Yaşam

Müzisyen Jehan Barbur’un annesi vefat etti

Ünlü şarkıcı Jehan Barbur, annesi Müryel Barbur'u kaybetmenin acısını "Canımın parçası annem Hoşça kal" sözleriyle paylaştı.

Müzisyen Jehan Barbur’un annesi vefat etti

Müzisyen Jehan Barbur'un annesi Müryel Barbur vefat etti.  Müryel Barbur'un uzun süredir tedavi altında tutulduğu belirtildi.

Ünlü şarkıcı acı haberi Instagram hesabından takipçileriyle şu şekilde paylaştı;

“Canımın parçası annem hoşça kal... Uzun süredir verdiğimiz mücadele ruhunun bugün huzura kavuşmasıyla son buldu. Başka türlü bir uğurlama tercih ederdik. Fakat pandemi sebebiyle kilise ayini ve cenaze törenimiz sadece aile arasında olacaktır.

Taziyelerinizi 25 Eylül saat 14:30-20:30 arası açık havada bir araya gelebilme imkanı sunduğundan, sevgili annemin İskenderun'daki kafesi Flör'de kabul edebileceğiz. Covid-19 sebebiyle aile evimiz taziyeye açık olamayacaktır. Son üç yıldır yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Bu acıdan uzak olmanız dileğimle.

Başka türlü bir uğurlama tercih ederdik. Fakat pandemi sebebiyle kilise ayini ve cenaze törenimiz sadece aile arasında olacaktır. Son üç yıldır yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Bu acıdan uzak olmanız dileğimle. Jehan”

Yorumlar