Medya ve Sinema-TV

2018’in İçinden Caz Geçen son filmi: England is Mine

Garanti Caz Yeşili ile ‘İçinden Caz Geçen Filmler’ 2018’e “England is Mine” ile Veda Ediyor

2018’in  İçinden Caz Geçen son filmi: England is Mine

21 yıldır caz müziğine verdiği desteği bir adım öteye taşıyan Garanti Caz Yeşili, ‘İçinden Caz Geçen Filmler’, sinema ve müziği buluşturan film gösterimlerine devam ediyor. Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Steven Patrick Morrissey'in hayatının anlatıldığı, 2018’in son filmi “England is Mine”, 30 Aralık’ta bomontiada ALT’ta gösterilecek.

Müzik dünyasının en özgün isimlerinden Steven Patrick Morrissey’in, 1970’lerde Manchester’daki gençlik yıllarından müzik grubu The Smiths'i kurduğu günlere uzanan ve müzik tarihine damga vuran bir yıldıza dönüşmesini ele alan filmin yönetmenliğini Mark Gill üstleniyor.

Başka Sinema işbirliğiyle gerçekleşecek ‘İçinden Caz Geçen Filmler’in sonbahar ve kış programında yer alan filmler, orijinal dilinde ve Türkçe altyazılı olarak gösteriliyor. KonserV kullanıcıları, Mobilet üzerinden satılan biletleri %50 indirimli satın alabiliyor. Program kapsamında film gösterimleri Aralık ayının son pazar günü, 30 Aralık’ta “England is Mine” gösterimi ile bomontiada ALT’ta devam edecek.

Yorumlar