Ekonomi

Crycash, Bitcoin'e rakip olmaya hazırlanıyor

Yeni sanal para Crycash, ekonomi dünyasına girmeye hazırlanıyor. Almanya’da üç Türk kardeş tarafından kurulan ünlü oyun firması Crytek, Bitcoin'in başarısı üzerine popüler hale gelen kripto para dünyasına adım atıyor.

Crycash, Bitcoine rakip olmaya hazırlanıyor

Ekonomi kahinlerine göre; günümüzün ve geleceğin en büyük yatırım araçları arasında yer alacak Kripto Para'ya rağbet her geçen gün artıyor. Sanal Para piyasasında yerini sağlamlaştıran Bitcoin'in yeni rakibi Crycash (CRC); özellikle oyuncular için  tasarlanmış ilk ekosisteme sahip coin olarak piyasaya girmeyi hedefliyor.

Crycash; 12 Aralık 2017’de ilk satışını gerçekleştirecek.,

 Almanya’da üç Türk kardeş tarafından kurulan ünlü oyun firması Crytek, oyunculara özel ve oyun odaklı geliştirilen, bağımsız Kripto Para birimi Crycash ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Crycash, 12 Aralık 2017 ile 15 Ocak 2018 tarihleri arasında coin satışı yapmaya başlayarak piyasadaki yerini almayı planlıyor. Crycash projesinin ilk iş ortağı konumundaki Crytek, ürünlerine Crycash ödeme seçeneği ekleyecek.

Crycash ödemeleri ilk olarak Cryengine ve ücretsiz FPS Oyunu Warface Türkiye’den başlayacak.

Crycrash CEO’su Wachtang Budagaschwili, piyasaya sürecekleri Coin’leri hakkında “Mottomuz, oyuncuların ve oyun geliştiricilerinin bu tutkularından daha fazla kazanmalarını sağlayacak ürünler yaratmak. Crycrash oyun dünyasının ekosistemine iki ayrı ve dikkat çekici çözüm getirmeyi hedefliyor. Oyuncuların, oyun içi görevleri tamamlayarak para kazanmasını sağlamak ve oyun geliştiricilerine oyunlar ve diğer sanal öğeler için merkezi olmayan bir satış seçeneği kazandırmak.”  dedi.

 “Crycrash dört ana öğeden oluşacak; Plink isimli bir iletişim ve cüzdan aplikasyonu, bir reklam platformu, oyun turnuvaları ve diğer etkinlikler için bir e-Spor platformu ve sanal bir varlık pazarı” açıklamasında bulunan Wachtang Budagaschwili, ürettikleri kripto paranın ana hatlarını da belirtti.

Projesinin ilk iş ortağı Crytek, ürünlerine Crycrash ödeme seçeneği ekleyecek, buna da ilk olarak CRYENGINE ve Ücretsiz FPS Oyunu Warface Türkiye’den başlayacak. Crytek cephesinden Faruk Yerli’nin açıklamaları şu şekilde; “Her zaman sınırları zorlayan oyunları ve yenilikçi teknolojileri pazara sunan bir şirket olarak, sektördeki neredeyse 20. yılımızda, oyuncuların ve oyun geliştiricilerin karşılaştıkları sorunlar ile çok yakından ilgileniyoruz. Crycrash konseptinde çok fazla potansiyel görüyoruz; onların özellikle oyuncular için paratik ürünler ve araçlar yaratma konusundaki yaklaşımlarından çok etkilendik...

Crycrash (CRC), ilk Coin satışını 12 Aralık 2017 tarihinde saat 19:00’da başlatacak ve bu satış 15 Ocak 2018 saat 18:59’a kadar sürecek. Erken alım yapanlar ilk 120 saat içindeki alımlarından %15 bonus kazanacaklar. Ardından gelen alımlarda bonus miktarı her 24 saat %1 oranında gerileyecek ve 31 Aralık 18:59’da bonus imkanı sona erecek. İlk olarak 1 CRC’nin fiyatı 0.001 ETH olacak. 200 ETH’nin üstünde alım yapanlar için ise %20’lik “Büyük Balık” bonusu uygulanacak. ETH dışında BTC, BCH, LTC ve DASH gibi Coinler de zamanla kabul edilecekler. CRYCRASH alan tüm katılımcılar, devrimci bir uygulama olacağı ön görülen Plink’I test eden ilk kişiler olma şansına erişecekler. Crycrash hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler; http://crycash.io/,  https://twitter.com/cry_cash, ve https://www.facebook.com/crycash.io, adreslerini takip edebilirler."

Yorumlar