Astroloji

Burçlara doğa enerjisini kullanabilmeleri için ipuçları

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, Anneler Günü vesilesi ile önümüzdeki 6 yılda burçların evrenle daha iyi uyum yakalamaları için önerilerde bulundu.

Burçlara doğa enerjisini kullanabilmeleri için ipuçları

Astrolojik göstergelere göre Doğa, önümüzdeki 6 yıl boyunca zihnini bizimle paylaşıyor olabilir. Doğanın zihnini bizimle paylaşması demek artık onun gibi düşünmemiz ve onun gibi hareket etmemiz demek anlamına geliyor. 

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, Anneler Günü’nün kutsallığını korumak adına cömert topraklarımıza, Doğa Annemiz’e bizden de bir armağan bırakılması gerektiğinin önemine vurgu yapıyor.

Bölükbaşı,“Eğer doğaya saygı göstermeden attığımız adımlara devam edersek, bu 6 yıllık süreçte kıtlıkla mücadele edebiliriz.” diyor ve ekliyor: “Bazı toprak mahsullerinde zorluklar yaşayabiliriz. Yaşam çeşitliliğini tehdit eden mekanikleşmeyle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Sentetik ürünler yemek, yine sentetik ürünler giymek, tüketmek zorunda kalabiliriz. Git gide robotlaşacağız ve kendi öz benliğimizi kaybedebiliriz. Eğer bu uyum için önümüzdeki 6 yıl boyunca savaşırsak, doğayla iç içe yeni bir insanlık ortaya çıkarabiliriz. Kendi kendine yeten akıllı sistemler üretebiliriz.”

“Anneler gününde tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Ama en başta Doğa Anne’mizin gününü kutluyorum. Bu sefer toprağa değil zihinlere fidan dikme vaktimiz. Astrolojide Uranüs zihnimizi, boğa topraklarımızı gösteriyor. Uranüs’ün Boğa Burcu’ndaki transiti 6 yıl daha devam edecek. O halde yeni bir orman yaratmak, fideleri zihnimize dikmenin tam zamanı!" diyen Kenan Yasin Bölükbaşı, her burca önerilerde bulunuyor.

Koç Burçları:  Yiyeceklerinizin doğal olmasına özen gösterin. Cüzdanlarınızda bir fide, tohum ya da çiçek sembolü taşıyın. Doğayla aidiyet kuracak eylemleriniz sizi maddi konularda güçlendirecek. Kazançlarınıza ve beslenme alışkanlıklarınıza hükmetmenize olanak tanıyacak.

Boğa Burçları:  Ektiğiniz fideler önümüzdeki 6 yıl boyunca size yeni başlangıçlar yaratabilmeniz adına olanak tanıyacak. Üzerinizde bir fidan taşıyın, bir çiçek kolyesi takın. Evrenle uyumu yakaladığınız her anınızda içsel dinamizminiz motivasyonunuza katkı sağlayacak.

İkizler Burçları:  Doğaya bağış yapın, fidan ekimine yardımda bulunun. Doğaya armağan ettiğiniz tüm emeğiniz size affetmekle ilgili sınavlarınızı atlatmanızda olanak tanıyacak. Arkanızdan dönen süreçlerle başa çıkabilmenizi, hastalıklarla mücadele edebilmenizi ve doğal şifa alanları bulmanızı sağlayacak.

Yengeç Burçları:  Arkadaşlıklarınızı ve sosyal ilişkilerinizi güçlendirmek adına doğadan ilham alacak aktivitelerde bulunun. Organik yemek ve doğal beslenmeyle ilgili kendinizi bu dönem geliştirebilir ve elinizin değdiği ikramları sevdiklerinize sunabilirsiniz.

Aslan Burçları: Statü, ün ve başarı adına doğaya dönün. Doğal renkler giyin, doğal ürünler kullanın ve bu adımlarınız herkesi doğaya dönmeleri için teşvik etsin. O zaman doğa size saygınlık ve itibar kazanma konusunda destekleyecek.

Başak Burçları:  Yeteneklerinizi keşfetmek, adil bir dünyada hüküm sürmek için doğadan ilham alın. Her fırsatta doğal yeni keşifler yaratın hayatınızda. Başka kültürlere ait organik ürünler, kıyafetler sizi adalet ve yargı temalarında güçlendirecek.

Terazi Burçları: Bu dönemde cüzdanınızda bir fide ya da tohum taşıyabilirsiniz. Yediğiniz meyvelerin çekirdeklerini tekrar doğaya kazandırmak konusunda öncülük edin. Başkalarını teşvik etmeniz, giderlerinizi kontrol etmenize olanak tanıyacak.

Akrep Burçları: Sevdiklerinize ve sizin için değerli kişilere doğadan minik armağanlar bırakın. Onlar adına doğaya sağladığınız katkılar ilişkilerinizi düzenlemenize ve kendinizi ifade ettiğiniz alanlarda güçlenmenize olanak tanıyacak.

Yay Burçları:  Doğaya ait sorumluluklar edinmeye çalışın. Her gün sulayacağınız bir fideyle başlangıç yapabilirsiniz. Hastalıklardan korunmak adına doğal şifa yöntemlerine yönlenin ve zihninizi, bedeninizi, uyku düzeninizi doğanın ritmine göre ayarlayın.

Oğlak Burçları:  Sevgi ve aşk enerjinizi canlandırmak için kırmızı kurdeleler kullanabilirsiniz. Evinizdeki çiçeklere, dallara kırmızı kurdele bağlayabilir niyetlenebilirsiniz. Çocuklarınız adına, sevdikleriniz adına yine doğaya fide armağan edebilirsiniz.

Kova Burçları:  Aile bağlarınızı ve aidiyet kurmak istediğiniz alanları güçlendirmek için doğayla uyumlanmayı deneyin. Evinizin bir bölümüne ufak bir bahçeye dönüştürebilir, renkli saksılar alabilir ve çiçeklerle donatabilirsiniz. Her emeğiniz aile bağlarınızı ve aidiyet kavramınızı güçlendirecek.

Balık Burçları: İletişiminizi, ifade şeklinizi ve kısa seyahatlerinizi keyifli hale getirmek için, işitmek istediklerinizi ve verilen sözleri yerine getiren kişilerle arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek için doğayla uyumlanmayı deneyin. Komşularınıza organik ürünler, taze fideler armağan edebilirsiniz.

Yorumlar