Yeniçağ

İçinde şifalı taş bulunan tılsımlı mumlar büyük ilgi görüyor

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma&Spritüel Astrolog Havvanur İncekara'nın ürettiği tılsımlı mumlar büyük ilgi görüyor. Mum bittiğinde dilekçiler bir de şifalı taş sahibi oluyor.

İçinde şifalı taş bulunan tılsımlı mumlar büyük ilgi görüyor

İstanbul Sirkeci Garında gerçekleştirilen Renkli Pazar Alışveriş Festivali, internet üzerinden kendi ürettikleri ürünleri satan girişimcileri buluşturdu. Pazarda ürünlerini fuar ziyaretçileri ile buluşturanlar arasında  Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma&Spritüel Astrolog Havvanur İncekara da vardı.

Venüs Ezoterik Mumlarını fuar ziyaretçileri ile buluşturan  Havvanur İncekara yoğun ilgi gördü.

Havvanur İncekara, büyük beğeni kazanan ve ilgi gören mumları hakkında şu açıklamada bulundu: "Venüs Ezoterik Mum yıllardır yapılan araştırmalar, istatistik bilgiler ve bu bilgilerin insan üzerindeki etkilerinin, estetik ve yüksek enerji frekanslarından faydalanılması amacı ile bütünün hayrını gözetmek amacıyla ortaya çıkmış bir kuruluştur.

Doğal taşlar şimdiye kadar kolye, küpe, yüzük, biblo ve süs eşyaları olarak bir çok şekilde karşımıza çıkmaya devam etmiştir. Öyle ki bir çoğumuz için vazgeçilmez hale gelen totem takılarımız dahi bulunmaktadır. Tüm kadim uygarlıklar tarafından önemli bir yere koyulan taşların sırrı günümüzde tamamen çözümlenmiş olmamakla birlikte araştırmalar devam etmektedir.

Yine çok kadim bigilerden olan kokular hayatımızda birçok alanda bizi etkiler. Gündelik hayatımızda yaşadığımız duyguların %75’inde rol oynar ve hafızamızda çok büyük etkiye sahiptir. İnsan, 10.000’in üzerinde koku moleküllerini birbirinden ayırt edebilir.

Bu kokuların günlük hayatımızda; hafıza ve duyguların yanı sıra iştah, sinir sistemi, vücut sıcaklığı, stres seviyesi ve konsantrasyonu etkiler. Akademisyenler ve birçok araştırmacı, kokunun en basit istekleri doğrulayan bir ruh hali ürettiği ve bu yüzden etkili olduğu kanısındadır. Bir süredir Fransa, İngiltere ve bir çok Avrupa ülkesinde yükselen trend onların kokuları ile eşleşerek mum olarak kullanılmasıdır.

Oldukça dekoratif modellere sahip olmakla beraber mekanların enerjilerini dengelemeye yönelik ürünler oldukça rağbet görmekteler. İnsanlar kimi zaman astrolojik etkileri bertaraf edebilmek, kimi zaman şans, kimi zaman ise etkili bir meditasyon yada canlılık arzusu ile tercihlerini yapmaktalar. Mumlar ise kadim zamanlardan itibaren bazen ak, bazen ise ak maji ile karşımıza çıkmaktadır. Tüm evrenin enerji olduğundan yola çıkarak, mekanların ve insanların frekanslarını yükseltecek bu uygulama Türkiye’de Venüs Ezoterik Mum aracılığı ile hizmet vermeye başlamış bulunmaktadır. Şirketin amacı kadim gelenekler ve dünyada yükselen trendlerin Türkiye’de de bilinilir kılınmasıdır. Tüm mumların balmumu, esanslar ve orijinal kristallerle tasarlanması kuruluşun Şifalı Taşlar Uzmanı Havvanur İncekara tarafından organize edilerek her geçen gün portföye hem tasarım hem de üretim adına yenilikler eklenmektedir. “ Kokusu ile dinlen, enerjisi ile canlan” sloganı ile yola çıkan kuruluş kendisine “dünyanın tüm karanlığı tek bir mumu söndürmeye yetmez” ilkesini amaç edinerek, mekanları her anlamda güzelleştirerek, huzurlu kılmayı isteyen insanların gönül birliği yaptığı bir kuruluştur"

İletişim için: insagram'da @ Venus Ezoterik Mum ve www.havvanurincekara.com

Yorumlar