Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 1-7 Şubat 2021

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı'nın haftalık burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 1-7 Şubat 2021

Hafta genelinde gündem başlıkları şöyle; uyumlu olmak, ilişkileri güçlendirmek, ketum olmak, kıskançlık, terk etmek, sahiplenmek, kaynaşmak, mücadele etmek, stratejigeliştirmek, arıtma, güç-acizlik deneyimleri, takıntı, krizler, fırsatlar, spor düşkünlüğü, yabancı dil, eğitim almak, keşfetmek, ıslah etmek, adalet, mahkeme-yargı süreçleri ön plana çıkabilir.

Haftaya kesinleşen Güneş, Mars karesi ile başlıyoruz. Çünkü Güneş, Kova Burcu’nda, Mars ise seyretmekte olduğu Boğa Burcu’nda zarardadır. Ego, sinirlilik ve zorluklarla çatışmalar getirebilir.

Sevgi biçimimizi, estetiği, güzelliği, uyumu, güvenliği, kendimize layık ve hak gördüklerimizi temsil eden gezegenimiz Venüs, 01 Şubat 2021 17.05 itibariyle Kova Burcu doğasında tesir edecek.

Hafta başında yaşanacak zorluklara ek olarak, kapanışı ve vurguyu yapan Venüs gezegeninin zorlayıcı açılarına dikkatleri çekmek isterim. İkili ilişkilerde yaş farklılıkları taşıyan sevgili, ortaklık ve arkadaşlıklar tehdit altında olabilir. Beklenmedik öfke patlamalarına şahitlik edebilirsiniz. Ne olduğuna bir türlü anlam veremeyeceğiniz duygu durum karışıklıklarına, ortaklık krizlerine ya da arkadaşlıklarda kopmalara neden olan ve kadersel işleyen bir enerji hâkim olacak.

İletişim gezegenimiz Merkür geri hareketine devam ediyor. Kronik rahatsızlıklara dikkat! Ön yargılı olduğunuz aşıyı yaptırmak zorunda kalabilirsiniz. Bağışıklık siteminize dikkat etmeli ve önemlerinizi almalısınız.  
 
Koç Burçları ve Yükselen Koçların haftalık burç yorumu: 

Bu hafta iş hayatınıza, çalışmalarınıza ara vermeniz gerekebilir. Bu duraksama anı maddi sıkıntıların yaşanmasına neden olabilir. Duygusal açıdan kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir durgunluk yaşayabilirsiniz. Mutlu etmek ya da mutlu olmak gibi isteksizlikler oluşabilir.

Boğa Burçları ve Yükselen Boğaların haftalık burç yorumu: 

Bu hafta ikili ilişkilerinizde sürekli bir mutluluk hali içerisinde olabilirsiniz. Özellikle aile içi huzur sizi rahatlatabilir. Maddi konularda kendi çıkarlarını düşünen insanlarla karşılaşabilir. Bu durum gerginlikleri ve anlaşmazlıkları açığa çıkabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizlerin haftalık burç yorumu: 

Hayatınızda büyük gelir getirmeyecek girişim ya da yatırımlar gündeminizde olabilir. Bu durum maddi kayıpların ve hayal kırıklıklarının ortaya çıkmasına neden olabilir. Kayıplar yaşamamanız için önlem almalısınız. İkili ilişkilerinizde ego çatışmaları söz konusu olabilir. Daha sakin kalmak, daha detaylı düşünerek hareket etmek sizin açınızdan çok daha iyi sonuçlara vesile olabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçlerin haftalık burç yorumu: 

Bu hafta yeni atılımlar konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki planlara yoğunlaşamamak, kararsızlık gibi durumlar sizin hayatınızda bir durgunluk yaşamanıza neden olabilir. Alışveriş dengesi konusunda gelirden çok giderinizin olması, sizi maddi konularda sıkıntıya sokabilir. Duygusal dünyanızda geçici heves ya da anlık iletişimlere yoğunlaşmanız sizi keyiflendirebilir ancak tam anlamıyla mutlu etmeyebilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanların haftalık burç yorumu: 

Parasal konuları ön plana almak ve duygusal konulardan uzaklaşmak sizi sadece başarıya odaklayabilir. Devam eden bir ilişkiniz varsa bu durum bu hafta sizi ilişkinizden de uzaklaştırabilir. Eğer yalnızsanız umutsuz ve yorgun hissetmenize neden olabilir. İkili ilişkilerinizde beklenmedik öfke patlamaları söz konusu olabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başakların haftalık burç yorumu: 

Çevrenizdeki insanlar, hatta tanımadığınız insanlar tarafından takdir edilebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatın güzelliklerinden tek başınıza yaralanmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde, ev bireyleri ile aranızda kayıplar yaşanabilir. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Terazilerin haftalık burç yorumu: 

Bu hafta aşk ya da dostluk ilişkisi başlatabilirsiniz. Güven teması önceliğiniz olacak. İlişkilerde gelişmeler söz konusu. Merkür Retro dönemlerinde dikkat etmelisiniz. Eğer bir beraberliğiniz varsa tartışmalar son bulabilir ve yerini huzura bırakabilir. Arkadaşlık ya da ilişkilerinizde iletişim problemlerine dikkat.

Akrep Burcu ve Yükselen Akreplerin haftalık burç yorumu: 

Bu hafta resmi görüşme ve anlaşmalarda çatışmalar, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Kendinizi güvensiz bir ortam ya da güvenmediğiniz insanlar içinde hissedebilirsiniz. Sözlü ve yazılı iletişimlerinizde son derece dikkatli olmanız, olası hataların önüne geçmiş olmanıza vesile olabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yayların haftalık burç yorumu: 

Bu hafta çevrenizdeki insanlar tarafından destek görebilirsiniz. Ayrıca insanların gözünde saygı duyulan, güvenilir ve dürüst birisi olarak nitelendirildiğinize şahitlik edebilirsiniz. İkili ilişkilerde iyileşmeler söz konusu. Maddi konularda emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Kendinizi rahat ve özgür hissedebileceğiniz bir süreç içerisine girebilirsiniz. Sağlık konusunda tedbirli hareket etmenizde yarar var. Önemsemediğiniz bir durum ileriki süreçte size sıkıntı yaratabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlakların haftalık burç yorumu: 

Geleceğe dair alacağınız kararlarınızı duygusallıkla değil mantıkla çözmek sizi kurtarabilir. Stratejinizdeki değişimler hedeflerinize sorunsuz ulaşmanıza vesile olabilir. Emeklerinizin karşılığınızı alabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovaların haftalık burç yorumu: 

Bu hafta ikili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Çevrenizdeki insanların size karşı düşüncesiz ve fevri davranışlar sergilemesi, anlık parlamalarınıza neden olabilir. Bu yüzden ikili ilişkinizde dikkatli olmak, problemlerin yaşanmasını engelleyici tavırlar sergilemek sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

Balık Burcu ve Yükselen Balıkların haftalık burç yorumu: 

Bu hafta maddi konularda önemli adımlar atmak veya önemli kararlar almak size zarar verebilir. Alacağınız kararlarda detaylı bir şekilde araştırma yapmak, bilgi sahibi olmak, kayıplar yaşamanıza engel olabilir. Duygu durum değişimleri ikili ilişkilerinizde zedelenmelerin açığa çıkmasına vesile olabilir.

Hepimize Şifa Olsun...

Kenan Yasin Bölükbaşı 

Deneysel astrolog

ASA Dip. ISAR Cap. mAPAI, OPA Member

Whatsapp: +90 0533 816 56 88

E-mail: astroyasam@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/kenanyasin/

YouTube: http://bit.ly/2IqDyw5

Yorumlar