Astroloji

Haftalık burç yorumları 20 – 26 Nisan 2020

Astroloji: 20 – 26 Nisan haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları 20 – 26 Nisan 2020

Haftanın astroloji etkileri:


19 Nisan Güneş Boğa burcuna geçiyor.
23 Nisan Yeniay Boğa burcunda seyahatine başlıyor.
25 Nisan Oğlak burcunda Plüton retrosu gerçekleşiyor.
Maddi ve ilişki konularında yeni başlangıçlar zamanı
23 Nisan’da Boğa burcunda meydana gelecek olan Yeniay hem maddi konularda hem de ilişkiler konusunda yeni başlangıçlar için olumlu destek verecek. Gelirinizi arttırmak istiyor ama mevcut işinizden de bir türlü kopamıyor musunuz?

Belki de artık yeni sayfa açmak, daha fazla para kazanmanın vakti gelmiştir. Arkanızda güzel bir destek varken gelirinizi arttırmak için tüm fırsatları değerlendirebilirsiniz. Aynı durum maddi yatırım yapmak isteyenler için de geçerlidir.

Ayrıca ikili ilişkiler için de güzel desteklerimiz olacak. Bu Yeniay döneminde illa ki yeni sayfa açmak için bir ilişkiyi bitirmek gerekmiyor. Tam tersine aşkın gücüyle yıllardır beraber olduğunuz kişiyle bile ilk günkü gibi yeni başlangıçlar yapma fırsatınız olacak. Yalnızlar ise önümüzdeki günlerde belki de artık yalnız olmayabilirler. Yeni bir aşk kapılarını çalabilir.

Koç burcu 20 – 26 Nisan haftalık burç yorumları
Koç burç yorumları: Hayatınızda para ve finansal konularla ilgili önemli ve yeni başlangıçlar olabilir. Yeni bir iş ve daha iyi bir maaş veya çalışmalarınızın karşılığında beklemediğiniz bir prim alabilirsiniz. Kısacası maddi anlamda nefes alacağınız bir Yeniay sizleri bekliyor.

İyimser yönünüzle olumlu gelişmeleri kendinize çekeceksinizdir. Eğitim hayatınız, akademik konularınız, yurt dışı işleriniz ön plana çıkabilir. Bazılarınız seyahat planları yapabilir. Maddi anlamda özgürlük kazanmak isteyeceğiniz gelişmeler karşınıza çıkabilir.

Hayatınızda mevcut ekonomik koşullarınıza boyun eğmek yerine artık harekete geçmenin zamanının geldiğini görebilirsiniz. Yeni yatırımlar için cesurca kararlar alabilirsiniz. Beklemediğiniz şekilde geliriniz artabilir. Kariyer konularınıza vakit ayırmanız gerekebilir. Yöneticinizle anlaşmakta zorlanacağınız zamanlar olabilir.

4 Ekim’e kadar ariyer konularınızda öfkenize hakim olmalısınız. Elinizde olmadan bir anda verdiğiniz tepki emeklerinizin boşa gitmesine sebep olabilir. 12 Mayıs’a kadar yatırımlarınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Yeni eğitimlere paranızı harcayabilirsiniz.

Yeniay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Bu dönemde kendimizi finansal olarak güvence altına almak bizim için çok önemli olacak.

Yeni girişimler, yeni ortaklıklar, yeni iş birlikleri gözümüzü korkutabilir ancak temkini elden bırakmamakla birlikte gerektiği zaman akışa kapılmakta da yarar var. Yeter ki, kriz anında kullanacak bir planımız olsun.

Boğa burcu 20 – 26 Nisan haftalık burç yorumları
Boğa burç yorumları: Yeniay şanslı bir dönem geçirmenizi sağlayacaktır. Umudunuzu kaybettiğiniz konularda tekrardan şans size dönecektir. Hayatınızda yeniliklere yer açmak için daha güzel bir zaman dilimi olamaz. Dilek tutmayı unutmayın gerçekleşebilir.

Maddi konulara ağırlık verebilir; kredi başvurularınız, borçlarınız ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miras konunuz varsa bu durum da tekrardan gündeminize düşebilir.

Güneş artık sizin arkanızda destek. Artık bu hayatın kendinizin olduğunu unutmadan sadece sizi mutlu edecek şekilde hayatınızı değiştirmeye başlayın.

4 Ekim tarihine kadar akademik hayatınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Fazla hırsla yola çıkarsanız güzel gidecek bir olayı tersine çevirebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber size ulaşabilir. Eğitim fırsatları yakalayabilirsiniz.

Sizin burcunuzda gerçekleşen Yeniay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Eski dönemleri kapatıp yeni şeylere yönelmek istiyoruz ancak içimizde bir tedirginlik de yok değil.

Güvenli alanımızdan çıkmak, yeni atılımlar yapmak zor geliyor ancak kendimizi geliştirmek için eyleme de geçmemiz lazım. Sahip olduklarımızı korumalı ama biraz da esnek olmaya çalışmalıyız.

İkizler burcu 20 – 26 Nisan haftalık burç yorumları
İkizler burç yorumları: Yeniay, sizler için tamamen eskiyi silip yeni bir hayata başlamak için destek verecek. Psikolojik olarak yeniden doğacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Sağlık problemleri olanlar için de şifa olacak bir Yeniay sizleri bekliyor olacak.

Aşk, ilişki ve evlilik konuları gündeme gelebilir. Aranızda sorun varsa uyumlu bir yaklaşımla çözebileceğiniz zamanlarda olacaksınız. Çözmeye çalışırken tepkilerinizi zaman zaman frenlemede zorlanabilirsiniz. Bunu aşarsanız daha büyük bir sevgiyle devam edeceksinizdir.

Kendinizi özgür bırakmalısınız ama bu özgürlüğü önce aklınızdakileri temizleyerek yapmalısınız. Bilinçaltınızdaki o hatıralarınız, siz bilmeden bile zaman zaman psikolojinizi düşürüyor. Gittikçe bu durum da sizi mutsuzlaştırıyor.

Şimdi ben önüme bakıyorum demelisiniz. Göreceksiniz ki sizi aşağı çeken düşüncelerden kurtuldukça yüzünüz de artık gülecek. Maddi konularınıza vakit ayırmanız gerekebilir. Harcamalarınızı kısmanız gerekebilir.

4 Ekim’e kadar maddi konularda çok fazla hırs yaptığınızda getiriden çok götürüsünün olacağı zamanlar yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

Geçmişteki bir ilişkinizle alakalı haber alabilirsiniz. Belki eski sevgiliniz ya da eşiniz geri dönmek istiyor olabilir. Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Etrafımıza karşı bir parça güvensizlik hissedebilir, gizli düşmanlarla çevrili olduğumuzu düşünebiliriz.

Kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Enerjimiz çok yüksek değil. Yeni girişimlere başlamaktansa bir süre kendi başımıza kalmamız ve kendimizi tekrar şarj etmemiz bu dönemde bize daha iyi gelecektir.

Yengeç burcu 20 – 26 Nisan haftalık burç yorumları
Yengeç burç yorumları: Yeniay, sosyal ilişkilerinizde tanışacağınız yeni kişiler sayesinde işinizde, eğitiminizde iyi yerlere gelebileceğinizi gösteriyor. Dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Şanslı bir gündesiniz bu tarihi not edin.

Çalışma ortamınız, sağlığınız ön planda olabilir. Ofiste beraber çalıştığınız kişilerle yeni fikirler üretebilirsiniz. Zaman zaman sağlığınızı ihmal etmezseniz iyi olur. Arkadaşlarınız vasıtasıyla bir haber öğrenebilirsiniz. Vakıflarda yardıma ihtiyacı olanlar için harekete geçebilirsiniz.

Aklınıza koyduğunuz değişimleri yaptığınızda ummadığınız şekilde şanslı bir sürece gireceğinizi görebilirsiniz. Eşiniz, sevgiliniz odak noktanız olabilir. Bazen anlaşmazlıklar yaşasanız da genelinde mutlu bir süreç geçirebilirsiniz.

4 Ekim tarihine kadar ilişki ve evlilik hayatınızda kontrolcü tavrınız yer yer partnerinizle tartışmalara yol açabilir. Kıskanç tavırlar göstermenizin ilişkinizi yıpratmamasına dikkat edin. Finansal durumunuza odaklanabilirsiniz. Kendinizi riske atacak işlerden uzak durmanız iyi olacaktır.

Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal çevremizde güven ihtiyacımız artabilir. İlişkilerimizde daha fazla huzur ve sadakat isteyebiliriz.

Bu dönemde sahip olduğumuz iyi arkadaşlıkların değerini daha çok anlama ihtimalimiz çok fazla. Ayrıca kariyer kazançları açısından da iyi bir döneme giriyoruz. Geleceğimiz için birikim yapmaya başlayabilir, finansal bir plan oluşturabiliriz.

Aslan burcu 20 – 26 Nisan haftalık burç yorumları
Aslan burç yorumları: Yeniay, kariyer fırsatlarını önünüze getirmek için geliyor. Mevcut işinizde terfi alabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Çalışmıyorsanız, geleceğe dair yapmak istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Aşk hayatınızda sizi mutlu eden gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kısa süreli bir agresiflik olsa da genelde partnerinizle uyumlu olacaksınız. Çocuğunuzla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sürekli aynı düzende yaşamak, ileriye dönük planlarınızı gerçekleştirememek sizin de özgürce hayatınıza yöne verebilmenizi sağlayacaktır. Geleceğiniz için harekete geçmenin zamanı olduğunu göreceksiniz. Kariyer hayatınızda da bu değişimi yapmak istiyorsanız tam da vaktidir. Kimsenin sizden beklemediği anda kariyerinizde farklı bir yola girebilirsiniz.

Çalıştığınız ortamdaki ikili ilişkileriniz de ön planda olacaktır. 4 Ekim tarihine kadar hırslarınızın kurbanı olmamak için iş hayatınızda her zaman sakin ve ılımlı gözükmeye çalışın. Agresif bir anınızda güzel gidebilecek kariyer hayatınızı tersine çevirmeyin.

Sağlık probleminiz varsa bu dönem ihmal etmemenizde fayda var. 12 Mayıs’a kadar yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Önceden başvurduğunuz bir iş için mülakata çağrılabilirsiniz.

Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Şu an iş değiştirmek, yeni girişimler yapmak yerine elimizdekilerin kıymetini bildiğimiz, işimize ve statümüze sıkı sıkı sarıldığımız bir dönemdeyiz.

Mevcut konumumuz korumaya çalışmak kendimizi güvende hissettirecek. Kariyerle ilgili yaşanabilecek krizler keyfimizi kaçırabilir ancak iyi bir planla bunun üstesinden gelebiliriz. Çalışmıyorsak, önümüze bir süredir beklediğimiz iyi bir iş teklifi gelebilir.

Başak burcu 20 – 26 Nisan haftalık burç yorumları
Başak burç yorumları: Yeniay size yeni umutlarla geliyor. Aklınıza eyleme geçirmek istediğiniz planlar için harekete geçebilirsiniz. Akademik hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Yurt dışı bağlantınız varsa yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Aile ve ev konularınız vaktinizi alabilir. Evinizde değişiklikler yapmayı planlayabilirsiniz. Artık hayata pozitif açıdan bakmayı görmeniz gerekiyor. Aslında sizlerin değiştirmesi gereken tek şey olumsuz düşüncelerden kurtulmak olmalıdır.

Sürekli ince ayrıntılara takılarak mutsuz olduğunuzu görebilirsiniz. Biraz hayatı oluruna bırakın. Göreceksiniz ki düşünce yapınızı değiştirdikçe beklediğinizden daha güzel şeyler yaşayacaksınız.

İlişkinizde yeni gelişmeler yaşanabilir. 4 Ekim tarihine kadar partnerinizin üzerindeki kontrolcü tavırlarınız, aranızda gerginliklere sebep olabilir. Aynı tutum çocuğunuza karşı da olabilir.

12 Mayıs’a kadar yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Daha fazla evreni anlamak adına felsefe, astroloji gibi konulara ilginiz artabilir. Akademik hayatınızda ve yurt dışı işlerinizde büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınız ön plana çıkıyor.


Yeniay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Fikirlerimizi ifade etmekte zorluk çekebilir, kendi içimize dönmek isteyebiliriz.

Hayatımızı yönlendirecek yeni kararlar almak bu dönemde bizim için çok zor olabilir. Çünkü hiçbir şekilde riske girmek istemediğimiz bir dönemdeyiz. Ancak yeniayın enerjisi ile içimizde tuttuklarımızın birdenbire ortaya dökülüp sosyal medyada başımızı belaya sokmamasına da çok dikkat etmeliyiz.

Terazi burcu 20 – 26 Nisan haftalık yorumları
Terazi burç yorumları: Yeniay finansal yönünüze vurgu yapacak. Maddi bir destek görebilirsiniz. Bu gelirinizde artışla da olabilir, birinin size yardımcı olmasıyla da meydana gelebilir. Borçlarınızı kapatmak adına elinize geçen parayı değerlendirebilirsiniz. Eşinizin maddi durumunda da gelişme yaşanabilir.

İletişim yönünüzün ön planda olduğu bir dönem olabilir. Çalışıyorsanız toplantılar, telefonlar sıklaşabilir. Eğitim hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sizler için maddi olarak değişim dönüşüm süreci başlıyor olacak. Bu özellikle borçlarınızla ve kredilerinizle ilgili bir değişim süreci olabilir. Uzun süredir yakanızı bırakmayan borçlar, elinize para geçmesiyle beraber erimeye başlayabilir.

Radikal kararlar alıp bunları eyleme döktüğünüzde maddi olarak yükseğe çıkabilirsiniz. Örneğin bu ani bir kararla iş değiştirmek olabilir. Ayrıca miras konusu da bir anda hayatınızda belirebilir.

4 Ekim tarihine kadar aile içinde öfkenizle vereceğiniz kararlardan geri dönüşünüz olmayabilir. 12 Mayıs’a kadar miras konunuz varsa yeni bir gelişme olabilir. Kredi başvurunuz veya kart başvurunuz onaylanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bir ameliyat kararı çıkabilir.

Bu Yeniay ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda endişeli olduğumuz, devamlı kendimizi nasıl daha çok güvence altına alabileceğimizi düşündüğümüz bir dönemdeyiz.

Finansal konularda risk almayacağımız girişimlere yönelebiliriz. Para biriktirme ve harcamalardan kaçınma kararları alabiliriz. Borç ya da kredi kelimelerini duymak bile tüylerimizi diken diken edebilir.

Akrep burcu 20 – 26 Nisan haftalık burç yorumları
Akrep burç yorumları: Yeniay yalnızlar için yeni bir ilişkinin başlangıcına önderlik edebilir. İlişkisi olanlar için de evlilik yolunda yeni adımlar atılabilir. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa güzel maddi getirisi olan proje veya iş fırsatları önümüzdeki günlerde karşınıza çıkabilir.

Maddi konular da bu dönemde sizler için öncelikli olabilir. Gelirinizi arttırmaya yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Size de maddi yeni fırsatlar sunulabilir. Evlilik ve ilişki hayatınızda köklü değişimlerin başladığını hissedebilirsiniz. Size yük olan bir partneriniz varsa artık arkanızda bırakmanın vaktinin geldiğini görebilirsiniz.

Sizi sıkan, kısıtlayan bir ilişkiniz varsa artık tahammül etmek istemediğinizi fark edebilirsiniz. Ayrıca yalnızlar ve ilişkisi olanlar için de güzel gelişmeler olabilir. Yeni sürpriz bir ilişkinin başlangıcı yaklaşıyor olabilir. Öte yandan bazı Akrep burçları kendilerini bir anda evlenirken bulabilirler. Eğitim hayatınız, iletişim kurduğunuz çevredeki ilişkileriniz, kardeşiniz gündemde olabilir.

4 Ekim tarihine kadar gerek iş gerek eğitim hayatınızda fazla hırslı yapınız bazen ters etki yapabilir. Dozunda ve kendinize zarar vermeyecek şekilde hırsınızı frenlemelisiniz. Evinizde vakit geçirmek size iyi gelecek. 12 Mayıs’a kadar eşinizi veya sevgilinizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haberler alabilirsiniz. Birbirinizle daha fazla iletişim kurmaya ihtiyacınız olabilir.

Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. Eğer ilişkimiz varsa, iç sorgulama yapabilir, sadakat ve güven isteğimizin arttığını hissedebiliriz.

Yolunda giden bir ilişkimiz varsa, bu dönemde ilişkiyi daha ciddi bir zemine oturtabilir, evlilik kararı alabilir, hatta nikah masasına oturabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza güvenebileceğimiz, bize huzur vereceğini hissettiğimiz biri girebilir.

Yay burcu 20 – 26 Nisan haftalık yorumları
Yay burç yorumları: Yeniay çalışma ortamınızda da yenilikleri beraberinde getirebilir. Sağlığınızla ilgili yeni bir ilaca veya tedaviye başlayabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir evcil hayvan edinebilir. Enerjiniz yüksek olacak. Olumlu bir başlangıç yapıyorsunuz. Güzel gelişmeler karşınıza çıkabilir.

Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda bazı değişimlerin vaktinin geldiğini hissedebilirsiniz. Bu özellikle çalışma hayatınızda kendini gösterebilir.

Aklınızda planladığınız yapamadığınız değişiklikleri eyleme dökebilirsiniz. Belki de bazılarınız için eyleme dökmeye gerek kalmadan sürpriz bir haberle terfi aldıklarını öğrenebilirler.

Sağlık sorunları olanlar için iyileşmenizin zor olduğunuzu düşündüğünüz anda tam tersi her şeyin iyiye gittiğini görebilirsiniz. Psikolojik olarak da aydınlanma yaşayacağınız bir dönemden geçeceksiniz.

4 Ekim tarihine kadar maddi gelirlerinizde güçlenmeye başladıkça harcamalarınızı da artırmanız bu dönem elinizdeki paranın da kül olmasına sebep olabilir. Dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. 12 Mayıs’a kadar yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Sağlık probleminizle ilgili bir tahlil sonucu elinize geçebilir.

Yeniay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş hayatımız ya da günlük yaşamamızda içimize kapandığımız, kendimize öncelik verdiğimiz ve değişimlerden hoşlanmadığımız bir süreçteyiz.

Yeni bir sorumluluk bizi endişelendirebilir. Ancak değişime direnmektense, akıllıca davranıp uyum sağlamanın bir yolunu bulmalıyız. Sağlık konusunda da kuruntu haline getirdiğimiz bir şey varsa, kontrol ettirmenin tam sırası.

Oğlak burcu 20 – 26 Nisan haftalık burç yorumları
Oğlak burç yorumları: Yeniay aşk hayatınıza ışık tutacak. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Uzun süredir hoşlandığınız biri varsa karşı taraf da size bir adım atabilir. Çocuğunuzla ilgili de yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şansınızın açıldığı bir döneme giriyorsunuz.

Kendinizi geçen haftaya oranla daha düşük enerjili hissedebilirsiniz. Hasta olmasanız da üstünüzde bir yorgunluk olabilir. Geçmişteki anılarınıza takılmanız da zaman zaman ruh halinizi durgunlaştırabilir. Aşk hayatınızda değişimin ilk belirtilerini hissedebilirsiniz.

Eğer yalnızsanız bunun belki de sebebinin aşka tam anlamıyla odaklanamadığınızdan olduğunu fark edebilirsiniz. Biraz daha karşı tarafa açık olduğunuzda sürpriz aşklar yaşayabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Aşık olmam, kimseyi istemiyorum diyenler bile aşka kapılıp gidebilir.

Öte yandan partneriyle ilişkisinde radikal kararlar almak isteyenler için de bu görünüm harekete geçmeleri için destek olacaktır. Çocuğunuzla ilgili de sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızı hangi yönde değiştirmek isterseniz isteyin şans sizinle olacaktır. Tek yapmanız gereken hep yaptıklarınızı yapmamak olmalıdır. Enerjiniz düzeliyor olacak. Pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Ekim tarihine kadar azimli yapınız bazen size engel olabilir. En büyük rakibiniz kendiniz olduğunuz için hep daha fazlasını elde etmek isterken kendinizi yorgun düşürebilirsiniz. Hatalara daha açık olabilirsiniz. 12 Mayıs’a kadar çocuğunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Onun başarısı veya sağlığıyla ilgili olumlu haber olabilir.

Yeniay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. İlişkimiz varsa, gidişatı sorguladığımız, partnerimizden daha fazla huzur, sadakat ve güven talep ettiğimiz bir dönem olacaktır.

Bu dönemde ilişkimizi bir adım öteye götürmeye karar verebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza bize huzur verecek, bize destek olacak birinin özlemini çekebiliriz ya da böyle biri hayatımıza girebilir. Çocuklarımızla ilgili gelecek planlamaları yapabiliriz.

Kova burcu 20 – 26 Nisan haftalık yorumları
Kova burç yorumları: Yeniay ailecek sevineceğiniz yeni bir haber getirebilir. Aile içindeki rahatsızlığı olan birinin şifa bulduğuna dair bir sevinç de olabilir. Yeni bir ev arayışına girebilirsiniz. Uzun zamandır ev bakanlar varsa önümüzdeki günlerde hayalinizdeki ev karşınıza çıkabilir.

Şanslı bir döneme giriyorsunuz. Yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hem başarılarınızla hem güzelliğinizle dikkat çekebilirsiniz.  Aile hayatınızda köklü değişikliklerin başlangıcı olabilir. Belki bazılarınızın evlilik veya eğitim sebebiyle ailenizin yanından ayrılması gerekebilir. Aileye sürpriz bir birey katılabilir.

Evinizi değiştirmek istiyorsanız aniden önünüze çıkan bir fırsatla bir anda kendinizi taşınırken bulabilirsiniz. Değişim ve dönüşümü en iyi bilen burçlardan birisiniz. Bu kavuşum aslında hayatınıza bir yön vermek için size destek olacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlarda olabilirsiniz.

4 Ekim tarihine kadar geçmişe olan öfkeniz kendinize zarar verebilir. Sürekli geçmişteki kişiden intikam alma duygusuyla yaşarsanız bu dönem öfkeniz sizi kül edebilir. Adı üstünde geçmiş geçmişte kalmıştır. Geleceğe bakmalısınız. 12 Mayıs’a kadar evinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev değiştirmeyi düşünüyorsanız bu dönem aradığınız fiyata ev bulabilirsiniz.

Bu Yeniay döneminde sizler için ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile bireyleri ile finansal konularda tartışmalar yaşamamız, özellikle gayrimenkul ya da miras alanlarında onların kararlarını sorgulamamız mümkün.

Evimizde fazla harcamaları kısabilir, kendimizi finansal açıdan güvende hissetmek için birikim yapmaya başlayabiliriz. Aile bireyleri tadilat ya da yenilikler yapmak istese de evde bir şeylerin değişmesi fikri bizi huzursuz edebilir.

Balık burcu 20 – 26 Nisan haftalık burç yorumları
Balık burç yorumları: Yeniay kardeş, akraba ilişkilerinizde yeni bir sayfa açmanızı sağlayabilir. Küslerin barışabileceği bir dönem olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. İletişim yeteneğiniz sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

İçinize kapanmak yerine dışa dönük olarak hayatınıza yeni bir yön vereceksiniz. Sizi üzen ya da aşağı çeken kimler varsa artık hayatınızda eleyeceksiniz. Özellikle bu kişiler akrabalarınız, kardeşleriniz ise bu kararı çok net alacaksınızdır.

Bazılarınız çok ani bir kararla eğitim hayatında yön değiştirebilir. İletişim kurduğunuz çevre içerisinde bir anda elde ettiğiniz başarılar sayesinde tanınmaya başlayabilirsiniz. Şansınız yavaş yavaş açılıyor olacak. Dostlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sosyal yönünüz ön planda olacaktır.

4 Ekim tarihine kadar bulunduğunuz toplulukta fazla hırslı oluşunuz eleştirilebilir. Kendinizi sosyal yardım kuruluşlarına adayabilirsiniz. Haftanın yorgunluğu kendinizi bitkin hissetmenize neden olabilir. Sağlık problemi olanlar kendilerini yormamaya dikkat etsinler.

12 Mayıs’a kadar iletişimle alakalı bir sektörde çalışıyorsanız yeni teklifler alabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınız öncelikli konunuz olabilir. Yeni iş teklifleri veya proje fırsatları yakalayabilirsiniz. Yöneticinizle beraber de olumlu görüşmeler yapabilirsiniz. Özgürleşme arzunuz hiç olmadığı kadar ağır basacak.

Bu Yeniay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Güvendiğimiz, sırtımızı dayayabileceğimizi düşündüğümüz insanların yakınımızda olmasını isteyeceğiz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde huzur ve sadakat arayabiliriz.


Kendimizi geliştirmek için eğitim almak istiyorsak, bu dönem iyi bir başlangıç olabilir. İçimizdekileri biriktirip biriktirip sonra da sosyal medyada aniden patlamamakta da büyük yarar var.

Yorumlar