Şirket

Solarex İstanbul 4 Nisan'da İstanbul Fuar Merkezi’nde başlıyor

Dünyanın 3. büyük güneş enerjisi fuarı, 6. Solarex İstanbul, 500 firmanın katılımı ile 4-5-6 Nisan 2024 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek

 Solarex İstanbul 4 Nisanda İstanbul Fuar Merkezi’nde başlıyor

4-5-6 Nisan 2024 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek 16. Solarex İstanbul, Türkiye'nin bu alandaki potansiyelini arttırmak ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyor.

Her yıl nisan ayının ilk haftasında güneş enerjisi teknolojilerinin en büyük buluşmasına ev sahipliği yapan SolarEX İstanbul, 16. Yılında 65.000 m2 dev arenada İstanbul Fuar Merkezi’nin 2-3-4-5-6-7-8 numaralı salonlarında milyon dolarlık anlaşmalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Güneş enerjisine dair her şeyi fuarda bulmak mümkün

Voli Fuar Hizmetleri A.Ş. çatısı altında, 2008 yılından bu yana Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı olarak düzenlenen SolarEX İstanbul, 16.yılında mevcut salonlarına depolama salonunu dahil ederek konusunda dünyanın üçüncü, Avrasya’nın ise en büyük uluslararası fuar organizasyonu olarak yerini aldı.

Konferans programları ile simultane tercüme eşliğinde dünyaya canlı yayın yapan SolarEX İstanbul; PVEL, TASİP, AREC, TSE, AVERE, GÜVEN İSLAMOĞLU, SOLAR 3GW, TESAB, DESBAŞ, MUSİAD, GEFF TÜRKİYE, GÜNEŞDER, YEYKAD, SOLAR VİZYON, ECOMUSE, ENERJİ DEPOLAMA ENDÜSTRİLERİ DERNEĞİ, PİLDER, SHURA, İBESA, EDSİS oturumlarının yanına sıra katılımcı firmaların sunumlarına da ev sahipliği yapacak.

Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB Solarex İstanbul’a destek veriyor.

Ticaret Bakanlığı’nın her yıl açıkladığı ve destek kapsamına alınan sektörel nitelikli yurt içi fuarlar listesinde yer alan SolarEX İstanbul, katılımcılarının Ticaret Bakanlığı’nın belirlediği fuar desteğinden yararlanmasına olanak sağlıyor. Fuara katılım sağlayan firmalar bağlı bulundukları birlikler üzerinden fuar katılımcısı olduklarını beyan ederek, destek talebinde bulunabilir ve ticaret hacimlerini SolarEX İstanbul’da geliştirebilirler.

SolarEX İstanbul için ücretsiz davetiye ve detaylı bilgi için; www.solarexistanbul.com

Yorumlar