Astroloji

19 Kasım Boğa burcunda ay tutulmasının burçlara etkileri

19 Kasım 2021'de Boğa burcunun 27 derecesinde meydana gelecek ay tutulmasının sıcak etkileri 6 ay, dolaylı etkileri ise 2 yıl sürebilir. Algol etkisiyle dünya üzerinde önemli isimlere yönelik komplolar, terör ve şiddet olayları yaşanabilir.

19 Kasım Boğa burcunda ay tutulmasının burçlara etkileri

19 Kasımda Boğa Burcunda meydana gelecek parçalı ay tutulması 500 yıldan beri oluşacak en uzun tutulma ve yaklaşık 3 saat sürecek. Türkiye'den izlenemeyecek tutulma; Afrika, Atlas okyanusu, Avrupa’nın batısı, Güney ve Orta Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda’dan görürlecek.

19 Kasım Ay tutulması aynı zamanda 2022-2023 yıllarında yaşanacak Boğa- Akrep hattındaki tutulmaların ilki ve dolaylı olarak etkilerinin en az 2 yıl sürmesi muhtemel.

Algol sabit yıldızının etkili olduğu ay tutulmasında Jüpiter ve Plüton 24 derecede ve tutulma Satürn ile Jüpiter’i kareliyor.

Önümüzdeki 6 ay boyunca, özellikle mali kaynaklı sosyal patlamalar ve isyanlar, sismik faliyetler (Türkiye'de İstanbul, Mardin ve Çukurova civarında), uçak kazaları, volkanik faaliyetler, boğulmalar artabilir, sağlık açısından boyunsal sorunlar, tiroid problemleri, ses yollarında, apandisit, yumurtalık ve rahim bölgesinde sorunları yaşanabilir.

19 Kasım Tutulmasından olumlu ve olumsuz etkilenecek burçlar

Karma Astrolog Elif Bozkurter'in Formsante dergisi için kaleme aldığı yorumlara göre; tutulmadan en çok Boğa, Kova, Akrep ve Aslan Burçları etkilenecek. Oğlaklar, Başaklar, Balıklar ve Yengeçler ay tutulmasından olumlu etkiler alacak diğer burçlar. İkizler ve Koçların fazla etki almayacağı tutulmanın olumsuz etkileri Yay ve Terazi burçları üzerinde hissedilecek.

Hangi Burç 19 Kasım Boğa Burcu Ay Tutulmamasından nasıl etkilenecek?

Karma Astrolog Elif Bozkurter'in 19 Kasım ay tutulması burç yorumları:

KOÇ BURCU:  Koçlar bu tutulma ile birlikte parasal konularda, maaşlarıyla, yatırımları ve birikimleri ile alakalı artık bir net karar alma aşamasında olabilirler. Para kazanma ve harcama şekilleri mali tablolarına göre değişkenlik gösterebilir. Bazıları yeteneklerinden para kazanmayı düşünebilir. Bununla birlikte ortaklı paralar ile bazı durumlar dengede kalmayabilir. Kendi fikrini beyan etmek isterken, inatlaşma durumu görülebilir. Sağlık konularıyla da alakalı bazı gelişmeler yaşayabilirler.

Tutulmanın Jüpiter açısıyla sosyal çevrelerinde, katılacakları organizasyonlarda huzursuzluk yaşayabilir, aşırı iyimser davranmaları can sıkıcı duruma gelebilir.

Tutulma yöneticisinin açıları ile de meslek hayatlarında otoriter figürlerden destekler görebilir, bu destekte beraber aniden maddi konularda şanslar gündemlerine gelebilir. Ancak inatçı olmaları halinde işler değişebilir. Olaylara konsantre olmamak işleri zorlaştırabilir.

BOĞA BURCU:  Boğa burçları bu tutulma ile birlikte dış görüntüsünü, sağlığını, giyim tarzını kısacası kendi ile alakalı neler yapmak istiyorsa onlarla ilgili artık bir karar verme aşamasında olabilir. Bununla beraber ikili ilişkilerde çabuk kızabilir, tepkiler verebilirsiniz. Biraz sağduyulu davranmanız gerekebilir. Duyduklarınızı araştırmalısınız.

Tutulmanın Jüpiter’e karesi ile kariyer alanlarınızda fazlaca iyimser olabilir, ancak bu da enerjinizi yanlış kullanmaya neden olabilir. Otoriter figürlerle gerilebilirsiniz.

Tutulma yöneticisinin açılar, ikili ilişkilerinizde daha iyimser, daha cesaretli olabilir, hayat felsefenizi insanlara rahatlıkla aktarabilir, destekler görebilirsiniz. Aniden bazı gerginlikler çıksa da altından kalkabilirsiniz.

İKİZLER BURCU: İkizler burçları bu tutulma ile birlikte kontrolü dışında gelişebilecek bazı konuları ele alabilirler. Korkularıyla yüzleşmek isteyebilir, gizemli konulara çekilebilirler. Sağlık konularında da biraz özverili olmaları gerekebilir. Danışmanlık almaya karar verebilirsiniz ve sizi yoran duygu durumlarından uzaklaşabilirsiniz. Bununla birlikte iş çevrenizde, rutin hayatınızda, evcil hayvanlarınızla alakalı bazı kararlar verebilirsiniz. Çabuk tepki vermek yerine duygularınızı kontrol etmeye çalışmanız sizin hayrınıza olabilir.

Tutulmanın Jüpiter’e karesi ile birlikte yurtdışı konuları, eğitim hayatı, hukuksal durumlarınız varsa verilecek kararlar sizi biraz yorabilir. Disiplinli olmanız gerekebilir.

Tutulma yöneticisinin açılarına baktığımızda özellikle ortaklaşa maddi gelirinizle alakalı güçlü gelişmeler yaşanabilir. Borç, miras konularınız varsa çözümler üretebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU: Yengeç burçları bu tutulma ile birlikte geleceğe dair umutlarını, hayallerini tekrar gözden geçirerek karar verebilirler. Organizasyonlarda, işten elde edilen gelirlerle alakalı gelişmelerle yaşanabilir. Sosyal çevrede artık bazı gerçekleri görme zamanı olabilir. Bununla birlikte aşk, çocuklar, hobilerle alakalı gelişmeler yaşarken, bazıları hobilerini işe dönüştürme kararı alabilir.

Tutulmanın Jüpiter karesiyle beraber ortaklı paralarda, miras, nafaka, borç kredi gibi durumlarda istenmeyen gelişmeler yaşanabilir. Alacağınız karar kararda dikkatli olmanız gerekiyor.

Tutulma yöneticisinin açılarına baktığımızda kendinizi ikili ilişkilerde ve aşk hayatınızda daha kuvvetli, daha atik, daha verimli hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla alakalı güzel gelişmeler yaşanabilir.

ASLAN BURCU: Aslan burçları bu tutulma ile beraber kariyer konularında önemli kararlar alabilir, toplum önündeki statüsünde adından söz ettirebilir. Bazıları işten ayrılırken, bazıları da terfi alabilir. Bununla beraber ailevi gündemler söz konusu olurken, taşınma kararı alınabilir ve ebeveynlerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Tutulmanın Jüpiter’e karesiyle beraber ikili ilişkilerinizde bazı durumları abartabilir, huzursuzluklar çıkartabilirsiniz. Dilinize dikkat etmeniz gerekebilir. Evliliğinizle alakalı ya da ortaklıklarınızla ilgili bazı durumlar netleşebilir.

Tutulma yöneticisinin açılarına baktığımızda iş çevrenizle aniden gelişmeler yaşanabilir bunun sonucunda keyif alabilirsiniz. Gündelik rutinleriniz artabilir, sağlık konularınıza yönelebilirsiniz.

BAŞAK BURCU: Başak burçları bu tutulmayla birlikte inançları, hayat felsefesi, yüksek eğitim konularında ya da yurtdışı bağlantılı uzun seyahatler, İthalat ihracat konularında net kararlar alabilirler. Hayat görüşünüz için gerekli araştırmalar yapabilir bununla ilgili bilginizi genişletmek sizin için verimli olabilir. Bununla birlikte yakın çevrenizle alakalı haberler alabilir biraz sinirsel gerginlik yaşayabilirsiniz.

Tutulmanın açısına baktığımızda günlük rutinlerinizde, iş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir, sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gerekebilir.

Tutulma yöneticisi aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabileceğinizi, daha cesaretli olabileceğinizi gösteriyor. Uyumlu ve iletişiminizde daha iyi güçlü bir ifade kullanabilirsiniz.

TERAZİ BURCU: Terazi burçları bu tutulma ile birlikte, ortaklı maddi işlerden gelen kazanımlarda, banka kredileri, vergiler, ailevi miraslar konularında tamamlanma sürecine girebilirler. Enerjiniz düşük olabilir ancak bazı araştırmalar ruhunuza iyi gelebilir. Sağlığa da dikkat etmenizde fayda var. Bununla birlikte maddi yatırımlarınız ve birikimlerinizle alakalı bazı haberler gelebilir.

Tutulmanın Jüpiter’e açısına baktığımızda aşk hayatınızla alakalı, varsa çocuklarınızla ilgili eğitim konularında birtakım gerginlikler yaşanabilir olayları abartıp huzursuz hissedebilirsiniz.

Tutulma yöneticisinin açılarına baktığımızda ise aile konularında ebeveynlerden destekler alabilir, olumlu görüşmeler sağlayabilirsiniz.

AKREP BURCU: Akrep burçları bu tutulma ile birlikte ikili ilişkiler, evlilik hayatları, adli davalar, imzalı işlerinde artık net bir karar alma aşamasına gelmiş olabilir. Bazıları evlenme bazıları boşanma kararı alabilir, yeni bir ortaklık için gerekli adımı atabilirler. Bununla birlikte kendinizde yapmak istediğiniz değişimler ortaya çıkabilir çevrenize haberler verebilirsiniz.
Jüpiter açısına baktığımızda özellikle ailevi gündemlerinde birtakım huzursuzluklar ön plana çıkabilir. Parasal açıdan ev alım satımlarıyla alakalı gelişmeler yaşanabilir. Çevrenize olduğunuzdan daha inatçı davranabilirsiniz.

Tutulma yöneticisinin açılarına baktığımızda eğitim hayatınız, yakın çevre ilişkileriniz gündeminizde olabilir ve daha olumlu daha güçlü ifade yeteneğinizi kullanabilirsiniz.

YAY BURCU: Yay burçları bu tutulma ile birlikte günlük rutinleri, iş çevresi, sağlık konularına dair gündemleri olabilir. Birlikte çalıştığınız kişiler değişebilir. Sağlık konularında artık daha iyi bir bedene sahip olabilmek için net kararlar alabilirsiniz. Bununla birlikte gizli saklı kalan konularla alakalı danışmanlıklar almak için girişimleriniz olabilir. Ruhunuzu dinginleştirmek için girişimlerde bulunmanız size iyi gelebilir.

Jüpiter açısına baktığımızda iletişim dilinizde bazen iyimser bazen de bencilce tavırlar sergileyebilir, yakın çevrenizle problemler oluşabilir. Eğitim hayatınızda bazı durumları abartabilirsiniz.

Tutulma yöneticisine baktığımızda ise yatırımlarınız ve birikimlerinizle alakalı bazı girişimleriniz güzel sonuçlar verebilir. Kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

OĞLAK BURCU: Oğlak burçları bu tutulma ile birlikte aşk hayatı, varsa çocuklarıyla ilgili gelişmeleri ve onların okul hayatlarını gündemlerine taşıyabilir. Yaratıcılık gerektiren işlerde ön plana çıkabilir, bazıları hobilerini artık işe dönüştürme kararı alabilir. Bununla birlikte sosyal çevrenizden haberler alabilir katılacağınız davetlerde umutlarınıza ve hayallerinize dair gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aceleci davranmayarak mantıklı hareket etmeniz gerekebilir.
Jüpiter açılarına baktığımızda maddi yatırımlarınız, birikimlerinizde kayıplar yaşamanız olası. Harcamalarınız artabilir bu yüzden temkinli olmanız gerekiyor.

Yöneticinin açılarına baktığımızda kendinizde yapacağınız bazı değişimler sevdikleriniz tarafından desteklenebilir kendinizi daha güçlü daha uyumlu ifade edebilirsiniz.

KOVA BURCU: Kova burçları bu tutulma ile birlikte ailevi konularda, ebeveynlerle alakalı bazı durumların netlik kazanma sürecinde olabilirler. Taşınma, yer değiştirme, ev alımı satımı konularında belki de tadilat gündeminizde yer alabilir. Yapacağınız konuşmalarda biraz dikkatli olmanızda fayda var. Bununla birlikte otoriter figürlerle alakalı, sosyal statünüzle ilgili, mesleki konularda bazı haberler gelebilir. Bu haberler sizin olaylara daha objektif bakmanızı sağlayabilir. İnatçı olmamaya özen gösterin.

Jüpiter açılarına baktığımızda kendinizde yapacağınız birtakım değişiklikler sizi tatmin etmeyebilir. Huzursuz hissedebilir, enerjinizi yanlış kullanma durumları görülebilir. Bazı durumlar sizi yorabilir, biraz lükse düşkün olabilirsiniz.

Tutulma yöneticisi bilinçaltı kollarınızda gizli düşmanlarımıza karşı güçlü olabileceğinizi ve bu konularda özellikle çocukluk yıllarınızda sizde travma yaratan olayların artık çözülebileceğini ifade ediyor.

BALIK BURCU: Balık burçları bu tutulma ile birlikte yakın çevre konularında, kardeş kuzen gibi kişilerle iletişiminin daha fazla artacağını ve onlarla alakalı gündemleri varsa bu durumları netleştirebileceklerini gösteriyor. Eğitimine devam eden Balıklar artık net olarak neyi yapmak istediklerini keşfedebilir.  Bununla birlikte yurtdışı konuları, hayat vizyonunuzla ilgili kararlar gündeme gelebilir kendinizi daha bireysel olarak düşündüğünüzü fark edebilirsiniz.
Özellikle bilinçaltı konularında sizi yoran ne varsa yapacağınız girişimlerde cesaretinizin azalması söz konusu. Dengede olmaya çalışmalısınız. Gizli düşmanlara dikkat etmelisiniz.

Tutulma yöneticisi sizlere özellikle sosyal çevre konularında, üye olduğunuz dernekler, umutlar hayaller konularında destekliyor. Aniden popülerliğiniz artabilir ve kendinizi daha dost canlısı hissedebilirsiniz. Yardım derneklerinde görevler alabilirsiniz.

Yorumlar