Astroloji

Haftalık burç yorumları: 14 - 20 Kasım Ünlü Astrolog Filiz Özkol yazdı

14 - 20 Kasım 2022 haftasının astroloji verilerini ünlü astrolog Filiz Özkol yorumladı. İşte bu hafta astrolojik açıdan burçları etkileyebilecek olası haller:

Haftalık burç yorumları: 14 - 20 Kasım Ünlü Astrolog Filiz Özkol yazdı

HAFTANIN ASTROLOJİK GÖRÜNÜMÜ: 

Duygularımızla kafamız karışık: Duygusal planlar yapmak için uygun bir hafta. Aşk ilişkilerimizde sezgisel yeteneğimiz ön plana çıkıyor. Duygularımızın coştuğunu hissedeceğiz. . Derin duygular içindesiniz. Venüs ve Güneş tutkulu aşkları tetikliyor. İdeallerimizi sevdiklerimizle birlikte ortaklaşa geçekleştirebiliriz. Önemli anlaşmalar bizi i bekliyor. Dostlarımızla daha fazla birlikte olmak isteyeceğiz. Yaşamda özlediğimiz fakat kaybettiğimiz değer yargılarımızla yüzleşiyoruz. Her şeyi sıkıntı haline getirmemeliyiz…

HAFTANIN ÇİÇEĞİ: Açelya, menekşe, lavanta
HAFTANIN KOKUSU: Limon, tarçın
HAFTANIN RENGİ: Saman sarısı , yosun yeşili

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Mantığınız ön planda: İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. İdealist yapınızın ödün vermeden başarınızı yükseltmenin kolay olmadığını, siz de fark ediyorsunuz. Bu dönem mantıklı konuşmalarınızla, çevrenizi etkileyecek ve istediğiniz sonuca yaklaşacaksınız. Ciddi ilişkilerin beklenen sonuçlarını görecek ve sosyal motivasyonunuz daha da artacak. Aşklar ve arkadaşlıklar yüksek bir seviyede devam edecek.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Fazla kuruntulusunuz: Maddi konularla ilgili düşüncelerinizi yakınlarınızla tartışmamalı, ketum olmalısınız. Bu dönem duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde değerinizin anlaşılmadı duygusuna kapılabilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınız çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden şüphelenebilirsiniz.. İş disiplininize söylenecek bir şey yok. Yorgunsunuz dinlenmek için kendinize zaman ayırmaya çalışmalısınız.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Kuşkuculuğu bırakın:  Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız. Yeni iş olanakları konusunda bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın önereceği bazı tekliflere hayır demeden önce düşünmelisiniz. Gireceğiniz sosyal etkinliklerde duruşunuzla etkileyeceğiniz kişiler olabilir. Bu tür sohbetlerde karşınızdakini dinlemeye gayret edin. Bırakın, kendilerini ifade etsinler.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Çevrenizden yardım almalısınız:  Hedeflerinizde ilerlemek ve iş yaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve sabit düşünmekten vazgeçmelisiniz. Kazançlarınızın artışı, kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz. İş konularında sizi ön plana çıkaracak her türlü şansı ve fırsatı değerlendirecek, savunduğunuz konularda ısrarcı olacaksınız. kendinizle yarışıyorsunuz.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Duygusal olmayın:  Uranüs kariyer evinizde retro yaparken; iş ve aşk yaşantınızı birbirine karıştırabilirsiniz. Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız çevrenizde, sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine, beklemeyi yeğlemelisiniz. İlişkilerinizde güvensizlik duygusu içinde hareket ediyorsunuz. Kariyerinizle ilgili birtakım sorunlar yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız. Sabırlı olmanız gereken konularla sınanabilirsiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Fırsatlar kapınızda:  Kazançlarınız ve değişen çevre faktörleri sizin lehinize gelişecek. Fırsatlardan faydalanacak ve pratik zekanızla ön plana çıkacaksınız. Aşk konusunda sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz. Geçmişten kaynaklanan sorunları abartmak size olumsuz gelebilir Sağlık konusunda sürpriz ve can sıkıcı sorunlar yaşayabilirsiniz. . Fiziksel özelliklerinizle ilgili bir değişim yapmak istiyorsanız, uzak durmalısınız..

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Paraya koşuyorsunuz: Güneş ve Venüs finans evinizde ilerliyor. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Artistik duygularınız atağa kalkabilir. Uzun süredir cesaret edemediğiniz birçok aktivitelerde ben de varım diyeceksiniz. Sosyal ilişkileriniz duygularınızın yenilenmesine ve yaratıcılığınız artmasına neden olacaktır. Nazik ve kibar olacaksınız Bu hafta kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz. Daha sonra dişler, dizler, kemikler bu hafta çok önemli.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Mantığınız sizi zorluyor: Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bu hafta , sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için, kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kardeşlerinizin sizin yardımına ihtiyacı olabilir. Gereken desteği vermelisiniz. Sıra dışı değişimlere hazır olun. Parlak zekanız ve güçlü algılamanız heyecanlarınıza önderlik edecektir. Yerinde duramayan bir imaj sergileyeceksiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Özgürlüğünüz önemli: Coşkularınızı, organize yeteneğinizle birleştirecek ve işinizle ilgili yükselmeler yaşayacaksınız. Gireceğiniz ortamlarda tartışmalardan sakınmalısınız. Sınırlarınızı zorlamalısınız. Duygusal konulardan çok, maddi sorunlarınızı ön plana çıkarıyor. Güven arayışı içindesiniz. Duygusal sorunlardan kaynaklanan takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi. Düşüncelerinizi yeniden formatlamalısınız. Çok gezerek bir konuyu araştırarak öğreniyorsunuz. Özgürlüğünüz önemli.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Çelişkilere dikkat: Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Yenilik taraflısı bir yapıya sahip olmanız nedeniyle, içinizdeki kıpırtıların arttığını göreceksiniz. Bazılarınızın yeni tanışacağınız kişilerden etkileneceği bir gerçek. Aşkta ilginçlikler ve sürprizler söz konusu.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

İşbirliğine önem verin: Çevrenizdeki mantıklı kişilerin desteği, size önemli prestijler kazandıracak. İşbirliğine önem vereceğiniz bir hafta. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve ileri görüşlü tavırlarınızla sorumluluğunu aldığınız konularda başarınızı garantiliyorsunuz. Bu hafta gizliliklere gereksinim duyabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda karşılaşacağınız fırsatlar ufkunuzun genişlemesine neden olacak. Yüksek mevkili kişilerden destek almanız konusunda size değişik fırsatlar hazırlayacak.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Duygularınız sizi yönlendiriyor: Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi yeğlediğiniz bir hafta . Çalışma arkadaşlarınızla birlikte güçlü birliktelik oluşturabilirsiniz. Duygularınızın size yönlendireceği yeni konulara ilgi duymanıza rağmen, önünüze çıkan geleneksel engeller yüzünden, kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz.. Enerjinizi dengelemelisiniz. Sosyal ilişkileriniz ve iş yaşamınız önemli bir konumda. Çok fazla enerji sarf etmeden cesaretinizi ve yeteneklerinizi zekanızla birleştirerek hedefe ulaşacaksınız.

******

BU HAFTA DOĞANLARIN KARAKTERLERİ:  Derin duyguların insanlarıdır. Asla yüzeysel olmasını bilemezler. Çalışkan hırslı ve keskin bir zekaya sahip oldukları için, yaşamda başarılı olmak için her türlü nedenleri vardır. Çıkarcı davranmaları yüzünden, tepki almaları bile, onlar için engel teşkil etmez. Duygusal yaşamları oldukça karışıktır. Bekledikleri sevgiyi bulmaları çok zordur. Sanatçı bir yapıya sahiptirler. İnce zeka ve aktif bir yapılarıyla bulundukları yerde göze çarpmasını iyi bilirler. Yaşamlarında şahsi sorunları ve iş problemleri yüzünden sürekli başları ağrıyan ve kendilerini mutsuz hisseden bu kişiler için yaşamın ikinci yarısı daha talihli olacaktır. Çocuklarla ilgili karışıklıklar söz konusu olacak.. Aile içi sorunlarına karşı hazırlıklı olmaları gerekiyor. Bilinçaltlarında adalet duyguları çok gelişmiş olduğu için , vicdanlarının kabul etmediği hiçbir şeyi onaylamazlar. Yaşam deneyimleri, yargı yeteneklerini geliştirmeyi öğretecektir. Sahiplenme duyguları çok gelişmiş olduğu için sevdiklerine karşı aşırı sevecen ve kıskançlık dürtüleri içinde ikilem yaşatırlar. Maddi konularda şanslarına güvenirler. Fakat, yaşamlarında çok fazla risk yaşayacaklar ve aşırı uç noktalarda dolaşacaklardır.
BU HAFTA DOĞAN ERKEKLERİN ÖZELLİKLERİ:  Sempatik ve elinden her tülü iş gelen bir yapıya sahiptirler. Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır.Sanatçı yönleri çok güçlü olduğu için eğer fırsat verilirse, toplumda ün yapacaklardır. Aşk ilişkileri yüzünden zor günler yaşayabilirler. Beğenilme egoları yüzünden yanlış ilişkilerin kişileri olabilirler

BU HAFTA DOĞAN KADINLARIN ÖZELLİKLERİ:  Işıldayan bir güler yüz.mükemmel bir zihin kapasitesine sahiptirler.Etkili ve başarılı dostluklar kurabildikleri için, iş yaşamlarında başarıyı kolay yakalarlar.Çok belirgin orijinal kafası ve hümanist duyguları onlara yaşamda prestij sağlayacaktır.

BU HAFTA DOĞAN ÇOCUKLARIN ÖZELLİKLERİ:  Küçük yaşlardan itibaren teşvik ve ödülle yemek yemeye ve ödev yapmaya alışık olan bu çocuklar , tehditkar zekaları ile ön plana çıkarlar. Bebekken sessiz ve sakindirler. Büyüdükçe açık havaya ve doğaya karşı aşırı bir sevgi duymaya başlarlar. Gürültüden ve karışık ortamlardan nefret ederler. Motivasyona ihtiyaçları vardır

Astrolog Filiz Özkol - Medyabey.com

Yorumlar