Moda

Doja Cat'in Grammy Ödüllerine damga vuran Dilara Fındıkoğlu dövmesi

Ünlü Türk Moda Tasarımcısı Dilara Fındıkoğlu, ünlü Rapçi Doja Cat sayesinde 2024 Grammy Ödüllerine damga vuran isimler arasında yer aldı.

Doja Catin Grammy Ödüllerine damga vuran Dilara Fındıkoğlu dövmesi

Müzik dünyasının en prestijli etkinliği Grammy Ödülleri dün akşam 66. kez Los Angeles'ta gerçekleştirilen törenle sahiplerini bulurken ilginç bir şekilde gecede en çok konuşulan isimlerden biri de Türk Moda Tasarımcısı Dilara Fındıkoğlu oldu. Ünlü ABD'li Rap sanatçısı Doja Cat, alnındaki Dilara Fındıkoğlu dövmesi ile dikkatleri üzerine çekerken bilmeyen herkes kim bu Dilara Fındıkoğlu diye sordu. 

Müzik dünyasının merakla beklediği ödül töreni Los Angeles'ta Trevor Noah'ın sunuculuğu ile yapılırken, Taylor Swift yılın albümü, Billie Eilish en iyi şarkı ödülünü aldı.

DİLARA FINDIKOĞLU KİM DEDİRTEN DÖVME

Ancak törende gözler onlar kadar Doja Cat'in üzerinde oldu.  Dilara Fındıkoğlu imzalı şeffaf korse elbisesi ve gözlükleriyle törene katılan Doja Cat'in alnındaki "Dilara Fındıkoğlu" dövmesi çok konuşuldu.

En İyi Pop Solo Performansı, En İyi Melodik Rap Performansı ve En İyi Rap Şarkısı ödüllerine aday gösterilen isimlerden biri de Doja Cat oldu. Fakat ünlü şarkıcı hit olan birçok şarkısına rağmen aday gösterildiği hiçbir ödülü kazanamadı.

Asıl dikkat çeken ise her zamanki dekolteli kıyafetlerinden çok sanatçının giydiği tasarım elbisenin bir Türk- İngiliz tasarımcıya ait olmasıydı.

Şarkıcı vücudunun her yerindeki çok sayıda geçici dövmeyi göstermesine olanak tanıyan şeffaf, straplez bir elbise giydi.

Üstüne üstlük, Doja Cat elbisenin sahibi tasarımcı Dilara Fındıkoğlu'nın ismini alnına yazdırınca ilgi odağı oldu.

DİLARA FINDIKOĞLU KİMDİR?

Türk moda tasarımcısı Dilara Fındıkoğlu, Kayserili bir anne ve babanın kızı olarak 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Dilara Fındıkoğlu'nun moda tasarımına olan ilgisi küçük yaşlarda gelişti. Lise eğitimini tamamlayana kadar İstanbul’da yaşadı. Ardından üniversite eğitimi için İngiltere’ye gitti ve dünyanın en prestijli okullarından, Londra’da Central St. Martins’te moda tasarımı okudu. 2015 yılında onur derecesiyle mezun oldu .

Fındıkoğlu, 2016 yılında Londra merkezli moda markasını açtı. O zamandan beri Bella Hadid, Lady Gaga, Madonna, Rihanna, Björk, FKA Twigs ve Margot Robbie gibi önde gelen isimler onun kreasyonlarını kırmızı halılarda, sahnelerde ve diğer halka açık gösterilerde giydiler.

2024 Grammy Ödüllerini kazananların tam listesiMüzik dünyasının en prestijli organizasyonu Grammy Ödülleri, dün akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İşte . İşte Grammy Ödüllerini alan isimler:

 

Yorumlar