Güncel

Altın Portakal Film Festivali'nin açılış töreni kırmızı halı ile başladı

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılış galası, kırmızı halı geçişiyle başladı. Kırmızı halı geçişinin ardından açılış törenine geçildi.

Altın Portakal Film Festivalinin açılış töreni kırmızı halı ile başladı

Antalya Spor Salonu'nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri altında düzenlenen festivalin açılış töreni öncesi, sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimleri kırmızı halıda yürüyerek gazetecilere poz verdi.

Festival başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçen yıl bu dönemde Kovid-19'a yakalandığı için hastanede tedavi altında olduğunu anımsattı: "58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde birlikteyiz. Bugün burada sinemaseverlerle, kıymetli sanatçılarımızla birlikte olacağız. Geçen yıl bugünlerde yaşam savaşı veriyorduk. Allah'ıma hamdolsun bütün vatandaşlarımın dualarıyla bugünlere geldik. Dimdik hayattayız. Bu hafta boyunca bütün vatandaşlarımız sinemaya, filmlere doyacak."

Böcek, festivalin başlangıcından bugüne emeği geçenlere teşekkür etti.

Altın Portakal'ın sıradışı yıldızı: Kara KediAltın Portakal Film Festivalinde yıldızların geçiş yaotığı kırmızı halıda yürüyen kara kedi ilgiyi üzerine topladı.

 Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı Emin Alper "Türkiye'nin en eski festivalinde olmak heyecan verici. Çok heyecan verici filmler izleyeceğimiz için sabırsızlanıyoruz." dedi.

Kırmızı halı geçişinin ardından açılış törenine geçildi.
 

Yorumlar