Astroloji

Barış Özkırış’tan korkutan koronavirüs kehaneti

İki yıl önce kitabında salgına dair tahminde bulunan Astroloji Uzmanı ve Yazar Barış Özkırış, salgına dair yeni tahminlerde bulundu.

Barış Özkırış’tan korkutan koronavirüs kehaneti

İki yıl önce yayınladığı “2020-2040: Aydınlanma Çağı” kitabında bugün yaşanan korona salgınını tahminde bulunan Astroloji Uzmanı ve Yazar Barış Özkırış, haziran ve kasım aylarında yaşanabilecek durumların astrolojik değerlendirmelerini açıkladı.

Salgının nisan ayında tepe noktasına çıkacağını söyleyen Özkırış, ikinci ve üçüncü dalganın da haziran ve kasım aylarında yaşanacağını iddia ediyor..

Haziran ve Kasım Ayları Önemli

Astrolojik haritayı incelediğinde virüsle ilgili tahminlerini söyleyen Barış Özkırış: “Bu sene 05 Nisan, 30 Haziran ve 13 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan Jüpiter- Plüton kavuşumunu araştırdığımda bu kavuşumun çok sayıda insanın ölmesine sebep olan İspanyol gribi zamanında da üç kez gerçekleşmiş olduğunu gördüm. Tarihe baktığımızda İspanyol gribi üç dalga halinde gelerek insanlara ciddi anlamda zarar vermişti. Buradan yola çıkarak şu anda yaşanan salgının tepe noktasına Nisan ayında çıkacağını söyleyebiliriz. Zaten içinde bulunduğumuz dönem de bu çıkarımı doğrulamakta. Yine tarihin tekerrür etmesinden yola çıkarak ikinci ve üçüncü dalganın haziran ve kasım aylarında olabileceğini söyleyebiliriz. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki tarih kendini birebir tekrarlamak zorunda değil. Zira şu anda teknoloji ve tıp çok ilerlemiş durumda. Bir aşının bulunması ya da güçlü bir ilacın bulunması bu tahmini tamamen değiştirebilir” dedi.

Jüpiter- Plüton Kavuşumu Ekonomiyi Etkileyebilir

Haziran ayındaki Venüs gerilemesiyle gerçekleşecek olan Jüpiter- Plüton kavuşumunun ülkelerin ekonomik sorunlarına da işaret edebileceğini vurgulayan Özkırış, Jüpiter’in finans, umut, adalet gibi konularla yakından ilişkili, Plüton’un da krizleri ve manipülasyonu anlattığını vurguladı. Ayrıca bu iki gezegenin kavuşumunun ekonomik krizleri, dünyadaki insanların umutları ve yaşam coşkuları ile ilgili sorunları ve adalete yönelik sorunları da ifade edebileceğini belirtti.

Özkırış sonbahara yönelik yaşanabilecekleri de “Sonbaharda eylül ayından kasım ayı ortalarına kadar yaklaşık iki ay boyunca geri gidecek olan Mars ile 13 Kasım tarihindeki Jüpiter- Plüton kavuşumun etkileri iç içe geçecek. Bu durum ülkelerin ve insanların yeniden başlamak için ortaya koyacağı mücadeleyi de ifade edebilir. Dünyadaki ekonomik, siyasi, sosyal dengenin yeniden yapılanacağı bir dönem ortaya çıkabilir. Zaten 21 Aralık günü gerçekleşecek olan Jüpiter- Satürn Kova burcu kavuşumu artık dünyanın Balık Çağı’ndan Kova Çağı’na geçmekte olduğunun en önemli işaretlerinden biri.” sözleriyle ifade etti

Yorumlar