Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 19 - 25 Eylül

9 Eylül - 25 Eylül 2022 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası halleri astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı yorumladı

Haftalık Burç Yorumları: 19 - 25 Eylül

Haftaya Genel Bakış:

Boya, badana, usta, dekorasyon, ev işleri, tadilat, tamirat haftası… Balık dolunayı ile birlikte dekorasyona, fikir ve hayallere kapıldık. 

Yaşamımıza mistik konuları, kokuları, objeleri, sanatı, dekorasyonu eklemeye çalıştık. Ayrıca su sistemleri, su bazlı boyalar, vanalar vb. aktivitelerle de uğraştık. Şimdi ise daha kararlı olacak, işleri tamamlamak, halletmek, bitirmek üzerine yoğunlaşacağız.

Her ne yarım, havada asılı kaldı ise bu işlerin tamamlanması için kolları sıvama zamanındayız. Ayrıca Güneş’in Terazi Burcu’na geçmesiyle yılın son çeyreği başlamış olacak. Bu hafta etkisini fazlasıyla gözlemleyeceğiz. Adalet teması, birlikte yapılan işler, işlerimizi teslim ettiğimiz kişilerle ilgili konulara yoğunlaşacağız.

Tartışmalar, fikir ayrılıkları ve yapılan planların bozulması, sosyal aktivitelerde ertelemeler, iptaller söz konusu olacak. Bu haftaya dikkat edelim. 

Mutlu haftalar diliyorum.

Şifa Olsun. . .

 Yorumları yükselen burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU: Başkaları yerine hep siz karar verdiniz. Sözcü siz oldunuz. İnsanlara karşı şefkatli davranmak sizi yormuş olmalı. Bu hafta özellikle fikir ve düşüncelerinizde tam tersi tutun içine gireceksiniz. Sözlerinizin değerli olduğunu kendinize hatırlatmalısınız. Yine de duygusuz ve duvar gibi olmakla suçlanabilirsiniz.

Hafta başında çözülmesi gereken sorular için yol bulabilirsiniz. Hafta ortasında agresif olmamaya dikkat etmeli, sakinliğinizi koruyarak adımlar atmayı denemelisiniz. İnsanların size sataşması boşuna değil. Bitmesi gerekenleri bitirmelisiniz. Toplayıcı, yumuşatıcı, denge kurucu olan kişi siz değilsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu zamana kadar yaptıklarınızı boşa harcamış gibi düşünebilirsiniz. Özellikle emek verdiğiniz kişilerin bunu suiistimal etmesi sizde derin yaralara yol açmış olabilir. Kolay affeden bir yapınız yok fakat sonuna kadar sabretmek de size ait. Şimdi ise çevrenize karşı uyanık olmalısınız. Adı “Bizans Oyunları” ise tıpkı bu şekilde sakince yapılanları fark etmeli ve zamanını beklemelisiniz.

Çarşamba Gününden sonra çocuklarla ilgilenmek, hobi ve ilgi alanlarınıza zaman ayırmak için ideal. Diğer hafta ise çözümlerle karşılaşacaksınız. Özellikle belirli değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Belki maddi kısıtlamalar, bütçe hesapları, belli bir eğitim, davet vb. durumları reddedebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Yaşanılan olaylarla ilgili insanların pişman olmasını, yaptığı hataları fark etmelerini bekliyor olabilirsiniz. Sizin kıymetinizi ve değerinizi bilmelerini beklemiş de olabilirsiniz. Şimdi ise verdiğiniz kararlar ve yaptığınız seçimlerden dolayı gözünüz arkada kalmış, diğer seçeneğin ne olduğunu düşünüyor olabilirsiniz.

Yaşamınız çok değerli. Zaman ise tek geriye getirilemeyen olgu. Artık kendinizi düşünme vakti. Fakat ilişkilerde sadakatin sorgulandığı bir hafta sizi bekliyor. Yapmanız gereken teslim olmak ve hangi yolda ilerliyorsanız durmadan ilerlemeye devam etmek. Belki fırsatlar şimdi değil ama sonrasında birikmiş şekilde iki ya da üç katı şeklinde sizinle olacak.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Boğa, Başak ya da Oğlak Burcu biri ile otorite savaşlarına hazırlanın. İnsanların hiç hak etmedikleri şekilde yaşamaları, ilerlemeleri gözünüze fazlaca çarptığı için bu hafta öfke problemleri yaşayabilirsiniz. Herkesin akıl verdiği ama sizle bir şeyleri paylaşmak, sizle empati kurmak için emek vermediği bir dönemden geçiyorsunuz. Biraz geri planda durmak iyi gelecek. Var olanı geleceğe saklamak, harcamamak, değerlendirmemek ise sizi üzebilir. Hala retro dönemde olduğumuz için akıllıca davranmak gerek fakat olanı harcamak, imkânları değerlendirmek de gerekiyor. Bu haftayı kendinize emek vererek, istedikleriniz için harekete geçerek değerlendirirseniz önünüzde yeni imkân ve fırsatlar oluşacak.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta lider koltuğuna siz oturuyorsunuz. Davet ve organizasyon işleri sizde. Başı çeken kişi siz olacaksınız. Fakat tüm bu hamleler kendiniz için değil başkaları mutlu olsun diye gözüküyor. İhmal ettiğiniz dış görünüşünüzü, manevi değerlerinizi, ruhunuzu tazeleme zamanı.

İkili işler, iki ayrı seçim gibi durumlarda kafa karışıklığı bu hafta sizi beklemekte. Ortak işler yapıyorsanız ya da işleri birilerine devrettiyseniz bu konularsa sorunlarla yüzleşmeye açık olun.

Sabırlı olduğunuz müddetçe özellikle insan ilişkileri konusunda ayrıcalık sahibi olacaksınız. Belirsizliklerin netlik kazandığını göreceksiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Yaşadığınız tartışmalar ya da fikir ayrılıkları canınızı sıkmış olabilir. Bu süreçte arkaya dönüp bakmak pişmanlık getirecektir. Savunduğunuz fikirleri devam ettirmeye odaklanmalısınız. Özellikle hava burcu kişilerle (İkizler, Terazi, Kova) ilişkileriniz güçlenecek. Belki ufak tatil planları ve kaçamaklar da yapabilirsiniz.

Size yakınlık gösteren her kişiye kanmamalısınız. Ast-üst kavramlarına, mevki ve pozisyon aldatmacalarına karşı dikkatli olmalısınız. Ye kürküm ye dünyası sizin üzerinizde ve bu durumu değiştirmek için söylediklerinizin arkasında durmalı, verdiğiniz kararlardan pişmanlık duymadan ilerlemeye devam etmelisiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Yaşamınız çok durgun bir durumdaydı. İstedikleriniz için çaba göstermek yerine bahaneler ürettiğiniz bir zamandaydınız. Planlarınız, hedefleriniz belli ama bunları gerçekleştirme adına girişim, adım, cesaret bir türlü hissedemedikleriniz arasındaydı.

Bu hafta kendi kaderinizi baştan yazma, değiştirme zamanı olacak. Artık son dönemeçteyiz ve Güneş sizin Burcu’nuza girdiğinde kendinizi yeniden güçlü hissedeceksiniz.

Aklına ve tecrübelerine güvendiğiniz kadınlarla fikir birlikleri kurabilirsiniz. Abla, teyze, hala gibi daha çok yaşıtlarınızla söz birlikleri, sırdaşlık ve yol göstericilik paylaşabilirsiniz. İhtimaller havuzunuz doluyor ve ilk kulacı atmak için bu haftayı değerlendirin. 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Aldanmalar, aldatmalar ya da hiçbir ilgisi olmayan kişilerin hayatınıza burnunu sokması durumları canınızı fena sıkmış olabilir. İletişimsizlik ise bu dönem en büyük düşmanınız olabilir. İnsanların egolarını şişirmesini izlerken bir yandan da içindeki yaraları görerek onlara acıyor olabilirsiniz. Bu hafta tüm bu düşüncelerin sonu geliyor ve iş yaşamınız, sorumluluklarınız hareketleniyor. Birden fazla işle bir anda uğraşabilirsiniz. Özellikle yakın çevre ve akraba ilişkileriyle ilgili hareketlilik yaşayacaksınız.

Eğer iletişimsizliği aşabilirseniz emlak, gayrimenkul ya da alım-satım konularında önünüzde şekillenecek yeni konular oluşacak. Diğer hafta müjdeleriyle gelecek.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU: İçe döndüğünüzde Hayır derken dışa Evet demenin artık bir sonu gelmeli. İstemediğiniz şeylerin bir parçası olmaktan uzaklaşmalısınız. Vicdan muhakemesi yapmak bu hafta itibariyle artık işinize yaramayacak. Yaşadığınız iyi ya da kötü deneyimler tıpkı bir savaş mahalli gibi gözünüze çarpmış olabilir. Unutmayın savaşta kazanan hiçbir taraf olmaz. Duygularınızı akıtmaktan çekinmemelisiniz. Bu hafta katarsis yaşayabilir, biriktirdiğiniz duygusal yükleri bir anda boşaltabilirsiniz. Ayrıca resim, sanat, müzik, tiyatro gibi aktivitelerin içinde bulunmak da size iyi gelecek. Belirsizliklerin bitmesi adına bu hafta son düzlük

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için güzel zaman. Daha önce ilgilendiğiniz el işleri, hobiler vb. konulara yeniden eğilmek için de öyle. Artık biraz mola vermeli ve kendinizi düşünmelisiniz. Son zamanlarda sağlık problemleri yaşamış olabilirsiniz. Bağışıklığınızı düşüren en önemli etmen biliyorsunuz ki stres…

Bu durumla başa çıkmak için yalnız değilsiniz. Bu hafta size destek olacak önemli kişilerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle karşı cinsinizden Balık, Akrep ya da Yengeç Burcu biri ile iletişim içinde olmak sizi rahatlatacak. Hayata karşı daha cesur adımlar atmanız için bu hafta size güç verecek

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR HAFTALIK BURÇ YORUMU: Son dönemlerde büyük bir aydınlanma yaşamış olabilirsiniz. Birinin bir yalanını görmek, yanlışının açığa çıkması sizi yeniden planlar yapmaya iteklemiş olabilir. Sahte ilişkiler içinde olmamak çevreniz adına kendinizi daha güçlü hissetmenize de vesile olacak.

Son dönemlerde sosyalleşmek istiyor, bolca geziyor olabilirsiniz fakat aklınız maddi konularda olduğundan gezmenin de tadını çıkartamıyor olabilirsiniz. Bu dönem biraz daha sabretme zamanı. Özellikle Oğlak, Boğa ya da Başak Burcu bir erkek tarafından önünüzde yollar açılabilir, fırsatlar gelebilir. Kendi yeteneklerinize ve gücünüze inanın.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Yaşadığınız güzel zamanlar, anı ve hatıralar… Bu dönem güzel dostluklar edinmiş olabilirsiniz. Arkanızı kollayan kişiler olması sizi mutlu etmiş olabilir. Yeni iş imkânları, elinizdeki değerleri sunabileceğiniz insanların olması çok hoş. Şimdi ise kontrolü elinize almalısınız. İstekleriniz için kararlı olmalı ve tutkularınızın peşinden gitmek için adımlar atmalısınız.

Önümüzdeki Terazi Günleri ve yeni ay sizi destekleyecek. (Balık ile antiscia) Bu nedenle içe kapanık kalmamalı, duruşundan emin olduğunuz kişilerle özel paylaşımlar içine girmeyi denemelisiniz. Aşk ve tutku önümüzdeki günlerde sizinle…

Hepimize Şifa Olsun...

 
Deneysel Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı   - www.kenanyasin.com

Whatsapp: +90 0533 816 56 88 
E-mail: astroyasam@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/kenanyasin/

YouTube: http://bit.ly/2IqDyw5

Yorumlar