Yaşam

2017 yılında evlenen ünlü çiftler

2017 yılında birçok ünlü isim dünyaevine girdi... İşte geçen sene mutluluğa 'evet' diyenler...

2017 yılında evlenen ünlü çiftler

Fahriye Evcen - Burak Özçivit

Oyuncu çift, Fahriye Evcen ile Burak Özçivit 2017 yılının haziran ayında evlendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan çiftin Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen nikah törenine birçok ünlü isim katılmıştı.
Azra Akın - Atakan Koru

2002 Dünya Güzeli Azra Akın uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Atakan Koru ile nikah masasına oturdu. Çift, 24 Ağustos 2017'de Tekirdağ’da bir bağ evinde evlendi.

Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı

Televizyoncu Acun Ilıcalı, 8 yıldır birlikte olduğu Şeyma Subaşı ile Fransa'da nikah defterine imza attı. Çift, daha sonra Saint Tropez'de düğün yaptı.

Tolgahan Sayışman - Almeda Abazi

Oyuncu Tolgahan Sayışman ile Almeda Aabazi 2017'de Los Angeles'da evlendi.

Sarp Akkaya -Sinem Yalçınkaya

Oyuncu Sarp Akkaya ile Sinem Yalçınkaya 2017'nin mayıs ayında evlendi. Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen nikah ve düğün töreni ile dünyaevine giren çiftin düğününe birçok ünlü isim katıldı.

İbrahim Çelikkol - Mihre Mutlu

Oyuncu İbrahim Çelikkol, mimar sevgilisi Mihre Mutlu'yla Knidos Deveboynu Feneri'nde evlendi. 2017 yılında hayatlarını birleştiren çift, düğün fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

Sarp Apak - Bengisu Uzunöz

Sarp Apak, Bengisu Uzunöz ile 2017'de dünya evine girdi. Çiftin düğünü İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleşti.

Rüzgar Erkoçlar - Tuğba Beyazoğlu

'Bekarlığa Veda' partisi düzenleyen Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu nikah masasına oturdu. Sarıyer, Bahçeköy’de bir mekanda gerçekleştirilen düğüne gelin ve damadın akrabalarının yanı sıra sanat camiasından birçok isim katıldı.

Atakan Arslan - Serap Korkmaz

Survivor yarışmasının 2016 şampiyonu Avatar Atakan, hayatını Serap Korkmaz ile birleştirdi. Çift 2017'de nikah masasına oturdu.

Hande Soral - İsmail Demirci

Oyuncu Hande Soral ve İsmail Demirci ile 2017 yılında evlendi.

Gizem Karaca - Kemal Ekmekçi

Oyuncu Gizem Karaca ile Kemal Ekmekçi Bodrum’da evlendi. 2017'de gerçekleşen nikahta gelin Gizem Karaca'nın heyecandan gülme krizine girmesi magazin gündeminde çok konuşulmuştu.

Rüzgar Erkoçlar - Tuğba Beyazoğlu

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu ile 2017 yılında dünyaevine girdi.

Yorumlar