Moda

Dilan Damgacıoğlu: İç çamaşırın dış giyimde kullanılır olması sevindirici!

Sokak modasında iç çamaşırı trendi yayılıyor. Moda dünyasında bir iç giyim markasının sahibi olan Dilan Damgacıoğlu, "günümüz şartlarında modanın geldiği bu süreçten çok memnunum" dedi.

Dilan Damgacıoğlu: İç çamaşırın dış giyimde kullanılır olması sevindirici!

Moda tasarımcısı Dilan Damgacıoğlu, modanın kendini ifade etme şekli olduğunu düşündüğünü belirterek; "giyim ile dış giyimin birbirine uyumlu  biçimde gelişim göstermesinden mutluluk duyuyorum" diyor

Modanın her geçen gün var olan kalıpları yıkan, daha bağımsız ve daha özgür olan bir yapıya kavuştuğundan söz eden Dilan Damgacıoğlu, günümüz şartlarında modanın geldiği bu süreçten çok memnun olduğunu ve kendi markası ile de bunu yaptığını ifade ediyor.

Damgacıoğlu, insanların belirli moda kuralları arasında kalmak zorunda olmamasının daha cazip olduğunu ifade ederek bu konuyla ilgili düşüncelerini şöyle aktarıyor; “Günümüz modasında iç çamaşırının dış giyimde kullanılır hale gelmiş olmasından dolayı çok mutluyum. Bu hareket ilk başta aykırı bir duruş olarak başlayıp daha ana akım bir duruma geldi. Daha çok kişinin kendini iç giyim ile ifade edebiliyor olması çok sevindirici. Bu durum sadece iç giyimde değil; plaj, parti kıyafeti, sahne kıyafetleri gibi konularda da aynı. Artık her şey iç içe geçmiş durumda ve bu belli kalıplara sığmak zorunluluğunu ortadan kaldırıyor ve daha özgürleştirici bir yapıya kavuşuyor. Aslında bu durum benim içinde modanın en sevdiğim yanlarından biri."

Yorumlar