Teknoloji

Teknosa, 200'e yakın ürün için kiralama hizmeti başlattı.

Kiralabunu.com ile iş birliği yapan Teknosa, internet sitesi üzerinden ürün kiralamak isteyenlere hizmet vermeye başladı.

Teknosa, 200e yakın ürün için kiralama hizmeti başlattı.

Elektronikte satın almak yerine kiralama imkanı sunan kiralabunu.com ile iş birliğine imza atan Teknosa,, kiralabunu.com'un kiralama seçeneklerine teknosa.com ürünlerini de dahil etti.

İş birliği kapsamında, teknoloji odaklı pazaryerine dönüşen teknosa.com üzerinden ürünlerini seçen müşteriler, doğrudan kiralabunu.com sitesine yönlendirilerek akıllı telefon, kulaklık, saat ve oyun ekipmanları gibi birçok ürünü kiralayabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Teknosa Stratejik Büyüme Alanları Genel Müdür Yardımcısı Doğa Oran, tüketici elektroniğinde paylaşım ekonomisi temelli kiralama hizmeti veren kiralabunu.com ile iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Oran, bütünsel ve kapsamlı bir deneyim için müşteri odaklı hizmetleri geliştirdiklerini aktararak, şunları kaydetti:

"Kiralabunu.com iş birliğiyle müşterilerimizin seçili ürünlerde alternatif bir ödeme yöntemi olan kiralama hizmetini kullanarak çok sevdikleri teknolojik ürünlere zahmetsiz ve esnek ödeme seçenekleriyle ulaşmasını amaçlıyoruz. İş birliğimiz ilk aşamada teknosa.com üzerinden başladı. İlerleyen dönemlerde Teknosa mağazalarını da kiralama hizmetine dahil etmeyi planlıyoruz."

Yorumlar