Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 12 - 19 Nisan 2021

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı 12 - 19 Nisan haftasında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri yorumladı

Haftalık Burç Yorumları: 12 - 19 Nisan 2021

Haftanın geneline baktığımızda;

Boğa Burcu’nda enerji yoğunlaşıyor olacak. Bu yoğunlaşma hayatlarımızda somut konulara yer vermemize vesile olacak.

Güven ve konfor hissedeceğimiz alanları önemseyecek, kalıcı, uzun vadeli adımlar atmak isteyeceğiz. Keyif, haz, tutku hissedebileceğimiz konulara yönelmek önem taşımaya başlayabilir.
İkili ilişkiler, finansal durumumuz, sosyal çevre bağlantılarımızda sağlam zeminler kurmak isteyeceğimiz keyifli bir döneme girebiliriz.

Gerekli sabrı göstererek yavaş ama istikrarlı kararlar almaya önem vereceğiz. Değer verdiğimiz her konu için emek sarf etmeye gönüllü olabiliriz.

Uranüs’ün önemli bir rolde olacağı hafta ortasındaki etkiler ile yaşamlarımızda ani gelişen konular, gündemde olabilir.

Heyecan yaratan sürpriz gelişmelerle karşılaşabileceğimiz gibi aniden karşımıza çıkabilecek gerginliklere de şahit olabiliriz.

Cuma gününden itibaren 11 Haziran’a kadar devam edecek olan Mars’ın, Yengeç Burcu’ndaki seyrinin etkilerinin devreye girmesiyle; duygusal dürtülerimizi ön plana alarak hareket edeceğiz. Ev, aile, yuva konuları önem kazanıyor. Fakat biraz enerjimizin içe çekileceği bir dönem geçirmeye başlayabiliriz...

Koç Burçları ve Yükselen Koç Haftalık Burç  Yorumu:  Finansal konularımızın ön plana çıkacağı bir hafta geçirebiliriz. Ani kazançlar elde edebileceğimiz gibi, yüksek harcamalarda bulunmaya da eğilimli olabiliriz. Gelirlerimizi arttırma yönünde zihnimizi odaklayabilir ve hamleler yapabiliriz. Hafta sonu itibari ile ev, aile ile ilgili konularda ve kendi duygusal ihtiyaçlarımız yönünde enerjimizi sarf edeceğimiz bir sürece girebiliriz.

Boğa Burçları ve Yükselen Boğa Haftalık Burç Yorumu: Bizim sürecimiz başlıyor! Kararlarımızı, fikirlerimizi daha somut bir şekilde hayata geçirebilmek adına adımlar atmaya başlayacağımız bir hafta olabilir. İlişkilerimizi ve maddi konularımızı ilgilendiren beklenmedik gelişmeler yaşayabiliriz. Hafta sonu itibari ile, iletişimin hız kazanacağı, anlaşmalar, planlamalar, seyahatlerin ön plana çıkacağı bir döneme girebiliriz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler Haftalık Burç Yorumu: İçimizdegeçmişe dönerek yaşadıklarımız üzerinde düşünebilir, geleceğimizle alakalı beklentilerimizi değerlendirmek için kendi kabuğumuza çekilmeyi tercih edebiliriz. İlişkilerimizi, maddi konularımızı ve beklentilerimizi sorgudan geçirebilir, geçmişi ilgilendiren konularla ilgili beklenmedik gelişmelerle karşılaşabiliriz. Hafta sonu itibari ile finansal kaynaklarımız ve üretim enerjimize odaklanarak hız kazanmayı hedefleyebiliriz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç Haftalık Burç Yorumu:  Toprak enerjisinin keyifli yönünü hissedeceğimiz bir süreçe girebiliriz. Gelecek hedeflerimize daha sağlam ilerlemeye yönelik alacağımız kararlar bizlere başarı sağlayabilir. Sosyal çevremize daha fazla zaman ayırabilir, onlardan alacağımız destekler ile bağlarımızı kuvvetlendirebiliriz.Arkadaşlıklarımızı ve işimizden gelecek kazançlarımızı ilgilendiren beklenmedik gelişmeler yaşayabiliriz. Hafta sonu itibari ile enerjimiz yükselirken, kendimizi artık daha rahat ortaya koyabileceğimiz bir döneme girebiliriz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslan Haftalık Burç Yorumu:  Kariyerimizi ve toplum önündeki duruşumuzu ilgilendiren konularda keyifli bir hafta olabilir. Gerek iletişimimiz gerekse işimizde göstereceğimiz başarı ile dikkatleri üzerimizde toplayabiliriz. Yeni iş bağlantıları kurmak, anlaşmalar yapmak için destekleyici günler olabilir. Bu alanlarda beklenmedik gelişmeler yaşayabiliriz. Hafta sonu itibari ile enerji olarak biraz daha içe çekileceğimiz, güvenimizi kıran, bizi huzursuz eden durumlar ile ilgili içsel yüzleşme yaşayabileceğimiz bir döneme girebiliriz.

Başak Burcu ve Yükselen Başak Haftalık Burç Yorumu: Geleceğimizi ilgilendiren konular, hayaller ön plana çıkarken, daha sağlam bir zeminde yol almak, kalıcı bir düzen oluşturma arzumuz artabilir. Bu alanlarda sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz. Eğitim, hukuk, yurtdışı ile ilgili gündemlerimiz varsa beklenmedik konular söz konusu olabilir. Hafta sonu itibari ile sosyal çevremizle bağlantılarımız önem kazanabilir. Yeni çevreler içine girebilir, yeni insanla tanışabilir ve keyifli hissedebiliriz.

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi Haftalık Burç Yorumu: Finansal kaynaklarımız, gelirlerimiz, banka işleri, krediler vb. konulara odaklanacağımız bir hafta olabilir. Bu alanda gerçekleşebilecek beklenmedik gelişmeler olabilir. Ani para girişi veya ani para çıkışı yaşanabilir. Bizi heyecanlandıracak, yüksek bir çekim hissedeceğimiz biri karşımıza çıkabilir. Hafta sonu itibari ile kariyer alanında daha fazla emek vereceğimiz, daha çok çalışacağımız bir sürece girebiliriz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep Haftalık Burç Yorumu: İlişkilerimizin, ortaklıklarımızın gündemimizde olacağı bir hafta geçirebiliriz. İstikrarlı kalıcı yeni başlangıçlar, önemli iş bağlantıları söz konusu olabilir. Var olan ilişkimizi sağlamlaştıracak adımlar atabiliriz.Bu alanlarda ve finansal konuları ilgilendiren ani gelişmeler, beklenmedik durumlar yaşanabilir. Hafta sonu itibari ile geleceğimiz, ideallerimiz, eğitim, hukuk, yurtdışını ilgilendiren konularda harekete geçeceğimiz bir döneme girebiliriz.

Yay Burcu ve Yükselen Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Hayat düzenimize, keyif alacağımız bir kavram ekleyebiliriz. Yeni istikrar sağlayabileceğimiz iş bağlantıları kurmak, birlikte çalıştığımız kişilerle iletişimimizi kuvvetlendirmek için destekleyici bir hafta olabilir. Bu alanda yaşanabilecek beklenmedik gündemlerimiz söz konusu olabilir. Ani bir fırsat çıkabileceği gibi, ani pürüzlerle de karşı karşıya kalabiliriz. Hafta sonu itibari ile finansal kaynaklarımızı ilgilendiren konularda bazı huzursuzluklar yaşayabileceğimiz, içimizde bazı endişe ve korkularımızı tetikleyecek temalarla karşılaşabileceğimiz bir sürece girebiliriz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Aşk ve ilişkilerde destekleneceğimiz, şanslı, keyifli bir hafta olabilir. Keyif aldığımız alanlara, yeteneklerimize odaklanabilir, kendimizi daha göz önüne çıkarabileceğimiz, güzel başlangıçlar yapabiliriz. Çocuklarla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu alanlarda sürpriz gelişmeler gündemimize gelebilir.Hafta sonu itibari ile ikili ilişkilerimizi ilgilendiren konular için, enerjimizi daha fazla sarf edeceğimiz bir sürece ilerleyebiliriz.

Kova Burcu ve Yükselen Kova Haftalık Burç Yorumu:  Ev, aile, yuva temaları ile ilgileneceğimiz, bu alanlarda kendimizi keyifli ve güvende hissetmek isteyeceğimiz bir hafta olabilir. Kendi içimizde ilişkilerimize ve hayatımıza dair istikrar sağlayabileceğimiz durumları önemseyebiliriz. Hafta ortasında ev, aile alanında beklenmedik gelişmeler, gerginlikler yaşayabiliriz. Hafta sonu itibari ile günlük koşuşturmalarımızın artacağı, işimizle bağlantılı konularda daha fazla mücadele etmeye başlayacağımız bir sürece girebiliriz.

Balık Burcu ve Yükselen Balık Haftalık Burç Yorumu: Kendimizi ifade etmek, fikirlerimizi ortaya koymak, hayatımızda sağlam adımlar atma yönünde düşünmek ve kararlar almak önem taşıyabilir. Yakın çevremiz ile iletişimimiz artabilir. Yeni istikrarlı anlaşmalar, sözleşmeler gündemimize gelebilir. Kısa seyahatler planlayabilir, yeni bir eğitime başlayabiliriz. Bizi heyecanlandıracak ani beklenmedik gelişmelerimiz olabilir. Yeni bir ilişki gündemimize gelebilir. Hafta sonu itibari ile aşk, ilişkiler, cinsellik konularında bizleri destekleyici bir sürece girebiliriz.

Hepimize Şifa Olsun...

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı - astrolojiyasam.com

ASA Dip. ISAR Cap. mAPAI, OPA Member

Whatsapp: +90 0533 816 56 88

E-mail: astroyasam@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/kenanyasin/

YouTube: http://bit.ly/2IqDyw5

Yorumlar