Astroloji

Boğa Burcunda Merkür burçları nasıl etkileyecek?

Astroloji haritasında 6 – 21 Mayıs tarihlerinde Boğa burcuna girecek Merkür'ün burçlara etkisi naıl olacak? İşte astrolog Astromeri'nin burç yorumları:

Boğa Burcunda Merkür burçları nasıl etkileyecek?

Koç Burcu Boğa Burcunda Merkür Yorumu

Şanslı bir dönem sizleri bekliyor. Yalnızlar için aşk dolu bir hafta sonu olabilir. İlişkisinde problem yaşayanlar da tutkulu bir aşkla yola devam edebilir. Çocuğunuzla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. 12 Mayıs Pazar akşamıyla beraber enerjiniz düşmeye başlayabilir. Sağlığınız için dinlenmelisiniz.

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. Bu görünümle beraber maddi durumunuz iyice güçleniyor. 9 Haziran’a kadar paranıza para katabilirsiniz. Yatırım yapacaksanız bu dönem idealdir.

21 Mayıs’a kadar maddi bir beklentiniz varsa bu konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Ailenize odaklanmanız gereken zamanlar yaşayabilirsiniz. Evinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Maddi durumunuzu ilgilendiren sürpriz bir haber alabilirsiniz.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar kardeşlerinizle, yakın akrabalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda yoğun ama size katkısı olacak bir süreçte olabilirsiniz. Özellikle insan iletişimine dayalı olan mesleklerde çalışanlar güzel kariyer başarıları elde edebilirler.

21 Mayıs’ta ayrıca Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar sürecek bu etki ile yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Bazılarınız da yeni bir elektronik alet satın alabilir. Ayın son haftasında ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Psikolojik olarak da durgun olabilirsiniz. Geçmişe takılmanız enerjinizi düşürebilir.

Boğa Burcu Boğa Burcunda Merkür Yorumu

Hafta sonu daha sakin bir enerji hakim olacak. Ailenize vakit ayırmayı tercih edebilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu evde kalarak atmak isteyebilirsiniz. 12 Mayıs Pazar akşamıyla beraber şansınız açılıyor. Özellikle aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar estetik, dış görünüşünüzde değişiklik yaptırmak için uygun bir zaman dilimidir. Venüs sizin yöneticiniz hem maddi hem manevi olarak kendinizi mutlu hissettirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

21 Mayıs’a kadar uzun zamandır beklediğiniz bir haber size ulaşabilir. Bu haber doğrudan sizi ilgilendiren bir durum olacaktır. Enerjinizin yükselmesiyle beraber sosyal yönünüz de ortaya çıkıyor. Çevrenizdekilerle plan yapabilirsiniz. Eğitim hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sürpriz bir haber alarak çok sevinebilirsiniz.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar maddi durumunuzda artış olabilir. Geliriniz beklediğinizden de çok artabilir. Yeni projeler, iş teklifleri önünüze gelebilir.

21 Mayıs’ta ayrıca Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar parayla ilgili beklediğiniz bir haber varsa size ulaşabilir. Mesela bir davanın sonuçlanması ya da iş yerinizden alacağınız bir tazminat gibi bir durum olabilir.

İkizler Burcu Boğa Burcunda Merkür Yorumu

Sosyal yönünüz aktif olacak. Vaktinizi yakınlarınıza ayırabilirsiniz. Yeni kurslara, eğitimlere merak salabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye zaman ayırabilirsiniz. 12 Mayıs Pazar akşamıyla beraber ailenizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişiklikler için harekete geçebilirsiniz.

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar yöneticisi olduğu burçta Venüs hem sağlığınızda hem duygusal hayatınızda güzel gelişmeler yaşatabilir.

21 Mayıs’a kadar geçmişteki bir ilişkinizle alakalı haber alabilirsiniz. Belki eski sevgiliniz ya da eşiniz geri dönmek istiyor olabilir. Daha çok maddiyatınıza vakit ayırabilirsiniz.

Gelirinizin size yetmediğini düşünerek yeni arayışlara girebilirsiniz. Geçmişinizde bıraktığınız bir olayla ilgili sürpriz bir haber alabilirsiniz.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar sizin burcunuzda seyrederken, sizlerin de doğum günlerini kutlama vakti başlıyor. Bir ay boyunca enerjiniz çok yüksek olacak.

Mutlu olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda eksik hissettiğiniz konularda Güneş size destek verecektir. 21 Mayıs’ta ayrıca Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar her sorunun altından zekanızla kalkabileceksiniz. Beklediğiniz olumlu haberleri alabilirsiniz

Yengeç Burcu Boğa Burcunda Merkür Yorumu

Finansal durumunuz odak noktanız olabilir. Yeni yatırımlar yapmak, gelir kaynaklarınızı arttırmak için araştırmalar yapabilirsiniz. 12 Mayıs Pazar akşamından itibaren de kardeşleriniz, akrabalarınız gündemde olabilir. İletişim trafiğinizin arttığı bir sürece giriyor olacaksınız.

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar bulunduğunuz çevrede insanlar sizden bahsediyor olabilir. Dostlarınız vasıtasıyla biriyle tanışabilirsiniz.

21 Mayıs’a kadar arkadaşlarınız vasıtasıyla bir haber öğrenebilirsiniz. Vakıflarda yardıma ihtiyacı olanlar için harekete geçebilirsiniz. Enerjiniz yükselişe geçiyor.

Başkalarından çok kendinize vakit ayırmanız gereken bir dönemde olacaksınız. Kendinizi şanslı hissettirecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar sağlığınız ön planda olacak. Kendinizi daha zinde ve enerjik hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız.

21 Mayıs’ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar hislerinizin güçlü olduğu bir dönemdesiniz. Rüyalarınız haberci olabilir. Yeni bir tahlil sonucu elinize ulaşabilir.

Aslan Burcu Boğa Burcunda Merkür Yorumu

Hafta sonu enerjiniz çok yükseliyor. Hem kendinizle ilgili hem partnerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. 12 Mayıs Pazar akşamıyla beraber maddi konularınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar maddi kazançlar elde edeceğiniz işlere imza atabilirsiniz. Kariyerinizde parlak bir dönem geçirebilirsiniz.

21 Mayıs’a kadar yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Önceden başvurduğunuz bir iş için mülakata çağrılabilirsiniz. Sağlığınız bir adım öne çıkabilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa birkaç gün kendinizi yormamak iyi olacaktır.

Psikolojik olarak da nedenini bilmediğiniz şekilde kendinizi duygusal ve melankolik hissedebilirsiniz. Bu belki de geçmişe çok fazla takılmanızdan kaynaklanabilir. Kariyer hayatınızı ilgilendiren sürpriz olumlu bir haber alabilirsiniz.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar bulunduğunuz çevrede gücünüzü göstereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Adeta yaptığınız işte veya eğitimde ün kazanabilirsiniz.

21 Mayıs’ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar iletişim yönünüz ortaya çıkabilir. Özellikle sosyal yardım kuruluşlarında aktif rol alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın vasıtasıyla kulağınıza bazı haberler çalınabilir.

Başak Burcu Boğa Burcunda Merkür Yorumu

Kendinizi psikolojik olarak biraz daha iyi hissedebilirsiniz. Geçmişi arkanızda bıraktıkça göreceksiniz ki enerjiniz de yükselecek. Sağlık probleminiz varsa kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. 12 Mayıs Pazar akşamıyla beraber enerjiniz yükselmeye başlıyor.

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar eğitim hayatınızda başarılarınızla parlayabilirsiniz. Uluslararası çevrede iş yapıyorsanız kariyer başarınız herkes tarafından takdir edilebilir.

21 Mayıs’a kadar yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Daha fazla evreni anlamak adına felsefe, astroloji gibi konulara ilginiz artabilir.

Şansınız açılıyor. Sosyal yönünüz ön planda olacak.

Dostlarınızdan davetler alabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede insanlar sizlerin başarılarından bahsediyor olabilir. Eğitim hayatınızı, yurt dışı işlerinizi ilgilendiren sürpriz haberler alabilirsiniz.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar iş hayatınızda güçlendiğiniz bir dönemde olacaksınız. Yaptığınız işte zirveye koşabilirsiniz.

21 Mayıs’ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Her telefona cevap verin. Hayatınızın şansı olabilir.

Terazi Burcu Boğa Burcunda Merkür Yorumu

Şansınız gittikçe artıyor. Güzel bir dönemde olacaksınız. Dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Vaktinizi dışarıda sosyal ortamlarda harcayabilirsiniz. 12 Mayıs Pazar akşamıyla beraber enerjiniz azalmaya başlayabilir. Hem sağlığınıza hem psikolojinize dinlenmek iyi gelecektir.

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar eşinizle veya sizinle ilgili ummadığınız bir para elinize geçebilir.

21 Mayıs’a kadar miras konunuz varsa yeni bir gelişme olabilir. Kredi başvurunuz veya kart başvurunuz onaylanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bir ameliyat kararı çıkabilir.

Kariyer konularınız gündeminizde olabilir. Borçlarınızı, ödemelerinizi kapatmak için sürpriz bir para elinize geçebilir. Bu haberle beraber rahatlayabilirsiniz.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar ruhen pozitif ve mutlu olacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde başarılar kaydedeceğiniz bir süreçte olacaksınız.

21 Mayıs’ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara gittikçe ilginiz artabilir. Sınavlarınız varsa güzel geçecektir. Pozitif bir dönem içinde olacaksınız. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu Boğa Burcunda Merkür Yorumu

İş hayatınız aklınızı kurcalıyor olabilir. Belki yoğun çalışmanız gerekecek ama bu durum sizi kariyerinizde güçlendiriyor olacak. 12 Mayıs Pazar akşamıyla beraber şansınızın açıldığı bir döneme giriyor olacaksınız.

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar ilişkisi olanlar evlilik tekliflerine hazır olsun. Evliliğinde kriz yaşayanlar varsa son bir şans vermek için tekrardan partneriyle yoluna devam edebilir.

21 Mayıs’a kadar eşinizi veya sevgilinizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haberler alabilirsiniz. Birbirinizle daha fazla iletişim kurmaya ihtiyacınız olabilir. Enerjiniz yükselişe geçiyor.

Eğitim hayatınız, uluslararası konularınız da gündemde olabilir. Bazılarınız tatil planları yapmaya başlayabilir. İlişki ve evlilik hayatınızda mutlu olacağınız sürpriz bir haber alabilirsiniz.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar borçlarınızı sıfırlayabileceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Maddi olarak güçlendiğinizi hissedeceksiniz.

21 Mayıs’ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar finansal yatırımlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miras haberi alabilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa ameliyat kararı da çıkabilir.

Yay Burcu Boğa Burcunda Merkür Yorumu

Enerjiniz artıyor. Seyahatlere çıkabilirsiniz. Dostlarınızla beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz. Olumlu enerjiler aldığınız bir süreçte olacaksınız. 12 Mayıs Pazar akşamıyla beraber geleceğinize odaklanabilirsiniz. Yapmak istedikleriniz için eyleme geçmeye başlayabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar hem maddi getirisi hem de kariyer geleceği yüksek olan bir iş kapınızı çalabilir. Kendi işinizse aklınızda olmayan bir proje de olabilir. Duygusal hayatınızda karamsar değil mutlu olmaya başlayacağınız bir dönemde olacaksınız.

21 Mayıs’a kadar yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Sağlık probleminizle ilgili bir tahlil sonucu elinize geçebilir. Maddi konularınız gündemde olabilir. Borçlarınızı kapatmak için harcamalarınızı kısabilirsiniz.

Çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bu durum beklemediğiniz anda yüzünüzü güldürebilir.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar ilişki ve evlilik hayatınızda yüzünüzün gülmeye başladığı döneme merhaba diyorsunuz. Partnerinizle aranızda sorunlar varsa bunları karşılıklı konuşarak tatlıya bağlayabilirsiniz. Aranızdaki bağ eskisinden de güçlü olarak yola devam edebilirsiniz.

21 Mayıs’ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar sevdiğinizden haber alabilirsiniz. Onun hayatıyla ilgili fazla meraklı sorularınız bazen bunalmasına sebep olabilir. Çok fazla soru sormak bazen sıkıntı yaratabilir. Eşinizi ilgilendiren bir durumla ilgili de haberler alabilirsiniz.

Oğlak Burcu Boğa Burcunda Merkür Yorumu

Maddiyatınıza odaklanabilirsiniz. Kredi ödemeleriniz, harcamalarınız için gelir gider dengenize bakabilirsiniz. Rahatsızlıklarınız varsa ameliyat gündemi oluşabilir. 12 Mayıs Pazar akşamıyla beraber olumlu bir sürece giriyorsunuz. Enerjiniz yükselmeye başlıyor.

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar hayatınızın odak noktası aşk hayatınız olabilir. Ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Çok tutkulu sevebilirsiniz. Yeni bir bebek haberi alabilirsiniz.

21 Mayıs’a kadar sevdiğinizle, çocuğunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Onların başarısı veya sağlığıyla ilgili olumlu bir gelişme olabilir. Eşiniz, sevgiliniz gündeminizde olacaktır. Ortaklıkla kurduğunuz işinizle ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili beklemediğiniz sürpriz bir haber sizi mutlu edebilir.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar ofiste başarılara imza atabilirsiniz. Altınızda çalışan ekibinizle şirketinizi yukarıya taşıyabilirsiniz. Sağlığınızda bu dönem daha iyiye gidebilir. Duygusal hayatınızda da yüzünüz gülüyor.

21 Mayıs’ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar iş hayatınızdaki başarılarınız sonrası yeni kariyer teklifleri alabilirsiniz.

Kova  Burcu Boğa Burcunda Merkür Yorumu

Evlilik ve ilişki hayatınız gündemde olacak. Eşinizle beraber baş başa kalmak isteyeceğiniz zamanlar geçirebilirsiniz. 12 Mayıs Pazar akşamıyla beraber maddi durumunuzla ilgili konular aklınızı kurcalayabilir.

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar aileye yeni bir bireyin katılacağını öğrenebilirsiniz. Evlilik de olabilir bir bebek haberi de.

6 Mayıs tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar evinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev değiştirmeyi düşünüyorsanız bu dönem aradığınız fiyata bulabilirsiniz.

Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir dönemdesiniz. Çalışma hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili sürpriz bir haber alabilirsiniz.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar akademik konularınızda beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Ülke veya şehir değişikliği yapmak için planlarınız olabilir.

21 Mayıs’ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar uzun zamandır beklediğiniz bir haber size ulaşabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara merakınız artabilir.

Balık Burcu Boğa Burcunda Merkür Yorumu

10 Mayıs – 12 Mayıs tarihleri arasında kendinizi yoracak işlerden uzak durmalısınız. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Pazar akşamıyla beraber ilişki ve evlilik konularınıza odaklanabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar maddi değeri yüksek olan teknolojik bir alet alabilirsiniz. İnsan iletişiminin önde olduğu mesleklerde çalışıyorsanız maddi olarak gelirinizin artacağı bir süreçte olacaksınız.

21 Mayıs’a kadar iletişimle alakalı bir sektörde çalışıyorsanız yeni teklifler alabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni kurslara ya da eğitimlere başlayabilirsiniz. Aşk hayatınız gündemde olacaktır.

Çocuğunuza vakit ayırmanız gereken zamanlar olabilir. Şanslı bir süreçten geçiyor olacaksınız. Gelirinizi ilgilendiren güzel sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bu bir maaş veya prim artışı olabilir.

21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar ailenizle daha fazla ilgileneceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Aile bireylerinden birinin sizin desteğinize ihtiyacı olabilir.

21 Mayıs’ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar ailenizi ve evinizi ilgilendiren bir konu hakkında haber alabilirsiniz. Evinizi değiştirmek istiyorsanız mevcut evinizle ilgilenen kişiler olabilir.

Astromeri – Detaylı yorumlar: Mynet Astroloji

Yorumlar