Astroloji

11 Şubat Kova Burcu Yeniayı'nın astrolojik etkileri

11 Şubat Perşembe günü Türkiye saati ile saat 22:05’te Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri neler olacak?

11 Şubat Kova Burcu Yeniayının astrolojik etkileri

Karma Astrolog Elif Bozkurter Kova Yeniayı ve detaylarını formsante için yorumladı: 

Yeni Ay’da en çok Kova, Akrep, Boğa ve Aslanburçları gerilecek olup Terazi ve İkizler burçları ise olumlu açıdan etkilenecektir.

KÜLLERİNİZDEN DOĞMAYA HAZIR MISINIZ?

Yeni ay, yeni başlangıç enerjisi taşır ve kişi kendini her zaman olduğundan daha dinamik enerjik içi içine sığmayan bir yapıda bulabilir. Eskiyi bırak ki yeniler gelsin. Yenilenme zamanı harekete geç diyor gökyüzü. Küllerinizden yeniden doğmaya hazır mısınız?

Herkesin ve bütünün en yüksek hayrına olsun…

11 Şubat Kova Burcu Yeniayı'nın Genel Etkisi

Yeni Ay’ın vurgusu sosyal yaşama dönme arzusuyla şartların zorlaması ve toplumsal olarak bir türlü eyleme geçemememiz olacaktır! Yeni Ay’ın Kova burcunda olması özgürlüklerimizle ilgili ısrarcı olacağımız ancak Mars ve Uranüs karesiyle bunun kısıtlanacağını görüyoruz.
Toplumsal olarak ise özgürlük için adım attığımız her an her protesto maalesef karşılıksız kalacaktır. Özellikle 17 Şubat civarı provakatif olaylar büyüyebilir. Çünkü hem Yeni Ay bunu tetikleyecek hem de Uranüs&Mars karesi çok netleşmiş olacak! Ayrıca sahne sanatçıları ve ünlülerle ilgili bir gündem oluşabilir.

11 Şubat Kova Burcu Yeniayı'nın Türkiye'ye Etkisi

Yeni Ay ülkemizin 9.evinde gerçekleşecek. Bu da adalet, din ve özellikle yüksek öğrenim konuları hakkında gelişmelere sebebiyet verebilir.  Çocukları ve kadınları koruyan bazı kanunlar tasarıları oluşturulabilir.

KOVA YENİ AYININ KOÇ BURCU ETKİLERİ
Sevgili Koçlar bu hafta kariyer toplum önü statünüz ve kendinize vakit ayıracağınız güzel bir hafta diyebiliriz. 11 Şubat’ta yeni Ay var. Yeniay yeni başlangıç demektir. Arkadaşlık dostluk adına yeni başlangıçlar yapabileceksiniz ve yeni gruplar içerisinde kendinizi gösterebilirsiniz. Yoğun iletişimde olacağınız bir zaman dilimi var. Sosyal ve arkadaşlık çevrenizden kopmalar olabilir. Sizin hayrınıza olacaktır, yenilenecek ve değişeceksiniz. Yeni projelere başlamak, başlatmak enerjisi yoğun. Kariyeriniz ile alakalı değişim dönüşüm ve kendinizi daha iyi gösterebileceğiniz bir zaman.

KOVA YENİ AYININ BOĞA BURCU ETKİLERİ
Sevgili Boğalar, kariyer eviniz çok hareketli. Toplum önü statünüz kazancınız ve bu konular ile ilgili güzel gelişmeler ve başlangıçlar var. Kazançlarınıza dair yeni kaynaklar bulmanız ve bu konulara yoğunlaşma zamanı. Beklediğiniz haberler ya da kariyere dair durumlar maaş artısı veya iş değişliği gibi haberler gelebilir. Bu hafta hızlı atik güçlü olmak isteyecek ve bu gücü kendinizde bulacaksınız. Bunun yanında yeni bir ilişki başlangıcı ya da eski olan bir ilişkinin de geri gelmesi söz konusu. Kendiniz ile alakalı radikal köklü değişimler yapmak isteyeceksiniz. Aceleci olmayın sabırla bekleyin ve işlerinizi sıralı gitmesini bekleyin. Siz ayakları yere sağlam basan insanlar olarak attığınız her adıma dikkat edersiniz ve bunun sonucunu aldığınızı göreceksiniz.

KOVA YENİ AYININ İKİZLER BURCU ETKİLERİ
Sevgili İkizler, bu yeni Ay’da uzak bağlantılı işler, mahkemeler ortaklı işler ve eğitim konuları gündeminiz olacak. Yaratıcılık gerektiren bir işiniz var ise ya da bir proje başlatmak istiyor iseniz bu konular hakkında gelişmeler olacaktır. Bir dava süreciniz var ise bu konu hakkında haberleriniz olacaktır. Yüksek öğrenim akademik bazı konular için güzel fikirler geliştirmeniz olası. Bu süreçte sizin dışınızda gelişen durumlar yaşayabileceksiniz. Ticari konular, eğitim ve yurtdışı bağlantılı işlerde sağlam adımlar atma zamanı.

KOVA YENİ AYININ YENGEÇ BURCU ETKİLERİ
Sevgili Yengeçler, bu Yeni Ay’da ortaklı işler finansal durumunuz ve toplu paranın elinize geçmesi durumu ya da alacak verecek krediler ile alakalı gündeminiz var. Sürprizlere açık olun. Beklemediğiniz durumlar söz konusu. Kredi çekmek istiyorsunuzdur bununla ilgili haberler alabilir veya adımlar atabilirsiniz. Risk içeren durumlarda daha dikkatli adımlar atmanızı tavsiye ediyorum. Finansal konular veya ortaklı iş yapmak istiyor iseniz çok iyi düşünmelisiniz. Sosyal çevre arkadaşlar konusunda da kopuşlar yaşanabilir. Belki eskiden bu yana ötelediğiniz ve sizi üzen bir durum vardı bitmesi söz konusu sizin hayrınıza olacak üzülmeyin sakin kalın.

KOVA YENİ AYININ ASLAN BURCU ETKİLERİ
Sevgili Aslanlar, sizin vurgunuz ikili ilişkiler üzerine evlilik, iş ilişkisi ve her türlü ikili ilişkiler üzerine başlatma enerjiniz var. Bazı ilişkiler sonlanabilir kopuşlar olabilir veya beklenmedik ani kopmalar yaşanabilir ve ummadık tepkiler alabilirsiniz. Açık düşmanlıklar dostum dediğiniz insanlardan beklemediğiniz bir durum karşınıza çıkması olası. Bu durumlar sizi sarsıyor gibi görünse de aslında tüm ilişkilerinizde sonrası için kalıcılık ve sağlamlık olarak size dönüyor olacaktır. Eksiklerinize bakma zamanı diyebilirim. Ortak noktada birleşmek için güzel fırsatlar. ‘Hazırlıklı olun ilişkiyi devam ettirmek istiyor muyum? Tamam mı devam mı?’ gibi soruları kendinize sorabilirsiniz. En doğru karar sizde.

KOVA YENİ AYININ BALIK BURCU ETKİLERİ
Sevgili Başaklar, sağlık iş ortamı konularınız sürpriz beklenmedik engellere takılma durumu söz konusu olabilir. Düzeni korumakta fayda var. İş değiştirmek, departman değiştirmek isteğiniz olabilir. Sağlığınızdan ertelediğiniz bir durum var ise harekete geç ve erteleme diyecek durumlar yaşama olasılığınız var. Çok efor harcamadan kendinizi çok yormadan işlerinizi halledin. Günlük rutinleriniz sizi yormaya başlayacak ve plan yapmak durumunda kalacaksınız. Yeni fırsatlar yaratma zamanı.

KOVA YENİ AYININ TERAZİ BURCU ETKİLERİ
Sevgili Teraziler Çocuklar konusunda sorumluluk eş ile tartışma yada çocuklar konusunda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz. Okulların açılma durumunda kaygı duyabilirsiniz. İş yatırımı alım satım konusunda sürpriz olabilir. İlk kez bir yatırım yapmaya karar verdi iseniz bu dönem risk almayın ve bekleyin bilen bir kişiye danışıp yol göstermesini isteyin. Aşk ilişkilerinde, keyif aldığınız konularda da fırsatlar olabilir. Yeni hobiler edinmek isteyebilirsiniz. Yeni insanlar ile tanışmalar yaşanabilir ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

KOVA YENİ AYININ AKREP BURCU ETKİLERİ
Sevgili Akrepler evlilik, yuva yerleşim konuları ev içinde sürpriz  gelişmeler söz konusu. Tartışmalara açık bir dönem. Bağ koparmadan önce sakin kalın ve düşünün. Ev arayışınız var ise güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişte önünüze gelen ve sizin görmezden geldiğiniz bir konunun tekrara gündeme gelmesi yaşanabilir. İstikrar ve huzur arayışınız olabilir. Dinlenin ve aileniz ile güzel zamanların keyfini çıkarın.

KOVA YENİ AYININ YAY BURCU ETKİLERİ
Sevgili Yaylar, yakın çevre, kardeşler, iş arkadaşları gündeminiz olabilir. Bu dönem çevremizde sağlam dostluk, sağlam aile birliği söz konusu. Sabırlı olmanızda fayda var. Her şeyin bir yöntemi vardır. Yeni insan yeni çevre ve değişim isteyeceksiniz. Bazı arkadaşlarınızın size iyi gelmediğini düşünerek değişim yapmak isteyebilirsiniz. Geçmişte olan dostlarınız ile buluşma ya da sosyal medyada olmanızda fayda var.

KOVA YENİ AYININ OĞLAK BURCU ETKİLERİ
Para, para, para diyeceğiniz bir döngü. Para evinizde hareketlilik mevcut ve etkili göstergeler var. Beklenmeyeni bekle diyor. Ertelediğiniz almak istediğiniz özellikle elektronik cihazlar sizin için dikkat çekici. Yatırım yapmak, fırsatlar yakalamak söz konusu. Maaşınıza zam alabilir veya beklemedik bir para akışı yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de güzel vurgular var.İşinizde içinde olduğunuz sektörde de güzel gelişme var. Dikkat etmeniz gereken durum risk içeren konulardan uzak durun biraz erteleyin.

KOVA YENİ AYININ KOVA BURCU ETKİLERİ
Sevgili Kovalar, Bütün gezegenler burcunuzda yerleşmiş durumda. Sizin için yeni başlangıç zamanı ve değişim için eskileri hayatınızdan çıkarıp yenilere yer açmalısınız. Siz düzeninizin bozulmasını pek sevmezsiniz ama burada gökyüzü size artık değiş dönüş diyecek ve bunu yaptığınızda hayatınızda değişen durumlara siz dahi inanamayacaksınız. Aile konularında kontrolünüzde olmayan bazı durumlar söz konusu. Geçmiş konuları enine boyuna düşünün ve kararınızı net verin. Geçmişe sünger çek ve yeniliklere kendini aç. Bu yeniayda yenilik ve değişim sizin için güzellikler getirecek.

KOVA YENİ AYININ BALIK BURCU ETKİLERİ
Yeni Ay da arka planda kalarak bitirmeniz gereken durumları bitirme zamanı. Dış dünya ile iletişimi bırakıp kendinize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir zaman. Yenilik zamanı ama eskiyi bırakmadan yeniye gidemeyiz. Geçmişe sünger çek ve bazı konuları yeniden değerlendirme zamanı. Bazı gelişmeler yaşamanız söz konusu. Hayatınızdan bazı insanları çıkarma zamanı. Ruhsal olarak kendi içinizde hesaplaşma zamanı. Kuruntu zamanı değil varsayımlar ile hareket etmeyin gerçekçi olun ve arkanıza yaslanıp hayatınızı bir gözden geçirin. Belki kendinizi sorgulayacak ve doğru yolu kendiniz bulacaksınız.

Karma Astrolog Elif Bozkurter - formsante.com.tr

Yorumlar