Astroloji

Aralık Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2021

Astroloji verilerine göre Aralık ayında burçları bekleyen muhtemel halleri Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara yorumladı.

Aralık Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2021

Koç ve Yükselen Koç Burçları Aylık Burç Yorumu :  Hayatınızda atacağınız adımları hesaplamak, planlamak için uygun bir dönemdesiniz.  Bazılarınız için devam eden adli konuların lehinize sonuçlanması söz konusu olur.  Sosyal çevrenizde birinden hoşlandığınızı fark edebilir arkadaşlığınızı flörte dönüştürebilirsiniz.  İletişim sorunlarına dikkat etmelisiniz. Ailenize zaman ayırmanız arkadaşlarınız tarafından sukutu hayale uğramanızı  önleyebilir. 

Kristal               :  Ametrin

Esans                : Karaağaç

Bach Çiçeği      : Paçuli

Olumlama       : İlişkilerimden her birini yoğun biçimde, anında ve bana uygun olan şekilde yaşıyorum. 

Boğa ve Yükselen Boğa Burçları Aylık Burç Yorumu : Aşk hayatınızda hareketlenme yaşayabilir yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Dürtüsel ve duygusal hareket etmeniz karşınızdaki insanı korkutabilir. Kafanızdaki hayali bir kişiye uyarlamak yerine hayalinizde ne istediğinizi görmeniz çok daha yerinde olacaktır.  Arkanızda gözünüz olsun tabiri bu ay sizin için çok geçerli, kim dost kim düşman açığa çıkabilir.  Objektif olmaya gayret etmelisiniz. İçsel huzurunuz dengede gizli. 

Kristal               :  Kaplangözü

Esans                : Portakal

Bach Çiçeği      : Cajeput

Olumlama       : Ne zaman ona gereksinim duysam, önemli bilgi her zaman doğru anda bana çabasız gelir.

İkizler ve Yükselen İkizler Burçları Aylık Burç Yorumu: Bu ay evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Kendi menfaatlerinizi gözetmeniz gereken bir dönemdesiniz.  Etrafınızdaki insanlara destek olurken kendinizi ihmal etmeyin.  Duygularınızı uç yaşamanız ani patlamalara sebep olabilir dengeyi korumalısınız.  Yeni adım atmak değil olan durumu korumanız doğru olabilir. 

Kristal               :  Kehribar

Esans                : Kiraz

Bach Çiçeği      : Ylang-ylang

Olumlama       : Yaşamımın her alanında ve her anında daha fazla sevinç kaynağını keşfediyor ve bunlara yakınlaşıyorum. 

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları Aylık Burç Yorumu:  Her zamankinden daha fazla duygularınıza kapılabilirsiniz. Bu duygular kaygı, endişe ve şüpheye sürüklenmenize neden olabilir. Bu karamsar ve negatif tutumlardan mutlaka sıyrılmalısınız.  Olaylara makul yaklaşmanız konumunuzu korumanızda fayda sağlayabilir.  Başkalarının neye sahip olduğunu düşünmektense kendi planlarınıza yoğunlaşmalısınız.  

Kristal               :  Ay Taşı

Esans                : Sedir Ağacı

Bach Çiçeği      : Olive

Olumlama       : Yaşamımın her anında içimde sevgi akıyor. 

Aslan ve Yükselen Aslan Burçları Aylık Burç Yorumu: Ailenizde yaşadığınız sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Aile içinde uzun vadede süren sorunlar varsa gidermek için harekete geçebilirsiniz.  Bekarlar için tesadüfen tanıştığı birisiyle aşk söz konusu olabilir. Maddi konularda kendini idame ettirmekte zorlanırken çevrenizden de sizden beklentiler artabilir. Sosyal çevrenizde çekişmeler yaşayabilirsiniz.

Kristal               :  Lal Taşı

Esans                :  Beyaz Adaçayı

Bach Çiçeği      : Akasma

Olumlama       : Her durumda sanatsal yaratıcı gücümü geliştiriyorum. 

Başak ve Yükselen Başak Burçları Aylık Burç Yorumu: Oldukça iletişim açısından yoğun bir ay geçirebilirsiniz.  Dilinizi doğru kullanarak maddi ve manevi fırsatlar yaratabilirsiniz. Süregelen sorunları çözebilirsiniz. İş alanında adımlar atmanız verimli bir dönemin başlangıcı olabilir. Ani gelişen olaylarda ve rutinde ani kararlar almaktan, düşünmeden harekete geçmekten uzak durmanız doğru olabilir. 

Kristal               :  Kaplan Gözü

Esans                : Melisa

Bach Çiçeği      : Gentian

Olumlama       : İçimdeki aldanış ve kuşkum, gerçeği ve derin güveni açıklığa kavuşturmama izin veriyor.

Terazi ve Yükselen Terazi Burçları Aylık Burç Yorumu: Sık sık mantık ve duygularınız arasında kalabilirsiniz. Bu durum iş ve ikili ilişkilerinizi olumsuz bir şekilde etkileyebilir.  Kendinizi ifade ederken net olmaya gayret edin, samimi olun.  İstikrarı koruyarak iş konularında atacağınız adamlarda başarıyı yakalamanız mümkün. Sözlü değil anlaşmalarınızda mutlaka yazılı dili kullanmalısınız böylece olası aksiliklerden kurtulabilirsiniz. 

Kristal               :  Kristal Kuvars

Esans                :  Nane

Bach Çiçeği      : Scleranthus

Olumlama       : Hoşgörü içinde yaşayış, ilişkilerimi mutlulukla doldurmama yardım ediyor.

Akrep ve Yükselen Akrep Burçları Aylık Burç Yorumu: Sağlığınıza gereken önemi göstermelisiniz. Belki siz belki çevrenizdeki insanların sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Tazminat, miras gibi konularda maddi kayba uğramamak için planlı hareket etmeniz doğru olabilir.  Kendinizi bastırılmış hissedebilirsiniz.  Kafanızda farklı kurgular yapabilirsiniz, objektif olmalısınız. Spor yapmanız yerinde olabilir. 

Kristal               :  Kehribar

Esans                :  Ardıç

Bach Çiçeği      : Chicory

Olumlama       : Bedenimin bana sunabildiği tüm cismani mutluluklar içinde bilinçli bir şekilde ve şükran duyarak zevk alıyorum. 

Yay  ve Yükselen Yay Burçları Aylık Burç Yorumu : Özgüveninizin arttığı bir dönemde girdiğiniz ortamlarda oldukça dikkat çekeceksiniz.  Evlilik ya da ortaklık ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz.  Tutamayacağınız sözler vermemeye olayların akışına kapılıp düşünmeden hareket etmemeye  dikkat etmelisiniz.  İş konusunda arkadaşlarının fikirlerini de süzgeçten geçirmelisiniz.

Kristal               : Rodokrozit

Esans                : Ceviz

Bach Çiçeği      : Walnut

Olumlama       : Auram, yaşamın her alanında uygun ortakları  çekiyor.  

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları Aylık Burç Yorumu: Her şeyin üstesinden tek başına gelmeniz gerekmiyor; size sunulan maddi ve manevi yardımları kabul etmekten çekinmiyor.  Aşk hayatınızda hareketlenme olabilir. Mevcut ilişkisi olanlar pürüzleri ortadan kaldırmak için harekete geçebilir. Hiç ummadığınız olayların içerisinde kendinizi bulabilirsiniz.  

Kristal               : Turkuaz

Esans                : Sedir Ağacı

Bach Çiçeği      : Cerato

Olumlama       : Beslenmeme katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum.

Kova ve Yükselen Kova Burçları Aylık Burç Yorumu : İş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz müspet haberleri alabilirsiniz. Zam ve terfi şeklinde gerçekleşebilir.  İş arayanlar için iş bulma şansı yükselebilir.  İdeallerinize yaklaşacak adımlar atabilirsiniz. Sezgileriniz doğru adımları atmanızda yardımcı olabilir.  Fırsatlara karşı uyanık olmayı unutmayın. 

Kristal               :  Akik

Esans                :  Mine Çiçeği

Bach Çiçeği      : Cerato

Olumlama       : Yaratıcı gücün her zaman var olan sevgisi gündelik yaşamımda bana cesaret ve dinginlik veriyor. 

Balık ve Yükselen Balık Burçları Aylık Burç Yorumu:  Yurt dışı ile ilgili işler yapanlar için fırsat dolu bir ay diyebiliriz. Eğitimle ilgili gelişmeler gündeminizde olabilir. Anlaşmalar yaparken yazılı olmasına özen göstermeniz yerinde olabilir. İletişim ağınız oldukça genişleyebilir. İletişim dilinizi olumlu, pozitif ve planlı kullanmanızda fayda var. Reklam, pazarlama vs. gibi işlerle ilgilenenlerde iletişim konularına ekstra dikkat etmelidir. 

Kristal               :  Mercan

Esans                : Kakule

Bach Çiçeği      : Gentian

Olumlama       : Zorunluluklarıma saygı duyuyorum, mutluluğumu ve doyumumum neysem, ondan elde ediyorum. 

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar