Burç Halife’ye drondan bakış

İzleyiciler, yapının inceliklerini ve genellikle bir Hollywood filminde bulabileceğimiz dramatik etkiyle kuleyi tüm görkemiyle yukarıdan görüyor.

Video, sosyal medyada Johnny FPV olarak bilinen drone kameramanı Johnny Schaer tarafından çekildi.

Schaer, videoyu hem YouTube’da hem de Instagram’da şu yorumla yayınladı: “Burç Halife, yani dünyanın en yüksek binası. Son birkaç yıldır burada uçmayı hayal ediyorum, çünkü bina dalışı benim için her zaman FPV’nin en önemli bir parçası oldu. Bunun gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkürler! Yeni Yılınız mutlu olsun!”

FPV “birinci şahıs görüşü” anlamına gelir. Mavic’e (drone) bir video kamera takılır ve uçuş, canlı video indirme bağlantısı veya video gözlüğü ile kontrol edilebilir.

Video, Dubai Veliaht Prensi Şeyh Hamdan bin Muhammed tarafında da Instagram’da 9 milyondan fazla takipçisi ile paylaştı.

828 metrelik kule bu hafta 10. yılını kutluyor. Kule, 4 Ocak 2010’da halka açıldı.

www.korfezhaberi.com

Videoyu Sitene Ekle

<iframe src="https://www.mistikalem.com/video-embed/12694" width="640" height="360" frameborder="0"></iframe>

Mısırlı doktor köpeğine secde edilmesini istedi

Mısır'da bir doktorun, erkek hemşireden köpeğinden özür dilemesini ve ona secde etmesini istediği video büyük yankı uyandırdı.

Yunan Papaz Evangelos Papanikolaou'nun Ayasofya görüşleri

Yunanistan'daki genel tavırın aksine Ayasofya'nın cami olmasına övgü yağdıran papaz Evangelos Papanikolaou, ''Ayasofya'yı koruyan Türkler olmasaydı, Ayasofya çoktan düşerdi.'' dedi.

Sırtında bebekle ameliyata girdi

Mülkiye hemşire, Nijer'de ameliyatına katıldığı kadının, kimsesi olmadığı için emanet edemediği 10 aylık bebeğini operasyon boyunca sırtında taşıdı.

Asabi fil, ortalığı birbirine kattı

Çin'in Yunnan eyaletinde, öfkeli fil otobüse ve kamyonete saldırdı.

Etiyopyalı Hıristiyanlar, Meskel bayramını kutladı

Etiyopya'daki Ortodoks Hristiyanlar, "Meskel Bayramı" adı verilen "Gerçek Haçın Keşfedilişi" gününü başkent Addis Ababa'daki Meskel Meydanı'nda (Haç Meydanı) kutladı.

Kızılmeydan'da TSK Mehter Takımından Katyuşa

Rusya’nın başkenti Moskova’daki Spasskaya Kulesi Askeri Müzik Festivali'nde mehter takımının gösterisi büyük beğeni topladı. Tarihi Kızıl Meydan’daki festivalde Türk Silahlı Kuvvetleri Mehteran...