulunduğun ilişkiyi istediğin düzeye getirecek olan, senin kendine olan güvenin. Kendine güvenmelisin. Bu süreçte kendine olan güvenin doğru olması kaydıyla istediğin herkesin dikkatini çekmeni sağlayacak. Olmaz deme en olmaz görünen erkek bile nihayetinde bir insan. Kendin ol ve kendine güven yeter.

PARA: Çok çalışmaktan şikayet ediyor ve bir türlü ilerleyememekten yakınıyor olabilirsiniz. Bunun sebebi sizin olmayan fakat kendinizi ne kadar iş görür ve çalışkan bir insan olduğunuzu göstermek için size ait işleri üstleniyor olmanız olabilir. Unutmayın çok çalışan değil kendine ait işleri zamanında ve doğru biçimde yerine getiren kişiler başarılıdır. Ayrıca eğer bir yerde amir konumundaysanız ve bir türlü sizden başkası işleri çözümleyemiyorsa ve sürekli müdahalenize ihtiyaç duyuluyorsa bu insan idare etme konusunda biraz eksiğiniz olduğu anlamına gelmektedir. Bu dönem insan yönetimi konusuna eğilmelisiniz.

AİLE: Ailenizin içerisinde bazen zor kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Tüm sorumluluğu tek başınıza yüklenmek zorunda değilsiniz. Ebeveynlerinizin veya diğer aile fertlerinin fikrine danışmanız sizi aciz, güçsüz yada değersiz olduğunuz anlamına gelmez. Aile kavramı tam anlamı ile bu tip zamanlarda daha da falza önem kazanır ve bağlar kuvvetlenir. Ayrı zamanda bu yükü paylaşmanız gereksiz münakaşalar ve içe atmak kaynaklı mutsuzlukları önler.

SAĞLIK: Yakın zamanda bünyenizi zorlayacak alerjik bir durumla karşılaşa bilirisiniz. Bu durum zaten kronik bir rahatsızlığınız yada yeni bir rahatsızlık olabilir. Korkmayın hayatınızı çok fazla değiştirmeyecek fakat şimdiden bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi öneriyoruz. Böylece bu alerjik durum söz konusu olduğunda sizi çok fazla sarsmayacaktır. Bir de o çok sık içtiğiniz “şey”e biraz dikkat edin sizi zor durumlara düşürebilir. Siz ne olduğunu biliyorsunuz

GENEL : Derdiniz maddi veya manevi hiç fark etmez. Dünyanın sadece o dert çözüldüğünde sizin açınızdan iyi olacağını düşünmeyin. Hayatta aynı değerde bir çok şey var. Biraz dünyanızı değiştirin, büyütün. O zaman daha değerli bir çok şey olduğunu fark edeceksiniz.

BU HAFTAKİ RENGİNİZ MOR: Çok iddialı gelebilir ama mor bir pantolon sizi hem farklı hem de seçeceğiniz uyumlu bir renk ile birlikte çok seçilen kılacaktır.

 27 MAYIS – 2 HAZİRAN 2019 ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

AŞK: Süper bir dönem sizleri bekliyor, doğru şekilde değerlendirmelisiniz. Bu dönem duygusal yaşamınızda sizin için her şey çok güzel gelişiyor, keyfini çıkartın. Aşk melekleri yanınızda. Tabi sizi  gerçekten mutlu eden yönde ilerlemeniz şartı ile. Halen yaşamakta olduğunuz yada yaşamak istediğiniz ilişkiyi iyi irdeleyin anlık mutluluklar yerine sizin için mutluluk verici seçimler yapmaya gayret edin. İstediğiniz gibi olacak.

PARA: Size fırsat gibi sunulan parasal getirilere kanmayın. Bu dönemde bu fırsatlar ileride başınızı ağrıtabilir. Hedeflediğiniz maddi kariyerin olmazsa olmazlarını hatırlayın. İlerlemeniz gereken yolu biliyorsunuz. Bu süreçte uzun süreli anlaşmalar, sözleşmeler yapma durumu olursa mümkün olduğunca dikkatli davranmalısınız.

AİLE: Size sorulan soruların altında farklı niyetler olabilir. Yakınınızdaki insanlar iyiliğiniz için konuşuyor olsa da bu durum iyiliğinize hizmet etmeyebilir..

SAĞLIK: Bu dönem sizin için biraz riskli bir süreç olabilir. Kendinizi çok iyi korumaya gayret etmelisiniz yoksa sağlık konusunda büyük problemler yaşayabilirsiniz. Bu sağlık problemleri öyle sandığınız gibi küçük sorunlar olmayabilir ve ileride canınızı sıkan, hoş olmayan durumlar yaratabilir.

GENEL: Sizin için en önemli olan şey, sizin hayatınızdır. Sizin beklentileriniz ve arzularınız size özeldir. Sizi kimsenin kendinizden uzaklaştırmasına izin vermemelisiniz. Bu dönem sizin için kırılgan bir dönem. Bu süreçte yaşayacaklarınızdan pişman olabilirsiniz. Farklı bir açıdan bakmaya gayret edin böylece istemediğiniz durumlarla karşılaşma ihtimalinizi en aza indirebilirsiniz.

BU HAFTAKİ RENGİNİZ TURKUVAZ: İddialı bir renk ama hem bu güzel rengi hangi giyimde kullanırsanız sizi farklılaştıracak bir renk turkuvaz.

 27 MAYIS – 2 HAZİRAN 2019 BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

AŞK: Aşk dediğiniz her insanın arzusu. Önemli olan şu sıralar ihtiyacınız olduğu için mi istediğiniz yoksa gerçekten karşınızdakini gerçekten çok çekici olduğunu hissettiğiniz için mi arzu ediyorsunuz. Yoksa şu anda size iyi gelecek olan karşı cins daha sonra hoşlanmadığınız bir insana dönüşebilir. İyi düşünün. Ne yaşarsanız yaşayın ne istediğinizi bilirseniz sorun yaşamazsınız. Hayat sizin unutmayın.

PARA: Bu dönem sizin için kişisel gelişimin önem kazandığı bir süreç. Kariyerinizi kendinizi geliştirmeye yönlendirmelisiniz algılarınız çok açık ve sizi arzu ettiğiniz maddi olanaklara kavuşturmak için ufkunuzu genişletme zamanı. Profesyonel anlamda kişisel gelişim konusuna eğilmeye gayret edin.

AİLE: Karşınıza gelen konular hakkında kısa cümleler kullanmaya çalışın. Konu ile ilgili uzun cümleler içerisinde söylediğiniz bazı cümleler aileniz tarafından yanlış yorumlanabilir. Bugün kısa cümleler kurun.

SAĞLIK: Kendinizi arzu ettiğiniz sağlıkta görmüyor olabilirsiniz. Peki bunun için ne yaptığınıza dikkat ettiniz mi. Bu durumdan sadece şikayet mi ediyorsunuz yada sorunun ne olduğunu bulmaya çalışıyor yada zaten biliyor ve bu duruma göre mi davranıyorsunuz. Sağlığınız konusunda harekete geçme vakti sizin için geldi.

GENEL: Kaygılarınızı gerçek temellere oturtmalısınız yoksa kapıldığınız endişe ve evham duygusu normalde kolaylıkla aşabileceğiniz sorunları içinden çıkılmaz hale getirebilir. Sizin gerçekleri görmenizi engelleyen engeller kafanızın içerisinde yükseliyor. O engelleri aşmak da yaratmak kadar kolay bunu hatırlayın.

BU HAFTAKİ RENGİNİZ PEMBE: Pembe rengi bu hafta sizin renginiz. Fakat çok riskli kullanımı olan Pembeyi mümkün olduğunca aksesuarlarınızda kullanmaya gayret edin. Saat kolye veya fular olabilir. Eğer deniz kenarındaysanız ki umarız öylesinizdir içerisinde pembe rengi olan bir bikini çok da güzel olur.

 27 MAYIS – 2 HAZİRAN 2019 TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

AŞK: Aşk duygusunun nasıl bir duygu olduğunu başkalarının tarifinin referanslığında onaylamanıza gerek yok, hissediyorsanız zaten biliyorsunuzdur. Kime ne şekilde aşık olunacağı tarifi olamaz. Aşk kişiye özel ve farklı kişilerde farklı şekillerde vücut bulan bir olgudur. Etrafınızdaki insanlara kendinizi açmanızda sorun yok fakat onların söylediklerinden etkilenmeniz sonucu garip şeyler yaşama ihtimaliniz söz konusu. Bu durumda olma ihtimaliniz bu dönemde artacak. Kendinizi dinleyin ve duygunuzu doyasıya yaşamaya gayret edin.,

PARA: Finans anlamında bu dönemde karşınıza durağan yatırımlar fırsatları gelecek biraz dikkatli bakın sahip olmak istediğiniz bir gayrimenkul veya toprağa ulaşmak için önemli fırsatlarınız olacak. Biraz kemer sıkarak sizi farklı bir noktaya taşıyacak olan imkanları göreceksiniz. İyi hesap yapın ve değerlendirin. Bu arada birazcık harcamalarınızı bütçe çalışması yaparsanız bazı şeylere çok daha kolay sahip olabileceğinizi göreceksiniz.

AİLE: Bu dönem ailenizin desteğine normalden biraz daha fazla ihtiyaç duyabileceğiniz bir dönem olabilir. Size, özellikle aileniz tarafından sunulan imkanları olabildiğince doğru kullanmalısınız, imkanların daraldığı bir döneme giriyorsunuz.Bu dönemi sağlıklı biçimde atlatmak için  biraz dişinizi sıkmak zorundasınız.

SAĞLIK: Hastalıkların bir çoğunun ruh sağlığınızla paralel olduğunu biliyorsunuz.Bilmiyorsanız da söylemiş olalım. Stresli bir dönem sizi bekliyor. Öfkeye kapılmamadan bu dönemi atlatmalısınız. Hassas bir döneme girmek üzeresiniz.

GENEL : Sürekli olarak içerisinde bulunduğunuz duruma onay almak isteğinde olmanız yaşadığınıza inanmadığınız inancını karşınızdaki kişilerde doğurabilir. Biraz düşünün hata dahi olsa siz bu durumu yaşamak istiyorsanız bu sizin hayatınız ve hata da, doğru da sizin yaşamınızı etkileyecek. Unutmamanız gereken en önemli şey ise hayatta mutlak doğru yada yanlış diye bir şeyin olmadığıdır. İniş çıkışları olan hayatın ta kendisinidir. Biraz rahat olmaya çalışın.

BU HAFTAKİ RENGİNİZ ÇİVİT MAVİSİ: Açık renk beyaz olabilir mesela çivit mavi bir renk ile kolayca hareketlendirebileceğiniz bir tarzı bu hafta muhakkak kullanın.

 27 MAYIS – 2 HAZİRAN 2019 AKREP  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

AŞK: Karşı cins ile ilişkiler konusunda temel olarak doğru şekilde davranıyorsunuz fakat bu süreçte gönül ilişkilerinde biraz daha dikkatli olmalısınız, yıldızınız zaman zarfında kararsızlık sinyalleri gönderiyor.İçsel gel gitler, kararsızlıklar sizi arzu ettiğiniz ilişki düzeyinden uzaklaştırabilir. Bu dönem belki de biraz yalnız kalmak sizin için en doğru olan seçenek olabilir. Fazla sizi kaosa sürükleyebilecek düşüncelerden uzak duracak şekilde, sadece kendinize vakit ayırarak bir gün geçirmenizi öneririz.

PARA: Çevrenizde sizden bilgi saklamaya çalışan kişiler olabilir. Bu gayet doğal bir durum. Siz sadece insanların rutin yaptıkları dışında nasıl hareket ettiklerini gözlemlemeye çalışın. Bu size istediğiniz maddiyata giden yolda yardımcı olacak. Hislerinize bu dönemde güvenmelisiniz. maddi anlamda hissettiğiniz yönde ilerlemeniz sizi kısa süreli de olsa rahata kavuşturacak.

AİLE: Ailene bazı öfkeler duyuyor olabilirsin. Bir çok konuda öfkelenmekte de haklı olabilirsin. Fakat bu durum onları yargılamanı gerektirmez. Daha önce muhakkak sen de başka insanlara karşı hatalar yaptın yanlış şeyler düşündürdün . Öfke duygundan kurtulman hem aile durumu ile ilgili bir çok şeyi düzeltecek hem de senin içinde taşıdığın o kötü duygunun ağırlığından seni kurtaracak. Ayrıca aile güzeldir. Hataları ile sıkıntıları ile çok güzel bir olgudur.

SAĞLIK: Sağlık sizin açınızdan iyi ama çevrenizde duyacağınız olumsuzlukları kendinizde endişe yapmak için kullanmayın. Unutmayın bir çok hastalık ruh halimizin durumuna göre belirir. Kendiniz için endişelenmek yerine daha sağlıklı olmak için yapmanız gerekenlere yönelin.

GENEL : Hayatın içerisinde bazı şeylerin değerini görmekte zorlanıyor olabiliriz. Bu süreçte bu olguların değerini size yeniden hatırlatacak bazı şeyler yaşayacaksınız. İyice dikkatinizi verin yoksa hayatınızın en önemli kırılımlarından birini yaşayacaksınız. Eğer doğru olanı yapmıyor olursanız bu durum içerisinden çıkmanız biraz zaman alacak. Lütfen insani gerçeklerde kalmaya gayret edin ve öfkenizin mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin

BU HAFTAKİ RENGİNİZ BORDO: Bordo rengini iç mekanda özellikle kullanmaya gayret edin. Bu kararlı kişiliğinizi giyiminze yansıtacak.

 27 MAYIS – 2 HAZİRAN 2019 YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

AŞK: İlgi beklemek çok doğal bir duygu. Sizin de tabi ki ilgi görmeye fark edilmeye ihtiyacınız var.Duygusal ilişki içerisinde olduğunuz veya olmak istediğiniz kişinin sizi aramıyor olması sizi düşünmediği, sevmediği anlamına gelmez.Bu konuda karşınızdakini zorlamanız gereksiz bahaneler üretilmesine sebep olabilir. Baskıdan ve gereğinden fazla ilgi görme isteğiniz aslında tamamı ile sizinle ilgili, bunu biliyorsunuz. İlgi görme ihtiyacınızın kafanızı karıştırmasına izin vermemelisiniz.

PARA: Çok çalışmaktan şikayet ediyor ve bir türlü ilerleyememekten yakınıyor olabilirsiniz. Bunun sebebi sizin olmayan fakat kendinizi ne kadar iş görür ve çalışkan bir insan olduğunuzu göstermek için size ait işleri üstleniyor olmanız olabilir. Unutmayın çok çalışan değil kendine ait işleri zamanında ve doğru biçimde yerine getiren kişiler başarılıdır. Ayrıca eğer bir yerde amir konumundaysanız ve bir türlü sizden başkası işleri çözümleyemiyorsa ve sürekli müdahalenize ihtiyaç duyuluyorsa bu insan idare etme konusunda biraz eksiğiniz olduğu anlamına gelmektedir. Bu dönem insan yönetimi konusuna eğilmelisiniz.

AİLE: Aileniz konusunda fırtınalı bir dönem yakın bugün göz ardı ettiğiniz olay çok yakın bir zamanda karşınıza büyük bir sorun olarak dönebilir. Sorunu büyümeden çözüme kavuşturmalısınız.

SAĞLIK: Bugün sizin için sağlıksal açıdan bir kırılım noktası bazı kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Belki süre gelen bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek olacak bu yada yeni bir alışkanlığınız olacak. Size sağlık anlamında zarar verenlerden arınıp faydalı olanları seçmeniz dileğiyle.

GENEL: Sizin için en önemli olan şey, sizin hayatınızdır. Sizin beklentileriniz ve arzularınız size özeldir.Sizi kimsenin kendinizden uzaklaştırmasına izin vermemelisiniz. Bu dönem sizin için kırılgan bir dönem. Bu süreçte yaşayacaklarınızdan pişman olabilirsiniz. Farklı bir açıdan bakmaya gayret edin böylece istemediğiniz durumlarla karşılaşma ihtimalinizi en aza indirebilirsiniz.

BU HAFTAKİ RENGİNİZ:ALTIN SARISI: İlla altın olmasına gerek yok altın rengi bir yüzük kemerinizde sallanan bir küçük altın rengi zincir bile sizi özel gösterecek. Abartıdan kaçınmak kaydıyla. 

27 MAYIS – 2 HAZİRAN 2019 OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

AŞK: İç dünyanızın kafanızı karıştırabileceği bir döneme giriyorsunuz. İçinizde hissettiğiniz duygusal boşluk aşk yaşamınızla, aklınızda olan kişi ile ilgili değil, sadece biraz durup düşünmeniz gereken bir dönemdesiniz. Duygularınızı doğru değerlendirmeye gayret edin. Duygusal anlamda dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz. Daha ince eleyip sıkı dokumalısınız.

PARA: Hani o çok yapmayı düşündüğünüz dahiyane fikriniz vardı ya ! Hani o sürekli bunu yapınca yapacağım dediğiniz, şimdilerde hayat işte yapamadım diyerek unuttuğunuz yada vazgeçtiğiniz. Bu sıralar biraz o fikirlere yönelmenin tam zamanı. Şu an içerisinde bulunduğunuz maddi sorunları belki de bu yolla çözecek , hatta belki şu an içerisinde hiç bulunmak istemediğiniz durumların içerisinden çıkabilmeniz için size hiç ummadığınız kaynaklar oluşturacak. Siz bir başlayın gerisi gelecek.

AİLE: Ebeveynlerinizle olan diyaloğunuzda artık sizi bir birey olarak görmeleri, sizi anlamaları gerekiyor. Siz de bunu istiyorsunuz. Fakat bunu gerçekten aile büyüklerinize anlatabilmenizin yolu yüksek sesle ve fevri davranışlarla düşüncelerinizi anlatmaktan geçmiyor. Anlatmak istediklerinizi sakin ve saldırı içermeyen bir biçimde anlatmanız hem arzu ettiklerinizi anlatmanız konusunda hem de sizin artık kendi kararlarını verebilen bir birey olduğunuzu karşınızdaki büyüklerinize kabul ettirmeniz konusunda yardımcı olacak.

SAĞLIK: Sağlık ile paranın ilişkisi ikisinden birini kaybettiğinizde ortaya çıkar. Sağlık konusunda maddi yatırımlarınızı şimdiden yapmalısınız. Aynı zamanda bugün bir sorun yaşamıyor olmanız daha sonra yaşamayacağınız anlamına gelmez bedeninize iyi davranmaya başlamalısınız. Gıdanızı ve bedensel aktivitelerinizi düzenlemeye başlamalısınız. Sağlıklı bir vücut size hem sağlıklı bir psikoloji sunacaktır hem de yaşam kalitenizi artıracaktır.

GENEL : Maddi anlamda çok fazla kendinize dönmeniz bu sıralar sosyal çevrenizden uzaklaşmanıza neden olabilir. Bu durum çok değer verdiğiniz insanları ihmal etmenize sebep olursa bazı ufak tefek kırgınlıklar yaşanabilir. Sevdiğiniz insanlara biraz özen göstermelisiniz. Unutmayın gerçek aile ve dostluklarda para söz konusu değildir. Birlikte güzel zamanlar geçirebilmek için değer verdiğiniz insanlara ihtiyacınız olacak. Yoksa onca parayla tek başınıza ne yapabilirsiniz ki ?

BU HAFTAKİ RENGİNİZ PEMBE: Pembe rengi bu hafta sizin renginiz. Fakat çok riskli kullanımı olan Pembeyi mümkün olduğunca aksesuarlarınızda kullanmaya gayret edin. Saat kolye veya fular olabilir. Eğer deniz kenarındaysanız ki umarız öylesinizdir içerisinde pembe rengi olan bir bikini çok da güzel olur.

27 MAYIS – 2 HAZİRAN 2019 KOVA  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

AŞK: Duygusal anlamda ilişki içinde olmak demek, iki insanın birbirlerinin  özel sınırları içerisine girmesi demektir. Bunu yaşarken dikkatli olmanız gereken en önemli şey kişilerin birbirini tanıması ve anlayış göstermesidir. Biraz karşınızdakini tanımaya gayret edin ve izin verin o da sizi doğru biçimde tanısın. Tamam herkes daha iyi görünmek ister fakat ikili ilişkilerde olmadığınız gibi görünmek kısa zamanda olumsuz sonuçlar yaratır. İşte bu durumun olmaması için dürüst bir diyalog için olduğunuz gibi olmaya ve karşınızdaki kişiyi de olduğu gibi kabullenmeye gayret edin.

PARA: Parasal anlamda biraz tutumlu olmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Bu sıralar biraz bütçe yapmanızı ve gereksiz harcamalarınızdan vazgeçmeniz sizin için çok daha iyi olacak. Tutumlu davranmak derken size eve kapanın ve hiçbir şey yapmayın almayın demiyoruz. Hayati ve sosyal ihtiyaçlarınızı dengelemeniz ve bazı harcamalarınızı kontrol etmeniz size ne demek istediğimizi daha iyi anlatıyor olacak.

AİLE: Aile içerisinde doğru olduğuna emin olduğunuz değerli fikirlerinizin diğer aile fertlerinin dinlemesini istiyorsanız bu dönem sizin için çalışacak. Fakat bu durum için sizin tutumunuz belirleyici olacak. Üst tondan yani başkalarının fikrine değer vermeyen bir tutumla değil onları da dinleyerek ve ne hissettiklerini anladığınızı belirten cümleler kurarak anlatacağınız gerçekler sizi dinlemekten ve anlamaktan, hak vermekten kendilerini alamayacakları bir durum oluşturacak. Unutmayın bu durum sizin de onları dinlemenize bağlı olacak.

SAĞLIK: Her insan gibi güzel bir görünüme sahip olmak istiyorsunuz. Fakat fiziğinizi daha güzel yapabilmek için gösterdiğiniz ekstra çaba sağlığınızı bozabilir lütfen biraz sağlığınıza öncelik verin. Dönem sizin için sağlık açısından riskli bir dönem. Unutmayın en güzel olduğunuz an en sağlıklı olduğunuz andır.

GENEL: Dürüstlük hepimizin ağzında dolaşan bir kelime. Etrafınıza bir bakın göreceksiniz ki çevrenizde “Ben Yalan söylerim, insanları kandırırım” diyen kimseyi göremeyeceksiniz. Bu durumu dile getirmekten vazgeçmelisiniz. Aklınıza gelen her cümleyi söylemeniz sizin dürüst bir insan olduğunuz anlamına gelmez. Bu davranış biçiminiz dolayısı ile prim yaptığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Unutmayın dürüst olmak önce kendinize dürüst olmakla başlar. CÜmleler ağzınızdan çıkmadan önce “bunu neden söyleyeceğim” diye bir düşünün. Eğer karşınızdaki ile ilgili bir cümle geçiyorsa onu söylemeyin.

BU HAFTAKİ RENGİNİZ AÇIK MAVİ:  Kış bitiyor ve güzel ilk bahar günleri geliyor. Tayt yada pantalonunuz veya gömleğiniz açık mavi olabilir. Yada belki bir bileklik , kolye üzerinde açık mavi olan,muhakkak üzerinizde açık mavi bir renk kullanmaya gayret edin.

27 MAYIS – 2 HAZİRAN 2019 BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

AŞK: Hatırlamanız  gereken en önemli şey hayat düz bir çizgi değildir, olumlu olumsuz bir çok yaşanmışlık ve iniş çıkışlarla doludur hayat. Bu dönem ilişkileriniz konusunda anlayışlı olmanız gereken bir süreç içerisine girebilirsiniz. Biraz sarsıntılı, fazla  duygusal bir hezeyan ile yüzleşebilirsiniz. Karşınızdakini anlamaya gayret edin. Niyeti kötü olmasa da tam olarak anlamadan söylediklerini anlayış göstermeden irdelemeniz gereksiz huzursuzluklara neden olabilir.

PARA: Harcamalarınız konusunda kendinizi gereğinden fazla sıkmayın. Kendinizi bütçenizi aşmayacak şekilde küçük şeylerle sevindirebilirsiniz. Bu maddi anlamda sizlere zarar vermeyecek aynı zamanda düşünsel anlamda da bunalmanızı biraz olsun hafifletecektir. Hesaplı olmak kaydı ile tabi.

AİLE: Bu dönem ailenizin desteğine normalden biraz daha fazla ihtiyaç duyabileceğiniz bir dönem olabilir. Size, özellikle aileniz tarafından sunulan imkanları olabildiğince doğru kullanmalısınız, imkanların daraldığı bir döneme giriyorsunuz.Bu dönemi sağlıklı biçimde atlatmak için  biraz dişinizi sıkmak zorundasınız.

SAĞLIK: Kendi adınıza çok sağlıklı bir döneme giriyorsunuz ama yinede sağlıklı yaşamak için gerekenleri yerine getiriyor olmak gerekir. Hareket etmeyi unutmayın bir spor salonunda aktif olarak spor yapmasanız bile, belli mesafeler yürüyüş yaparak kendinizi her zaman güçlü tutabilirsiniz.

GENEL : Bu dönemde olumsuzluklar üst üste geliyor olabilir. Sizin için genel anlamda çok zor görünen hayat aslında sandığınızdan çok daha kolay. Bu dönem bunu fark edeceksiniz. Atacağınız adımları küçük küçük atmaya başlarsanız arzu ettiğiniz yolu kısaltmaya başlayacağınız bir süreç içerisine gireceksiniz. Ardından nasıl hızlandığınıza siz bile inanamayacaksınız.

BU HAFTAKİ RENGİNİZ: LACİVERT: Özellikle üst giyiminizde tercih etmeniz gereken lacivert sizi çok farklı kılacak bu hafta birkaç kere lacivert giymeye gayret edin.

Astrolog Burcu - www.sihirlikadin.com

Yorumlar