Astroloji

Haftalık burç yorumları: 12 -18 Ağustos 2019

Astolog Demet Hoşman, astroloji verilerine göre burçların haftalık olası hallerini yorumladı:

Haftalık burç yorumları: 12 -18 Ağustos 2019

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Kendinizde var olan güç ve yeteneklerle tanışacağınız bir hafta sizi bekliyor. Bugüne kadar edindiğiniz her bilgiyi hayata geçirmek istersiniz. Bilinç dışı isteklerinizi ve korkularınızı gözden geçirmeye çalışırken oto kontrolünüzü de sağlamaya çalışırsınız. Bazı olumsuz özelliklerinizi karşıdan gelen tepkiler üzerine fark edeceksiniz. Tepkiler karşısında kıracak, kırılacak ama kendinizle de yüzleşeceksiniz. Bu sayede farkında olmadığınız bazı iyi özellikleriniz ortaya çıkmaya başlayacak. Etrafınızdan isyan edeceğiniz tepkiler alabilirsiniz. Herkesin kontrolünü el almaya çalışmanın mümkün olmadığını fark edeceksiniz. Kendinizi kontrol edemez ve değişime karşı durursanız yakın olduğunuz tüm ilişkilerde güç durumlar ortaya çıkar. Kendinize objektif bir gözle bakmalı gücünüzü ve güçsüzlüğünüzü tespit etmeniz size yol gösterici olabilir. Kendinizi keşfedince başkalarını daha kolay ve açık bir gözle görebilirsiniz. Unutmayın kendine hükmedebilen dünyayı fethedebilir. Bu bilinçle yine istediklerinizi söyleyecek ve yapacaksınız ama diliniz yumuşak ve onore edici olacağından kalpleri de yeniden kazanacaksınız. Geçmişiniz ve kendiniz ile yüzleşir ve yüzleşmeden galip olan taraf olarak çıkarsınız.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUM

Hayattaki görevlerinizin ne olduğunu fark edecek ve bu uğurda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Sanki yaşamdaki bütün sırları keşfetmekle görevlendirilmiş gibi hissedeceksiniz. Bu süreçte medyumik yetenekleriniz daha fazla ortaya çıkmaya başlar. Bugüne kadar bilinmeyenle hiç alakası olmayan biri de olsanız bu süreçte sezgileriniz oldukça güçlü hale gelecektir. Kendiniz ve başkalarının hayatı ile ilgili her şeyi çok önceden hisseden kâhin gibi olacakları söyleyen bir kişiliğe bürünürsünüz. Bu süreçte başınıza gelecek olumsuz olaylarda da adeta görünmeyen bir güç son anda yardımınıza yetişir. Başkalarının size hiç söylemedikleri veya gizledikleri birçok konuyu kafanızın içinde düşünerek hisseder ama kimseye açıklamazsınız. Sonrasında çok önceden hissettiğiniz konular ortaya çıktığında kendiniz de şaşkınlıkla olayları seyredersiniz. Sizi kısıtlayan, sınırlandıran, önünüzü kapatmaya, ayağınızdan çekmeye çalışan herkesin ve her olayın farkında olarak onlardan bir adım önde hareket etmeye başlarsınız. Düşmanınızı bilir, ondan gelebilecekleri de bilir ve gardınızı alarak hareket edersiniz. Geçmişte aldığınız derslerden kendinize pay çıkararak hayat yarışında daha önce olacak, daha hızlı koşacaksınız.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Zekanız daha sivri gözle görülmeyenin elle tutulmayanın altındaki başkalarının fark
edemediği birçok boyutu görerek yaşamı farklı değerlendireceğiniz bir süreçtesiniz.
Engellerle karşılaşıp duraksadığınız dönemleri daha hızlı koşarak telafi edeceksiniz.
İç yapınızda çok büyük değişimler yaşıyorsunuz. Daha dürüst, erdemli ve güçlü olmaya
çalışıp hatalarla yüzleşme, arınma ve adeta günah çıkarma zamanıdır. Sıradan
konuşmalar ve gündelik meşguliyetler de artık size boş gelmeye başlar. Neden
yaratıldığınızı ve hayattaki amaçlarınızı daha fazla sorgularsınız. Haksızlık yapanların,
negatif düşüncelerin karşısında dik durur kimsenin sizi inandığınız yoldan engellemesine
izin vermezsiniz. Hayata bakışınız oldukça farklılaşır. Birileri tarafından kısıtlandığınızı,
sömürüldüğünüzü, size faydası olamayan insanları boşu, boşuna taşıdığınızı fark ederek
bir silkinme dönemine girersiniz. Fakat bu silkinme dönemi kendiliğinden veya
başkalarının verdiği akıllarla oluşmaz. Sizin dışınızda gelişen başkalarının maddi
problemlerinin yansıması, maddi anlamda kendinize çok destek bulamamak, parasal
kayıplar gibi durumlar yüzünden yanınızda görmek istediğiniz ama göremediğiniz kişiler
maddi dünyaya bakışınızı değiştirir.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Kendinizi ve hayatınızı yenileme zamanıdır. Geçmiş ve geleceğe dair tüm planlar yapılır ve o yolda ilerlemek adına güçlü bir motivasyon ile yıkılmadan belirlediğiniz yolda yürürsünüz. Odaklanılan konu ne ise güç ve istek çok yoğundur ve yıllarca başaramadığınız birçok şeyi bu süreçte başaracak ve yoluna koyacaksınız. Gruplara hitap edebilir, öncü olabilir, birçok kişinin peşinizde olmasını sağlayabilirsiniz. Geçmişteki karakterinizden sıyrılarak daha güçlü olmaya odaklanırsınız. Radikal değişiklikler kararı alır her kararınızın sonuna kadar arkasında olursunuz. Fikirsel anlamda birçok şeyi değiştirme isteği belirir. Değiştirmek istediğiniz her tür şey olumlu olarak sonuçlanabilir. Buradaki tehlike kişinin her konuda ve her olayda sürekli olarak algılama, kavrama, fark etme, derinlemesine öğrenme, başarılı olma isteğinin, fikirlerinizde sabitleşmenin son derece artmasıdır. Bu süreçte fikirsel, zihinsel, iş ve eğitim gibi meselelerin en derinine en iyi şekilde girebilirsiniz. Sizin iyi olan ne ise en doğru bir şekilde onu ortaya koyarsınız. Dedektif tarafınız kendiliğinden ortaya çıkar. Sizden gizli saklı ne varsa, öğrenmek için çaba göstermeseniz de olaylar onu önünüze getirir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu süreçte elinize aldığınız her tür konuyu derinlemesine incelersiniz. Hiçbir şeyi yüzeysel olarak yapmazsınız. Her işi yoğun inceleme isteği sizi başarıya görülebilir. Keşfetme yeteneğinizin arttığı gibi bilinmeyene olan ilginizde artar. Burcunuzda ki güçlü transitler ruhsal gücünüzü ve duygusallığınızı destekler, geçmişe ait duygusal yaralar bu süreçte sarılır. Bilinçaltınızın boşalma ve rahatlama dönemidir. Bilinmeyen her şeyin müthiş çekici görünmesi ile çözümü zor olan konular ile canla başla uğraşmaya başlarsınız. Sevginin duygusal yönünün hafiflemesi ve erotik yönünün ağırlaşması da bu sürece denk gelir. İçinde gizli kalmış yapamadığınız ne kadar duygu ve olay varsa hepsini bu süreçte yaşamak istersiniz. Yaşadığınız sıkıntılardan ve kayıplardan ders alarak hatasız ilerlemeye çalışacaksınız. Karakterinizdeki güçlü ve pozitif değişim başkaları tarafından da fark edilecek ve etrafınızdan daha fazla saygı görmeye başlayacaksınız. Sağlık olarak da güçlendiğiniz bu süreçte mantığınız ve duygularınız da uyum içinde olarak içinizdeki tüm huzursuzlukların bitmesini sağlayacaklardır. Eski defterlerin kapanıp yerine yenilerinin açıldığı bir zaman dilimi başlıyor.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yaratıcılığınız artar, doğru ve güzel olanı bulmak istersiniz. Madde değerini kaybeder, maneviyat önem kazanır. Hayatın gerçek anlamını bulursunuz. Hayırseverlik, başkalarına yardım etme, hayvanı, mazlumu koruma ortaya çıkar ve bu tip konulardaki yardımları arttırmak adına bir yardım çemberi oluşturursunuz. İdealistçe peşinden gittiğiniz her şey sizin olur. Dış görünüş de dahil olmak üzere olumlu yönde tamamen bir değişim yaşarsınız. İyimserliğinizin çoğaldığı başka insanlara yardım ederek öncelikle ruhunuzu rahatlattığınız bir süreçtir. Manevi hayata yönelmeniz maddiyatı önemsememenize neden olur. Fakat bu süreçte maddi anlamda sanki ilahi bir güç tarafından korunduğunuzu hissedersiniz. Yaptığınız her iyilik fazlası ile ödüllendirilir. Yaratıcı ve sanatsal yetenekler daha çok ortaya çıkar. Bu tip konularda eğilimleriniz varsa bunu ortaya çıkaracağınız en güzel dönemlerden biridir. Gerçek dostluklara sevgi ve yardım sunar, sahte dostlardan arınırsınız. Başkalarına yardım etme, kimsesizlerin sesi olmak istersiniz. Ruhsal organizasyonlarda öne çıkar ve aktif olarak bu tip gurupların içinde olmaya başlarsınız. Kötü düşünceler birer, birer ayıklanır ve kendinizi bularak başka kişilere de ulaşırsınız.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

İçinizdeki tüm iyi niyetli duygular kendiliğinden kolaylıkla akar, sevgi ve merhametle ile dolar taşarsınız. Öncelikle duygusal taraflarınızı ortaya çıkararak ve duygusal hatalarınızı tamir ederek manevi boyutta yeni bir kimlik ile doğmaya çalışırsınız. Bu dönemde hayatın maddi yönü hafifler manevi konular ise ağırlık kazanır. Aldığınız iyi haberler inançlarınızı güçlendirir ve iç dünyanızı aydınlatmaya başlar. Kendinizi daha pozitif bir şekilde anlatmaya başlar ve mistik konularla daha çok ilgilenirsiniz. Mutlu olmanın, huzurunuzu arttırmanın yolunun kendinizden geçtiğini bilirsiniz. Hissedişleriniz ve duru görü yeteneklerinizde bu süreçte artmaya başlar. Dış dünyaya karşı biraz yabancılaşabilir yakınlarınızdan özellikle de sizi tahrik eden, tartışmaya hazırlayanlardan uzak durarak çok iyi tanımadığınız ama muhtaç olduğunu bildiğiniz kişilere yaklaşırsınız. Hayatınızdaki her şey yeni bir deneyim kazandırır. Aşk konularında yaraları iyileştirmenin ve yeni biri olarak doğmaya çalışırsınız. Var olan ilişkiniz veya geçmiş de yaşadığınız aşklarla alakalı yaraları kökünden halletme zamanıdır. İnişli, çıkışlı devam eden aşk hayatınız varsa silkinir veya yoluna koyar veya tüm çabalarınıza rağmen istediğiniz şekilde devam etmiyorsa partnerinizi geride bırakmayı seçersiniz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu süreçte yıllarca fark edemediğiniz, ortaya çıkarmakta zorlandığınız beceri, başarı, keşfeden tarafınız ortaya çıkar. Yapmak istediğimiz ne olursa olsun kimsenin sizi engellemesine izin vermezsiniz fakat bunu insanları kırarak değil onları yücelterek yolunuzdan çıkarırsınız. Huzursuzluk yaratan enerjinizi yapıcı olarak kullanmayı, sinirinizi ve psikolojinizi tedavi etmeyi öğrenirsiniz. Bazı sorunların cevabının ve çözümünün sadece sizde olduğunu bizzat yaşayacaksınız. Dayanıklılığınızı ve bugüne kadar ki tüm davranışlarınızı sorgulayacaksınız. Yeni bir hayata başlama isteği içinde planlar yapmaya başlarsınız. Önünüzde engel olarak gördüğünüz her şeyi ve herkesi arkanızda bırakmanız gerektiğini düşünürsünüz. Kendinizi beğenmeye başlar sizi beğenmeyip eleştiren kişilerin ise sorunlarının kendileri olduğuna karar vererek artık onların sözlerini ciddiye almazsınız. Hayata karşı duruşunuz ve fiziksel imajınız değişecek ve bazı kişiler sizdeki değişikliğe gıpta ile bakarken çekemeyenler ise saldırıya geçmek isteyecek. Fakat hiç kimse sizin enerjinizi düşüremeyecektir. Kavga etmekten ve kendinizi savunmaktan da vazgeçerek bildiğinizi okuyacaksınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bugüne kadar olan bakış açınızı değiştiriyorsunuz. Baskıcı kişilerden uzak durmaya çalışırken siz de hiç kimseye baskı uygulamayacaksınız. Çevre baskısının size de mutluluk getirmediğini anlayacaksınız. Muhafazakar arkadaşlar ve yakınlarınızdan uzaklaşarak sizdeki değişimi kabul eden ve size saygı duyan kişilerle bir arada olmak isteyeceksiniz. Gerçekleşmeyen hayallerin sizin iyiliğiniz için olduğunu da fark edeceksiniz. Mesleki gelişmeler, yönetimin elinizde olması, başarı ve önemli organizasyonlar gündeme gelir. Önünüzde önem arz eden yenilikler hızla başlayabilir. Geçmişte yaşadığınız sıkıntılardan sonra adeta ödül almaya başlarsınız. Eski işinizden farklı işler gündeme gelebilir. Fakat geçmişte yaptığınız işler gelişiminiz için sizin farkında olmadığınız basamaklar oluşturmuştur. İş hayatınızda ve maddiyatla alakalı yakaladığınız fırsatlar özgüven yenilenmesi yapar. Hayatınızda ki diğer sorunlu alanları da çözebilir ve kendinize bir yol haritası çizersiniz. Çözülmemiş konular, ortada kalmış problemler bu süreçte aniden çözülür. Uzun zamandır yapmak istediğiniz hedeflerinizi ve hayalleriniz şimdi kolaylıkla yoluna koyup olumlu şekilde halledebilirsiniz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Hayata dair beklentilerimizin gerçekleşme olasılığının yüksek olduğu bir zaman dilimidir. Geçmiş zamandan kalan zorlu ve karışık projelerinizi bu süreçte yeniden planlayıp yoluna koyabilirsiniz. İlerleme kolaydır, önünüzdeki engeller sanki görünmez bir el tarafından kenara çekilir. Merhamet duygunuz yoğundur aynı zamanda siz de şefkat ve ait olma isteği içinde olursunuz. Sahiplenme duygusu tüm ilişkilerinizde ön plandadır. Bugüne kadar maddi, manevi ne kazandınız ne kaybettiniz analiz etmeye çalışırsınız. Gücünüzü ve güvenirliliğinizi etrafınıza gösterecek, zorlukları yenmek adına başkalarından da destekler alacaksınız. Yükselmek, başarmak, adınızı duyurmak isteyecek fakat bunu yaparken kimseye çelme takmadan, çiğnemeden dürüstçe ilerleyeceksiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde önünüze çıkan engelleri net olarak görecek, korkmadan üstlerine gidebileceksiniz. Daha olgun bir kişilik içinde hayata geçirmeye geç kaldığınızı düşündüğünüz her ne varsa hızla yaşamınıza taşıyacaksınız. Bu dönemde yaratıcı yönlerinizi gözden geçirerek daha fazla ortaya çıkarabilirsiniz. Kendinizle ve başkaları ile tarafsızca yüzleşir bu yüzleşmeden kazanan taraf olarak çıkarsınız.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Daha önceki yıllar da ruhunuzu yaralayan ne kadar acı varsa bu süreçte onlarla yüzleşir, ortadan kaldırmak için elinizden geleni yaparsınız. Bilimin sonuca ulaştıramadığı karanlıkta kalan doğa üstü konulara merak sarar ve cevapları bulmaya çalışırsınız. Sizi sıkan, bunaltan her şeyden kurtulmak ister ve arınmaya çalışırsınız. Bu sürecin en önemli getirilerinden biri ise kendinizle yüzleşmek ve hatalarınızı affederek geleceğe günah, hata, yanılgı gibi duygularınızı geride bırakarak ilerlemek olur. Egolarınızdan sıyrıldığınız için daha yardım sever, daha koruyup kollayan kişilikte olursunuz. Para almadan yapılan gönüllü çalışmalar ve yardım kuruluşları da bu süreçte hayatınızda rol oynar. Başarı kazanmak için yıllarca önünüze çıkan engeller de şimdi kendiliğinden ortadan kaybolacaktır. Yaşamınızda kritik olan engellenmiş ve sürüncemede kalmış her tür konu aniden büyük bir kolaylıkla hallolacaktır. Yaptığınız planlar kendiliğinden işler. Ruhsal gerginliklerden sizi sıkan boğucu bağlardan kurtulma çabalarınızda olumlu ilerlemeler olur. Çevre değişikliği, mesleki değişimler olumlu olarak sonuçlanacaktır. Hayata dair ilerlemek istediğiniz konuda yıllarca sabrettiğiniz başarı gelebilir.

BALIK  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Geçmişte sizi ne kadar huzursuz eden olay varsa bunları geride bırakma zamanı başlıyor. Duygularınız derin ve güçlüdür. Eskiye göre daha sakin, duygularınızdan daha emin kararlı ve yapıcı olursunuz. Hayata dair tüm güzellikleri ortaya çıkarmaya uğraşırsınız. Geçmişe dair sevgi ve cinsellikle ilgili sorunlar bu süreçte düzelir. Evliliği sorunlu olan kişiler için tamir zamanıdır. Duygusal anlamda olumlu yönde yeniden var oluş sürecidir. Bütün enerjinizi yıllarca içinizde biriktirdiğiniz hayallerinizi gerçekleştirmek için olumlu şekilde kullanırsınız. Adeta yeniden doğmuş gibi yumuşak kalpli ve merhametli davranışlar içinde olacaksınız. Başkalarının iyiliği için hiç düşünmeden canla başla savaşacaksınız. Önce ben egosunun azaldığı biz denilen bir süreçtir. Kendinizi geri plana atarak adeta başkalarına yardım için yaşarsınız. Başka insanların duygularına karşı çok fazla duyarlı olduğunuz bu süreçte insanlara sevginizi kolaylıkla anlatır ve onlardan da aynı karşılığı bulursunuz. Maddesel ve sevgiye dair hayalleriniz ne ise onların gerçekleşme zamanıdır. Sevdiğiniz insanlara ilgi, sevgi ve şefkat göstererek karşılığını almaya çalışırsınız. Eskiye oranla küçük şeylerle daha fazla mutlu olursunuz.

Demet Hoşman - Cumhuriyet

Yorumlar