Güncel

Social Media Awards Turkey 2021 ödül töreni 9 Haziranda

2021 yılı Social Media Awards Turkey, Jüri Ödülleri ve Veri Ödülleri bölümünde kazanan markalar 9 Haziran’da online olarak gerçekleştirilecek törenle ödüllerine kavuşacak.

 Social Media Awards Turkey 2021 ödül töreni 9 Haziranda

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle bu yıl beşincisi düzenlenen, marka ve ajansların sosyal medya performanslarının yarıştığı Social Media Awards Turkey 2021’de ödül kazanlar 9 Haziran’da online olarak gerçekleştirilecek ödül töreni ile açıklanacak. 

Lize Karaboğa'nın  yönetiminde 1 Nisan 2020-1 Nisan 2021 tarihleri arasında sosyal medyada yayınlanan çalışmaları kapsamlı kriterlere göre değerlendiren  jüri üyeleri, kazanan markaları açıklayacak. 

Her sene görkemli bir gecede kazananların açıklandığı ödül töreni bu yıl da koronavirüs önlemleri doğrultusunda online olarak gerçekleştirilecek. Sosyal medyanın en iyilerinin ödüllerine kavuşacağı ödül töreni socialmediaawardsturkey.com web sitesi ve sosyal medya hesaplarından canlı olarak izlenebilecek. Canlı yayın Marketing Türkiye web sitesi ve sosyal medya hesaplarından da izleyicilerle buluşacak. Hem jüri hem de veriye dayalı değerlendirme süreciyle Türkiye’de benzersiz olan yarışma hakkındaki tüm gelişmeleri socialmediaawardsturkey.com web sitesinden takip edebilirsiniz.

Yorumlar