Yaşam

2017 yılında boşanan ünlü çiftler

2017 yılında, dünyaevine girip mutluluğu yakalayan ünlüler olduğu gibi boşananlar da oldu... İşte 2017'de evlilikeri biten ünlüler...

2017 yılında boşanan ünlü çiftler

Murat Dalkılıç - Merve Boluğur

Boşanma dedikoduları ile magazin gündemininden düşmediler. 2015'te nikah masasına oturan şarkıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur'un iki yıllık evliliği tek celsede bitti. Çift, 2017'de anlaşmalı olarak boşandı.

Tuba Büyüküstün - Onur Saylak

2011 yılında 'aşıklar şehri' Paris'te nikah masasına oturan Tuba Büyüküstün - Onur Saylak çifti evliliklerinde yaşadıkları krizi aşamadı ve 2017 yılında anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Çiftin Toprak ve Maya isminde ikizleri var.

Murat Başoğlu - Hande Bermek

Öz yeğeniyle ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu ve 14 yıllık eşi Hande Bermek 2017 yılında anlaşmalı olarak boşandı.

Sadettin Saran - Emek Külür

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Aralık 2011’de aşk yaşamaya başladığı Diş Hekimi Emek Külür ile Eylül 2012’de nikah masasına oturmuştu. Saran ile Külür'ün 5 yıllık evliliği 2017'de tek celsede bitti.

Demet Şener - İbrahim Kutluay

Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın boşanma süreci devam ediyor...

11 yıl önce evlenen Demet Şener - İbrahim Kutluay'ın iki çocukları var. Demet Şener, geçen yıl ekim ayında “evlilik birliğinin temelinden sarsılması” gerekçesiyle boşanma davası açmıştı.

Levent Üzümcü - Ebru Tuay

Levent Üzümcü ile eşi Ebru Tuay Üzümcü, 20 yıllık evliliklerini tek celsede boşanarak 2017 ocak ayında noktaladılar.

Mustafa Ceceli - Sinem Gedik

Şarkıcı Mustafa Ceceli, 1 Kasım 2008 tarihinde Sinem Ceceli ile evlenmişti. 25 Mayıs 2017'de boşanan çiftin bir oğlu var. Ceceli oturdukları evi eski eşine verdi ve 3 milyon lira da tazminat ödedi. Mustafa Ceceli'nni eşinden boşandıktan 5 gün sonra sevgilisi Selin İmer'le fotoğrafları çıkmış, çiftin ayrılığına bu ilişkinin sebep olduğu öne sürülmüştü. İmer ile Ceceli 10 Temmuz'da nikah masasına oturdu.

Birce Akalay - Sarp Levendoğlu

Oyuncu çift Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, birçok kez boşanma kararı almış her seferinde bu kararlarından vazgeçmişlerdi. 1 Ağustos 2014’te evlenen çift 2017 ocak ayında tek celsede boşandı.

Irmak Ünal - Emre Karabacak

Irmak Ünal ile Emre Karabacak, Eylül 2010'da nikah masasına oturmuştu. Kayla ve Vadi adlarında 2 çocuğu olan çiftin evliliği 2017'de noktalandı.

Bekir Aksoy - Derya Çavuşoğlu

Oyuncu Bekir Aksoy 4 yıllık eşinden 2017 yılında tek celsede boşandı. Çiftin Emir Berk isimli 3 yaşında bir oğulları var.

Tülin Şahin - Mehmet Özer

4 yıllık birlikteliğin ardından 2005 yılında evlenen Mehmet Özer ile Tülin Şahin 12 Mayıs 2017'de tek celsede boşandı.

Nehir Erdoğan - Ahmet Sesigül

Oyuncu Nehir Erdoğan, 2 yıl önce 'Silsile' filminin setinde tanıştığı görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil'den 2017 yılında boşandı.

Coşkun Sabah - Ceyda Okay

Ceyda ve Coşkun çiftinin 20 yıllık evliliği 2017 yılında sonlandı. Coşkun Sabah eşine boşanma tazminatı olarak 4.5 milyon TL verdi. 1995'te Türkiye ikinci güzeli seçilen Ceyda Sabah, 20 yıllık eşi Coşkun Sabah'ın telefonuna geldiği iddia edilen aşk mesajları yüzünden boşanma davası açmıştı.

Hakan Meriçliler - Ayşe Acar

Oyuncu Hakan Meriçliler ile eşi Ayşe Acar 2017'de boşandı.

Nagihan Karadere - Uğur Gökçe

Adını Survivor yarışmasıyla duyuran Nagihan Karadere ile eşi Uğur Gökçe 2017'de boşandı.

Yorumlar