Astroloji

12 - 15 Mayıs astrolojide Betelgeuse Günleri

Karma Astrolog Kübra Denizci dev kırmızı yıldız Betelgeuse ilahi yardımı simgelediğini belirterek, Mars'ın 13-15 Mayıs’ta Betelgeuse etkisinde kalacağını belirtiyor.

12 - 15 Mayıs astrolojide Betelgeuse Günleri

Dev kırmızı yıldız Betelgeuse ilahi yardımı simgeler. Yaratıcının üzerimizdeki koruyucu elidir. Koruyan, kollayan ve hak edeni ödülleri ile taçlandırandır. Betelgeuse bir doğum haritasında karmik bir ödüle işarettir.

Dev bir kırmızı yıldız olan Betelgeuse ilahi yardımı simgeler. Yaratıcının üzerimizdeki koruyucu elidir. Koruyan, kollayan ve hak edeni ödülleri ile taçlandırandır. Betelgeuse bir doğum haritasında karmik bir ödüle işarettir. Bu etki ile doğan kişiler hayatları boyunca insanlığın üzerinde olan bir güç tarafından korunurlar. Zorluklar yaşasalar bile ilahi olan bir gücün desteği ile bütün zorlukları aşarlar. Hayalleri ve diledikleri ne varsa bir gün gerçek olur.

Betelgeuse ilahi yardımın, dünya üzerinde kadın eliyle kişiye ulaşmasını ifade eder. Bugün anneler günü ve Mars Betelgeuse etkisine girdi. 13-14-15 Mayıs’ta bu etki altında olacak. Hayatımızdaki en büyük koruyucumuz, destekleyicimiz, varoluşumuza vesile olan annelerimizin ya da bize annelik içgüdüsüyle yaklaşan her kim varsa değerini bilme vaktidir. Onlar bizim hayatımızı ilmek ilmek iyileştirirler. Ellerini üzerimizden asla çekmezler. Betelgeuse etkisi altında olduğumuz bu günlerde bir kadına yardım etmek, yüzünde bir tebessüme sebep olmak çok önemlidir. Evrensel sistemde hiçbir yardım karşılıksız kalmaz. Bugün uzanan ve yardım eden el iken, yarın en zor anımızda omzumuzda koruyucu olan eli hissedeceğiz. Gökyüzünde şansın en üst noktada olduğu bu günleri çok güzel değerlendirmeliyiz. Bereketinizi arttırmak adına, şifa bulmak adına çalışmalar yapın. Gerçekten kalpten istediğiniz ne varsa gerçek olması dileğiyle.

Karma Astrolog Kübra Denizci - acunn.com

Yorumlar