Astroloji

Haftalık burç yorumları: 23-29 Mart

Bu hafta astrolojik açıdan burçları bekleyen olası haller ve fırsatlar nelerdir

Haftalık burç yorumları: 23-29 Mart

Bu hafta 23 Mart tarihinde Vedik Astrolojiye göre Rahu (Kuzey Ay Düğümü) ve Ketu (Güney Ay Düğümü) yer değiştirerek çok önemli bir gökyüzü olayını başlatmış olacaklar. 18 ay boyuncaRahu İkizler burcunda, Ketu ise Yay burcunda Satürn’ün yanında kalacak. Bu transitin etkilerini en başta İkizler ve Yay yükselenler yaşayacak. Rahu ve Ketukadersel ve hayatımızda kalıcı değişikler getiren olaylar yaşatacak. Özellikle Ketu’nun Satürn’ün yanına Yay burcuna geçmesi hepimiz için farklı alanlarda zorlayıcı etkilerin ortaya çıkacağını gösteriyor. Hepimize iyi haftalar diliyorum.

KOÇ (14 NİSAN-13 MAYIS)

Koçlar bu hafta maddi- manevi değer verdiği her şeye fazlasıyla sahip çıkma eğiliminde olabilir. Sosyal çevreleriyle iletişimde bu hafta da dikkatli olmaları gerekiyor. 29 Martta Merkür’ün düz seyre geçmesiyle işler rahatlayacaktır. Hafta başında eşle ilgili bir konunun çözümlenmesi durumu yaşanabilir. Eş kaynaklı bir para elinize geçebilir.

BOĞA  (14 MAYIS-13 HAZİRAN)

Boğa burçları haftaya gergin başlayabilir. Özellikle işinizi ilgilendiren alanda bu haftayı tartışmalardan uzak geçirmeye özen gösterin. Bu hafta yine iş ortamından çok şaşıracağınız haberler duymanız mümkün. Özel hayatınız ise nispeten daha sakin diyebiliriz. Kendinize aşırı yüklenmekten vazgeçin ve sağlam adımlarla devam edin.

İKİZLER (14 HAZİRAN-13 TEMMUZ)

Ay sonuna kadar otorite olarak gördüğünüz kişilerle ilgili iletişimde zorlanmalar olabilir. Her şeyi çok fazla kafaya takma potansiyelinde olabilirsiniz. Özellikle eş veya ortaklarınızla 23 Mart civarı tartışmalardan uzak kalmaya özen gösterin. Bu hafta hukuk, yurt dışı bağlantılı işler veya eğitimle ilgili konularda netleşmeler olabilir.

YENGEÇ (14 TEMMUZ-13 AĞUSTOS)

Bu hafta Yengeç burçları ortaklı işler veya başkalarıyla yürüttüğünüz projeler konusunda ekstra dikkatli olmalısınız. Evinizi ve çocuklarınızı ilgilendiren yeni kararlar alabilir ve bu alanda harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Ay sonuna kadar size zor gelen meseleleri kafanızda büyütmemeye çalışın. Hukuki olarak beklediğiniz haber gelebilir.

ASLAN (14 AĞUSTOS-13 EYLÜL)

23 Martta Venüs’ün ilişkiler evinize girmesiyle yeni bir ilişki ya da yeni bir projeye başlamanız mümkün olabilir. Ancak ay sonuna kadar Merkür retro hareketine devam edeceğinden her türlü yeni başlayan işte dikkatli olmakta fayda var. Bu haftadan itibaren kendinizi psikolojik olarak rahatlamış hissedebilirsiniz.  Kariyer alanınızda da daha agresif çalışmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK (14 EYLÜL-13 EKİM)

Bu hafta sağlık konuları ön plana çıkabilir. Bağışıklık sisteminizle ilgili sorunlar oluşabilir, kendinizi yormamaya özen gösterin. Yine bu hafta evinizin dekorasyonu ile ilgili bazı harcamalar yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Eşinizle iletişimde hareketli bir hafta olabilir.

TERAZİ (14 EKİM-13 KASIM)

Terazi burçları, hobileriniz ya da bir uğraşınızla ilgili yaratıcılığınız artıyor. Bu hafta ilişkiler ya da işle ilgili bir karar vermeden önce iyi bir gözlem yapmanızda fayda var. Ay sonuna kadar karar vermek için uygun zamanlar olmayacaktır. Bu haftayı kendinize vakit ayırıp mutlu olduğunuz uğraşılarla geçirmeye çalışın.

AKREP (14 KASIM-13 ARALIK)

Bu hafta kişisel alanlarınızda olmak size iyi gelecektir. Kalabalık ortamlarda bulunmak, başkalarının işleriyle uğraşmak için kendinizi fiziksel ve zihinsel olarak zorlamayın. Bu hafta özellikle ailevi konularda çözümlenmesi gereken bir mesele, satılması gereken bir gayrimenkul varsa sonuca ulaşabilir. Çocuklar ve konfor alanınızda yenilikler olacaktır.

YAY (14 ARALIK-13 OCAK)

Bu hafta özellikle arkadaşlarınızla aranızda sizi zorlayan artık yük olarak gördüğünüz konularda tahammülsüz olabilirsiniz. Sizi zorlayan her şeyden uzaklaşmak isteyeceğiniz bir haftada olacaksınız. Huzur arayışınız artarken kişisel planlarınızı yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili bir konuda ona destek olmanız gerekebilir.

OĞLAK (14 OCAK-13 ŞUBAT)

Oğlaklar bu hafta zihniniz daha çok parasal konular, finansal alanlarla meşgul olacak. Ay sonuna yani Merkür retrosunun sona ermesine kadar dikkatli olmalı ve bu konularla ilgili yeni bir karar vermemelisiniz. Yine bu hafta sevdiğinizle iletişimde yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız, dikkatli olun.

KOVA (14 ŞUBAT-13 MART)

Bu hafta yarım kalan işleriniz, eskiden gelen projeler veya alacaklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. 23 Mart’ta burcunuza geçecek olan Venüs size beklemediğiniz şans, fırsat ve kazanımlar sunabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliğiniz adına da güzel gelişmelerin yaşanacağı durumlar söz konusu olacak.

BALIK (14 MART-13 NİSAN)

22 Mart’tan itibaren ihtiyacınız olmayan lüks harcamalar yapıp bütçenizi sarsma eğiliminde olabilirsiniz. Parasal konularda aktif adımlar atmak niyetinizi gelir-gider dengenizi yeniden kurmak için kullanabilirsiniz. Bu hafta yalnız kalma isteğiniz artabilir. Bu durumu sevdiklerinize uygun bir şekilde anlatmalısınız.

Yorumlarınızı Batı Astrolojisine göre değil Vedik (Hint) Astroloji sistemine göre takip etmelisiniz; diğer türlü yorumlar size uygun olmayacaktır.Haftalık, aylık ya da yıllık yorumlar tamamen genel yorumlardır. Kişisel haritalar yorum aşamasında çok değerlidir. Yorumlarınızı okurken bunları dikkate almanızı öneriyorum. Güneş, Yükselen ve Ay burcunuzu öğrenmek için doğum tarihi, yeri ve saati bilmeniz önemlidir.Ay ve yükselen burcunuzu öğrenmek ya da Vedik Astroloji kişisel harita yorumu için nurayaguven@gmail.com  adresine mail atabilirsiniz.

Yorumlar