Yaşam

Davranışlara göre ilginin 10 ifadesi

İlgi duyduğunuz kişinin sizi sevip sevmediğini nasıl anlarsınız?

Davranışlara göre ilginin 10 ifadesi

Karşınızdaki insanın size ilgisi olup olmadığını merak ediyorsanız, onun hareketlerini analiz ederek size ilgisini anlayabilirsiniz.

Karşınızdaki insanın sizinle zaman geçirmek istiyor, önem verdiğiniz şeyleri hatırlıyor, esprilerinize komik olmasa da gülüyorda, sizi seviyor demektir. Dahası da var.

İşte 10 davranış şekli ve anlamları

1.HAREKETLERİNİZİ TEKRARLAMASI

Siz bacak bacak üstüne attığınızda o da aynısını yapıyor ya da siz elinizi belinize koyduğunuzda o da aynısını yapıyorsa bu durum size olan ilgisini gösterir.

2. SİZE DOĞRU EĞİLMESİ

Karşınızdaki size olan ilgisini belli etmek için size doğru eğilir. Siz de bu davranışı gözlemliyorsanız onun size karşı ilgili olduğundan emin olabilirsiniz.

3. SİZE DEVAMLI BİR ŞEYLER SORMASI

Bir insan birisine aşık olduğu zaman onun hakkında her şeyi merak etmeye başlar. Karşınızdaki kişi de size devamlı bir şeyler sormasının sizi daha yakından tanımak ve size olan ilgisini göstermek için olduğunu bilmelisiniz.

4. HİSLERİNİZ ONA YÖNELİYORSA

İçinizde "beni seviyor" diyen bir ses varsa içinizden gelen sese kulak verin. Çünkü bir kadın hislerinde kolay kolay yanılmaz.

5. SÜREKLİ TEMAS EDİYORSA

Şakalaşırken ve sohbet ederken size temas ediyor ve bu harekeleri fırsat buldukça tekrarlıyor mu? Cevap evet ise size aşık, emin olabilirsiniz.

6. ENGELLERİ KALDIRMAYA ÇALIŞIYORSA

Yemeğe çıktığınızda ya da sizinle beraber bir aktivite yaparken devamlı size yardım diyor ve ihtiyaçlarınızı karşılamaya mı çalışıyor? Doğru tahmin ettiniz, size aşık.

7. ÖNEM VERDİĞİNİZ ŞEYLERİ HAFIZASINDA TUTUYORSA

Doğum gününüz, işe başlama tarihiniz ya da onun yanındayken konusunu açtığınız özel bir tarihi aklında tutuyor ve o gün geldiğinde kutlama yapıyorsa size karşı oldukça ilgili demektir.

8. DEVAMLI YANINIZDAYSA

Kütüphanede, okulda, cafede, alışveriş merkezinde… Her yerde karşınıza çıkıyor ve sizinle iletişim kurmak istiyorsa bu durum size olan aşkından dolayıdır.

9. HEP YANINIZDA OLMAK İSTİYORSA

Sizden hoşlanan kişi devamlı yanınızda olmak ve sizinle konuşmak istiyorsa bu size olan aşkından dolayıdır. Sinemaya gitmek, spor yapmak ya da farklı bahanelerle bu ilgisini gözlemleyebilirsiniz.

10. YORUM VE BEĞENİ REKORLARI KIRIYORSA

Karşınızdaki kişi sıkı bir sosyal medya takipçinizse bu da size ilgili olduğu anlamına gelir. Her paylaşımınıza beğeni ve yorumlar yapması boşuna değil.

Yorumlar