Astroloji

Astrolog Barış Özkırış: Kasım'da Kova Çağının ayak sesleri duyulacak

Mars'ın 10 Eylül- 14 Kasım arasında Koç burcunda geri hareketinin Satürn ve Plüton ile zorlayıcı açıları olduğuna dikkat çeken Astrolog Barış Özkırış

Astrolog Barış Özkırış: Kasımda Kova Çağının ayak sesleri duyulacak

İçinde bulunduğumuz koronavirüs pandemisini 2018 yılında kaleme aldığı “2020-2040: Aydınlanma Çağı” kitabına taşıyarak dikkatleri üzerine çeken Dönüşüm Merkezi’nin kurucusu Astrolog Barış Özkırış MAG ‘a özel açıklamalarda bulundu.

"Keşke yılın ikinci yarısı için çok pozitif açıklamalar yapabilseydim. Maalesef astrolojik göstergeler hala oldukça zorlayıcı" açıklamasında bulunan Özkırış sözlerine şöyle devam etti: "10 Eylül- 14 Kasım arası Mars Koç burcunda geri harekette olacak. Bu süreçte Satürn ve Plüton ile zorlayıcı açıları var. Tüm bunlar dünyada şiddet, savaş, isyan, protesto, deprem, yangın, patlama gibi ihtimalleri gündeme getiriyor. Zaten 28 Haziran günü Mars Koç burcuna geçti ve bu tarz olaylar gündemde yer almaya başladı. 7 Ocak 2021 gününe kadar Mars’ın Koç burcundaki yolculuğu devam edecek" dedi. 

Barış Özkırış: Dünyada siyasi, sosyolojik ve inançlarla ilgili konularda etkileri 2040 yılına kadar devam edecek tohumlar atılacak.

Barış Özkırış demecinde "13 Kasım’daki Jüpiter-Plüton kavuşumuna yaklaşan haftalarda; dünyada ekonomi, hukuk ve inançlarla ilgili krizler yaşanabilir. Aralık ayı ise; 615 yıl sonra tekrar gerçekleşecek olan Jüpiter- Satürn Kova burcu kavuşumundan dolayı tarihe damgasını basacak bir ay olabilir. Adeta Kova çağının ayak seslerini duymaya başlayacağız. Dünyada siyasi, sosyolojik ve inançlarla ilgili konularda etkileri 2040 yılına kadar devam edecek olan tohumlar atılacak. Özellikle 2030 yılında bu tohumların sonuçlarını görebiliriz.” idadelerini kullandı.

 

Gelecek yıla dair değerlendirmelerini de paylaşan Özkırış "2021 yılı, 2020 yılında atılan tohumların devamlılığını sağlayan bir yıl olacak. Jüpiter ve Satürn yıl boyunca Kova burcunda olacaklar. Ve tutulmalar İkizler-Yay aksında gerçekleşmeye devam edecekler. Yıl boyunca dünyada inançlar, küreselleşme, uluslararası ilişkiler ve hukuk konuları ile ilgili krizler gündemde yer tutmaya devam edebilirler. Ülkelerin kendi içlerine kapandığı, ancak bireysel özgürlük konularının da ön plana çıktığını görebiliriz. Teknoloji ve bilim ile ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir, yepyeni buluşlar yapılabilir. Daha fazla eşitlik ve insan hakları için protestolar gündeme gelebilirler. Uzay ve uzaylılar ile ilgili şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar