Moda

Dünya şampiyonu saç modeli tasarımcısı Natalia Smirnova Türkiye'ye geliyor

Paris’t dünyanın en iyi kuaförlerini bir araya getiren Dünya Kuaförcülük Sanatı, Kozmetik Dekorculuğu ve Saç Model Yapma Şampiyonasının Natalia Smirnova, 14 Aralık’ ta Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek bir lansmanı için Türkiye’ye geliyor.

Dünya şampiyonu saç modeli tasarımcısı Natalia Smirnova Türkiyeye geliyor

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Dünya Kuaförcülük Sanatı, Kozmetik Dekorculuğu ve Saç Model Yapma  Şampiyonası dünyanın en iyi kuaförlerini biraraya getirdi. Yarışmanın birincisi Dünya ve Avrupa şampiyonu Natalia Smirnova, 14 Aralık’ ta Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek olan bir lansmanı  için Türkiye’ye geliyor.

Lansmanı yapılacak ürünün marka yaratıcısı Katia Levit, “markamız, cokyönlü olan ve iyi insanlardan oluşan bir aile. Profesyonel güzellik malzemeleri konusunda portföyümüzdeki her markanın şampiyonu olmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Sosyal sorumluluk projelerine destek verdiklerini ve çevre dostu ürünler kullanmaya özen gösterdiklerini söyleyen Katia, “Bu bizim için çok önemli, üstelik biz de gönüllüyüz ve buna sponsor oluyoruz. Mümkün olduğunca çevre dostu ürünler ithal ediyoruz,  Aynı zamanda LÖSEV çocuklarına destek veriyoruz çünkü ne yazık ki protokole göre yapılan işlemler çocukların bağışıklık sistemine göre değil. Mümkün olduğunca topluma ulaşmaya çalışıyoruz ve nüfusun zayıf kesimlerini destekliyoruz. Gülebilirsiniz ama coşkuyla. Evet paranormaliz am a güzelliklerin dünyayı kurtaracağına inanıyoruz. Çünkü gençliğin sırrını çözdük” dedi

Yorumlar