Astroloji

Astrolog Havvanur İncekara'nın 2019 Mart ayı Burç Yorumları

Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara'nın 2019 Mart ayında astroloji verilerine göre burçların olası hallerini yorumladı ve şifalı taşlar önerdi.

Astrolog Havvanur İncekaranın 2019 Mart ayı Burç Yorumları

KOÇ BURCU MART AYI BURÇ YORUMU: Satürn’ün elverişsiz konumu, sizden terfi konusunda çok daha büyük bir etkiye sahip olabilecek meslektaşlarınız konusunda çok dikkatli olmanız gerektiği anlamına gelebilir. İş temponuz artabilir; kendinizi ihmal edebilirsiniz. Bu sebeple sağlığınıza dikkat etmenizi, yavaşlamanızı veya biraz dinlenmenizi tavsiye edenlere kulak vermeniz yerinde olabilir. Finansal beklentiniz ve girişimleriniz sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Kalıcı ilişkiler kurmaya çalışın, bu sadece mart ayı için değil yıl boyunca sürdürmeniz gereken bir süreç olabilir. Başkalarına da enerji ve canlılık verebilirsiniz.

Bu süreçte Akuamarin kullanabilirsiniz.

BOĞA BURCU MART AYI BURÇ YORUMU: Hayatınızda her şeyin sorunsuz olmasını istiyorsanız, iş, aile ve duygularınızı dengede tutmalısınız. Hiçbirisini küçümsemeyin ve hem mesleki gelişiminize hem de ailenize dikkat edin. Başarınızın sırrının uzlaşmalara dayalı olduğunu unutmayın. Bir çok teklifle karşılaşabilirsiniz bazıları sizi manipüle etmeye yönelik olabilir bu sebeple dikkatli olmanız faydalı olabilir. Merkür’ün olumlu etkisi ile finans alanında doğru kararlar alabilirsiniz. Riskli yatırımlarla ilgileniyorsanız, Mart ayının ikinci yarısı daha ideal olabilir. Lüks ürünlere fazla harcama yapmamaya dikkat edin. Bir ilişki hayali kuruyorsanız bu ay çok uygun görünüyor. Evli Boğa’lar ise ilişkilerinde uyumun tadını çıkaracaklar. Bu ay sağlığınıza çok dikkat edin buna ruh sağlığınız da dahil.

Bu süreçte Dumanlı Kuvars kullanabilirsiniz.

İKİZLER BURCU MART AYI BURÇ YORUMU: Mevcut projelerinizi bitirmek ve yeni hedefler edinmek için iyi bir zaman. Kendi içinize odaklanıp, yaratıcılığınızın ve iç huzurunuzun artacağı bir dönemdesiniz. Yeni bir hobi edinmeniz içinde uygun bir dönem olabilir. İş arkadaşlarınızla olumlu ilişkiler kurmanız, iyi bir çalışma ortamında bulunmanız verimli olmanıza olanak sağlayabilir. Arkadaş canlısı olmanız, günlük olarak çalışabilmenizi ve meslektaşlarınızla olan ilişkilerinizi güçlendirmenize yardımcı olabilir. İş arayanlar için zor bir süreç. Genel olarak mali durumlarını istikrarlı bir şekilde devam ettirirken, aile ile ilgili harcamalar ortaya çıkabilir. Gelecekte borçlanmak istemiyorsanız, uzun vadeli hastalık vs. durumunda bütçenizi nasıl güvence altına alabileceğiniz düşünün.

Bu süreçte kaplan gözü kullanabilirsiniz

YENGEÇ BURCU MART AYI BURÇ YORUMU: Bu ay oldukça fazla çalışmanız ve üstlerinize kendinizi ispatlamanız gerekebilir. Bu faaliyetleriniz sonucunda sadece işinizin kalitesinin artması değil, diplomatik becerilerinizde artabilir. Genel olarak insanlarla işbirliği yapma yeteneğiniz de artacaktır. Yengeçler güçlerininde üzerinde çalışmalıdır. Çünkü bu ayın genel teması meslek, iş çalışmadır. Kendi işini kurmak isteyenler ise bu ay net kararlarını vermelidirler. Bu ay yeni bir aşk yengeçlere de göz kıpıyor. Evli yengeçler ise eşleri ile aktif zaman geçirmelidir. Fiziksel olarak sağlıkları yerinde olacaktır. Duygusal olarak sorunlar yaşayabilirler bu sebeple diyet, aromaterapi, müzik terapisi, meditasyon ile metâbolizmayı düzenleyerek düşünce ve duygularınızı kontrol edebilirsiniz.

Bu süreçte Kunzit kullanabilirsiniz.

ASLAN BURCU MART AYI BURÇ YORUMU: İş dünyasında bir yıldız gibi parıldayabilirsiniz. Yakın çevrenizle uyum içerisinde olmanız önceliğiniz olmalıdır. Cesur olmanız ve kendinize güvenmeniz sizi başarılı kılacaktır. Mart ayında sosyal ağ ve internet satışları vs ile ilgilenenler için oldukça karlı olacaktır. Bekârlar ise görecekleri rağbet karşısında kaprisli, değişken ve kararsız olabilirler. İlişkiye maddi yaklaşımınız durumu iyileştirmeyecektir. Kendisiyle ortak paydada olacağınız insanlar ile birlikte vakit geçirebilirsiniz. Eşler birbiri ile mutlu bir ay geçirebilirler. Bir çok Aslan için sağlık bir sorun teşkil etmeyecektir. Yeterli miktarda uyku, dinlenme ve rahatlama iyi bir fiziksel ve zihinsel durumunuzu korumanıza izin verecektir.

Bu süreçte Apatit kullanabilirsiniz.

BAŞAK BURCU MART AYI BURÇ YORUMU: Aile konuları gündeminizi oldukça meşgul edebilir. Aile ilişkilerinize özen göstermeniz, yaşamınızda aile desteğinin önemini kavramanızı sağlayacaktır. Dürüst ve açık davranmaya özen gösterin, böylece meslektaşlarınız bir sonun oluşması durumunda size keyifle yardımcı olabilirler. Ayın ilk yarısından sonra, gelecek hakkında konuşmak ve plan yapmak için iyi bir zamandır. Mart ayının ilk yarısında zorlansanız da finansal durumunuz büyük ölçüde iyileşecektir. Beklenmeyen bir şekilde şans oyunlarında bazılarınızın şansı dönebilir. Bu ay eğitiminize yatırım yapmak içinde kullanılabilir. İlişkilerde Başak, hayati önem taşıyan kararlar almanız için baskı görebilirsiniz. İş yerinizdeki romantik ilişkileriniz işsiz kalmanıza sebep olabilir. Yaralanmalara karşı dikkatli olmalısınız. Stresinizi azaltın, aromaterapi yağları kullanabilirsiniz.

Bu süreçte Sitrin taşı kullanabilirsiniz.

TERAZİ BURCU MART AYI BURÇ YORUMU: Aile ve ev hayatını ikinci sıraya alabilirsiniz ve böylece gerçekte ne yapmak istediğinizi sorgulayabilirsiniz. Merkür’ün Terazi üzerine etkisi neticesinde iletişim becerilerini, mantık üzerine kurabilirler. Ailenizden mali olarak faydanız olabilir. Sahip olduğunuz şeyleri yönetmeniz dengenizi korumanızda faydalı olacaktır. Aileniz ve ortaklarınız tarafından destekleneceğiniz bir dönemdesiniz. Evinizdeki uyum ve düzende sizin harekete geçmenizi kolaylaştıracaktır. Ayın sonunda eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Bir konsere gitmek ilginç bir kişi ile tanışmanıza da vesile olabilir. Sağlığınız için taze sıkılmış meyve suları ile meyve sebze kombinasyonları tüketebilirsiniz.

Bu süreçte Sedef taşı kullanabilirsiniz.

AKREP BURCU MART AYI BURÇ YORUMU: Aile ve arkadaşlarınız kendilerini ihmal edilmiş hissedebilirler, bu nedenle her Akrep ailesi ile zaman geçirecek şekilde iş düzenlemesi yapmalıdır. Ayın sonunda Akrep’ler çok yorgun hissettiğinizde dinlenmek için mutlaka zaman ayırın. İş yerinde çok yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. Çok fazla görev üstlenebilirsiniz. Çalışmalarınız sonucunda terfi alabilirsiniz fakat teklifi kabul etmeden önce dikkatli düşünün yeni sorumluluklar, daha yoğun ve emek isteyen işler demektir. Mali durumu tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılamada kolaylıkla gerçekleşecektir. İki kişilik romantik bir hafta sonu, tarafsız bir konuşma yapmak ve problemleri çözmek için uygun olabilir. Bu şekilde nedenleri bularak ortadan kaldırmanız mümkün olabilir. Düzenli egzersiz vücudu güçlendirir, bu nedenle açık havada zaman geçirmeli ve hareket etmelidir.

Bu süreçte Turmalin kullanabilirsiniz.

YAY BURCU MART AYI BURÇ YORUMU: Hedeflerinize mümkün olan en kısa sürede ne yapmanız gerektiğine odaklanarak, hiçbir şeyi ertelemeden hareket etmelisiniz. Bu ay sizin için zorlu geçebilir. Bununla birlikte, yetenekleriniz sayesinde her şeyi uzlaştırabilir ve hatta kendiniz için biraz zaman bulabilirsiniz. Bununla birlikte, yardıma ihtiyacınız olduğunu hissettiğinizde istemek için tereddüt etmeyin Finans durumunuz iyi olacak, yatırımlarınız getiri sağlamaya başlayacaktır. Yeni yatırımlar için ise 15’ini beklemeniz doğru olur. İlişkinizde küçük yanlış anlaşılmalar artmaya başlayabilir ve tartışmalara yol açabilir. Unutmamanız gerekir ki, işten başka konular da konuşulmaya değer. Mart ayında sağlığınıza ve kendinize iyi bakın. Uykunuza özen göstermelisiniz.

Bu süreçte Akik taşı kullanabilirsiniz.

OĞLAK BURCU MART AYI BURÇ YORUMU: Aile ilişkileriniz ve duygusal istikrar üzerine yoğunlaşmalısınız. Aile de uyumu sağladığınız için, diğer planlarınızı uygulayabileceksiniz, bu sebeple aile üyeleri arasında uyum çok önemlidir. Satürn’ün konumu, Oğlak burcunun işleyişini son derece titiz yapacaktır. Düşünmeniz için iyi bir zamandır, davranışlarınızı gözden geçirmeniz geçmişle yüzleşmeniz daha iyi bir gelecek inşa etmeniz için faydalı olacaktır. Bir iş arıyorsanız bu ay başvuru göndermek için mükemmel bir zamandır, çünkü birçok işveren tarafından görüşmeye çağrılabilirsiniz. Tüm büyük yatırım kararlarınızı ay başında vermelisiniz. Yatırımlardaki spekülasyonları ve riskleri dinlemekten korkmayın çünkü bu sizin kar etmenizi sağlayabilirsiniz. Çok fazla egzersiz ve sağlıklı beslenme, enerjinizi artıracaktır. Özellikle ayın sonunda sağlıklı yiyecekler tüketmeye dikkat edin. Mide problemlerine sebep olabilir.

Bu süreçte Kan taşı kullanabilirsiniz.

KOVA BURCU MART AYI BURÇ YORUMU: Bu ay ailenize daha çok vakit ayırmalısınız. Yaşamın manevi yönleri size iyi hissettirebilir. Gezegenler ailesi ile ilgilenen Kovaları destekleyecektir. Etrafında onlarla vakit geçirmekten mutlu olacak insanları fark etmeye başlayacaklar. Kişisel çekicilik ve esnekliğiniz sayesinde başkaları ile işbirliği gerektiren bir çok konuyla başa çıkabileceksiniz. Gruplarla birlikte çalışmanız sizin için daha kârlı olacaktır. Mali durumunuz olumlu olmakla beraber ortaklarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Fikir ayrılıklarınız olabilir. Kavga etmeden sakince ve diplomatik bir şekilde çözmelisiniz. Yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Uzun vadeli ilişki içerisinde olanlar ise şikayet edecek bir neden bulamayacaktır. Ağır yemekler, beyaz ekmek ve beyaz prinçten kaçının.

Bu süreçte Aventurin kullanabilirsiniz.

BALIK BURCU MART AYI BURÇ YORUMU: Balıklar girişimcilik sayesinde başarıya ulaşabileceklerini hatırlamalıdır. Kurnaz ve yaratıcı düşünme, çalışmanızı göstermenize ve evde iyi bir atmosfer oluşturmanızda faydalı olabilir. Başkalarının tavsiyelerini dikkatle dinlemelisiniz, çünkü harika çözümler bulabilirsiniz. Çalışan balıklar ise patronlarını etkileme fırsatı bulabilirler. Risk almayan kazanamaz, bu yüzden açıkça yeni ve yenilikçi çözümler önermekten korkmayın. İş arayan insanlar çok sabırlı olmalılar, çünkü çok sayıda işe alım görüşmesine rağmen bir sözleşme imzalayamayabilirsiniz. Finansal olarak istikrar sağlamanız içsel uyumu yeniden kazanmanızı sağlayacak ve güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Duygularla ilgili olarak karmaşık ve zor bir zaman geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde zorluklar çıkabilir ve dayanıklılık testine tabi tutulabilirsiniz. Depresyona dikkat etmelisiniz ayrıca kal ve karaciğeriniz için doktordan randevu alabilirsiniz.

Bu süreçte Limon Topaz kullanabilirsiniz.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar