Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 25 - 31 Ekim

25 - 31 Ekim 2021 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası halleri astrolog Seyran Ataklı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 25 - 31 Ekim

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Koç Dolunay’ı etkileri devam ederken aile, ortak, eş, partner konuları öne çıkmaya devam ediyor. Güneş Akrep geçişi önümüzdeki 1 ay boyunca duygusal ilişkilerde ortak kararlar, cinsellik ve flört vurgusunu öne çıkartabilir. Gelecek kararları ve bu kararlara bağlı yaşanabilecek bazı krizler olası. İçe dönebilir ve bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Finansal kaynaklar, ortak ödemeler, alacak, verecek, vergi, muhasebe tüm maddi konulara odaklanabilirsiniz. Hem kendi hem ailenizin sağlığına özen göstermeniz gerekebilir.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Güneş Akrep transiti ilişkiler evinde var olan birlikteliklerde problemlerin tamiratı ya da yalnızsanız yeni başlayan ilişkileri yaşamınıza getirebilir. Çevrenizden destek görmeniz söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda ciddiyete dair adım atma kararı alabilirsiniz. Yeni fikirler, yeni ortaklıklar söz konusu olabilir. Dolunayın etkileri devam ediyor. Ortak kaynaklarınızda kontrol dışı harcamalar meydana gelebilir. Gizli konuların açığa çıkması, çevrenizle yüzleşmeler, bilinçaltı korkularının dışa vurumu söz konusu olabilir.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Önümüzdeki 1 ay boyunca Güneş Akrep transiti iş ve çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, iş ve günlük düzeninizi öne çıkarıyor. Rutinlerdeki sorumluluklar artarken, beslenme, spor, sağlık konuları gündeminizde yer alacak. İş arıyorsanız yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hedefleriniz ve yapmak istediklerinizle ilgili harekete geçmek, eşinizle, partnerinizle ortak kararlar almak için güzel bir dönem. Yeni ticari girişim, seyahat kararı gündeminizde yer alabilir.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Güneş Akrep transiti enerjinizi yükseltirken, aşk, birliktelik flörtler konularını öne çıkartıyor. Yalnızsanız yeni ilişki başlangıçları, çocukları olanlar için beklediğiniz güzel haberler, onların eğitimleri ve başarıları gündeme gelebilir. Sosyalleşecek, yaratıcılığınız ve yetenekleriniz artacaktır. Koç Dolunayı etkileri devam ederken çalışma ve meslek alanınızda bazı belirsizlikler meydana gelebilir.Riskli adımlara karşı temkinli olun.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Önümüzdeki 1 ay boyunca ev, aile konuları öne çıkarken, ebeveynlerinizle ilişkileriniz göz önünde olacak. Ebeveynler, kardeşlerle daha fazla vakit geçirebilir, yuvanızda huzur arayabilir, yuvanızı güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Gayrimenkul alım satım, taşınma, tadilat, yer değişimi, yeni yer arayışları, ailenizle mülk ve miras konuları gündeme gelebilir. Koç Dolunayının etkileri devam ederken yurtdışı, vize, evrak, ticaret, medya, eğitim gibi konular varsa netleşmeler yaşanabilir.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Güneş Akrep transiti yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınız, arkadaşlarınız konularını öne çıkartacak. İletişim alanınız hareketlenirken, yeni planlar, yeni projeler yapabilir, yeni kişilerle tanışabilir, kısa seyahat kararı alabilirsiniz. Kimileriniz için yeni eğitimler, kimileriniz için Merkür retrosu bittiği için sözleşme, anlaşma, yeni imzalı konular gündeme gelebilir. Koç Dolunayının etkileri devam ederken ortak harcamalar ve kazançlarınızla ilgili netleşmeler yaşanabilir.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: Dolunayın etkileri devam ediyor. Adalet teması sizin için öne çıkarken, ilişkilerde krizler, anlaşmazlıklarla karşılaşabilirsiniz. Birçoğunuz için tamam- devam kararları alınabilir. Mahkeme, dava ortaklık alanlarında netleşmeler yaşayabilirsiniz. Para, kazançlar, gelir gider, maddi tablonuzda yeni bazı kararlar önümüzdeki 1 ay boyunca gündeminizde yer alacak. Yeni yatırım kararları, beklediğiniz bir paranın elinize geçmesi, gayrimenkul alım satımı gerçekleşebilir.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Güneş burcunuzda. Artık silkelenecek ve krizleri geride bırakacaksınız. Dikkat çekecek ve yeni adımlar atacaksınız. Kendinizi ortaya koyacak ve isteklerinizi rahatlıkla ortaya koyacaksınız. Kariyerde yeni kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda beklentilerinizi sorgulayabilir, bunun nihayetinde yeni kararlar alabilirsiniz. Fizksel görünümünüzde değişimler yapabilir, Harcamalarınız artabilir.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: Önümüzdeki 1 ay gökyüzü sizi geriye çekerek hayatınızı gözlemlemeye ittiği bir dönemi başlatıyor. Güneş Akrep seyahati arkanızdan dönen dolaplar, dedikodular, çevrenizle kim iyi, kim kötü muhasebe yaptığınız bir dönem olacak. Psikolojik olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz, zihninizi ve bedeninizi dinlendirin. Kronik sağlık sorunlarınız tetiklenebilir. Bu dönemi hayatınızı ve hedeflerinizi gözden geçirerek değerlendirin.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Gelecek planlarınız, hayata geçirmek istediğiniz hedefleriniz adına gökyüzü sizi destekliyor. Kariyerde yeni iş görüşmeleri yapabilir, mesleki çevrelerde dikkat çekebilirsiniz. Sosyalleşecek ve arkadaş gruplarınızla bir arada olmaktan keyif alacağınız bir dönem olacaktır. Dolunay’ın etkileri devam ederken, ikili ilişkilerde bazı belirsizlikler, sorunlar meydana gelebilir, harcamalar artabilir.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Güneş’in Akrep burcu yolculuğu önümüzdeki 1 ay boyunca toplumsal rolünüz, kariyerinizde size güzel fırsatlar getirebilir. Yeni anlaşmalar işinizde pürüzler varsa çözümleme enerjisine sahip olacaksınız. Yeni iş fırsatları, yeni girişimler yapabilirsiniz. Ebeveynlerle ortak gündemler sizi meşgul edebilir. Yalnızsanız yeni flörtler başlayabilir, yeni tanışmalar, arkadaşlarınızla sosyalleşeceğiniz bir dönem.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: İlişkiler ve aşk hayatınız adına gökyüzündeki Akrep yolculuğu sizi destekleyecek. Motivasyonunuz yükselirken, ticari girişimler, yurtdışı bağlantılı konular tetiklenebilir. Akademik ve eğitim konularında gelişmeler, basın yayın, sosyal medya alanında yeni girişimler ve hukuksal konularda beklediğiniz haberleri gündeme getirebilir. Gerek özel gerek mesleki alanda yeni kararlar alabilir, yeni projelerinizi hayata geçirebilirsiniz.

Seyran Ataklı - Sözcü
Seyranatakli@sozcu.com.tr

Yorumlar