Turizm

İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 2 Aralıkta başlayacak

Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi; 2-4 Aralık tarihlerinde arasında ziyaret edilebilecek.

İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 2 Aralıkta başlayacak

Turizm sektörünü ağırlayacak Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'ne  2-4 Aralık tarihlerinde 500 katılımcı firma yer alacak.

İngiltere, KKTC, Kosova, Malta, Uganda’dan katılımcıların yer aldığı fuara Türkiye'den katılım gösterecek firmalar; Adana, Afyon, Antalya, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Konya, Kütahya, Muğla, Nevşehir, Sinop, Şanlıurfa, Trabzon, Zonguldak illerini temsil edecek.

Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi için düzenlenen alım heyeti programı kapsamında, 58 ülkeden 250 ziyaretçi fuarda yeni iş bağlantıları kurmak için katılımcılarla buluşması bekleniyor. Ziyaretçiler gelmesi beklenen ülkeler; Almanya, ABD, Arnavutluk, Azerbaycan, Bangladeş, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bulgaristan, Cezayir, Çin Demokratik Kongo, Endonezya, Fas, Fildişi Kıyısı, Filipinler, Filistin, Fransa, Gana, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İran, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Kazakistan, Kıbrıs, Kırgızistan, Kosova, Kuveyt, Letonya, Libya, Lübnan, Macaristan, Malezya, Mısır, Monako, Nijerya, Norveç, Özbekistan, Pakistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Singapur, Slovenya, Suudi Arabistan, Tacikistan, Tayland, Tunus,  Ukrayna, Uruguay, Ürdün ve Yunanistan....

Fuarda açılacak ‘Şanlıurfa Haleplibahçe Mozaik Sergisi’. 150 adet tablodan oluşuyor. Şanlıurfa Haleplibahçe’de çıkan eserler, Hatay ve Gaziantep yöresinde bulunan mozaikleri de kapsayan sergide ayrıca özgün çalışma mozaikleri de olacak. 

1938 – 1980 yılları arasında üretilen klasik otomobiller, 2-4 Aralık 2021 tarihlerinde fuarizmir’de olacak. İzmir Klasik Otomobilciler Derneği tarafından organize edilen ‘Klasik Otomobiller Sergisi’, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda otomobil hayranlarının beğenisine sunulacak.  

‘Kitre Bebek-Anadolu’nun Dili Türkiye’nin Renkleri Sergisi’ de Travel Turkey İzmir Fuarı etkinlikleri arasında.

Turizmde dijital dönüşüm, online dağıtım ve yeni pazarlara açılma stratejileri, oteller için global ödeme platformları, büyüyen platformlarda online platformların gücü, şehir otellerinde pratik otel yönetimi, havayollarında dijitalleşme ve yeni trendler, veriyi gelire dönüştürme teknikleri gibi konular ‘TTI Tech Stage’ alanında ele alınacak.

Fuarizmir A ve B hollerinde fiziksel olarak gerçekleşecek fuar, www.travelturkeyexpo.com adresinden ziyaretçi kayıt formu doldurularak online olarak takip edilebilecek.

İlk iki gün profesyonel ziyaretçiye açık olan fuar, son gün halka açık olacak.

Yorumlar