Astroloji

Haftalık burç yorumları: 26 - 31 Ekim

Astrolog Nigar Bostan, 26-31 Ekim 2020 haftasının astroloji verilerini yorumladı.

Haftalık burç yorumları: 26 - 31 Ekim

Haftaya yumuşak dokunuşları seven, duygulara önem veren, koşulsuz sevgiye kalbini açan, sevecen Ay Balık’la adım atarken, 31 Ekim’de beklenmeyeni bekleyen, maddi manevi konuların sürpriz şekilde değişimine neden olabilecek Uranüs kavuşumlu yaşamımızda sarsıntı yaratacak Boğa dolunayı ile veda edeceğiz. Bu durum maddi konularda güven duygumuzu yeniden sorgulamamıza neden olabilir. 

Dünya genelinde finansal koşullarda dalgalanmalar meydana gelebilir. Ayrıca bütçemizi aşan masraflar karşısında yeni bir denge kurma ihtiyacı gündeme gelecektir. Diğer yandan özel hayatımızdaki ilişkilere tutkuyla sahip çıkmak isterken, aniden ortaya çıkan tutum ve davranışlarla sonlanmalar, kopmalar ya da sürpriz başlangıçlar ortaya çıkabilir. Kısacası yeni hayat düzenine alışmak için hazırlıklı olmalı, sonbaharın güzelliğine tanıklık ederek, her koşulda yaşamın keyfini çıkartmayı unutmamalıyız. Zira Boğa, doğayla-insan arasındaki dengeyi en ahenkli sunan burçlardan biridir.

Sürprizleri hayatımıza plansız bir şekilde sokan Uranüs gezegenine kavuşan dolunay haritasında yine Boğa burcu yükseliyor. Diğer yandan Boğa’nın yöneticisi Venüs de Çarşamba gününden itibaren Terazi’ye geçmesi ve geri giden iletişim gezegeni Merkür’ün de aynı burçta yer almasından dolayı karşılarında düelloya hazır Koç burcundaki Mars’ın etkisiyle ilişkilerin yönünü belirlemek için epey emek harcayabiliriz. Ani tansiyon yükselmelerine karşı soğukkanlı davranmalı, diplomasi yapmaya çalışırken, kişisel güvenliğimizi tehlikeye atmamalıyız. Gururlu davranmaya çalışıp geri adım atmaya direndiğimiz konularda daha sonra pişmanlık yaşayabiliriz. Herkese yaşam hedeflerine farklı bakış açıları taşıyacağı, heyecan dozu yüksek yepyenilere açık etkili bir dolunay deneyimi dilerim.

Yükselen Koç ve Koç Burcu haftalık burç yorumu: Pazar günü maddi kazanımlar alanınızda meydana gelecek olan dolunay öncesi epeydir emek verdiğiniz iş projelerinin sonuçlarına göre önemli toplantılar yapıp, kalıcı kararlar alabilirsiniz. Bir süreden beri giden maddi gelirlerinizdeki belirsizlikler aniden sonlanabilir. Yine de temkini elden bırakmadan son kontrolleri yapacağınız şekilde yeni iş hedeflerinizi belirlemek size sağlıklı sonuçlar taşıyacaktır. Fakat özel hayatınızda inişli çıkışlı bir süreçten geçiyorsunuz. Özellikle çarşambadan sonra Terazi’ye geçen Venüs’ün de etkisiyle partnerinize daha anlayışlı yaklaşmaya çalışıp, yönetici gezegeniniz Mars’ın sinir ve stres yaratacak etkisinin kurbanı olmayın. 15 Kasım’a kadar bu süreci hassas bir şekilde yönetirseniz sonrasın da pişmanlık duymayacağınız bir döneme adım atarsınız.

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu haftalık burç yorumu: Pazar günü burcunuzda meydana gelecek olan dolunayın etkisiyle, yaşam yolculuğunuzda tarih sizin için adeta baştan yazılıyor olabilir. Dolunay haritasında yine sizin burcunuz yükseldiği için bireysel kararlarınızın öne çıktığı bir sürece giriyorsunuz. Burada beklenmeyeni size getirecek Uranüs gezegeninin de etkisiyle yıllardır oluşturduğunuz güven alanından bir çırpıda çıkmak zorunda olduğunuz koşullarla karşılaşsanız da eskiyi geride bırakmanın olgunluğu, aslında sizi hayata karşı daha güçlü kılar. Özellikle çarşamba günü Terazi burcuna geçecek olan Venüs’ün etkisiyle gündelik hayatınızda yepyeni bir düzene geçmek isteyeceksiniz. Belki bir taşınma planı eski rutinden daha kolay çıkmanıza yardım eder. Ama 5 Kasım’a kadar Merkür geri gittiği için yeniye geçişin eylem planını o tarihten sonra başlatmak daha doğru olur. Cuma günü hızlı değişen koşulların temposu sizin gibi temkinli olmayı seven biri için biraz yorucu olacaktır. Doğada vait geçirmeye özen gösterin.

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta sonu Boğa burcunda meydana gelecek olan dolunayın etkisiyle elinizde olmayan koşullarla karşılaşabilir, gerek iş gerek özel hayatınızda kurduğunuz düzende, köklü değişimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Sonuçta her dolunay bir farkındalık zamanıdır. Güvende kalmak için artık süresi dolmuş olanları hayatınızda tutmaya çaba harcamayın. Bırakın eskilerle yeniler yer değiştirsin. Arkadaşlık ilişkilerinizde anlaşamadıklarınızla bu dönemde yollarınızı ayırmak isteyebilir, bazı sert tartışmalara maruz kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise çarşamba gününden sonra Venüs’ün Terazi geçmesiyle birlikte daha fazla, huzur, uyum ve ahenk ararsınız. Fakat Koç burcundaki Mars, bu uyumun kolaylıkla kurulmasına engel oluşturabilir. Eski defterler geri giden Merkür’ün de etkisiyle yeniden açılabilir. Bu sefer kendi önceliklerinize odaklanmalı hayatı dilediğiniz gibi yaşamak adına doğada kendinizle baş başa vakit geçirerek sağlıklı kararlar almalısınız.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu haftalık burç yorumu: Gelecek hayat planlarınıza damgasını vuracak sürprizlerle dolu Boğa dolunayına hazır olun. Geçmişte çektiğiniz sıkıntıların bir anlamda ödülünü, meyvesini bu dönemde toplayabilirsiniz. Korumacı ve şefkatli yapınızla hafta başında Balık burcunda seyahat eden Ay, sanki bugüne kadar yaptığınız iyiliklerin karşılığını önünüze çıkartacak. Bu farkındalığı yükseltmek için meditasyon yapabilir, deniz kenarında oksijenin bol olduğu yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Hafta ortasında Terazi burcuna geçen Venüs sayesinde, evdeki ilişkilerde yumuşama görülebilir. Fakat dış dünyadaki sorumluluklarınızın Mars’ın etkisiyle her geçen gün daha artması nedeniyle eve vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Hayatta her zaman dengede kalmaya odaklanmalı, elinizden gelenin en iyisini yapmakla yetinmelisiniz. Mükemmel olmaya çalıştıkça stres ve endişe sizi etkisi altına alır. Buna asla izin vermemelisiniz. Yeni arkadaşlıklardan doğan iş projeleri maddi kazancınızı olumlu etkileyecektir. 

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu haftalık burç yorumu: Pazar günü Boğa burcunda meydana gelecek olan dolunayın etkisiyle kariyer hayatınızda sonlanmalarla beraber hiç beklemediğiniz yeni sürprizlere doğru yelken açacaksınız. Bazen bırakmakta zorlandığımız ilişkiler ve hayat planlarının aslında bizi yorduğunu fark ederek, bir miktar risk faktörünü göze alıp, beklenmeyenin beklendiği zaman tünelinde yolculuk yapmak isteriz. İşte bu dolunayın etkisiyle siz de bu tünelden geçmek, hayatı farklı yönleriyle deneyimlemeyi tercih edebilirsiniz. İç sesinize hayır demeden bu keşif dolu yolculuğa çıkmak, değişen dünya düzeninde hem ruhunuza hem bedeninize iyi gelecektir. Belki de bu dönemde her şeyden elinizi eteğinizi çekip doğayla baş başa birkaç gün geçirmek istersiniz. Çarşamba günü Venüs’ün Terazi burcuna yerleşmesiyle, kısa yolculuklara çıkabilir, yakın akraba ve kardeşinizle ilişkilerinizde olumlu kararlar alabilirsiniz. Haftanın son iş günü ev ve iş arasında gerginlik yaratan çılgın bir tempoyu yönetmek zor olsa da, üstesinden gelirsiniz.

Yükselen Başak ve Başak Burcu haftalık burç yorumu: Boğa burcunda pazar günü meydana gelecek olan sarsıcı dolunay yurt dışı ilişkilerinizde ani değişimlere yol açıp sürpriz kararlar almanıza neden olabilir. İş bağlantılarınızda ve çalışma düzeninizde kökten değişimler ve sonlanmalar meydana gelse de önünüze farklı kapılar açılacaktır. Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs çarşambadan itibaren Terazi’ye geçerek, uzun zamandan beri gelir gider dengesindeki sizi endişelendiren duruma çeki düzen vermeye çalışacak ve finansal konularda daha temkinli kararlar almanızı destekleyecektir. Eski ilişki ve ortaklıkları korumak için sakin ve hoşgörülü olmalı, sizi öfkelendirmek için elinden gelen her şeyi yapan Koç burcunda gerin giden Mars’ın oyunlarına kanmamalısınız. Zira bu dönemi atlattıktan sonra 15 Kasım’ın ardından maddi kazanımlarınızı daha hızlı yola koyarsınız. Hayatın yükünden sıyrılmak için doğada vakit geçirmeli, sevdiklerinizle lezzetli sofralar eşliğinde keyifli sohbetlere dalmalı ve anın gücüne odaklanmalısınız. 

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu haftalık burç yorumu: İlişkilerde merkez noktada önemli görevler üstleneceğiniz bir dolunay haftasına hoş geldiniz. Zira Pazar günü meydana gelecek hem Boğa’daki dolunayın hem de sizin yöneticiliğinizi üstlenen Venüs’ü Çarşamba’dan itibaren misafir ederek, ilişkisel temalarınızda önemli çözülmeler ve yeniliklerle karşı karşıya kalacaksınız. Gerek ortaklıklar, gerekse özel hayatınızda uzun zamandan beri çabaladığınız konularda hedefe ulaşabilir, aynı zamanda sürpriz gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle finansal güvencenizde hiç beklemediğiniz gelişmeler sizi şaşırtacaktır. Dolayısıyla sakinliği elden bırakmadan, olayların akışını iyi bir şekilde gözlemleyip net kararlarınızı daha sonra almalısınız. Zira bu hafta hala geri hareketlerini sürdüren Merkür ve Mars’ın etkisiyle taşlar tam yerli yerine oturmayacağı için, dolunayın ardından gelecek süreçlerde, elinizde kalanlara sahip çıkmak daha mantıklı olur. Ama kim ne derse desin aşkın kapınızı çaldığını kimse inkar edemez. Siz de ne kadar inişli çıkışlı da olsa bu duygusal zamanların keyfini çıkartın.

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu haftalık burç yorumu: Tutkuyla yanıp tutuşacağınız, sahip olduklarınızın baş döndürücü hızla elinizden kayıp gittiğini deneyimleyeceğiniz bir dolunay haftasına adım atıyorsunuz. Bu hasat zamanını olumsuz ele almaktansa, sizle vedalaşan ne varsa sevgiyle bırakmayı deneyin. Zira boşalmamış alanları doldurmak asla mümkün olmaz. Küllerinizden doğuşa tanıklık etmek kendi kendinizle gurur duymanıza neden olur. Aynı mevsim değişimi gibi hayatta bazen köklü geçişleri yaşamak hepimize iyi gelir. Partnerinizle yeni yaşam tarzı yaratmak, eski düzenle vedalaşmak için kararlar alıp bunları uygulamakta cesaret gösterirsiniz. Özellikle Çarşamba günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle gizli ilişkilerinizde sahne alan yeni bir gündem hayatınıza damga vurabilir. Ani iş teklifleri ve ortaklıklarını 5 Kasım sonrasına bırakmak akıllıca olacaktır.

Yükselen Yay ve Yay Burcu haftalık burç yorumu: Boğa burcunda pazar günü meydana gelecek olan dolunayın etkisiyle gündelik yaşamınızda sürpriz değişimler sizi bekleyebilir. Bu etkiyle sonbahar temizliğine girişebilir, işe yaramayan ne varsa vedalaşabilirsiniz. Sürpriz bir şekilde evcil hayvan edinmek sizi bir anda cezbedebilir. Sağlık konularıyla ilgili insülin direncinizi kontrol etmeli, bu hafta gereksiz abur cubur yememelisiniz. Mesai arkadaşlarınızla ilişkilerinizde heyecanlı bir sürece adım atıyorsunuz. Değişik bir ortak projeye adım atabilir, yeni dünya düzenine adapte olacak gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Eğitmen kimliğinizle kültür birikiminiz pek çok kişiye kılavuzluk eder. Çarşamba günü Terazi burcuna geçecek olan dolunayın da yöneticisi Venüs sayesinde yeni gruplara katılabilir ya da gergin giden gönül ilişkinizde ahenk ve uyumu yakalayabilirsiniz.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu haftalık burç yorumu: Hafta sonunda meydana gelecek sarsıcı dolunayın etkisiyle yepyeni aşklara, yüreğinizi hoplatan ilişkilere merhaba diyeceksiniz. Güçlü kişiliğiniz, kendinize olan güveniniz sayesinde aynı anda pek çok insanın dikkatini çekersiniz. Diğer yandan aniden hiç beklemediğiniz bir anda yeni bir hobi hayatınıza girebilir. Toprakla uğraşmak, bitki yetiştirmek için eğitim almaya karar verebilir ya da bir sanat dalıyla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Çocuk yapmaya karar vermek, çocuğunuzla ilgili planlar yapmak için önünüze çeşitli fırsatlar çıkabilir. Çarşamba gününden sonra Terazi burcuna geçecek olan Venüs’ün etkisiyle bazı çevrelerin sizi kıskanmasına neden olsa da kariyer hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olduğunuzu unutmayın. 

Yükselen Kova ve Kova Burcu haftalık burç yorumu: Pazar günü Boğa burcunda meydana gelecek ani değişimlerin habercisi dolunayın etkisiyle ev hayatınızda yeniliklere açılıyorsunuz. Yatırımlarınızda önemli fırsatlar yakalayabilir, bu doğrultuda yaşam felsefenizde farklı adımlar atabilirsiniz. Toprak alım satımı, mirasla ilgili konular da ayrıca önünüze çıkabilir. Bu dönemi sakinlikle geçirmeli, her söylenenin ardındaki doğruyu aramalısınız. 15 Kasım sonrası sular iyice durulduğunda aldığınız kararları uygulamaya koymak, daha akıllıca olacaktır. Çarşamba günü Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle uzaklardaki sevdiklerinizden güzel haberler alabilir, hukuki meselelerle ilgilenebilir, eğitsel konularla alakalı yeni fikirlere adım atabilirsiniz. Yakın akraba ve kardeşle ilgili gerginliklere karşı soğukkanlı davranmalısınız.

Yükselen Balık ve Balık Burcu haftalık burç yorumu: Hafta başı burcunuzda seyahat eden Ay, sizi pazar günü Boğa’daki dolunaya hazırlayacak. Zira iletişim gücünüz, yaratıcılığınız, kardeş ve yakın akrabalarla ilişkileriniz alanında tamamlayıcı bir dönemden geçiyorsunuz. Sanki uzun zamandan beri kaleme aldığınız bir aşk romanına son noktayı koyuyor gibisiniz. Hayatınızda da bitişleri evrensel enerjiye açık yüreğinizle kolaylıkla kabul eder, inançlarınızı daha da derinleştireceğiniz farklı eğitimlerden faydalanabilirsiniz. Web çalışmaları için bir temayı geliştirmek ve güncellemek son derece faydalı olsa da, sosyal medya duyurularınızı 5 Kasım sonrasına bırakmak faydalı olacaktır. Uzaklara gitmek bugüne kadar yaşadığınız vatanınızdan ayrılmak gibi temalar hüzünlü olsa da sizi yeniye hazırlamak için kaçınılmaz olacaktır. Unutmayın ki her dolunay aynı zamanda bir hasat zamanıdır.  

Nigar Bostan - ntv.com.tr

nigarbostan@hotmail.com
NTV

Yorumlar