Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 12 – 18 Ekim

12 – 18 Ekim 2020 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası haller:

Haftalık Burç Yorumları: 12 – 18 Ekim

Koç burcu haftalık burç yorumu:  Bu hafta finansal konularda sakin davranıp, yeni başlangıçlar yapmamamız gereken bir dönemdeyiz. Bu süreçte kredi almak, borç istemek, spekülatif yatırımlara girişmek için hiç uygun bir zaman değil.

Bütçemize ekstra dikkat etmemiz gereken bir süreçten geçiyoruz. Alacak verecek dengesini çok iyi tutturmalı, eşimiz ya da partnerimiz ile ortak kaynaklarımızı çok dikkatli kullanmalıyız.

Koç burçlarının Merkür retrosu döneminde hiç beklemedikleri konularda çok daha sık konuşulacağını söyleyebiliriz. Finansal konular ve ortaklıkların gündeme geleceği bu süreçte çevrelerindeki kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirler.

Eğer zor günlerde umutlarını kaybetmeyip insanlar için yol gösterici olmaya devam ederlerse Merkür retrosunun sorunsuz atlatabilirler.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz.

Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bu konularla ilgili karşılıklı konuşmalar yapabilir, kendi iletişim tarzımızdaki yanlışlıkları da düzeltebiliriz.

Bu arada yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir ya da en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

Hayatınızı ilişkiler kanalıyla dönüştürme vakti geldi. Güç elde edebileceğiniz ve güçlü iş birlikleriyle gündeme geleceğiniz bir süreç başlıyor. Var olan ilişkilerinizde sorunlar yaşıyorsanız önemli farkındalıklar edinebilirsiniz. Yeni bir şey hayatınıza dahil oluyor gibi. Bu keyfi yakalayın.

******************************

Boğa burcu haftalık burç yorumu: Odak noktamızın ikili ilişkiler olacağı bir döneme giriyoruz. İlişkilerimizde yolunda gitmeyen konular ve geçmişten gelen sorunlar bu dönemde su yüzüne çıkabilir.

Yanlış anlaşılmalar, karşılıklı inatlaşmalar, partnerimizle aramızdaki gerginliği daha da tırmandırabilir. Eğer ilişkimiz yoksa, yeni bir ilişkiye başlamak için 28 Ekim sonrasını beklemeliyiz.

Merkür retrosu Boğa burçlarına sır saklamaları gerektiğini hatırlatacak. Etraflarındaki insanların gerçek yüzlerini görmeye başlayan Boğa burçları hayal edebileceklerinden çok daha fazlasıyla karşılaşacaklar. Her şeyin göründüğü gibi olmadığını anladıkları bu dönemde sık sık gergin hissedebilirler.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. İş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız ya da işimiz değişebilir.

Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün. Hayatımızı yeniden düzene sokmak için mücadele edeceğiz.

Farklı bir yeni ay, kendinizi değiştirmek istediğiniz her konu için önemli bir hazırlık dönemi olarak görebilirsiniz bu süreci. Tazelenmek ve arınmak istediğiniz her konuyu hayatınızda değiştirebileceksiniz. Sizi yoran ve gücünüzü azaltan her şeyden kurtuluyorsunuz.

******************************

İkizler burcu haftalık burç yorumu: 

Bu hafta itibariyle 2 haftalık süreçte iş ve günlük hayat rutinlerimizde beklenmedik değişimler yaşamamız mümkün. Ancak, özellikle iş ortamımızda tepkilerimizi abartmamaya ve kontrolümüzü kaybetmememe çok dikkat etmeliyiz.

İş arkadaşlarımız ve günlük yaşamamızdaki kişilerle daha sonra pişman olacağımız şekilde konuşmamakta yarar var. Ayrıca 28 Ekim’e kadar küçük ev ve ofis kazalarına karşı da tetikte olmanızda fayda var.

İkizler burçları için emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alma zamanı. Bu dönemde hayatlarında başkalarına yer açabilmek için daha çok çalışacaklar ve emek verecekler.

Aynı zamanda diğer burçların aksine kendilerine eğlenebilmek için vakit ayıracakları bir dönem olacak. Sağlıklarına ve bedenlerine dikkat edip bu konuda yeni kararlar verebilirler.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. İkili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz yeni bir aşk yolda olabilir. Aynı zamanda üzerinde bir süredir çalıştığımız, emek verdiğimiz bir projemiz, bu dönemde sonuca ulaşabilir.

Yaratıcılığımız da en üst seviyede olacağından, yeni bir projeye de başlayabiliriz. Tatile çıkmak, hobilerimize vakit ayırmak, ilişkimiz varsa partnerimizle keyifli zaman geçirmek için iyi bir dönem. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz.

Önceden kimsenin çözemediği bir soruyu ve konuyu çözmeye hazırlanıyorsunuz. Bu yeni ay hayatınızı en önemli noktasına taşıyor. Yaşam denen sahnede olmanız gereken yere geçiyorsunuz.

Uzlaşma sağlayamadığınız her konuda önemli sonuçlara ulaşabileceksiniz. Sakinlik seviyenizi koruyarak harika bir şeyin içine giriş yapmaya hazırlıklı olun.

******************************

Yengeç burcu haftalık burç yorumu: 

Bu hafta aşk hayatımız ve romantik ilişkilerimiz ön planda. Eğer bir ilişkimiz varsa eski sorunlar sık sık gündeme gelmeye başlayabilir. Sakin olmaya çalışmalı, daha sonra pişman olacağımız sözler söylemekten kaçınmalıyız.

Bu 2 haftalık süreçte yeni bir ilişkiye başlamak için uygun bir dönemde değiliz. Bu dönemde başlayacak bir ilişkinin kalıcı olmayabileceğini akılda tutmamızda fayda var.

Yengeç burçları Merkür retrosuyla birlikte hayatlarında iyi giden şeylerin aslında pek de iyi gitmediğini fark edecekler.

Bu dönemde gelişen olaylarla birlikte sevdikleri insanlarla düşündükleri kadar yakın olmadıklarını fark edebilirler.

Diğer yandan uzun süredir, hayatlarındaki kişileri aileleriyle tanıştırmak istemiyor olsalar da yavaş yavaş bu adımı atmaya karar verebilirler.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Aile bireyleri ile ilgili bir sorumluluk almamız söz konusu olabilir.

Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Ya da evin düzeninde değişiklik yapmak isteyebiliriz.

Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz. Kariyer konusunda da bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir ya da evden çalışmaya başlayabiliriz.

Yepyeni bir dönemin içine giriyorsunuz. Bu önce karanlık bir tünel gibi geliyor olabilir size. Aslında tünelin ucunda ışık olduğunu biliyor ve görüyorsunuz. Şimdi o tünelin ucundaki ışığın hevesine kapılıp giriş yapıyorsunuz. Doğru yoldasınız. Sunulan şeylere hazırlıklı olun. Sadece biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Ama tünelin sonu çok güzel…

******************************

Aslan burcu haftalık burç yorumu: 

Aile ilişkileri ve ev hayatımızda gerilim yaşayabileceğimiz bir sürece giriyoruz. Aman dikkat! Ebeveynlerimiz ile çatışmalar yaşayabilir, birbirimizin kararlarını sorgulayabiliriz.

İnatçılık ve sabit fikirlilik yapmamakta, sözlerimiz ile aile bireylerinin kalbini kırmamakta yarar var. Gayrimenkul alım satımları hakkında hareket geçmeyi planlıyorsak, 28 Ekim sonrasını beklememizde fayda var.

Aslan burçları Merkür retrosuyla birlikte insanların içlerindeki iyi yanları görmesine izin vermeliler. Diğer yandan Merkür retrosunun yaşamlarında vurguladığı noktayı iyi görmeli ve bu nokta hakkında daha derin düşünmeliler.

Özetle Aslan burçları için hayatlarını değiştirme vakti diyebiliriz. Ev ve aile konuları gündemlerindeyken diğer yandan sosyalleşmek ve dışarı çıkmak için hevesli olabilirler.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden ya da yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz.

Bu dönemde çok fazla seyahat etmemiz söz konusu olabilir. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Çocuğumuz varsa, onun eğitimiyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir.

Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün.

Bu yeni ay ile bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bu esnada bunu nasıl daha önce fark etmediğiniz için kendinize kızabilirsiniz. Bazı şeyleri kapatmak bizim kendimizi iyi hissetmemize neden olabilir.

Ama bu yeni ayda yüzleşmenin ne kadar iyi olduğunu göreceksiniz. Eğitim hayatınızla ilgili yapmanız ve tamamlamanız gereken eksiklikler varsa önemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu dönemde dedikodu ve bazı söylemlerden dolayı zor durumda kalabilirsiniz, temkinli olun.

******************************

Başak burcu haftalık burç yorumu: 

Yakın çevremiz, kardeşler ve akrabalarımızla ilişkilerin testten geçtiği bir döneme giriyoruz. Karşımızdaki kişiler bu süreçte bizi fazla kindar olarak algılayabilir.

Zekamıza güvenerek, diğer insanlara üstünlük taslamaktan kesinlikle kaçınmalıyız. Yeni bir eğitime başlamak, bir anlaşmaya imza atmak ya da yolculuk yapmak için uygun bir dönemde değiliz.

Başak burçlarının Merkür retrosu döneminde daha fazlasını elde etmek ve daha fazlasını yapmak için uğraşmaları anlamsız olacaktır. O yüzden bu dönemde hiçbir konuda fazla ısrarcı olmamaları, zamanlarını boşa harcamamaları daha mantıklı olacaktır.

Merkür retrosu Başak burçlarına adeta bir ara vermelerini ve soluklanmalarını söyleyecek. Eğer ilerlemek istiyorlarsa Merkür retrosunun bitmesini beklemeliler. Bu sürede, uzun zamandır ihmal ettikleri ne varsa onlara odaklanabilirler.

16 Ekim’de Yeni Ay gerçekleşecek. Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor.

Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir. Ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz ya da biz finansal destek için onlara başvurabiliriz.

Kariyerimizle ve finansal durumumuz ile ilgili yeni bir yol haritası çıkarmamız mümkün. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ya da mevcut işimizde terfi edip, gelir artışımızın tadını çıkarabiliriz.

Kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Sanki hayatınızda bir kargaşa var ama bunu nasıl çözüme götüreceğinizi bilmiyorsunuz. Yaşamın iyi yönlerini görme kısmını kaybetmiş gibisiniz.

Şimdi bu yeni ay ile burada kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Yaşam içinde uğradığınız haksızlıkların rövanşını almaya hazır olun. Aşk hayatınız iyileşiyor.

******************************

Terazi burcu haftalık burç yorumu: 

Finansal konuların ön plana çıkacağı, para konularında işlerin istediğimiz gibi gitmeyebileceği bir döneme giriyoruz. Yeni bir işe girişmek, terfi ya da zam istemek için hiç uygun bir zaman değil.


Paramızı har vurup harman savurmaktan kaçınmalı, daha tutumlu olmaya çalışmalıyız. Ticaret, alım satım gibi işleri de 20 Kasım sonrasına ertelemek en iyisi olacaktır.

Terazi burçları her zaman herkese yetişebilmek için çok fazla çaba sarf ediyorlar. Merkür retrosu ise Terazi burçlarına bu kadar düşünceli oldukları için daha az önemli olmadıklarını göstermeye çalışacak.

Her zaman her ortamda uyum sağlayan kişi olmak isteseler de bu bazen mümkün olmuyor. Diğer yandan bu dönemde yaratıcı yanlarını göstermek ve kullanmak için istekli olabilirler.

16 Ekim’de sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşecek. Kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Birçok gezegenin de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor.

Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Bize yeni kapılar açacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Ancak planlı hareket etmemizde ve iyice düşünüp taşınarak harekete geçmemizde fayda var.

Burcunuzda oluşacak olan bu yeni ay artık yeni bir siz oluşturuyor. Kişisel imajınız ve görüntünüz değişebilir. İlişkilerinizde başarı elde ediyorsunuz.

Şu ana kadar yaşadıklarınızı hak etmediğinizi düşünüyorsunuz. Başarılı olmanız, yaşamı kabul edip memnun olmanızla bağlantılı olacak. İşte o süreçte yeni bir kapı açılışı sizi değiştirecek.

******************************

Akrep burcu haftalık burç yorumu: 

Bu hafta itibariyle Merkür retro etkisiyle iki haftalık süreçte kendimizi biraz kapana kısılmış gibi hissetmemiz mümkün. Yanlış anlaşılmalar, tartışmalar ve fikir çatışmaları hayatımıza damga vurabilir.

Geçmişteki olaylar nedeniyle insanlarla hesaplaşma niyetinde olabilir, çevremizden bu konuda eleştiri alabiliriz. Öfkemizi ve intikam hislerimizi kontrol altına almak için çaba sarf etmemizde yarar var.

Akrep burcunda gerçekleşen Merkür retrosuyla birlikte Akrep burçları da sonunda kendilerini başkalarıyla karşılaştırmayı bırakacaklar.

Bu süreçte başkalarının hayat mücadelelerine şahit olup aslında kimsenin hayatının kolay olmadığını görebilirler. Akrep burçları biraz olsun duraklamadıkları için hayatın ne kadar karmaşık olabileceğini de göremiyorlar. Ancak bu dönemde bunu daha iyi kavrayacaklar.

Son 6 ayın onlar için oldukça zorlu ve dönüştürücü olduğunu fark edecekler. Ayrıca geçmişten gelen birileri tekrar hayatlarına girebilir.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Bilinçaltımız ile yüzleşiyoruz. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz.

Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir.

Bilinmeyen bazı gerçeklerle yüzleşebilir ve gizli kalmış ögelerin ortaya çıkmasıyla şaşırabilirsiniz. Tepkilerinizi ölçülü ve kontrollü gösterin. Arka plan konularınız ve herkesten gizlediğiniz oluşumlar varsa dikkat.

Hayatınızda stres yaratacak bazı koşullar sağlığınızı etkileyebilir. Kendinizden şüphe etme fikri sizin geleceğe ilerlemenize engel olabilir. Korkularınızı bir kenara bırakmalısınız. Herkes emeğinin karşılığını alacaktır.

******************************

Yay burcu haftalık burç yorumu: 

Bilinçaltımızdaki karmaşayla başa çıkmak zorunda kalabileceğimiz bir dönemdeyiz. Bu süreçte, içimize kapanabilir, dış dünyayla ilişki kurmak yerine, geçmişteki hatalarımızı ve hayatımızı tekrar gözden geçirmeyi tercih edebiliriz.

Düşüncelerimizi toparlamak, önümüzdeki yeni döneme hazırlanmak için çok uygun bir zamandayız. Yay burçları normalde bir yerde uzun süre sabit kalmaktan sıkılsalar da Merkür retrosu boyunca ayaklarını uzatıp dinlenmek ve soluklanmak isteyecekler.

Bu süreçte insanlara fazla yakın olmaktan kaçınmalılar. Merkür retrosu sona erdiğinde keşfetme ve seyahat tutkularının geri döneceğini söyleyebiliriz, ancak bir süre daha sakin geçecek.

Aslında bu durulma hayatlarındaki dönüşüm öncesi sessizlik olacak ve Yay burçları da bunu derinden hissedecek. Yapmaları gereken tek şey retro boyunca kalpleri ve ruhlarıyla hareket etmeleri.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir döneme giriyoruz.

Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz.

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde yeni bir dönem başlıyor. Bir arkadaşınızı hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Hayattaki hedefleriniz, arzularınız ve önceliklerinizde değişiklikler olabilir.

Hoş olmayan bir gerçeklik sizin kabul etmenizle olumlu bir şekle dönüşebilir. Tesadüf olarak düşündüğün ama aslında planlı olan sürprizlere hazırlıklı olmalısın.

******************************

Oğlak burcu haftalık burç yorumu: 

Sosyal çevremiz ve arkadaşlarımızla ilgili konularda hareketli bir döneme giriyoruz. Arkadaşlarımız ile yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlar yaşayabiliriz. Dilimize hâkim olmakta büyük yarar var.

İnatçılığımız ve hesap sorar tavrımız, sosyal çevremizdeki bazı kişilerin bize sırt çevirmesine sebep olabilir. Katıldığımız organizasyonlarda, üyesi olduğumuz derneklerde aksaklıklar baş gösterebilir.

Oğlak burçları için karar zamanı. Hayatlarında bazı konularda işlerin nasıl yürüdüğünü tekrar gözden geçirecekleri bu dönemde geçmişi kavrayıp geleceği yönetmeye başlamaları gerekiyor.

Mücadele etmek üzere oldukları tüm gerginlik ve üzüntülerin karşılığını her şey bittikten sonra alacaklarına emin olabilirler.

Diğer yandan hayat Oğlak burçlarını hayattan istedikleri şeyler ve hedefler konusunda kafalarındaki her şeyi sıfırlamaya ve yeni bir başlangıç yapmaya zorlayacak.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz.

Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz.

Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.

Kariyerde bir dönem bitiyor ve yeni bir dönem başlıyor. Var olan kariyerinizde sıkıntılı süreçleriniz varsa dikkat etmelisiniz. Yeni planlara ilerlemeye başlıyorsunuz.

Önemli aşamalardan geçebileceğiniz sürpriz bir dönem. Yeni iş açılımları ve kariyer beklentileri içerisine girebilirsiniz.

******************************

Kova burcu haftalık burç yorumu: 

Kariyerimiz ve hayat amaçlarımız ile ilgili fırtınalı süreçlerden geçebileceğimiz bir dönemdeyiz. Üstlerimizle olan ilişkilerimizde gerginlikler yaşayabiliriz.

Yeni iş tekliflerini değerlendirmek, iş değiştirmek gibi konuları 28 Ekim sonrasına ertelemekte fayda var. Aynı şekilde, terfi istekleri ya da işle ilgili memnuniyetsizliklerimizi dile getirmek için de bu tarihten sonrasını beklemeliyiz.

Merkür retrosunun Kova burçlarına pek de iyi geleceğiniz söyleyemeyiz. Bu süreçte ne kadar takıntılı ve kontrolcü olduklarını fark edebilirler.

Gün geçtikçe önemsedikleri insanları biraz özgür bırakmanın ve kendi hayatlarını yaşamalarına izin vermenin ne kadar iyi bir seçenek olduğunu görecekler.

Tam olarak işler yolunda gidiyor derken özellikle kariyer konusunda karşılaştıkları pürüzler, tüm planları yeniden gözden geçirmelerine neden olabilir.

16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanıyoruz. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz.

Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz.

Bu yeni ayda üzerinizdeki sorumluluklarınızdan biraz yorulmuş olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bugüne kadar belki de omuzlarınızın bu yükleri taşıdığından çok emindiniz.

Şimdi artık daha fazla taşımak istemiyorsunuz. Bunları dilediğiniz gibi bırakabilirsiniz. Çünkü bu yeni ayda kendinizi mümkün oldukça rahatsız edici durumlardan uzaklaştırmak isteyeceksiniz. Bu da en doğal hakkınız. Bu yeni ayda patron sizsiniz.

******************************

Balık burcu haftalık burç yorumu: 

Yurt dışı, eğitim, hukuk, medya gibi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Eski ve bitmiş olduğunu düşündüğümüz bir hukuksal süreç yine gündemimize yerleşebilir.

Yurt dışı eğitim planlarımızda aksamalar yaşanabilir. Uzun seyahatlerde, bilet, bavul kaybetme, uçağı kaçırma, rötarlarla uğraşma gibi sorunlarla başa çıkmak zorunda kalabiliriz.

Merkür retrosu Balık burçlarına istediklerinden daha fazla yaratıcılık verecek. Uzun süredir kenarda bekleyen ve Balık burçlarında adeta vicdan azabına sebep olan tüm projeleri tekrar değerlendirip harekete geçecekler.

Bir yandan önemli bir yol katederken diğer yandan inançlarının test edildiğini görebilirler. Sözleşmeler, hamilelik, boşanma gibi önemli konularda bazı haberler alabilirler.


16 Ekim’de Yeni Ay başlıyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz.

Bu arada ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat. Finansal kaynaklarımız ile ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, bütçemizi tekrar gözden geçirmek isteyebiliriz.

Ödemeleriniz ve borç dengeleriniz sizi daraltabilecek noktaya gelebilir. Finansal ilişkilerinizde ortaya çıkan bir krizi yönetmekte başarılı olacaksınız.

Aşk hayatınız ve flörtlerinizde yüzeysel olan her konu derinlik kazanacaktır. Koşullarınızı başarı için ideal seviyede tutma fırsatı elde edeceksiniz. Uzun zamandır beklediğiniz o yeni değişime kendinizi hazırlayın!

indigodergisi.com

Yorumlar