Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 16 - 22 Ağustos 2021

Astroloji verilerine göre 16 - 22 Ağustos haftasında burçları bekleyen olası gelişmeleri Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 16 - 22 Ağustos 2021

İçsel olarak güçlü dönüşümler yaşayabileceğimiz bir yeni haftaya başlıyoruz.

16 Ağustos Pazartesi günü dünyevi hazlarımızın ve seçimlerimizin gezegeni Venüs kendi tahtı olan Terazi Burcu’na geçiş yaparak ikili ilişkilerimize heyecan getiriyor.

Haftanın ilk yarısı yaşamlarımızda sağlam adımlarla ilerlemek isterken, daha mantıklı kararlar almak zorunda kalabiliriz.

Hafta ortasında;

Mars ve Merkür’ün Başak Burcu’ndaki birleşiminde olacak.
Sevdiklerimizle kafa kafaya verebiliriz.
Aldığımız yeni kararları harekete geçirmek için gökyüzünün bizlere sunduğu fırsatları değerlendirmeyi deneyebiliriz.
Verimli ve üretken bir enerji hâkim olabilir.
Her türlü ticari faaliyetlimizde ve önümüze gelen fırsatları iyice gözden geçirip sonra karar vermek için olum yönde kullanabiliriz.
İkili ilişkilerimizde de hararetli bir ortam da oluşturabileceğini unutmayalım.
Ağzımızdan çıkan sözlerimize de dikkat etmeliyiz.
Farkında olmadan karşımızdaki kişilere çok eleştirel yaklaşmamalıyız.
Can yakabilecek söylemlerden de uzak durmalıyız.
Fazla detaylara takılabileceğimiz bu dönemde, baş ağrılarına ve bağırsak sistemi sıkıntılarına karşı da dikkatli olmalıyız.

20 Ağustos Cuma günü; 

Güneş ve Jüpiter’in oluşturacağı zorlayıcı atmosferin etkilerinde;
Ülkemiz genelinde, sağlık sektörü ile ilgili yaptırımları ve yeni kararları önümüze getirebilir.
Liderlerle ilgili beklenmeyen ani durumlara söylemlere şahit olabiliriz.
Abartılı duygular içine sürüklenebiliriz.
Her şeyin doğrusunu ben bilirim diyebiliriz.
Hayatımızdaki otorite figürleri ile krizli ortamlar yaratmamaya özen gösterelim.

22 Ağustos günü;

29 derece Kova Dolunayı yaşayacağız. İkinci kez Kova Burcu’nda gerçekleşen bir dolunay olacağı için bizlerin yaşamlarında önem arz eden bir zaman olabilir. 

Dolunay esnasında Ay ile Geri (Retro) hareketindeki Jüpiter’in kavuşum enerjisi yaşamlarımıza şans ve bereket getirebilir. 

Bireysel doğum haritamızda Kova Burcu’nun bulunduğu alanlarda daha önceden kaçırdığımız, değerlendiremediğimizi düşündüğümüz fırsatlar, tekrar önümüze gelebilir ve yaşamlarımızda ikinci kez bizlere şans verebilir. 

Tabiat ana, doğayı bu kadar hor kullanan insanoğluna küserek arkasını döndü ve bizleri kâinatta işleyen sisteme teslim ederek dengeye getirmeye hazırlanıyor.
Bu enerjilerin doğal afetler açısından da çok önemli olduğunu unutmayalım ve her türlü kişisel tedbirlerimizi almaya özen gösterelim.

Dolunay enerjileri biraz yorucu olabilir ve içsel olarak gerginlikler yaşatabilir.
Özellikle hafta sonu biraz iç sesimizi dinleyebiliriz.
Bu süreçte kalabalıklar içinde yalnız kalıp ruhumuzu dinlendirmeyi, meditasyon ya da enerjinizi akıtabileceğimiz sporlar yapmayı deneyebiliriz.

Olumlu düşüncenin gücüne inanarak, yaşama sağlam adımlarla yol almaya niyetlenelim…

Koç Burçları ve Yükselen Koçların haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya ikili ilişkilerimizde artık önemli kararlar almak isteyerek başlayabiliriz. Uzun zamandır devam eden bir ilişkimiz var ise bu dönemin enerjileri ile ilişkimizi ciddiyete taşıyarak, ani bir şekilde evlenmeye karar verebiliriz. Çocuklarımızla ilgili yeni gündemlerimiz olabilir belki bu hafta onların eğitimleri ile ilgi yeni kararlar almak isteyebiliriz. Önümüze yeni yatırım fırsatları çıkabilir. Günlük rutinlerimizde daha detaycı olabileceğimiz bu dönem içinde bağırsak ve beden sağlığımıza dikkat etmeliyiz.

Boğa Burçları ve Yükselen Boğaların haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya kariyer ve ailemiz ile ilgili önemli gündemlerimizin olduğu yoğun bir tempo ile başlayabiliriz. Programsız şekilde kısa seyahatlere çıkabiliriz. Ev almak, ev satmak veya ev değiştirmek gibi gündemlerimiz olabilir. Ailemizle ilgili huzursuzluk veren gerilim yaratan konular var ise bu dönemin enerjileri ile istediğimiz dengeyi ve içsel huzuru yakalayabiliriz. Devlet kurumlarında beklediğimiz bir haberlerimiz var ise bu hafta olumlu yönde cevap alabiliriz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizlerin haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya ikili ilişkilerimiz de ani farkındalıklar kazanarak ve önemli kararlar alarak başlayabiliriz. Bu dönem hayatımıza ortak aldığımız kişilerle bazı çözülmemiş havada kalmış durumlarımızı çözüme kavuşturabiliriz. Neticesinde yürümeyen ilişkilerimizi bitirme kararı alabiliriz. Sanatsal yeteneklerimizi ön plana çıkararak finansal anlamda kendimize yeni kapılar açabiliriz. İletişimde daha ciddi bir hale geçebileceğimiz bu dönemde aile büyüklerimizle bazı sert ortamlar içinde kendimizi bulabiliriz. Sevdiklerimizle aramızda krizli durumlar oluşturmamalı içsel gerginliklerden uzak durmalıyız. Küçük ev kazalarına karşı da extra olarak tedbirli olmalıyız.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçlerin haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya finansal anlamda şanslı enerjilerle başlayabiliriz Yeni başlangıçlar yeni imzalar ve yeni kararlar alma dönemimiz olabilir. Ufak dokunuşlarla yaşadığımız evimizde tadilat kararı alabiliriz. Yakın çevremizle birlikte kısa bir seyahat programına dahil olabiliriz. Unuttuğumuz trafik cezası vergi gibi ödemelerimiz bu dönem kapımız çalabilir. Ortak kazançlarımızın hareketlendiği bir hafta olabilir. Haftanın son günlerinde İkili ilişkilerimizde aradığımız huzur ve istediğimiz köklü değişimleri hayata geçirmek için uygun bir zaman olabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanların haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya kendi ışığımızı parlattığımız içsel olarak huzuru yakaladığımız enerjiler ile başlayabiliriz. Çocuklarımız ile daha samimi duygular içinde olarak onların her türlü sorunlarına kolay çözümler bulabiliriz. Zihinsel olarak ilham gücümüz artabilir ve içimizdeki duygularımız rahatlıkla yazıya dökebiliriz. Kadersel birlikteliklerimizdeki sıkıntıları iyileştirme zamanı olabilir. Kardeş, kuzen ve yakın çevremizle keyifli vakitler geçirebilir bol bol grup aktivitelerinde yer alabiliriz. Hafta sonu bir şeylerin artık eskisi gibi ilerlemediğini düşündüğümüz ilişkilerimizi bitirmek yönünde kararlar alabiliriz.

Başak Burcu ve Yükselen Başakların haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya başlarken iç sesimize yönelmek ve yaşamdaki önceliklerimizi bir kez daha gözden geçirmek isteyebiliriz. Finansal açıdan biraz rahat nefes alabileceğimiz bu hafta yeni yatırım fırsatlarını da önümüze getirebilir. Ailemizdeki kadın figürlerden yana şanslı bir dönem yaşayabiliriz. Hafta sonu çocuklarımıza ve partnerimize karşı sakin kalmalı bilinçli olarak onlara karşı baskın tavırlardan uzak durmalıyız. Almayı unuttuğumuz, borç verdiğimiz paralarımız var ise bu haftanın enerjileri ile verdiğimiz kasamıza geri gelebilir. Araba almak ya da var olanı değiştirmek isteyebiliriz. Ekstra olarak kalp ve damar sağlığımızda özen göstermeliyiz.

Terazi Burcu ve Yükselen Terazilerin haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya sosyal çevremiz içinde ruhumuzun ışığını rahat akışta hissettirebileceğimiz olumlu enerjiler ile başlayabiliriz. Bu hafta arkadaş çevremizin aranılan isimlerinden olabilir, toplum önü konuşma gerektiren işlerde başarıyı yakalayabiliriz. Öz güvenimizi tazeleyebileceğimiz bu dönem ufak estetik dokunuşları da yaptırmak isteyebiliriz. İlişkilerimizden ve varsa çocuklarımızdan yana şanslı huzurlu bir dönemi yakalayabilir, yeni programlar içinde olabiliriz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akreplerin haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya iş hayatımızda rahat bir nefes alarak ve kariyer alanlarımızda istediğimiz başarıları yakalayarak başlayabiliriz. İş başvuruları için uygun bir zaman olabilir ve yakın süreçte olumlu sonuçlar alabiliriz. Bağımlılıklarımızdan kurtulmak bu haftanın enerjilerini değerlendirebiliriz. Çevremizde yaşanan yasak aşk olaylarına şahit olabiliriz. Ruhsal olarak kendimizi huzursuz hissedebileceğimiz bu hafta ya hep ya hiç mantığına bürünerek, hayatımızla ilgili önemli kararlar almak isteyebiliriz. Kişisel harcamalarımıza da dikkat etmemiz gerek enerjiler hâkim olabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yayların haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya farklı kültürler keşfetmek isteyerek ve yeni insanlarla bir arada olarak başlayabiliriz. Kariyer alanlarımızda bazı farkındalıklar kazanarak önümüze gelen yeni teklifleri değerlendirmek isteyebiliriz. Sosyal çevremiz tarafından aranılan bir isim olabiliriz. Arkadaşım dediğimiz biri bize aşkın ilan edebilir. Bu dönem hayat bizi biraz olgunlaştırabilir. Kardeş kuzen ya da yakın çevremizle bazı krizli durumlar yaşayabileceğimiz enerjiler hakim olabilir. Emlak alım veya satımdan yana şanslı olabileceğimiz bir hafta olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlakların haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya ortak gelirlerimizden yana şansı yakalarken her türlü gereksiz borçlanmalardan da uzak durmamız gereken enerjilerle başlayabiliriz. Kredi başvurusu için uygun bir hafta olmayabilir. Kariyer alanında olumlu yönde beklediğimiz terfi haberini alabiliriz. Ayrıca yeni iş başvurularımız içinde bu haftayı değerlendirebiliriz. İkili ilişkilerimizde krizli durumlar yaşayabilir ve hayatımızda duygudan çok mantığımı ön planda olabilir. 

Kova Burcu ve Yükselen Kovaların haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya ikili ilişkilerimizde önemli kararlar alarak başlayabiliriz. Kırgınlıklarımızı gidermek veya var olan ilişkimizi evliliğe taşımak için uygun bir dönem olduğunu hissedebiliriz. Yeni ilişkiler, yeni imzalar, yeni seyahatler bayağı bir gündemimizde olabilir. Finansal konularda önümüze çıkan yeni fırsatları değerlendirmek için uygun bir zaman olmayabilir. Aldanmalara açık enerjiler olduğunu unutmadan her duyduğumuza inanmayalım. Gündemimizde daha çok yurt dışı bağlantılı konular, eğitim ve sosyal medya odaklı işlerimiz olabilir. Eğitimle ilgili evrak teslimi ve başvuru içinde ideal bir hafta olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıkların haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya günlük rutinlerimizin yoğunlaştığı olumlu enerjiler ile başlayabiliriz. İş ortağımız ile hayata geçirmek istediğimiz bir projemiz var ise bu haftayı değerlendirebilir önümüze gelen yeni fırsatları bir kez daha gözden geçirebiliriz. Hafta sonuna doğru unuttuğumuz bir devlet kurumu cezamız kapımıza gelebilir. Bu hafta biraz içimize yönelmek isteyebiliriz ve bizden yaşça olgun kadın figürlerine karşıda dikkatli olmamız gerekebilir. Kişisel bakım ve alışveriş içinde uygun bir hafta olabilir. Vücudumuzu ödemden korumak için bol sıvı tüketmeyi ihmal etmemeli ayrıca kalp sağlığımıza da dikkat etmeliyiz.

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı

ASA Dip. ISAR Cap. MAPAI, OPA Member

Whatsapp: +90 0533 816 56 88

E-mail: astroyasam@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/kenanyasin/

YouTube: http://bit.ly/2IqDyw5

Yorumlar