Yurt

Baykuş Ödülleri dokuzuncu kez verildi

TÜAD'ın 2021 Baykuş Ödülleri 12 Ekim’de Conrad Bosphorus’ta gerçekleşen törenle sahiplerine verildi.

Baykuş Ödülleri dokuzuncu kez verildi

Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Baykuş Ödülleri sahiplerine 12 Ekim’de Conrad Bosphorus’ta gerçekleşen törenle kavuştu.

Baykuş Ödülleri’nde bu yıl FMCG, finans, akademi, reklam, araştırma, veri toplama, medya, iletişim, medikal ve sigorta sektöründen oluşan 21 kişilik jürinin 22 – 23 Eylül tarihlerinde 14 kategoride değerlendirdiği 138 başvuru arasından 34 proje 49 ödüle layık görüldü.

Sunuculuğunu Geveze’nin üstlendiği gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren TÜAD Başkanı Doç. Dr. Yener Girişken, araştırma sektörünün tüm paydaşlarına teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “Araştırma sektörünü zenginleştirmek, tüm paydaşlarına değer üretmek üzere çalışan TÜAD için Baykuş Ödülleri, hem bizleri bir araya getirmesi hem de sektörü sürekli kendini iyileştirmeye teşvik etmesi açısından heyecan verici olduğu kadar önemli bir etkinlik. Bu gecenin asıl kazananları, böyle bir dönemde başvurularıyla, törene katılımlarıyla sektörümüze destek verenlerdir. Bildiğiniz üzere “Baykuş” birçok kültürde bilgeliğin ve zenginliğin sembolüdür. Bütün kuş türleri içinde bir tek baykuş gece ışığı arar ve ışığın yardımıyla yolunu bulur. Bizler de araştırmalardan elde ettiğimiz veri ve içgörüler ile birçok farklı sektöre ışık olmaya ve yol göstermeye devam edeceğiz.”

İşte 2021 Baykuş Ödülleri’ni kazananlar listesi

Mediacat

Yorumlar