Astroloji

15 Ağustosta Kova burcundaki dolunay burçları nasıl etkileyecek?

15 Ağustos'ta Kova burcunda, Venüs'ün de önemli konum taşıdığı bir Dolunay meydana gelecek.

15 Ağustosta Kova burcundaki dolunay burçları nasıl etkileyecek?

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, Kova burcunda dolunayın astrolojik etkileri hakkında yorumlarda bulundu.

KOÇ BURCU : Aşk, çocuk, hobiler ve sanatsal aktivitelerin ön planda olacağı bir hafta. Borsa veya sevgilinizle ilgili konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Evlilik veya ortaklıktaki ikilemli konularda, doğru stratejiyi geliştirmede zorlanabilirsiniz. Yurt dışı, hukuk ve eğitimle ilgili işleri olanlar oldukça şanslılar.

BOĞA BURCU : Aile ve evinize yoğunlaşabilirsiniz. Aile içindeki iletişim problemini çözme fırsatı var. Duygularınızı ifade etmede zorlanabilirsiniz. Ancak olaylara karşı daha farklı bir hissiyatla yaklaşabileceksiniz. Uzak akrabalarla ya da yolculukta sorun yaşama riskine dikkat. Bekarlar evliliğe adım atabilirler.

İKİZLER BURCU: Aile, kardeşler ve yakın arkadaşlarla vakit geçirebilirsiniz. Alacaklar, kredi gibi konularda aksilikler çıkabilir. Ticaretle uğraşanlar ve internet üzerinden çalışanlar, bereketli anlaşmalar yapabilirler.Ortağınızla, ikilemli konularla ilgili doğru planlama yaparak, istediğiniz konuma ulaşabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU: Yakın çevre ve maddi , manevi değerler öne çıkabilir. Kalbinizi koyarak emek verdiğiniz konuların karşılığını almakta zorlanabilirsiniz.Kazancınızı artıracak güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Evlilikte duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizle ilgilenmeniz size iyi gelecektir.

ASLAN BURCU: Kendinize ve dış görünüşünüze odaklandığınız bir dönem. Hafta sonu ise daha içe dönük olabilirsiniz. Özellikle duygularınızın köreldiğini hissedebilirsiniz. Geçici bir durum merak etmeyin. Aşk ve para konularını daha önemseyebilirsiniz. Bu haftanın da en şanslılarındansınız, kapıları çalın yeter.

BAŞAK BURCU: Daha geri planda olmak isteyebileceğiniz bir dönemdesiniz. İnziva ve içe dönüş de diyebiliriz. Maddi ve sevgi anlamında, ailenizden oldukça destek alabilirsiniz. Bekarlar sevgilileriyle, evliler çocuklarıyla duygusal anlamda zorlanabilirler. Hafta sonu ise daha çok sosyalleşmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU: Kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Ailenizden kadınlarla anlaşmak zor olabilir ve sorumluluklar ağır gelebilir. Yakın çevreniz sayesinde güzel anlaşmalar yaparak kazancınızı artırabilirsiniz. Kardeşiniz veya kız arkadaşınız, birlikteliğinize farklı bir bakış geliştirmenize yardım edebilir.

AKREP BURCU : Hafta başında konumunuza odaklanabilir, hafta ortasından itibaren yolculuğa çıkabilirsiniz. Kendinizi duygusuz hissedeceğiniz, hatta kendinizden şüpheye düşeceğiniz bir süreç. Merak etmeyin geçecek. Çalışma hayatında olanlar kazançlarını artırabilirler, kaçırdıkları fırsatı tekrar yakalayabilirler.

YAY BURCU: Uzak bir yolculuğa çıkabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bereketli anlaşmalar yaparak, ortaklı kazançlarınızı artırabilirsiniz. Geçmişte maddi konularla ilgili problem yaşadığınız bir kadınla tekrar benzer şeyler yaşama riskine dikkat etmelisiniz. Kendinizi adadığınız işlerde de başarı gelebilir.

OĞLAK BURCU : Evlilik ve ortaklı işler haftanın teması. Geçmişte yaptıklarınızın ödülü niteliğinde bir aşk ilişkisine başlayabilir, evliyseniz çocukla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygularınızla değil, aklınızla hareket etmeniz faydanıza. Bazılarınız devam eden bir hastalık nedeniyle ameliyat olabilirsiniz.

KOVA BURCU: Ortaklık veya evliliğiniz, geçmişten beri devam eden sorunlar nedeniyle sonlanabilir. Ancak şunu bilmenizde yarar var, bitişler sizin için iyi olacak. Kariyer anlamında ise gelirinizi artırabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizi anlamayabilirler ve bu süreçte yalnız kalmak, hobilerle ilgilenmek daha iyi gelebilir.

BALIK BURCU : Günlük rutinler ya da sağlıkla ilgilenebilirsiniz. Çok emek vererek çalışanlar, işlerinde istedikleri konuma gelebilirler. Duygularınızla hareket etmemeniz gereken bir dönemdesiniz. Yurt dışı, hukuk ve eğitim sektöründe çalışanlar güzel bağlantılar kurabilirler. Aşkta ani krize dikkat.

Aysun Köşker Koç - Haberler.com

Yorumlar