Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 13 -19 Mart

13 -19 Mart haftasında astroloji konusunda gelişmeleri ünlü astrolog Filiz Özkol yorumladı:

Haftalık  Burç Yorumları: 13 -19 Mart

HAFTANIN GENEL GÖRÜNÜMÜ: 

Satürn 7 martta balık burcuna geçiş yaptı. Eski ve geçmişte yaşanan bir çok olayı bir film gibi düşünerek, artık eski duyguların geride kaldığını düşünmeye başlayacaksınız.. Satürn ile birlikte yeni düşüncelerin paralelinde sizi destekleyen olaylar ufkunuzu genişletecek. Yaratıcılığınız çok iyi kullanacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Ev almak istiyorsak, bu dönemin avantajlarınızı doğru bir şekilde kullanmalıyız. Maddi konularımız şekil değiştiriyor.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Satürn Balık burcuna geçti. . Duygusal güvene ihtiyacını olduğu bir dönem içindesiniz. Fakat, sıra dışı olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemeli ve olayların dışında kalmayı başarmalısınız. Finans konularında yapacağınız araştırmaların size sağlayacağı özel durumlar mevcut. Maddi konularla ilgili düşüncelerinizde abartıya kaçmamalısınız İçinizde biriken enerjiyi bir yerlere kanalize etmek zorundasınız.. Aşırı uçlarda davranışlar gösterebilirsiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Satürn sizi çevrenizle ilişkilerinize yeni bir boyut getiriyor. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız gündeme geliyor. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyor kimseye şans vermiyorsunuz. . Öfkelerinizi de görsel yaşamaktan yanasınız. Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir günlerdesiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Satürn kriyer evinize geçiş yaptı. Mesleğinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Yüksek hedefleriniz var. Planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Birlikte iş yaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, Satürn sizi olgunlaştıracak. Çevrenizden gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve yeniliklere karşı direnç gösteriyorsunuz. Bazı alışkanlıklarınızı aşmanın kolay olmadığının farkındasınız. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bağlantılarınızı doğru ilerliyor.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Satürn karşıt finans evinize geçiş yaptı. . Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir dönem. Maddesel kaygılarınızı yenmek istiyorsanız, bütçenizi yeniden gözden geçirin ve unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın. Kazançlarınızı arttıracak yeni bir performans hazırlığı içindesiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için, yeterli nedenleriniz var. Sabırsız fakat, kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Satürn karşıt evinize geçiş yaptı. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. . Kendinizi ve mesleki olaylarınızı sorgularken; biraz da geçmiş hayallerinizi yeniden irdeleyecek, karşınıza çıkan ve gözünüzden kaçan fırsatları tekrar değerlendireceksiniz. Mesleğinizi yapmanıza engel olan şartları yeniden gözden geçireceksiniz. Kişisel yeteneklerinizin fark edilmesi ve ön plana çıkabilmeniz için geçmiş imkanlarınız tekrar gündeme gelecektir.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Satürn sağlık ve ruhsal evinize geçiş yapıyor. Gündelik hayatınızda olaylar sınavdan geçecek.. Beklediğiniz haberler olumlu bir şekilde size ulaşıyor. Ruhsal gelişiminiz için, duygusal konulara gereksiniminiz var. Akıllı kişilerle yapacağınız fikir alışverişinden karlı çıkacağınız için, sezgileriniz sizi yanıltmayacak. Tanışacağınız kişilerin fikirlerinden etkilenmeniz mümkün. Gizli olaylardan uzak kalmak sizi olumlu kılacaktır. Gelişiminiz için bir çok fırsatlar çıkacaktır. Aklınızı doğru kullanıyorsunuz. Yükselişler söz konusu.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sosyal yaşamınızdaki olayları testten geçirmenin zamanı. Duygularınızın kafanızı karıştırmasına izin vermemeli ve bazı olayları içinizden yargılamalısınız. Bu hafta, tüm enerjinizi maddesel konularınıza ayıracaksınız. Başlatacağınız işlerin planlarını şimdiden yapmaya başladınız bile. Kişiliğinizi güçlendirecek ve egonuzu ortaya çıkaracak işler peşindesiniz. Her kafadan bir ses çıkabilir ve sizi yönlendirmeye kalkabilirler. Planlarınızı gizli yapmalısınız. Değişime hazırsınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Satürn aile ve yuva evinize geçiş yapıyor. Hedefleriniz yüksek fakat egonuzu doğru kullanmalısınız. Şimdiye kadar açığa vurmadığınız düşüncelerinizi, birlikte iş yaptığınız kişileri uzaklaştırma pahasına ifade etmeye başlayabilirsiniz. Kendi düşünceleriniz doğrultusunda koşullarınızı yaratmaya çalışırken, bulunduğunuz ortamlarda ön planda olma gayretleri içinde çaba sarf edeceksiniz. Çevrenize karşı nazik olmalısınız. Eski duygularınızı gözden geçirmelisiniz. Sağlığınıza daha fazla önem verin.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Satürn iletişim evinize geçiş yaptı. İlginç karşılaşmalara hazır olun. Gireceğiniz ortamlarda ani gelişen olaylar olacak. Sosyal ilişkilerinizin temellerini sağlam bir şekilde kurmalısınız.. Sosyal hayatınızın yoğun olmasından dolayı karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkileneceksiniz. . İleri yaşlarda olanlar, evlilik konusunda önemli bir fırsat yakalayabilirler. Bulunduğunuz alanlarda ön plana çıkacaksınız. Çevrenizdekilere sevgiyle yaklaşıyor olmanız, sizi farklı kılabilir. Çevrenizi testten geçiriyorsunuz.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Satürn finans evinize geçiş yaptı. Daha kurumsal ve mantıklı işlere yöneleceksiniz. Ay tutulması aile ve yuva evinizde gerçekleşiyor. Ailevi konularda duygusal hareket ettiğinizi siz de fark ediyor fakat önleyemediğiniz hisleriniz yüzünden, öfkeli ve hatalı davranıyorsunuz. Evinizle ilgili olumlu planlarınızı yaşama geçirmek için önemli günlerdesiniz.. Yuvanızı ilgilendiren maddesel konularda temkinli davranacaksınız.. Sizinle aynı fikirde olmayanların sizi eleştirmesine izin vermediğiniz sürece problem olmayacağını bilmelisiniz. Deneyimlerinize güvenmelisiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Satürn tam iki buçuk yıl kişisel evinizde ilerleyecek. İlişkileriniz sağlamlaştırırken, yakın kan bağı olduğunuz kişilerle ilgili ihmal ettiğiniz konularda size sorun yaratıyor. Bu dönemde deneyimlerinizden yararlanacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak.. İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Dostlarınız ve yakın çevrenizi testten geçirirken, gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz.

Astrolog Filiz Özkol - Medyabey.com

Yorumlar