Astroloji

19 Ağustos Yeniayı hangi burcu, nasıl etkileyecek?

Astrolog Havvanur İncekara, 19 Ağustosta Aslan burcunun 26 derecesinde gerçekleşen yeni ayın astrolojik etkilerini yorumladı.

19 Ağustos Yeniayı hangi burcu, nasıl etkileyecek?

19 Ağustos 2020 sabah saat 05:42’de Aslan burcunun 26 derecesinde bir yeni ay gerçekleşti. Anın haritasında 18 derecede yükselen Aslan burcunu gösterecek. 24 derecedeki Mars Koç, 26 derecede Güneş Aslan,  26 derece Ay Aslan ve 28 derecede Merkür üçgen açıda.  Böylece yaratıcılık, liderlik, kendini ön plana çıkarma, flörtler, girişimcilik konularını görüyoruz.  Koç burcundaki Mars’ın olumlu açısı bu konuları destekleyecektir.

Aslan burcu göz önünde olmayı, pohpohlanmayı, egosunun yükseltilmesini, alkışlanmayı sever. Gölgede ise yüksek ego, kibir, gösteriş ve israf vardır. Yine liderleri, yöneticileri, tanınmış kişileri, sanatçıları, yönetmenleri, organizatörleri, eğlence, reklam sektörünü, mimarlık ve iç dekorasyonu, ayrıca da kuyumları temsil eder.   Yine 24 derecede bulunan Mars’ın 26 derecede Satürn  ile 22 derece Pluton Oğlak yerleşimlerinin olumsuz açısı dediğim dedik, dirençli, ısrarcı, kararlı, takıntılı, zorlayıcı, kolay risk alabilen bir çizgi çizerken kimsenin de kendi istek, arzu yada şartlarından taviz vermeyeceğini gösteriyor.  Düşünmeden hesapsızca yapılan eylemlerin anlaşmazlık ve engeller ile sonuçlanacağını söyleyebiliriz.  Diğer yandan Yeniay’da Satürn, Pluton sert açısının yeniden inşaa etme, düzen değişikliği ve tekamülü artırma ile ilgisi vardır. Bu sebeple bu tarz olaylar ile karşılaşabiliriz. Emek verdiğimiz disiplinli çalıştığımız konularının önemini idrak edecek geçmişle ilgili konular gündemimize gelerek bazı sorumluluklarımız artabilir.

Ayrıca Alterf ve Pherkad sabit yıldızlarının etkisi  ile anlaşmazlıklar, ürünler yolculuklar konusunda olumsuz olacağını görüyoruz.  Yine ayrımcılıklar, düzene baş kaldırı, aktivist hareketlerin ön plana çıkması mümkün görülüyor. Bu yeni ay tedbirli adımlar atmakta fayda  görüyorum. Adhafera sabit yıldızı ise suça yalana meyille birlikte intihar eğilimlerini tetikleyebilir. Alfard bilgelikle ve sanatla ilişkilendirilerken aynı zaman da otokontrol sorunları, itici, çirkin çıkışlar, girişimler, zehirlenme ve boğulmalara işaret edebilir.

Ülke gündemine dair; eğitim konusunda okulların açılacağı belirtilen tarihin Mars’ın sert açıları atltında açılması mümkün görünmüyor. Yine pandeminin sonbaharda hız kesmeden devam edeceğini söyleyebiliriz.

Koç ve yükselen Koçlar için :  Çocuklar, sanat, spor, yaratıcı yönlerimiz, hobilerimiz, aşk hayatımız. Örneğin aşık olabilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğalar için :   Ev, emlak gibi taşınmazlar, aile, atalarımız, köklerimiz, baba, kardeşin parası, eşin işi, statüsü, mülkler, babanın genel sağlık durumu, çocukların başkalarından gizledikleri şeyler, hastane, hapishane gibi kapalı yerlerle ilgili durumları, arınma çalışmaları, zorlukları. Ev ve aile konularında gerçekleştirmek istediğiniz konuları netleştirerek hayata geçirebilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler :  Eğitim, iletişim, yazmak, kardeşler, komşular, kuzenler, yeğenler, kısa yolculuklar. Örneğin yeni girişimleriniz için görüşmeler yapabilirsiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeçler için :  Maddi manevi kazanımlar, gelirler, yatırımlar, taşınabilir mallar, verdiğimiz borçlar. Örneğin yaşadığınız olumsuz konularda kendinizin rolünü de gözden geçirmelisiniz.

Aslan ve yükselen Aslanlar için :  Kişinin kendisini ilgilendiren her konu, motivasyonları, karakteri, kendisini dışarıya ifade ve dış dünyayı algılama tarzı, fiziksel görünüm, sağlık, yakın kişiler. Örneğin aldığınız kararları uygulamaya geçebilirsiniz.

Başak ve yükselen Başaklar için :  Bilinçaltı, gizli düşmanlıklar, zorluklar, kayıplar, hastane, hapishane gibi kapalı yerleri ilgilendiren durumlar, başkalarından gizlenilenler, inzivaya çekilme, kaygılar, bağımlılıklar, bunlardan arınma çalışmaları, fedakarlıklar.   Örneğin  aldığınız kararlar çevreniz tarafından desteklenebilir.

Terazi ve yükselen Teraziler için : Arkadaşlar, sosyal çevre, işten gelen kazancımız, içinde  bulunduğumuz organizasyonlar, gruplar. Örneğin iş hayatınızda yoğunluk söz konusu olabilir.

Akrep ve yükselen Akrepler için :  İş, kariyer, statümüz, hedefler, anne, annenin genel sağlık durumu, çocukların iş ortamı, sağlığı, eşin, ortağın babası, ailesi. Örneğin, işkolik olmak yerine biraz da sosyal çevrenize yönelebilirsiniz.

Yay ve yükselen Yaylar için :  Yüksek öğrenim, yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, uzun seyahatler, hukuksal konular, mahkemeler, hayat felsefesi. Örneğin yeni eğitimler alabilirsiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlaklar için :  Kredi, borç, vergi, sigorta, burs, nafaka, miras konuları, ortaklıklardan gelen para, kayıplar, ameliyatlar, eşin kazanımları. Örneğin uzun zamandır yolunda gitmeyen ilişkileriniz yoluna girebilir.

Kova ve yükselen Kovalar için :  Evlilik, eş, ortak, danışmanlık aldığımız kişiler, anlaşmalar, davalar, açık düşmanlıklar, çocukların eğitimleri. Örneğin özel hayatınızdaki sorunlarla ilgili sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz.

Balık ve yükselen Balıklar için :  Günlük işler, yanımızda çalışanlar, iş ortamı, kiracılar, küçük hastalıklar, evcil hayvanlarımız. Örneğin aile büyüklerinin sağlık konularına zaman ayırmanız gerekebilir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
                                                                                                                   Karma&Spritüel Astrolog
                                                                                                             İncekarahavvanur@gmail.com
                                                                                                                   twitter : @havvanurincekar
                                                                                                 instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

                                                                                                   facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar