Astroloji

Haftalık burç yorumları: 25 Kasım - 1 Aralık

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki astrolojik durumunu yorumladı.

Haftalık burç yorumları: 25 Kasım - 1 Aralık

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Bu hafta ani ve krizli olaylara karşı oldukça dikkatli olmalısınız. Özellikle ortaklık ve evliliklerde problem çıkma riski yüksek. Ailenize, evinize odaklanırsanız, sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim ve hukuk konularında ise ; bir anda şanslar ve fırsatlarçıkabilir.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Ticaret, medya, elektronik sektörlerinde çalışanlar; ortaklık anlaşmaları yaparak, kazançlarını artırabilirler. Gelen para bereketli. Duygularla ve fevri hareketler yapma riskine dikkat. Emek verdiğiniz şeylerin karşılığını alabilirsiniz. Bekarlar yabancılarla bir aşka yelken açabilirler.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sağlık, evcil hayvan veya çalışanlarla ilgili beklenmedik ani sorunlar çıkabilir. Maddi konular nedeniyle eşinizle sorun yaşayabilirsiniz. İç sesinize güvenerek kazancınızı artırabilirsiniz.Arkadaş ve sosyal çevrenizde, sizi üzen konularda iyileşmeler olabilir ve moraliniz yerine gelebilir.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bekarlar sosyal çevreleri yüzünden sevgilileriyle sorun yaşayabilirler. Çocuğu olanların da, çocukları ile ilgili ani sorun çıkabilir. Üreme organları veya dolaşım sistemi ile ilgili sağlık sorunlarına karşı temkinli olmalısınız. Kadın desteğiyle amaçladığınız hedefe ulaşma fırsatı mevcut.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kariyer, yolculuk, eğitim veya hukukla ilgili konularda aksilikler yaşayabilirsiniz. Beklenmeyen bazı ek masraflar canınızı sıkabilir. Ailenizden alacağınız destekle bu masrafı karşılayabilirsiniz. Yalnızlar sevgi dolu bir beraberliğe adım atabilirler. Kariyerde istediğiniz noktaya gelebilirsiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında aile, ev, hafta ortasından itibaren ise; kardeş ve yakın arkadaşınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Yolculuklarda kaza riskine dikkat etmelisiniz. Elektronik cihazlarınızda sorun çıkabilir. Evliler, eşleriyle birlikte sosyal aktivitelere katılarak güzel zaman geçirebilirler.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Maddi kazancınıza odaklandığınız bir hafta. Aile ve gayrimenkul konularında bazı problemler çıkabilir. Bazı teraziler işten ayrılabilirler. Hislerine güvenerek hareket edenler ise çalışma hayatında istedikleri başarıya ulaşabilirler. Kardeş veya yakın arkadaşınızın ilgi ve sevgisi üzerinizde.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : İkili ilişkilerde veya ortaklıklarda ani olaylar gelişebilir. Karşı tarafın sözleriyle sizi yanıltma riskine dikkat etmelisiniz. Hislerinizle hareket etmenizin yararınıza olacağı bir hafta. Maddi anlamda ise oldukça şanslısınız. Ancak sevgili veya çocuğunuzun çıkaracağı ek masraflar canınızı sıkabilir.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Bu hafta burcunuzda gerçekleşecek yeniay etkisiyle, her konuda güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Sevgiliniz veya çocuğunuzla ilgili beklenmedik sorunlar çıkabilir. Kardeş veya yakın arkadaşınızdan alacağınız destekle; evlilik veya ortaklık gibi konulardaki problemleri çözme fırsatı var.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Sosyal olmak isteyeceğiniz bir hafta. Sezgisel ve hassas olabilirsiniz. Ani öfke krizine dikkat etmelisiniz. Aile veya emlak ile ilgili konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Enerjinizi doğru kullanarak, bereketli bir ortaklık veya evliliğe adım atma şansını yakalayabilirsiniz.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Yolculuk yapmak veya yeni bir eğitim almak isteyebilirsiniz. Kendinizi adadığınız kardeş veya yakın arkadaşınızın yaptıkları nedeniyle duygusal anlamda yara alabilirsiniz. Arkadaş çevreniz ve partnerinizin desteğini alarak moral bulabilirsiniz. Gelirinizdeki artış yüzünüzü güldürebilir.

BALIK  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında yolculuk, eğitim, hukuk, hafta ortasından itibaren ise; kredi, miras, ek gelir gibi konulara yoğunlaşabilirsiniz. Ödeme dengesini sağlamakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi doğru yansıtamayabilirsiniz. Sorumluluk alarak emek verdiğiniz konularda, istediğinizi elde edebilirsiniz.

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç / yenikadin.com

Yorumlar