Astroloji

Astrolog Havvanur İncekara'nın 2019 Ocak ayı Yılı Burç Yorumları

Yazarımız Karma & Spritüel Astrolog ve Şifalı Taşlar Uzmanı Havvanur İncekara, 2019 Ocak ayında tüm burçları astrolojik açıdan nelerin beklediğini yorumladı

 Astrolog Havvanur İncekaranın 2019 Ocak ayı Yılı Burç Yorumları

Koç Burcu Ocak ayı burç yorumu: Bu ay liderlik yeteneğinizi geliştirebileceğiniz olağan üstü fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Bir şirketin başına geçmek, kendi işinizi kurmak veya daha iyi bir pozisyona geçebilirsiniz. Çok eski bir kurumun yeniden yapılandırılması söz konusu olabilir. Bir iş arıyorsanız iş sahibi olabilirsiniz. Şu andaki iş vereninizden memnun değilseniz yeni bir fırsat ile karşılaşmanızda olası görülmektedir. Bu süreçte Apatit taşı kullanabilirsiniz.

Boğa Burcu Ocak ayı burç yorumu: Bu ay iş, keyif yada her ikisi bir arada bir amaç için seyahat etmeniz gerekebilir. Taşınmak zorunda kalmanızda olası görülüyor. Yine bu ay daha önce planladığınız fakat hiç fırsatınız olmayan sıkı çalışma isteyen bir eğitime kayıt olabilirsiniz. Rutin hayatınızda değişiklikler size göz kırpıyor. Yine yeni hobiler edinmekte bu ay mümkün olabilir. Bu süreçte Yosun Akik kullanabilrsiniz.

İkizler Burcu Ocak ayı burç yorumu: Miras, sigorta, para iadesi gibi nedenlerden dolayı para sahibi olabilirsiniz ve bu size rahatlatabilir. Yaptığınız işle ilgili size fayda sağlayacak temettüler alabilirsiniz. Bütçe planlaması yaparak aranızda yeniden ailesi ile yaşamak isteyen Boğalar olabilir. Yarım kalan programlarınızı tamamlamanız özgüveninizin yeniden artmasını sağlayabilir. Bu süreçte Granat kullanabilirsiniz.

Yengeç Burcu Ocak ayı burç yorumu: Yengeçler yeni bir iş ortaklığına karar verebilir veya hayatlarında bulunan kişi ile evlenmeye karar verebilirler. Yeni bir eve taşınmak, daha fazla para kazanmak farklı bir yaşam tarzını deneyimleme fırsatları ile karşılaşabilirler. Bekar Yengeçler ise katıldıkları toplantılardan birinde hayatlarının aşkı ile karşılaşabilirler. Bu süreçte Bakır Rutil Kuvars Kullanabilirsiniz.

Başak Burcu Ocak ayı burç yorumu: Herkes yeni yıl kararları alırken siz keyif alabileceğiniz konulara yönelmiş olabilirsiniz. Yaratıcı projelerde rol alabilir ve başarı sağlayabilirsiniz. Evinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Eksik yaptıklarınızı tamamlamaya yönlenebilirsiniz. İş yerinde iletişim dilinizi kontrol etmelisiniz. Öfkenize hakim olmanızda fayda görünüyor. İşinize biraz daha eğilmeniz ve sağlığınıza dikkat etmeniz iyi olacaktır. Bu süreçte Zebercet kullanabilirsiniz.

Aslan Burcu Ocak ayı burç yorumu : Artık sağlıklı beslenmeye önem vermenizde fayda olduğunu söyleyebiliriz. Hayatınızda yemek yeme, uyku ve egzersiz gibi konuları ele almalı ve düzenlemelisiniz. Bu kararları verirken mutlaka bir uzmandan yardım isteyin. Eski hayatınızı bırakarak yeni bir başlangıç yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak veya dünyayı dolaşmak için değerlendirebileceğiniz bu fırsatı kullanın. Çevrenizi değil iç sesinizi dinleyin. Bu süreçte Larimar taşı kullanabilirsiniz.

Terazi Burcu Ocak ayı burç yorumu: Bir mülk alabilir veya satabilirsiniz. Bu işlem sizi daha da zenginleştirebilir ve size ek bir finansal güven sağlayabilir. Yine tadilatlar ile ilgilenmeniz gerekebilir. İş ortağınız veya hayatınızdaki kişinin sizi ortak noktalarınız bulunan insanlarla tanıştırması mümkün, bu yeni arkadaşlıklardan keyif alacaksınız. Bu süreçte Yakut kullanabilirsiniz.

Akrep Burcu Ocak ayı burç yorumu : Teknoloji ile ilgili her türlü işlerinizi bu ay başlatabilir veya satın alabilirsiniz. Geri dönüşümü sizin için olumlu olabilir. Değişimlere karşı korkmayın finans durumunuzun düzelmesini sağlayacak değişimler olacaktır. Sorumluluklarınıza başkasına devretmek rahat bir nefes almanızı sağlayabilir. Daha sağlıklı bir yaşam sürdürmeniz olacak. Stresinizi azaltmak için egzersiz yapmanız faydalı olabilir. Bu süreçte Dendrit Akik kullanabilirsiniz.

Yay Burcu Ocak ayı burç yorumu: Gelirinizi artırabilmek için bir fırsat ile karşılaşabilirsiniz. Bu fırsat ile borçlarınızı ödeyebilir ve tasarruf edebilirsiniz. Hatta seyahat için planlar dahi yapabilirsiniz. Sabit bir işte bulunmak sizin için heyecan verici olmasa da bu iş sizin için eğitici olabilir. Bu da sizi daha pratik ve çalışkan olabilirsiniz. Öğretecek konumda olan yaylar bilgiyi paylaşma fırsatlarını mutlaka değerlendirsinler. Bu süreçte Zümrüt kullanabilirsiniz.

Oğlak Burcu Ocak ayı burç yorumu : Herhangi bir konuda mülakata katılmak, röportaj yapmak veya birisiyle ilk kez buluşmak için uygun bir dönem, bu fırsatı kullanın. Harika bir izlenim bırakabilirsiniz. Yaşam tarzınızı değiştirmek için de uygun bir zaman diyebiliriz. Şehirden kırsala taşınabilir veya bir deniz kenarına yerleşebilirsiniz. Duygularınızı açıkça ve dürüstçe ifade edebileceğiniz bir dönem olduğunu da aklınızda bulundurmayı unutmayın. Bu süreçte Altın Rutil Kuvars Kullanabilirsiniz.

Kova Burcu Ocak ayı burç yorumu : Yorgun bir başlangıç yapabilirsiniz, hatta imkanınız varsa biraz tatil size iyi gelecektir. Gözlerden uzak inzavaya çekilmeniz hem fiziksel hem de manevi olarak size iyi gelebilir. Sosyal medyadan biraz uzaklaşın veya uzun zamandır gündeminizi meşgul eden her şeyden böylece sezgilerinizle yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Bu şekilde cesur kararlar verebilirsiniz. Bazılarınız iş ortaklarından ya da eşlerinden ayrılabilir. Bu ayrılık onlara daha özgür hissettirebilir yeniden hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Bu süreçte Sodalit taşı kullanabilirsiniz.

Balık Burcu Ocak ayı burç yorumu : Sosyal çevrenizde önemli değişiklikler olabilir. Bir organizasyona davet edilirseniz mutlaka katılın. Size hem kişisel hem de profesyonel olarak yardımcı olabilecek insanlarla tanışabilirsiniz. Yeni arkadaşlarınız vefalı insanlar olacak ve ihtiyaç duyduğunuzda yardımınıza koşacaklar. Bitirdiğiniz her iş sonrasında daha iyi bir işe başlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi, yetenekli rakiplerinize karşı test etmekten keyif alacaksınız. Bir spor hedefi için çabalayanlar ayın sonunda başarıya ulaşacaklar. Bu süreçte Hematit taşı kullanabilirsiniz.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar